böle birşeyi nasıl yaptığıma inanamıyorum ama yaptım ve hala yiyesim var kıtlıktan çıkmış gibiyim bugün 15. günüm hiiiiç kaçamak yapmamıştım yağsız tuzsuz bol sulu bi karatayı harfiyen uyguladım bugüne gelirsek iredesizim onaylndı kanıtlandı an itibariylaiçime bişi kaçtı herhalde..
sabah ilk kez denediğim keki tatayım dedim kocaman bi tadım oldu hadi kahvaltıyı öğle yemeği olarak yedim bu beni durdurur dedim olmadı ilerleyen saatlerde5 kaşık bulgur pilavı,yoğurt yedim ve az evvel çoook ama sevdiğim için biber kızartması yedim duramıyorum bana bugün noooldu
2. öğünüm:
Yarım kepçe ezogelin çorbası, yoğurt soslu karnıbahar, karışık salata, cacık. haaa, b, de bi avuc badem Tamam mıdır? Akşama balık yiyeceğim için öğlen hafif yiyim dedim.
Omega 3 aldım 1000 mg. Cok mu fazla? Ne dersiniz?:26:
böle birşeyi nasıl yaptığıma inanamıyorum ama yaptım ve hala yiyesim var kıtlıktan çıkmış gibiyim bugün 15. günüm hiiiiç kaçamak yapmamıştım yağsız tuzsuz bol sulu bi karatayı harfiyen uyguladım bugüne gelirsek iredesizim onaylndı kanıtlandı an itibariylaiçime bişi kaçtı herhalde..
sabah ilk kez denediğim keki tatayım dedim kocaman bi tadım oldu hadi kahvaltıyı öğle yemeği olarak yedim bu beni durdurur dedim olmadı ilerleyen saatlerde5 kaşık bulgur pilavı,yoğurt yedim ve az evvel çoook ama sevdiğim için biber kızartması yedim duramıyorum bana bugün noooldu
Nazfilz'ciğim kek dışında çok önemli bir şey yok, onu da sabah yemişssin. Ben de akşam yemeğinden sonra durduk yere dondurma yedim.Neyse olan oldu kaldığımız yerden devam.
canım boyunu şimdiki kilonu hedefini yaz yapayım sanada çizelge
kızlar selam
motivasyonum öyle düştü ki buraya yazasım gelmiyor artık
1 aydır asla kaçamak yapmadım,yürüyüş pilates her gün var
5 ten sonra yemiyorum ama insan 1 gr bile vermez mi yaaaa......!!!! ne yapayım si< söyleyin öyle sıkılaşma falan da hissetmiyorum, delircem inanın, lütfen bişi dey,nnn var mı ben gibi olan
iyi akşamlar karatay çıtırları..bu gün çok yoruldum işyerinde akşama kadar raf düzenleme ve temizlik vardı.yürüyüşüme çıkamadım bu gün.akşam menümü yazayım saat 5-6 arasında yedim.1 tabak kuru fasulye,bulgurlu yaprak sarması,yoğurtlu kabak salatası içine keten tohumuda kattım...şimdide eşim çay demliyor çayımı içip yatacağım.
14.gün
2 gün kurusu + büyük bardak ılık su
sabah:
1 bardak adaçayı
2 kk yumurta
yeşillik ( nane roka reyhan roka maydanoz )
12 zeytin
1 çay bardağı ceviz+fındık karışımı
3 çeri
1 salatalık
1 sivri biber
2 çorba kaşığı çökelek ( üzerine çörek otu serptim )
öğlen:
otlu bi yemek
yoğurt ( içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu koydum)
1 avuç fıstık
akşam :
2-3 kaşık et sote
10 tane badem
su: 3 lt
spor : yok
5 ten sonra yememek geçerli bir çözüm değil ki en çok kiloyu çok fazla yediğim zaman vermiştim ;
Fakat kilo verememen ilginç tuzlu falan tüketmiyorsun değil mi hani vücudun su toplaması bakımından:26:
Ama kilo almıyorsun da aslında buda iyi bazen tutulmalar olabiliyor can sıkıcı yanı tartıda aynı rakamı görmen bunu biliyorum ama sabır etmelisin vücudun direniyr belli
sağol canım cevapladığın için, hayır tuz tüketmiyorum, omegalarım, yeşil çayım da tamam...sabahtan akşama tepinip duruyorum...hocaya bile sordum cevap yazmadı ama sanırım bana uygun bir diyet değil bu, çok üzülüyorum katır inadı var bünyenin resmennn
Bi sey sorucam. 2. Ve 3. Ogunun benimkilere oranla oldukca az. Ben yanlis bi seyler mi yapiyorum acaba? Bu kadar hafif mi yemek gerekiyo?
