- 9 Şubat 2012
- 1.339
- 1.391
- 198
canım benım..gunum 7 de baslıyo esımı ve oglumu gonderıyorum kızımı doyuruyorum kahvaltımı hazırlıyorum yıyorum 10da kahvaltım bıtıyo.turk kahvem eslıgınde sızlerı okuyorum bı daha 16 gıbı acıkıyorum yıyıp bıtırıyorum yeme ısını.sonrasında bıtkı cayları su süt canım ne ısterse onları ıcıyorum
bıtanem ellerıne saglıksöz haftaya daha guzel bır cızelge yapacaksın daha eksili
selam cıtırlar
Dün o yagmurda piknikteydik süperdi
cadır kurduk dernek piknigi oldugu için kalabalıktı ögleden sonra hava actı
Ip atladık halat cekme yarısı .. Süperdi vallahi...
Bakalım kimler kilo vermiş gecmişe uzanayım ben ..
benimde günüm 6-630 da başlıyo ikimiz arasındaki fark sen önce aileni ben ise kendimi düşünüyorum..yiyorum sonra eşime ogluma kahvaltı hazırlayıp gönderiyorum en son kızımı doyurup işlerimi yapıyorum kalkınca çok acıkmış oluyorumvakit geçmiyo ama deneyecegim kalkar kalkmas 2-3 bardak su içsem beni bi iki saat oyalar herhalde ama çay olayı nasıl olcek eşi
ne ayrı kendine ayrımı demliyosun
esas banada cizelge yapsanız yav.beceremıyorum..
canım meraba ben omega 3 ü aldım m...cap 500 mgbıtanem ellerıne saglıksöz haftaya daha guzel bır cızelge yapacaksın daha eksili
canım meraba ben omega 3 ü aldım m...cap 500 mg
eczacı 1 adet sabah kahvaltıda al yeterli dedi sizcede doğrumu
aysam seninle aynı kilodan başlamışız ve sen benimde 65 olan hedefime çok yakınsın ne kadar zamanda geldin bu kiloya boyun kaç acaba neler
yapıyorsun yürüyüş falan biraz ayrıntı verirmisin
ok canım teşekkür ederim seninkidemi 500 mgselam canım.1 adet az bence.bırcok arkadasımız ve ben sabah 2 aksam 2 alıyoruz
cok degil canim,gunde 3 gr olmasi lazim,sen 1 gram almissin daha..
165 boy
6-7 ay sürdü ama kacamaklar yüzünden cok zaman kaybettim ...
spor her fırsatta yürümeye calısıyorum bisiklet kullanıyorum ..
su içmeyi hiç ihmal etmem ..
kacamaklarım olmasaydı belkide suan dahedefime coktan varmıstım
mesala 15 gündür yaptıgım kacamakların artılRINI TEMİZLEMEKLE UGRASTIM
OGLUMLA güç sartlarda yazıyorum Kusura bakma ..
aksam daha ayrıntılı yazarım canNNNım
Walla bugün iyiim sabah karatay kahvaktısı öğlen annemim yanıma verdiği az yemek 2 elma iyiim acıkmadım daha akşama az çorba yürüyüş ben bu hafta kesin ama kesin 75 i görücem inat ettim :))
mrb canım hosgeldin burda örtmen cok..bizim de sınav haftası maalesef..sen gene de fırsat buldukca menulerini paylaş..sevgili arkadaşlarım öğretmen olduğum ve tamda sınav haftası olduğu için çok fazla giremiyorum elimden geldiği kadar takip etmeye çalışıyorum. kilo veren arkadaşları gördüğüm zaman daha da motive oluyorum. iyiki bu siteye girip sizlerin yazılarını okumuşum. burada günlük menülerini yazan bildirimlerini ve en önemlisi deneyimlerini yazan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
daha önceden spor yapamadığımı söylemiştim ve kilom sürekli iniş çıkışlar gösteriyordu. en son 65.5 ta kalmıştım. 3 gündür düzenli yürüyüorum dün tartıda 64.1 gördüm mutluyum sizlerin desteğiyle 58 leride göreceğime eminim.
yalnız deneyimli arkadaşlara bi sorum olacak akşam yemeği yiyorum ama saat 8'den önce ve sonrasında sadece çay ve su tüketiyorum bu akşam yemekleri kilo vermeyi engeller mi?
tarifi aldım bebeem..tam bna gore pratik ve hızlı,ben yumurtaylan kasar da eklerim ona..slm kızlar
ne güzel kılolar verilmiş yine,tebrik ediyorum hepiniziben de tekrar listeye girsem iyi olacak motivasyon acısından
bu sabah 72.6 çıktım,yarın biraz daha eksilir diye tahmın ediyorum,dısarda yemek yiyince biraz şişlik oluyor ya,o bakımdan
bu sabah: kliasik karatay kahvaltısı yaptım.yalnız yeni birsey kesfettim onu paylasayım
domatesi büyük büyük dilimleyip tavaya diziyorum,üstüne az tuz ve zeytınyagı koyup pişiriyorum,piştikten sonra da bolcqa kimyon ekliyorum üstüne çok lezzetli oluyor(püf noktası domatesleri iyice ezilene kadar pişirmeyin,biraz diri kalsın)
2-3 gundur bunu yıyorum kahvaltıda,hem pratik hem de sıcak bir sey yemek keyifli oluyor sabah sabah,işe gidenler de yapabılır,5 dk da oluyor zaten
ben 1000 mg anlamıstım zatenAy, çok pardon ya; 1000 mg yazıcaktım. Gene de cok tesekkurler hatırlatma için. Omega'ları aç karnına almıyosunuz, di mi? Akşam almanın bi mahzuru var mı? Ya da her öğünden sonra 1 tane mi almak lazım? Her öğünden sonra 1 avuç fındık/fıstık/ceviz yiyosak gene de Omage 3 almak lazım mı günce 3 gr?
bak biz senle bu 75 konusunu fena kafaya taktık ha yarışalım mı bakalım kim 75i görecek
afiyet leptin olsun taklımmmmmm2. öğünümü de yaptım..
Minik taze yaprak sarmalarından yidim güselce
4-5 kaşık yeşil mercimek yemeği
3-4 kaşık yoğurt
yer fıstığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?