Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm bayanlar önce bir saat yürüdüm öğlen yemeğimide yedim geldim

1 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tane tavuk şinitzel
1 tabak salata
7 tane kayısı (kuru değil)

herkese afiyet olsun şimdiden bu hafta + çıktım ama haftaya inşallah 2 kilo vermiş olurum daha fazla dikkat edicem ve söz verdim kendime bu hafta hiç kaçamak yapmicam ve hergün en az 1 saat mutlaka yürüyeceğim bakalım böyle verebilecekmiyim. gerçi ben dikkat edince veriyorum kiloda bu hafta çok kaçamak yaptım sadece ama yapmayacağım artık tartıda + göstermekten başka bir işe yaramıyor.

çok sevindim senin adına özellikle hedefininde altına inmene.inş.mutlu bir evliliğin olur hayırlısı olsun

kilo veren herkesi tebrik ediyorum kızlarveremeyenler üzülmeyin,haftaya da siz ilk sıralarda yer alacaksınız

Pepetim yazdığımı görmedin sanırım sen..
Kaç öğün yiyorsun canım?

buldum buymus görmemistim gerçekten canım ben 2 öğün yyorum zaten öğlen ev yoğurtu 1 kase sadece ikindin gelince de yemekti ama son 3 haftadır cozuttummmmmm:26::26::26:

Bildirim:21/05/2012
Rumuz:Gul63 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 62kg Bu hafta:62kg
Fark: 0 kg
Toplam fark:58kg
Beden:40
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

leylak'cım yeni hedefine az kalmıs sekerim masalllah süpersin

Canım sen de yasaklılardan yemiyorsun ya valla harikasın

Sana şimdi çevreden şööle derler " sen iki canlısın ye", "hamileyken diyet falan olmaz" gibi bir sürü şey söylerler.. Sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir çocuk için onların da bilinçlenmesi lazım aslında

Asla pes etmiyorum..

Bu hafta 100 gr cık verdimm. Ama pes etmek yok Başladım bitirmem gerek bu işi kesinlikle devam

Kilo vermek için çabalayan tüm çıtırları tebrik ediyorum

Bugün 2. gün öğle yemeğini geçtim yemiyorum.. Karnım hafiften acıkmaya başladı

Eve gidince 15:30-16:00 arası 2. öğünümü yerim ve kendime inanamıyorum ben yaa sağolun çıtırlar hepsi sizin ve hocamın sayesinde

Yaprak sarma (pazardan tazecik yapraklar aldım tabiisi bulgurlu kaç tane yerim bilmiyorum)
yeşil mercimek yemeği
yoğurt salata

2. Öğünüm:

1 büyük kase karışık peyniri salata,
1 fincan meyve çayı.

Alişverişimi yaptım.
Tüm camları sildim. Çok yoruldum

buldum buymus görmemistim gerçekten canım ben 2 öğün yyorum zaten öğlen ev yoğurtu 1 kase sadece ikindin gelince de yemekti ama son 3 haftadır cozuttummmmmm:26::26::26:
pepitom ogle yemegini okula gotur taklim bence..iyice doyana kadar ye..okuldan ciktiktan sonra da az kuruyemis yogurt salata filan hafif gecir yani..bunlar benim fikrim..eger acikmazsanda aksam ayran ic sadece..

gulcum duraklamaya mi girdin regl doneminmi..sana fikir wermek bna dusmez tatlim ama yuruyusunu 30 dakkadan 45 e cikar bence

Ben yokum liste de..
Nasil girebilirim?
Bu hafta -2.4 kilom gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…