Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ellerine sağlık listedeki herkesi tebrik ediyorummm

canım tebriklerrr hedefine ulaşmışsın darısı başımıza biz de sana teşekkür ederiz güzel paylaşımların için.evlilik içinde ayrıca tebrikler sevdiceğinle kavuşmanıza sevindimm

ben 2 olanı kullanıyorum renksız olanı 800gr fazla ölçüyor 58.5 ı gordum ama -800 aslında

bu arada 60 tan 58 çektim hem hedefe ulaşınca abartıp tekrar almamak için hemde buralarda sizlerle olmak için umarım yapabilirim 58 i en son 10 yıl önce görmüştüm

balık salata yedım aksam kı menummm

öğlende bulgur pilavı 3-4 kasık -yogırt yedım

klasık kahvaltı yaptım sabahta tersten yazımm menumu

1 satten fazla yurudum
2fıncan yesılcay
1fıncan form plas
2gr omega
1 antıoksıdan
3 ltsu

bırgun boyunca yedıklerımm

ayrıcaa yağ analızı baskul alanlar boy kıloyu gırınce zaten tıcker factıryde bmı mızı öle hasaplıyor . kemeık kafamım karıstırmıstı 3.5 ne cıkmıstı unuttumda daha öncekı dıyetısyen kagıtlarımdada metabolzma hızım-kemıklerım-su yag oaranım buna yakınmıs bu demkkı baskuller dogruymus ıyıkı almısımmm

Datlum hedefler de aşağı çekilmiş keyifle ye doyana kadar ye gari ohh afiyetle ye

sağol canımmm,sana da afiyet olsun şekerim

afiyet olsun şimdiden leylakım

afiyet olsun datlum

sağolun kızlar şimdide kaykıldım
eşim lahmacunda yaptırmiş 2lahmacun
1 parçada pideden yedim boğazıma kadar doldum
midem küçülmüş eskiden pideyi götürürdüm sayı falan dinlemezdim

bu arada 60 tan 58 çektim hem hedefe ulaşınca abartıp tekrar almamak için hemde buralarda sizlerle olmak için umarım yapabilirim 58 i en son 10 yıl önce görmüştüm

handancım bende hedefi 58 eçektim hedefe yaklaştıkca burdan uzaklaşırmıyım diye
aynen 1o yıl önce oğluşların sünnet düğününde 57 kiloydum
bir daha o kiloyu hayal edeceğime bile inanamıyorum

canım pes etmek yok 58 de neymiş çoğu gitti azı kaldı yapabiliriz hem vücut bi yerde sabitler kiloyu herhalde kolay gelsin

hayır canım..ayın 5inde oldum..daha 10 gün falan var..ben yaklaşık 1 hafta önce oluyom..10 gün farkedermi ki?

Sersumum tuzsuz yemeye çalış tuzu azalt..
Kaçamak hiç yapma..
Acıkmıyorsan 2 öğün yap ya da 3. öğünü çok hafif yap canım

Bitki çayın da afiyet olsunn.. Şimdi evini hayal edebiliyorum.. Ayyy bir süre taşınmam inş. Kıss yeni taşındım valla 1 sene olmadı daha.. En son taşınırken eşyayı kamyon anca aldı çiçeklerimin hepsi kaldı

kızlar giremedim bugün bende değişiklik yok.bu aralar çok vefat haberi var biraz sıkıntılıyım mazur görün

tamam canım bide böyle deniyelim bakalım..
ay kız otur sen oturduun yerde..taşınma tabiisisen isteyene kadar tayin olmazsınız inşallah canım

kızımın odasının yarısı koli doldu..bayaa kolayladık aslında
ah ben de neler attım neler

tamam canım bide böyle deniyelim bakalım..
ay kız otur sen oturduun yerde..taşınma tabiisisen isteyene kadar tayin olmazsınız inşallah canım

kızımın odasının yarısı koli doldu..bayaa kolayladık aslında
ah ben de neler attım neler

iyi akşamlar .
akşam menümüde bugünü kapatayım .
3.öğün :
yarım karnıyarık
2 parmak büyüklüğünde tavuk eti
1 kase yoğurt
1 tabak salata
2 adet ceviz ...

kızceğizler nasıl gectı gununuz?
sabah klasik karatay
öglen gunum vardı;dayamadım mantı ve kucuk bır parca tatlı yedım
aksamda ıspanaklı borani.
sabahta 1 saat yüzdüm.
sımdı form cayımı yaptım.^^son^^u beklıyorum.
sizden naber?
bugun havuzda bı kadın kac kilosun dedi
51 deyınce 55 gosterıyosun dedi.canımı sıktı bıraz!
sizlerden naber?

böle birşeyi nasıl yaptığıma inanamıyorum ama yaptım ve hala yiyesim var kıtlıktan çıkmış gibiyim bugün 15. günüm hiiiiç kaçamak yapmamıştım yağsız tuzsuz bol sulu bi karatayı harfiyen uyguladım bugüne gelirsek iredesizim onaylndı kanıtlandı an itibariylaiçime bişi kaçtı herhalde..
sabah ilk kez denediğim keki tatayım dedim kocaman bi tadım oldu hadi kahvaltıyı öğle yemeği olarak yedim bu beni durdurur dedim olmadı ilerleyen saatlerde5 kaşık bulgur pilavı,yoğurt yedim ve az evvel çoook ama sevdiğim için biber kızartması yedim duramıyorum bana bugün noooldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…