yeni potinlerimle disarda yuruyemiycem galiba,cok yagmur yagiyo camur oluuuurr
Bantta yuruyum barii
Canım ellerıne saglık1.KAUNOS % 2.647
2.HANZADE %2.052
3.ASYAATEŞ %1.804
4.LEYLAK70 %1.621
5.AYDİNDİDEM %1.257
6.GOKCENBİKE %1.185
7.ESAS2006 %0.983
8.EBRUPRL %0.910
9.FZGUN %0.605
10.PAPADİYA %0.425
11.SEVGİLİEBE %0.236
12.İYİNİYETLİ %0.170
13.FİCANS %0.150
14.ASLİ72 % 0 :44:
15.ESUB % 0 :44:
16.GÜLERYÜZ % 0 :44:
17.HANDAN06 % 0 :44:
18.İDEALİST % 0 :44:
19.PEPETİ % 0 :44: 19.5 Gul63 %0 :44:
20.EMELULUDAS + % 0.390
21.LETAFET + % 1.136
22.MB2012 + % 2.201
Tesekkur ederim caniminici..gorgusuzun bi potini olmus iste yagmurdan camurdan sakinmisKıyamadın mı canım potinlerineee güle güle giyy
YA düşünüyorumda en vahim durumda olan benim gibi mesajlarınızı okuyunca ben sizin gibi olmak istiyorum ama siz kilo veremiyorum diye şikayet ediyosunuz şimd ben ne yapayım bunları düşününce ne kadar zor durumda olduğumu düşünüp biran önce gitsin de kurtulayım bu kilolardan düşünüyorum.
ama şuna seviniyorum Canan Karatay hanım ve siz gerçekten çok yaşayın diyorum ve saygıyla kilo veren güzel bayanlar önünde eğiliyorum.
Canım reglı haftam bıtınce bayaga farkedıyor kılom her ay,hızım bıraz duserse buna sasırmam tabıkı,haftaya ya da obur hafta 38 bedene gırebılecegımı umuyorum,sımdı denesem torenle gırererım ancakgulcum duraklamaya mi girdin regl doneminmi..sana fikir wermek bna dusmez tatlim ama yuruyusunu 30 dakkadan 45 e cikar bence
cok degil canim,gunde 3 gr olmasi lazim,sen 1 gram almissin daha..2. öğünüm:
Yarım kepçe ezogelin çorbası, yoğurt soslu karnıbahar, karışık salata, cacık. haaa, b, de bi avuc badem Tamam mıdır? Akşama balık yiyeceğim için öğlen hafif yiyim dedim.
Omega 3 aldım 100 mg. Cok mu fazla? Ne dersiniz?:26:
Tesekkur ederim caniminici..gorgusuzun bi potini olmus iste yagmurdan camurdan sakinmis
Bu arada 100 gram daha gitmis massallah..2 ogun degil de sabah yuruyuslerin etkisinin daha buyuk oldugunu dusunuyorum ben..hemen iyiles de sabah yuruyuslerine diwam et taklim ama en fazla 1 saat yap kiss,80 dakka cok fazlaaa
Bugün 2. gün öğle yemeğini geçtim yemiyorum.. Karnım hafiften acıkmaya başladı
Eve gidince 15:30-16:00 arası 2. öğünümü yerim ve kendime inanamıyorum ben yaasağolun çıtırlar hepsi sizin ve hocamın sayesinde
Yaprak sarma (pazardan tazecik yapraklar aldım tabiisi bulgurlu kaç tane yerim bilmiyorum)
yeşil mercimek yemeği
yoğurt salata
2. Öğünüm:
1 büyük kase karışık peyniri salata,
1 fincan meyve çayı.
Alişverişimi yaptım.
Tüm camları sildim. Çok yoruldum
Anladim canim..insallah ozaman beklioz senden 38 bedeni..Canım reglı haftam bıtınce bayaga farkedıyor kılom her ay,hızım bıraz duserse buna sasırmam tabıkı,haftaya ya da obur hafta 38 bedene gırebılecegımı umuyorum,sımdı denesem torenle gırererım ancakKızlar cok degısıyor ınsan kılo verınce ama konya ovası gıbı gobek ıstıyor ınsan ya Devam kım tutar bızı
bende eve gidince sarcam yaprak yarına hazır olsun
sen bu hafta metobolizma çayıda içmiştin demi onunda etkisi var galiba ne dersin faydası oldumu sence?
canım kusura bakma,papadiyanın çizelgesini kopyalamışım sanadüzelttim canım
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wdiganp/weight.png
ıyınıyetlım ıkı ogun bana ıyı geldı sanada ıyı gelecek ben ılk basladıgımdan berı ıkı ogun yapıyorum ve en gec 17 de yeme ısını bıtırırım bu hafta oyle dene emın ol fark edecek bıdenemAsla pes etmiyorum..
Bu hafta 100 gr cık verdimm. Ama pes etmek yokBaşladım bitirmem gerek bu işi kesinlikle devam
Kilo vermek için çabalayan tüm çıtırları tebrik ediyorum
sanki beni anlatmışsın bende verecegime inanmaz olmuşken karatayla tanıştım Allahıma bin şükürCanim cok teşekkür ederim.simdiye kadar kilolarımı umursamaz tavrımla sanki vermek istemiyormuş gibi davranıyordum oysanız kilo vermek istiyorum ama gitmiyordu.gidincede bana hemen donuyorlardi .cocuklarım bile bazen beni arkadaşlarına göstermekten cekinir olduklarını fark ettim
Ne kadar üzücü bir durum değilim ama azmettirici artık vereceğim başka lüksum
yok artık bu siz ve Canan karatay sayesinde umarım hedefime ulaşabilirim
ıyınıyetlım ıkı ogun bana ıyı geldı sanada ıyı gelecek ben ılk basladıgımdan berı ıkı ogun yapıyorum ve en gec 17 de yeme ısını bıtırırım bu hafta oyle dene emın ol fark edecek bıdenem
sirkeyi nasıl yaptın canım evde bi ton elma var bende yapem bari
sanki beni anlatmışsın bende verecegime inanmaz olmuşken karatayla tanıştım Allahıma bin şükür
papadiyam sen kahvaltıyı saat kaçta yapıyosun :26: ben bugün kahvaltımı 7 de bitirdim saat 12 de hiç açıkmadıgımı farkettim ..bariki iki ögün yapayım dedim ama saat 2 de öyle bi açıktımki semerimi yedim resmen halada ıvır zıvır atıştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?