akşam yemeğim
1 patlıcan ve 2 kabakla yalancı kızartma
1 kase yogurt
1 avuc kuruyemiş
1 kase tulumpeynirli salata
3 adet günkurusu
sporum ise: 1 saat yuruyicim birasdan..
aksam yemeğim 6 olmadan bitti..ben kaçar kıslar..sınav haftası..malum işler..optum herkesleri..
canım boyum 160 kılom51 sonrasında nasıl kopyalayıp yapıstıcagımı anlatırsın demi canımcım
arkadaşlar merhaba ben bişiy sormak istiyorum akşam yemekleri ile beraber kuruyemiş badem ,fındık bi kaç adet de olsa yenebilirmi ben ekmek yerine yiyorumda sabah ve akşam bazen ikindide bile ama özelilkle akşam yasak değil demi??
umarım herkes için güzel ve kaçamaksız bir gün olur...
varım valla inşallah ikimizde pazartesi 75 oluruz bol su bol yürüyüş ama ne yaptıysan hepsini yaz da birbirimizden kıskanalım hırslanalım daha çok dikkat edelim
günaydınn esascımmmm, inşallahh
çok şükür iyiyimm sen nasılsınn?
günaydın canım iyiyim sen nasılsın aslında dün kaçamak yaptım epeyce onun pişmanlığı var, işyerinde dolanıp duruyom sırf yürümüş olmak için...azda olsa hareket harekettir demi...
aldınmı canım kitabı sen karatay mutfağı diyorya ben yemek tarif ağırlıklı oldugunu düsünüyorum bugun siprais ettcem bakalımmerhaba herkese güzel bir gün diliyorum..hocanın yeni kitabı çıkmış çok sevindim..sanırım biraz daha karatay yemek tarfileri üzerine bir kitap çok yararlı olur..
beslenmeye uygun pişirme yöntemi de önemli ne de olsa..
akşam yemeğim:
karışık ızgara
salata
ayran
miktarlar biraz fazlaydı kızlar..:26::26:
sabah:
1 muz
yarım elma
fındık
kuru üzüm
1 bardak süt
Eki Görüntüle 424626
dün akşamki menüm:
1 kase domates çorbası
1 kaşık musakka
1 tabak nohutlu,tavuklu bulgur pilavı(papadiya sen vermiştin sanırım tarifi ,çok güzel oldu)
1 kase cacık
1 tabak salata
ve yemekten sonra maleseffff:18:çayın yanına bir kaç tane :18: kuru pasta veee yatmadan öncede sütlaç (ama yaa canım çok tatlı istiyo malum günden dolayı engel olamadım bi baktım tabak bitmiş :26:) ama size söz telafi edicem...
günaydın arkadaşlar 3 aylarımız mübarek olsun oruç tutmak istedim ama regl dönemimbu sabahki kahvaltım henüz yapmadım canım istemedi zaten asyadanda sıra daha bana gelemedi:26: menümü yazayım
2 yumurta domates biber 1er tane bi avuç ceviz 2 kayısı 1 incir 1 bardak kahve peynir akşam dondurma yedim bide bisküvi yedim çoooooook pişmanım çooooooookkkkkkk bu arada 500 gr vermişim heyoooo
iwit iwit hocamizin yeni kitabi cikmisss..destinacim cok saol haber werdigin icin taklim..
Bugn kitapyurdundan siparisimi weriym hemen..
ESASCİM yalanci kizartmayi sole yapiyorum,kislardan biri wermisti tarifi..
kabak patlican bibelri ince halkalar seklinde dograyip firin tepsisine koyuyorum,uzerine viraz zzeytinyagi ve az tuz dokup harmanlayip firina weriyorum..20 dakkada filan pisiyo,ve harika oluyo..ben bu yontemi kullanarak musakka yaptim,oyle guzel olduki parmaklarimi yerim die korkuyom..biliyosun herseyi yeme potansiyeli war bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?