Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

arkadaşlar kahvaltımı yazayım:
1 yumurtalı peynirli omlet
1 küçük muz
yeşil soğan ,tere
2 günkurusu
2 incir
5 ceviz
9yeşil zeytin
bundan sonra birazfazladikkat edeceğim.inş.yürüyüşe başlayacağım.duraklamadan sıkıldım artık.kilo verme durduğu zaman insan daha çok kaçamak yapıyor.desteklerinizi bekliyorum.

1.KAUNOS % 2.647

2.HANZADE %2.052

3.ASYAATEŞ %1.804

4.LEYLAK70 %1.621

5.AYDİNDİDEM %1.257

6.GOKCENBİKE %1.185

7.ESAS2006 %0.983

8.EBRUPRL %0.910

9.FZGUN %0.605

10.PAPADİYA %0.425

11.SEVGİLİEBE %0.236

12.İYİNİYETLİ %0.170

13.FİCANS %0.150

14.ASLİ72 % 0 :44:

15.ESUB % 0
:44:

16.GÜLERYÜZ % 0

17.HANDAN06 % 0

18.İDEALİST % 0

19.PEPETİ % 0

20.EMELULUDAS + % 0.390

21.LETAFET + % 1.136

22.MB2012 + % 2.201

Ben de bildirim yapmıştım Listeye neden giremedim acaba?

Kilo veren bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum,veremeyenler ve alanlar sakın bırakmayın yola devam,akşama görüşürüz.

canım ellerine sağlık kilo veren veremeyen herkesi çok tebrik ediyorum 7.olmuşum çookk sevindim

Saol canımmm teşekkür ederimm iyiki varsın haftaya valla hırs yaptım 75 o kadar yani :) ama suyu azaltmıştım yemede sıkıntı yürüyüş ve suyu da akledik mi tamam

canım ellerine sağlık kilo veren veremeyen herkesi çok tebrik ediyorum 7.olmuşum çookk sevindim

Ficans'cığım ellerine, emeğine sağlık . Çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum. İnşallah haftaya hepimiz güzel kilolar vermiş oluruz. Yola kaldığımız yerden devam

Kızlar merhaba nasılsınız ?
Hedefimin altına indim size haber vermek ve çok teşekkür etmek istedim.
Çok destek oldunuz burada olduğum süre içinde bana hala da saolsun özelden olsun buadan olsun konuştuğum arkadaşlar oluyor.
Yeri geldi sıkkınlıklarımızı yeri geldi mutluluklarımızı paylaştık ..
Size teşekkür etmeden geçemedim.
İnşallah bu yaz bakalım biraz zorlu bir şekilde de olsa evlilik yolu gözüküyor.
Bundan sonrasında verdiğim kiloları almamak için elimden geleni yapacağım..

ellerine saglık sekerim liste icin süper olmus kilo veren vermeyen alıpta haftaya rekor kıracak tüm arkadasları tebrik ediyorum süperiz biz karataycılarım benim masallah yola devam durmak yokkkk

Kilo veren ,verememen kuzuların. Hepsini kutlarım gosterdikleri gayretten dolayı
Pes etmek yok kizlAr benim moral kaynağım dopinglerim sizsiniz, sizin sayenizde
Veriyorum.kizlar bu benmiyim kendime inanamiyorum.

kislar kilo verenleri tebrik ederim..veremeyenler uzulup kacamaklara saldirmasinlar..
sabah menum
2 koy yumurtasi
Kasar,beyaz peynirler,ve migrostan aldgm soslu baharatli cokelek
3-4 zeytin
biraz pastirma
2 gunkurusu
1 ince belli karisik kuruyemis
2 kupa limonlu cay

Oglen
1.5 tabak taze fasulye
1 kase yogurt
sporum aksama insallah,,bugn 4 te cikiom okuldan..optm herkesleri

Tebrik ederim herkesi..ficanscım ellerine sağlık..çok şükür üst sıralarda olabildim..geçen haftaki kilomu bir nebze olsun atabildim..regl döneminin bitmesinin de etkisi var tabi..

inşallah haftaya daha da iyi verebilriim..öğle yemeğim:

1 tabak taze fasulye
yoğurt

henüz 1 bardak su içtim..1 bardak ta çay..şimdiden sonra suya yüklenicem..akşam hava güzel olursa dışarda olmaz sa evde yürüyüş..

Canim cok teşekkür ederim.simdiye kadar kilolarımı umursamaz tavrımla sanki vermek istemiyormuş gibi davranıyordum oysanız kilo vermek istiyorum ama gitmiyordu.gidincede bana hemen donuyorlardi .cocuklarım bile bazen beni arkadaşlarına göstermekten cekinir olduklarını fark ettim
Ne kadar üzücü bir durum değilim ama azmettirici artık vereceğim başka lüksum
yok artık bu siz ve Canan karatay sayesinde umarım hedefime ulaşabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…