petunyamm haklısın ama ben dün gece yarım ekmeklikokoreç yedim saat 23.30 sonrada ortalarda bar bar bağırınıyorummm kilo veremedim diye bu yürüyüşlerim sadece + kilo olmadan yememi sağlıyor 2 gündür dünya kadar sey yedim ve ekmekli bildiğin beyaz ekmekli
tatlım sıkma canını..bu hafta stresliydin ya ondan da verememiş olabilirsin..selam kıslarrr..
ben bu sabah wc ye çıkamadım ve tartıldım tabii hüsran..81.5..offf..
2 gündür de form çay içmeme rağmen zor çıkıyorum..tabii bayağı şişkinim ve moralim bozuk..ondan sabah kilo bildirimi yapamadan işe gittim..
sabah
tulum peynirli omlet
6 zeytin
3 ceviz
3 çeri
2 omega 3
öğlen
2 lahmacun
ayran
1 ısırık muz..
off yaaa ben niye kilo veremiyom..bu hafta endokrinolojiye gitmeyi düşünüyom..gerçi hormon tahlillerimi yeni yaptırdım hepsi de normal ama yine de doğuya gitmeden bi görüneyim diyorum...
bu ara da tüm kilo veren arkadaşlarımı kutlarım
canım menun cok az..Koca bir kase kabakli,dereotlu,cacik
1.5 biber kozde
1/2 patlıcan Kozde
Hepinize şifa, afiyet olsun
tatlım sıkma canını..bu hafta stresliydin ya ondan da verememiş olabilirsin..
endokrin de tiroide mi baktırcan sadece????
leylaka sormuşsun ama ben cevap vereyim.. Dayanamadım :111:
Meyva sıkacağıyla elmaların suyunu çıkarıyorsun. Sonra da cam kavanozlara vs (cam olması lazım) dolduruyorsun. Köpüğüyle falan hepsini dolduruyorsun. Istersen içine birazcık suda katabilirsin. Kapak kapatmıyorsun. Kavonozun ağzını kağıt peçeteyle ya da temiz bir tülbentle (dokusu sıkı olucak) kapatıyorsun ki; hem rahatça hava alıyor hem de içine meyve sinekleri vb dadanamıyor. Kavanozlarımızı güneş almayan bir yere koyuyoruz, sıcaklığı da 20 derece civarı olucak. Kiler gibi çok serin yerlere koyma.
Ilk 1 hafta günde bir kere karıştırırsan daha güzel oluyor.
Sonrada sadece bekliyoruz. En az 1 ay ama en ideali 40 gün. Ağız tadına göre değişiyor. Daha keskin seviyorsan daha da bekletebilirsin. Zaten ekşimiş koskusunu almaya başladığında olmaya başladı demek. Daha tatlı seviyorsan 1 ay omak üzereyken biraz tadına bakıpta yine süzebilirsin. Yaptıkça zaten alışır ağız tadına göre ayarlarsın.
Bekleme süresini bitirdin, şimdi sadece süzmen gerekiyor. Ince bir süzgeçle süzülür ve çıkan posa ya atılır ya da yine sirke yapılacaksa ona katılır. Yeni yapılacak sirke için güzel bir maya oluyor.
Afiyetle tüketilir
bende her sabah bi demlik demlerim eşim bi çaybardagı içer gerikalan bi demlik çayı ben hüpletirimaynen oyle yap canım ıkı üç bardak su ıc ev ahalısını hallet sonra sen yap kahvaltını.o zaman ıkı ogun yapabılırsın..esıme 7 de 1 fıncanlık demlıyorum cayı kendıme 1 demlık 9da
iyimniyetlim iyiki varsın bidenem benide heveslendirdin bende iki ögün yapcem bakaem sonuç nolcek2. öğünümü de yaptım..
