Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

zaten en büyük sırlarım dediklerim 3 şeydi
1)erkenden akşam yemeği işini bitirip tek lokma yememek
2)yürümek
3)pozitif insanlarla olmak ,dert tasa dinlememek, bunalım takılmamak,enerjik olmak gülebilmek

tatlım sıkma canını..bu hafta stresliydin ya ondan da verememiş olabilirsin..
endokrin de tiroide mi baktırcan sadece????

tatlım sıkma canını..bu hafta stresliydin ya ondan da verememiş olabilirsin..
endokrin de tiroide mi baktırcan sadece????

sağol canım ..hadi bu hafta neyse de ben karataya başlayalı 5 hafta oldu tık yok..sizlerin yaptığınızdan daha fazla kaçamak da yapmıyorum..metabolizmam çok yavaş ..tiroid ve diğer hormon testlerim normal ..valla neye bakacaksa baksın da bi çözüm bulsun artık..sinir oluyorum yaaa..5 hazirana randevu aldım demin ..bakalım hayırlısı

saol canım hemen deniycem

aynen oyle yap canım ıkı üç bardak su ıc ev ahalısını hallet sonra sen yap kahvaltını.o zaman ıkı ogun yapabılırsın..esıme 7 de 1 fıncanlık demlıyorum cayı kendıme 1 demlık 9da
bende her sabah bi demlik demlerim eşim bi çaybardagı içer gerikalan bi demlik çayı ben hüpletirim bundan sonra bende senin gibi yapayım canım bakalm vermeye başlayacakmıyım ..
2. öğünümü de yaptım..

Minik taze yaprak sarmalarından yidim güselce
4-5 kaşık yeşil mercimek yemeği
3-4 kaşık yoğurt
yer fıstığı
iyimniyetlim iyiki varsın bidenem benide heveslendirdin bende iki ögün yapcem bakaem sonuç nolcek

koca bir kase kabakli,dereotlu,cacik
1.5 biber kozde
1/2 patlıcan kozde

hepinize şifa, afiyet olsun

canım sen 2 ögün yapıyosun çok az yemişsin vucut kıtlıga girer veremessin sonra dikkat et yiyeyiye vermen lazım

sıkma canını sersumcum sabret hepsi toptan gider inşallah

Kızlar günlerdir BASKÜLLERE bakıyorum bakıyorum bi türlü begenemedim bu ikisi arasında çelişkide kaldım hangisini alayım sizce aranızda sinbo kullanan varmı memnun musunuz ? BİDE ALIŞVERİŞ SİTELERİNDE ARZUM MARKA ÇOK POPÜLER NAPSAM Kİ YA Yorum yazarsanız çoook sevinirim

Eklentiler

• $SI5C0B~1.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 45
  • $SI6B6A~1.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 48

canım ben 5 yıldır sağdaki sinboyu kullanıyorum ve memnunum..ama yağ analizi yapanlar da çıktı 3- 5 tl için deymey arada çok fark yoksa onlardan al bence

Öğlen muhlama yedim ama azdı. Ceviz de yemedim. Acıktım. Gidip süt içeyim bari...

Siz 2 öğünden bahsediyorsunuz, bense hem 3 öğün yiyorum hem de her öğün kuruyemiş yiyorum. Yoksa çok acıkıyorum yav

canım ben 5 yıldır sağdaki sinboyu kullanıyorum ve memnunum..ama yağ analizi yapanlar da çıktı 3- 5 tl için deymey arada çok fark yoksa onlardan al bence

saol canım acıkcası vucut analizli olanlar moralimi bozuyo yaa kilo fazla olunca yag oranımda çok çıkıyo canım sıkılıyo ..geçen sene b-fitte tartılmıştım anaaaaaam yag oranım %52 çıkmıştı sinirlerim bozulmuştu ..sapma yapmasın hemen bozulmasın yeter

akşam yemeğim

1 patlıcan ve 2 kabakla yalancı kızartma
1 kase yogurt
1 avuc kuruyemiş
1 kase tulumpeynirli salata
3 adet günkurusu
sporum ise: 1 saat yuruyicim birasdan..

aksam yemeğim 6 olmadan bitti..ben kaçar kıslar..sınav haftası..malum işler..optum herkesleri..

Canım sabah kalkar kalkmaz kabızlık için 1 bardak ılık su ile günkurusu ye. Bir de öğünler sırasında ya z.yağı ya da tereyağı yemelisin mutlaka.. Yağı yeterince alamadığımızda böyle oluyor..

bol su içiyor musun?
sporun mu yetersiz acaba?
geçen hafta ne kadar kilo vermiştin?

su en az 2 litre içiyorum..salatalarımda da zeytinyağı kullanıyorum..spor yapmıyorum o var
geçen hafta 600gr vermiştim..bu hafta çok dengesiz..o verdiğimin üstüne 1 kg almış gibiyim anlamadım ben bu işten

ellerine sağlık ficanscım. Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum Veremeyenler de elbet kilo verecek, gitsin yağlar Ayyy 3. olmuşum

canımm sen de iyi ki varsın destinammm inş. bence bu bayağı işe yarayacak.. Baksana papişime ne güsel veriyor 2 öğünle

destinam ben soldakinden kullanıyorum çok da memnunum.hiç şaşırmıyo sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…