Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Olan olmuş nazfiliz şimdi karatayda böyle fazla kaçamak yapınca vücut bu diyete 3 gün içinde yeniden alışıyor 3 gün yaparsan eskisi gibi kaldığın yerden devam ediyormuşsun gibi olacak :)Sevgiler

Son düzenleme:

Son ogunum: 1 parca izgara somon (omega 3'u cok yuksekmis. Istanbul'daki IKEA'dan aldim. Hem lezzetli hem fiati makul), bol yesil salata, biraz izgara sebze, 1 avuc findik, 1000 gr Omega 3. Yarin tavsiye edildigi gibi 3 gr alicam.

Spor: 50 dk yuruyus.

Maalesef tukkani gene biraz gec kapattim, yani 8.30'da:26:

Hepinize iyi geceler kizlar

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) domates yemegı,2 kasık bulgur pılavı,yogurtlu nanelı semızotu salatası,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

14.gün

2 gün kurusu + büyük bardak ılık su

sabah:
1 bardak adaçayı
2 kk yumurta
yeşillik ( nane roka reyhan roka maydanoz )
12 zeytin
1 çay bardağı ceviz+fındık karışımı
3 çeri
1 salatalık
1 sivri biber
2 çorba kaşığı çökelek ( üzerine çörek otu serptim )

öğlen:
otlu bi yemek
yoğurt ( içine 1 tatlı kaşığı keten tohumu koydum )
1 avuç fıstık

akşam :
2-3 kaşık et sote
10 tane badem

su:
3 lt
spor : yok

Ah keske gesmisi degistirmek gibi bi gucumuz olsaydi ammaaaaa tabii ki mumkun diil. O yuzden lutfen kotu gecirdigin 1 tek gune degil iyi gecirdigin pek cok gune odaklanmaya calis. Hayatta her seyin caresi var. bak bu gun de bitti bile:) yarin baska bi gun

Nazfilz'ciğim kek dışında çok önemli bir şey yok, onu da sabah yemişssin. Ben de akşam yemeğinden sonra durduk yere dondurma yedim. Neyse olan oldu kaldığımız yerden devam.

kızlar selam
motivasyonum öyle düştü ki buraya yazasım gelmiyor artık
1 aydır asla kaçamak yapmadım,yürüyüş pilates her gün var
5 ten sonra yemiyorum ama insan 1 gr bile vermez mi yaaaa......!!!! ne yapayım si< söyleyin öyle sıkılaşma falan da hissetmiyorum, delircem inanın, lütfen bişi dey,nnn var mı ben gibi olan

iyi akşamlar karatay çıtırları..bu gün çok yoruldum işyerinde akşama kadar raf düzenleme ve temizlik vardı.yürüyüşüme çıkamadım bu gün.akşam menümü yazayım saat 5-6 arasında yedim.1 tabak kuru fasulye,bulgurlu yaprak sarması,yoğurtlu kabak salatası içine keten tohumuda kattım...şimdide eşim çay demliyor çayımı içip yatacağım.

Nazfilz'ciğim kek dışında çok önemli bir şey yok, onu da sabah yemişssin. Ben de akşam yemeğinden sonra durduk yere dondurma yedim. Neyse olan oldu kaldığımız yerden devam.

biber kızartması cıs değil mi
senin ki yinede masum canım diyetisyenler veriyo benim bildiğim dondurmayı

5 ten sonra yememek geçerli bir çözüm değil ki en çok kiloyu çok fazla yediğim zaman vermiştim ;
Fakat kilo verememen ilginç tuzlu falan tüketmiyorsun değil mi hani vücudun su toplaması bakımından:26:
Ama kilo almıyorsun da aslında buda iyi bazen tutulmalar olabiliyor can sıkıcı yanı tartıda aynı rakamı görmen bunu biliyorum ama sabır etmelisin vücudun direniyr belli

Afiyet olsun fasulyeye azcık da zencefil kat metobolizma uçuyor resmen :)

Bi sey sorucam. 2. Ve 3. Ogunun benimkilere oranla oldukca az. Ben yanlis bi seyler mi yapiyorum acaba? Bu kadar hafif mi yemek gerekiyo?

