Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

benimde günüm 6-630 da başlıyo ikimiz arasındaki fark sen önce aileni ben ise kendimi düşünüyorum ..yiyorum sonra eşime ogluma kahvaltı hazırlayıp gönderiyorum en son kızımı doyurup işlerimi yapıyorumkalkınca çok acıkmış oluyorumvakit geçmiyo ama deneyecegim kalkar kalkmas 2-3 bardak su içsem beni bi iki saat oyalar herhalde ama çay olayı nasıl olcek eşi
ne ayrı kendine ayrımı demliyosun

aysam seninle aynı kilodan başlamışız ve sen benimde 65 olan hedefime çok yakınsın ne kadar zamanda geldin bu kiloya boyun kaç acaba neler yapıyorsun yürüyüş falan biraz ayrıntı verirmisin

aynen oyle yap canım ıkı üç bardak su ıc ev ahalısını hallet sonra sen yap kahvaltını.o zaman ıkı ogun yapabılırsın..esıme 7 de 1 fıncanlık demlıyorum cayı kendıme 1 demlık 9da

slm kızlar
ne güzel kılolar verilmiş yine,tebrik ediyorum hepiniziben de tekrar listeye girsem iyi olacak motivasyon acısından

bu sabah 72.6 çıktım,yarın biraz daha eksilir diye tahmın ediyorum,dısarda yemek yiyince biraz şişlik oluyor ya,o bakımdan

bu sabah: kliasik karatay kahvaltısı yaptım.yalnız yeni birsey kesfettim onu paylasayım

domatesi büyük büyük dilimleyip tavaya diziyorum,üstüne az tuz ve zeytınyagı koyup pişiriyorum,piştikten sonra da bolcqa kimyon ekliyorum üstüne çok lezzetli oluyor(püf noktası domatesleri iyice ezilene kadar pişirmeyin,biraz diri kalsın)

2-3 gundur bunu yıyorum kahvaltıda,hem pratik hem de sıcak bir sey yemek keyifli oluyor sabah sabah,işe gidenler de yapabılır,5 dk da oluyor zaten

aysam seninle aynı kilodan başlamışız ve sen benimde 65 olan hedefime çok yakınsın ne kadar zamanda geldin bu kiloya boyun kaç acaba neler
yapıyorsun yürüyüş falan biraz ayrıntı verirmisin

165 boy
6-7 ay sürdü ama kacamaklar yüzünden cok zaman kaybettim ...
spor her fırsatta yürümeye calısıyorum bisiklet kullanıyorum ..
su içmeyi hiç ihmal etmem ..
kacamaklarım olmasaydı belkide suan dahedefime coktan varmıstım
mesala 15 gündür yaptıgım kacamakların artılRINI TEMİZLEMEKLE UGRASTIM
OGLUMLA güç sartlarda yazıyorum Kusura bakma ..
aksam daha ayrıntılı yazarım canNNNım

cok degil canim,gunde 3 gr olmasi lazim,sen 1 gram almissin daha..

Ay, çok pardon ya; 1000 mg yazıcaktım. Gene de cok tesekkurler hatırlatma için. Omega'ları aç karnına almıyosunuz, di mi? Akşam almanın bi mahzuru var mı? Ya da her öğünden sonra 1 tane mi almak lazım? Her öğünden sonra 1 avuç fındık/fıstık/ceviz yiyosak gene de Omage 3 almak lazım mı günce 3 gr?

anladım canım bende 2 ayı biraz geçti 7 kilo verdim ama bu süre zarfında sadece 2 kere artıya çıktım ve her hafta mutlaka kaçamak yaptım bu son olsun dedim ve bir daha kaçamak yapmamaya söz verdim kendime çünkü o kaçamaklar olmasaydı ben bu hafta da kilo verecektim vakit kaybettim pişmanım ama bu hafta çok kararlıyım ne olursa olsun kaçamak yapmayacağım asla ve birde mükafatım olsa önümüzdeki hafta pazartesi sabah tartı 75 olsa ah ah ne kadar mutlu olurum anlatamam neyse hayal kurmak yok gerçekler var gerçeklerde kaçamaklara yer yok asla

öğlen yemeğim(2.öğün ve son)16:30 bitti
3 tane çiğ köfte
biraz marul
yarım peynir
biraz kabuklu fıstık
1 buçuk incir
1 kayısı
bitki çayı
migrenim var cok başım ağrıyor o yüzden zorla bunları yedim canım bişi istemiyor
yoksa az biliyorum..

