Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım ellerıne saglık Ben kendımı ekledım Reglı donemım durgun gecıyor.

2. öğünüm:
Yarım kepçe ezogelin çorbası, yoğurt soslu karnıbahar, karışık salata, cacık. haaa, b, de bi avuc badem Tamam mıdır? Akşama balık yiyeceğim için öğlen hafif yiyim dedim.

Omega 3 aldım 100 mg. Cok mu fazla? Ne dersiniz?:26:

Kıyamadın mı canım potinlerineee güle güle giyy
Tesekkur ederim caniminici..gorgusuzun bi potini olmus iste yagmurdan camurdan sakinmis
Bu arada 100 gram daha gitmis massallah..2 ogun degil de sabah yuruyuslerin etkisinin daha buyuk oldugunu dusunuyorum ben..hemen iyiles de sabah yuruyuslerine diwam et taklim ama en fazla 1 saat yap kiss,80 dakka cok fazlaaa

selam cıtırlar
dün o yagmurda piknikteydik süperdi
cadır kurduk dernek piknigi oldugu için kalabalıktı ögleden sonra hava actı
ip atladık halat cekme yarısı .. süperdi vallahi...

bakalım kimler kilo vermiş gecmişe uzanayım ben ..

ögle yemegim(14:30 bitti)
4 köfte
1kücük salatalık
:56.1 ceri domates
kasar peyniri
az biber buglama yogurtlu
tereyaglı köy yumurtası kırdım omlet gibi
4erik midemi bastırıyor(bulantılarım var kızlar)

Canım, ben seni çok iyi anlıyorum. 9 kg verdim ama hala çok şişmanım. Ama bir de şunu düşün. Geçen aydan daha zayıfız. Ve önümüzdeki ay da, bu aydan zayıf olacağıma inanıyorum. Sen de inan. Eskiden alışveriş yaptığım 3 mağaza vardı. Yürürken tekrar oralardan alışveriş yapacağım günleri hayal ediyorum. Uzun da sürse olacak inşallah.

Bir de kilo dışında avantajları da var Karatay'ın. Mesela benim kollarımda, omuzla dirsek arasında ve sırtımda sivilceler olurdu. Cildiyeye gitmiştim. Çok uğraşırsın ve tekrarlar demişti. Şimdi %80 i düzeldi.

Biz de vericez Hanzadem... Moral bozmak yok! DEVAM...

gulcum duraklamaya mi girdin regl doneminmi..sana fikir wermek bna dusmez tatlim ama yuruyusunu 30 dakkadan 45 e cikar bence
Canım reglı haftam bıtınce bayaga farkedıyor kılom her ay,hızım bıraz duserse buna sasırmam tabıkı,haftaya ya da obur hafta 38 bedene gırebılecegımı umuyorum,sımdı denesem torenle gırererım ancak Kızlar cok degısıyor ınsan kılo verınce ama konya ovası gıbı gobek ıstıyor ınsan ya Devam kım tutar bızı

cok degil canim,gunde 3 gr olmasi lazim,sen 1 gram almissin daha..

sağol propycilcim ama gerçekten 3 öğün yaptığımda veremiyorum sanki.. Tartıya çıkıyorum iniyorum aaa sonuç aynı sıkıldım..Sadece dün 2 öğün yaptım hemen gitmiş 100 gr cık.

Belki sen haklısın deniyorum bakalım bu hafta göreceğiz

bende eve gidince sarcam yaprak yarına hazır olsun

2. Öğünüm:

1 büyük kase karışık peyniri salata,
1 fincan meyve çayı.

Alişverişimi yaptım.
Tüm camları sildim. Çok yoruldum

sen bu hafta metobolizma çayıda içmiştin demi onunda etkisi var galiba ne dersin faydası oldumu sence?

Anladim canim..insallah ozaman beklioz senden 38 bedeni..
bide ben 36 bedenim ama gobek hic KoNya ovasi gibi degil..hatta guney toroslar kuzey toroslarin birlestigi dogu anadolu bolgesi gibiyim

canım kusura bakma,papadiyanın çizelgesini kopyalamışım sanadüzelttim canım

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wdiganp/weight.png

Asla pes etmiyorum..