Minik taze yaprak sarmalarından yidim güselce
4-5 kaşık yeşil mercimek yemeği
3-4 kaşık yoğurt
yer fıstığı
koca bir kase kabakli,dereotlu,cacik
1.5 biber kozde
1/2 patlıcan kozde
hepinize şifa, afiyet olsun
sağol canım ..hadi bu hafta neyse de ben karataya başlayalı 5 hafta oldu tık yok..sizlerin yaptığınızdan daha fazla kaçamak da yapmıyorum..metabolizmam çok yavaş ..tiroid ve diğer hormon testlerim normal ..valla neye bakacaksa baksın da bi çözüm bulsun artık..sinir oluyorum yaaa..5 hazirana randevu aldım demin ..bakalım hayırlısı
sıkma canını sersumcum sabret hepsi toptan gider inşallah
Kızlar günlerdir BASKÜLLERE bakıyorum bakıyorum bi türlü begenemedim bu ikisi arasında çelişkide kaldım hangisini alayım sizce aranızda sinbo kullanan varmı memnun musunuz ? BİDE ALIŞVERİŞ SİTELERİNDE ARZUM MARKA ÇOK POPÜLER NAPSAM Kİ YA Yorum yazarsanız çoook sevinirim
canım ben 5 yıldır sağdaki sinboyu kullanıyorum ve memnunum..ama yağ analizi yapanlar da çıktı 3- 5 tl için deymey arada çok fark yoksa onlardan al bence
selam kıslarrr..
ben bu sabah wc ye çıkamadım ve tartıldım tabii hüsran..81.5..offf..
2 gündür de form çay içmeme rağmen zor çıkıyorum..tabii bayağı şişkinim ve moralim bozuk..ondan sabah kilo bildirimi yapamadan işe gittim..
sabah
tulum peynirli omlet
6 zeytin
3 ceviz
3 çeri
2 omega 3
öğlen
2 lahmacun
ayran
1 ısırık muz..
off yaaa ben niye kilo veremiyom..bu hafta endokrinolojiye gitmeyi düşünüyom..gerçi hormon tahlillerimi yeni yaptırdım hepsi de normal ama yine de doğuya gitmeden bi görüneyim diyorum...
bu ara da tüm kilo veren arkadaşlarımı kutlarım
Canım sabah kalkar kalkmaz kabızlık için 1 bardak ılık su ile günkurusu ye. Bir de öğünler sırasında ya z.yağı ya da tereyağı yemelisin mutlaka.. Yağı yeterince alamadığımızda böyle oluyor..
bol su içiyor musun?
sporun mu yetersiz acaba?
geçen hafta ne kadar kilo vermiştin?
su en az 2 litre içiyorum..salatalarımda da zeytinyağı kullanıyorum..spor yapmıyorum o var
geçen hafta 600gr vermiştim..bu hafta çok dengesiz..o verdiğimin üstüne 1 kg almış gibiyim anlamadım ben bu işten
1.KAUNOS % 2.647
2.HANZADE %2.052
3.ASYAATEŞ %1.804
4.LEYLAK70 %1.621
5.AYDİNDİDEM %1.257
6.GOKCENBİKE %1.185
7.ESAS2006 %0.983
8.EBRUPRL %0.910
9.FZGUN %0.605
10.PAPADİYA %0.425
11.SEVGİLİEBE %0.236
12.İYİNİYETLİ %0.170
13.FİCANS %0.150
14.ASLİ72 % 0 :44:
15.ESUB % 0 :44:
16.GÜLERYÜZ % 0 :44:
17.HANDAN06 % 0 :44:
18.İDEALİST % 0 :44:
19.PEPETİ % 0 :44:
20.EMELULUDAS + % 0.390
21.LETAFET + % 1.136
22.MB2012 + % 2.201
saol canım hemen deniycem
bende her sabah bi demlik demlerim eşim bi çaybardagı içer gerikalan bi demlik çayı ben hüpletirimbundan sonra bende senin gibi yapayım canım bakalm vermeye başlayacakmıyım ..
iyimniyetlim iyiki varsın bidenem benide heveslendirdin bende iki ögün yapcem bakaem sonuç nolcek
canım sen 2 ögün yapıyosun çok az yemişsin vucut kıtlıga girer veremessin sonra dikkat et yiyeyiye vermen lazım
Kızlar günlerdir BASKÜLLERE bakıyorum bakıyorum bi türlü begenemedim bu ikisi arasında çelişkide kaldım hangisini alayım sizce aranızda sinbo kullanan varmı memnun musunuz ? BİDE ALIŞVERİŞ SİTELERİNDE ARZUM MARKA ÇOK POPÜLER NAPSAM Kİ YA Yorum yazarsanız çoook sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?