Walla bugün iyiim sabah karatay kahvaktısı öğlen annemim yanıma verdiği az yemek 2 elma iyiim acıkmadım daha akşama az çorba yürüyüş ben bu hafta kesin ama kesin 75 i görücem inat ettim :))

2. öğünümü yazayım,
1 tabak kuru fasulye
1 tane karnıyarık
2 kaşık bulgur pilavı
yeşil soğan,,biber turşusu yedim
akşamı hafif geçirmek istiyorum inş.görüşmek üzere..

Walla bugün iyiim sabah karatay kahvaktısı öğlen annemim yanıma verdiği az yemek 2 elma iyiim acıkmadım daha akşama az çorba yürüyüş ben bu hafta kesin ama kesin 75 i görücem inat ettim :))

bak biz senle bu 75 konusunu fena kafaya taktık ha yarışalım mı bakalım kim 75i görecek

2. öğünümü de yaptım..

Minik taze yaprak sarmalarından yidim güselce
4-5 kaşık yeşil mercimek yemeği
3-4 kaşık yoğurt
yer fıstığı

yemekten sonra sade türk kahvemi içtim şuana kadar da 2 litre su içtim 3e tatmlarım ben onu hafta sonu kapalı ve yağışlı havada evde o kadar sıkıldımki işe gelmek için dua ettim ya en azından burda sizinle muhabbet ediyorum yorumları okuyorum çalışıyorum canım hiç sıkılmıyor evde internet yok hafta sonu sizden uzak kalınca ben hem cıss lara yaklaşıyorum ya benim en büyük kabusum ekmek hala silemedim aklımdan ya

mrb canım hosgeldin burda örtmen cok..bizim de sınav haftası maalesef..sen gene de fırsat buldukca menulerini paylaş..
iniş cıkıslar cok normal,sen tartıya değil mezuraya bak bide kıyafetlerine bak..
aksamları da ne kadar erken bırakabilirsen yemek yemeyi okadar iyidir canım,kolay gelsin..eger aksam gec saatte acıkırsan limonlu su,ayran,kakaolu sut,tarcınlı süt içebilirsin..kolay gelsin:))

tarifi aldım bebeem..tam bna gore pratik ve hızlı,ben yumurtaylan kasar da eklerim ona..
bide dısarda yiyince şişlik mi oluyo hakkaten..bak bunu bilmiyodum

ben 1000 mg anlamıstım zaten
sen bilirsin canım her ogunden sonra 1 gr da alabilirsin,2 gr sabah 1 gr aksam da alabilirsin..ac karna alınıyomu bilmiom ama ben yenekten hemen once alıyorum..e tabi kuruyemiş yesen de omegaları al mutlaka..

bak biz senle bu 75 konusunu fena kafaya taktık ha yarışalım mı bakalım kim 75i görecek

kıss hakkaten kapışın yaaaa..süper motivasyon olur haaaa

2. öğünümü de yaptım..

Minik taze yaprak sarmalarından yidim güselce
4-5 kaşık yeşil mercimek yemeği
3-4 kaşık yoğurt
yer fıstığı
afiyet leptin olsun taklımmmmmm
ebru kankinle de görüş bugun 1 saat..oooh yarasın..

selam kıslarrr..
ben bu sabah wc ye çıkamadım ve tartıldım tabii hüsran..81.5..offf..
2 gündür de form çay içmeme rağmen zor çıkıyorum..tabii bayağı şişkinim ve moralim bozuk..ondan sabah kilo bildirimi yapamadan işe gittim..
sabah

tulum peynirli omlet
6 zeytin
3 ceviz
3 çeri
2 omega 3

öğlen
2 lahmacun
ayran
1 ısırık muz..

off yaaa ben niye kilo veremiyom..bu hafta endokrinolojiye gitmeyi düşünüyom..gerçi hormon tahlillerimi yeni yaptırdım hepsi de normal ama yine de doğuya gitmeden bi görüneyim diyorum...

bu ara da tüm kilo veren arkadaşlarımı kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…