sağol canım cevapladığın için, hayır tuz tüketmiyorum, omegalarım, yeşil çayım da tamam...sabahtan akşama tepinip duruyorum...hocaya bile sordum cevap yazmadı ama sanırım bana uygun bir diyet değil bu, çok üzülüyorum katır inadı var bünyenin resmennn
Benim vücud da çok direnirdi ama bu diyetle inadı kırdım diyebilirim ;
14. günüm 1.5 kilo gitti yine az vermişim ama olsun en azından kilo almamak da iyi
bu diyeti uzun süre yapanlara sormak lazım neyin nesi bu anormal bi durum var mı acep ortada
Başın sağ olsun canım.kızlar giremedim bugün bende değişiklik yok.bu aralar çok vefat haberi var biraz sıkıntılıyım mazur görün
ya ben bugün çok açıktım az önce 1çay bardağı sütte içtim
birde halsiz isteksiz bir haldeyim
havalardanmı acaba
Ben yokum liste de..
Nasil girebilirim?
Bu hafta -2.4 kilom gitti
yeni potinlerimle disarda yuruyemiycem galiba,cok yagmur yagiyo camur oluuuurr
Bantta yuruyum barii
slm kızlar
ne güzel kılolar verilmiş yine,tebrik ediyorum hepiniziben de tekrar listeye girsem iyi olacak motivasyon acısından
bu sabah 72.6 çıktım,yarın biraz daha eksilir diye tahmın ediyorum,dısarda yemek yiyince biraz şişlik oluyor ya,o bakımdan
bu sabah: kliasik karatay kahvaltısı yaptım.yalnız yeni birsey kesfettim onu paylasayım
domatesi büyük büyük dilimleyip tavaya diziyorum,üstüne az tuz ve zeytınyagı koyup pişiriyorum,piştikten sonra da bolcqa kimyon ekliyorum üstüne çok lezzetli oluyor(püf noktası domatesleri iyice ezilene kadar pişirmeyin,biraz diri kalsın)
2-3 gundur bunu yıyorum kahvaltıda,hem pratik hem de sıcak bir sey yemek keyifli oluyor sabah sabah,işe gidenler de yapabılır,5 dk da oluyor zaten
kızlar bugün bir acıktım ki eşim minik ekler almış 1tane yedim
şimdide iç hazırladım eşim pide yaptıracak valla doyana kadar yiyeyim diyorum
hedefi aşağı çekmenin şerefine
salata ayran yaptım bekliyorum gelince sıcak sıcak yeriz
allah olmayanlarada versin
Ben yarın öğrencilerimi ortaöğretim kurumlarını ziyarete götüreceğim.. Yokum akşama kadar anacığımben yokken kaçamak yapmayın
Bugün yaptıgım kaçamaklara kılıf arıyodum buldumYarın iki ögüne başlıyorum ya bugünü saymayayım demi ..zira yidim yidim doymadım beyaaa
1 ögün
süper
2. ögün berbat
1 tabak sarma
2 kaşık yogur sonraaaaa içi alınmış yarım ekmek arasına sürülmüş manda kaymagı ve bal eveeeet hepsini yedim
Bi kase erik
3. ögün fena degil ama olmamlıydı
3 dilim etli ekmek 2bardak ayran
benim oglanda kıskanıyo canım
kızlar giremedim bugün bende değişiklik yok.bu aralar çok vefat haberi var biraz sıkıntılıyım mazur görün
kızlar selam
motivasyonum öyle düştü ki buraya yazasım gelmiyor artık
1 aydır asla kaçamak yapmadım,yürüyüş pilates her gün var
5 ten sonra yemiyorum ama insan 1 gr bile vermez mi yaaaa......!!!! ne yapayım si< söyleyin öyle sıkılaşma falan da hissetmiyorum, delircem inanın, lütfen bişi dey,nnn var mı ben gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?