Bu hafta 100 gr cık verdimm. Ama pes etmek yok Başladım bitirmem gerek bu işi kesinlikle devam

Kilo vermek için çabalayan tüm çıtırları tebrik ediyorum
ıyınıyetlım ıkı ogun bana ıyı geldı sanada ıyı gelecek ben ılk basladıgımdan berı ıkı ogun yapıyorum ve en gec 17 de yeme ısını bıtırırım bu hafta oyle dene emın ol fark edecek bıdenem

sanki beni anlatmışsın bende verecegime inanmaz olmuşken karatayla tanıştım Allahıma bin şükür

papadiyam sen kahvaltıyı saat kaçta yapıyosun :26: ben bugün kahvaltımı 7 de bitirdim saat 12 de hiç açıkmadıgımı farkettim ..bariki iki ögün yapayım dedim ama saat 2 de öyle bi açıktımki semerimi yedim resmen halada ıvır zıvır atıştırıyorum

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlarım öğretmen olduğum ve tamda sınav haftası olduğu için çok fazla giremiyorum elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum. kilo veren arkadaşları gördüğüm zaman daha da motive oluyorum. iyiki bu siteye girip sizlerin yazılarını okumuşum. burada günlük menülerini yazan bildirimlerini ve en önemlisi deneyimlerini yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
daha önceden spor yapamadığımı söylemiştim ve kilom sürekli iniş çıkışlar gösteriyordu. en son 65.5 ta kalmıştım. 3 gündür düzenli yürüyüorum dün tartıda 64.1 gördüm mutluyum sizlerin desteğiyle 58 leride göreceğime eminim.
yalnız deneyimli arkadaşlara bi sorum olacak akşam yemeği yiyorum ama saat 8'den önce ve sonrasında sadece çay ve su tüketiyorum bu akşam yemekleri kilo vermeyi engeller mi?

sirkeyi nasıl yaptın canım evde bi ton elma var bende yapem bari

Leylaka sormuşsun ama ben cevap vereyim.. Dayanamadım :111:

Meyva sıkacağıyla elmaların suyunu çıkarıyorsun. Sonra da cam kavanozlara vs (Cam olması lazım) dolduruyorsun. Köpüğüyle falan hepsini dolduruyorsun. İstersen içine birazcık suda katabilirsin. Kapak kapatmıyorsun. Kavonozun ağzını kağıt peçeteyle ya da temiz bir tülbentle (dokusu sıkı olucak) kapatıyorsun ki; hem rahatça hava alıyor hem de içine meyve sinekleri vb dadanamıyor. Kavanozlarımızı güneş almayan bir yere koyuyoruz, sıcaklığı da 20 derece civarı olucak. Kiler gibi çok serin yerlere koyma.

İlk 1 hafta günde bir kere karıştırırsan daha güzel oluyor.

Sonrada sadece bekliyoruz. En az 1 ay ama en ideali 40 gün. Ağız tadına göre değişiyor. Daha keskin seviyorsan daha da bekletebilirsin. Zaten ekşimiş koskusunu almaya başladığında olmaya başladı demek. Daha tatlı seviyorsan 1 ay omak üzereyken biraz tadına bakıpta yine süzebilirsin. Yaptıkça zaten alışır ağız tadına göre ayarlarsın.

Bekleme süresini bitirdin, şimdi sadece süzmen gerekiyor. İnce bir süzgeçle süzülür ve çıkan posa ya atılır ya da yine sirke yapılacaksa ona katılır. Yeni yapılacak sirke için güzel bir maya oluyor.

Afiyetle tüketilir

canım benım..gunum 7 de baslıyo esımı ve oglumu gonderıyorum kızımı doyuruyorum kahvaltımı hazırlıyorum yıyorum 10da kahvaltım bıtıyo.turk kahvem eslıgınde sızlerı okuyorum bı daha 16 gıbı acıkıyorum yıyıp bıtırıyorum yeme ısını.sonrasında bıtkı cayları su süt canım ne ısterse onları ıcıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…