Merhaba kızlar, bütün gün koşturmaca ile geçti. Öğleden sonraki boşluğumda sizi okudum ama yazamadım. Şimdide geçmişi okudum geldim

Kalkınca: 1 gün kurusu kayısı, 3 dal dereotu

Sabah:10.45'te bitti
zeytinyağda sucuklu (ev yapımı) yumurta(2 adet)
6 zeytin
1.5 avuç içi kadar dereotu ve çörekotlu ev yapımı lor
1/2 tarçınlı incir
1 k. erik
2 k. üzüm
1/2 ceviz
2 badem
1 fındık
3 domates
2 salatalık
nane, dereotu, maydonoz
3 gr omega 3

Saat 17.00'de 1,5 kupa sıcak süt (annemle 1 saat sonra yemek yiyecektik,acıkmıştım)

2. Öğünüm:19.00'da bitti
1 kase yeşil mercimek çorba
1 tabak etli türlü
keten tohumlu salata
6 tane çağla bahçeden (akşamları meyve yememek lazım ama bahçede görünce dayanamadım)

Yemekten sonra hemen yürüyüşe çıktık. 45 dakika çok tempolu bir yürüyüş yaptım. Normal tempolu yürüyüşümden hızlıydı. Tempolu halde o yolu 1 saatte alırdım.

Sıvı: 4 litre su + 2 kupa yeşil çay + 4 kupa çay
Yanımda çay ile devam ediyorum geceye

Bi sey sorucam. 2. Ve 3. Ogunun benimkilere oranla oldukca az. Ben yanlis bi seyler mi yapiyorum acaba? Bu kadar hafif mi yemek gerekiyo?

Merhaba canım :)
2.öğün az oldu evet ama hiç acıkmamıştım
3.öğünde dışardaydık eve geldiğimde saat sekize geliyordu az yemek durumunda kaldım
sen öğlen daha fazla yiyip 3. öğünü azaltabilirsin ..
Okulda ancak bunları yiebiliyorum ben malesef:26::26:

ya ben bugün çok açıktım az önce 1çay bardağı sütte içtim
birde halsiz isteksiz bir haldeyim
havalardanmı acaba

Canım yorgunluktandır belki,hastalık olmasında

Ben yokum liste de..
Nasil girebilirim?
Bu hafta -2.4 kilom gitti

Ben de üzüdüm listede olmamana,olsaydın sen birinciydin,saphiraya özelden mesaj atabilirsin,bu arada ne kadar zamandır bildirim yapıyorsun

yeni potinlerimle disarda yuruyemiycem galiba,cok yagmur yagiyo camur oluuuurr
Bantta yuruyum barii

Güle güle kullan cicilerini

En sevdiğim şeydir pişmiş domates,ben de halka halka ve biraz kalın doğrayıp 2 yarafını yağda çeviririm,kekik karabiber atıyorum ben,kimyonu da deneyeyim

Afiyet olsun tatlım

Ben yarın öğrencilerimi ortaöğretim kurumlarını ziyarete götüreceğim.. Yokum akşama kadar anacığım ben yokken kaçamak yapmayın

Sen de kaçamak yapma diyeceğim ama sen yapmazsın zaten

Ben 3 öğün yapıyorum, 2 öğün yapamam ,3 aydır 2 ya da 3 kez en fazla yapmışımdır,çok acıkıyorum dayanamam,bir de öyle alıştırmak istemiyorum ,sonra normale dönünce kilolar geri gelmesin

kızlar giremedim bugün bende değişiklik yok.bu aralar çok vefat haberi var biraz sıkıntılıyım mazur görün

Başınız sağolsun,Allah kolaylıklar versin

Canım tuzsuz tamam da neden yağsız yiyorsun,vücudumuzun iyi yağlara ihtiyacı var,hem bu sebeple belki kaçamak yapmış olabilirsin

Endokrin bölümüne gittin mi hiç,bir metabolizmana baktır istersen

Sabah kahvaltıda dün akşam yaptığım fındıklı ve hindistan cevizli kek vardı yimedim..
Pirinç pilavı vardı yimedim
Öğrencim kayısı verdi yimedim sabah yiyeceğim oni yanıma aldım
ekmek vardı sabah yimedim

2 öğün yaptım bugün midem rahat

Ficansçığım yarın okulda bise yemek verecekler cıslar yoktur inş. Kaçamak yapmam inş.

Sersumcuğum eskiyen şeyleri atmışsındır.. Yenisi gelsin at gitsin eskileri canım

Son düzenleme:
ficanscım teskur ettim canımmmm
sporumu yazıyım ve kacıym hemen yazılalar beni bekler..

80 dakka 7.5 km
ama bantta maalesef...

optm herkesleri..yarın gorusuruz..iyi gecelerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…