Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım patlıcan ve kabağı yalandan nasıl kızarttın

canım boyum 160 kılom51 sonrasında nasıl kopyalayıp yapıstıcagımı anlatırsın demi canımcım

canım şuanki kilon 51 peki hedefin ne onuda yazda yapayım ...

canım kuruyemişleri sabah yemen daha doğru olur...

Hanımlar akşam annemin tavuklu havuçlu bulgurlu çorbasını içtim az kuruyemiş yemek faslını bitirdim az yürüyüş sabahta güzelll karatay kahvaltısı D:

destinacım allah kabul etsin orucunu.

papadiya paylaşımın için çok sağol heleki 3 ayların başında çok iyi oldu.inşallah bu sene karatayla dahada rahat bi oruç tutarız...

3aylarınız mübarek olsun....

günaydınnnn canlarrrrrr

kahvaltım

1 kk haşllanmış yumurta
peynir
zeytin
semizotu salatasıı
yeşil çay
fındık
k.üzüm

varım valla inşallah ikimizde pazartesi 75 oluruz bol su bol yürüyüş ama ne yaptıysan hepsini yaz da birbirimizden kıskanalım hırslanalım daha çok dikkat edelim

Bak yazıyorum akşam tavuklu çorba içtim az kuruyemiş az yürüyüş:))

Sabah:

Peynirli omlet

kuruyemiş

2 adet günkurusu kayısı

peynir zeytin yeşil çayD:

1 adet elma

olmuş mu:))

dün akşamki menüm:
1 kase domates çorbası
1 kaşık musakka
1 tabak nohutlu,tavuklu bulgur pilavı(papadiya sen vermiştin sanırım tarifi ,çok güzel oldu)
1 kase cacık
1 tabak salata

ve yemekten sonra maleseffff:18:çayın yanına bir kaç tane :18: kuru pasta veee yatmadan öncede sütlaç (ama yaa canım çok tatlı istiyo malum günden dolayı engel olamadım bi baktım tabak bitmiş :26:) ama size söz telafi edicem...

günaydın canım iyiyim sen nasılsın aslında dün kaçamak yaptım epeyce onun pişmanlığı var, işyerinde dolanıp duruyom sırf yürümüş olmak için...azda olsa hareket harekettir demi...

dün dünde kaldıı tatlımmm bugünn yepyenii bir günn ve kaçamaksız olacak inşallah. bugün bol su iç cnm ve sporunu eksik etme

günaydın arkadaşlar 3 aylarımız mübarek olsun oruç tutmak istedim ama regl dönemim bu sabahki kahvaltım henüz yapmadım canım istemedi zaten asyadanda sıra daha bana gelemedi:26: menümü yazayım
2 yumurta domates biber 1er tane bi avuç ceviz 2 kayısı 1 incir 1 bardak kahve peynir akşam dondurma yedim bide bisküvi yedim çoooooook pişmanım çooooooookkkkkkk bu arada 500 gr vermişim heyoooo

merhaba herkese güzel bir gün diliyorum..hocanın yeni kitabı çıkmış çok sevindim..sanırım biraz daha karatay yemek tarfileri üzerine bir kitap çok yararlı olur..
beslenmeye uygun pişirme yöntemi de önemli ne de olsa..

akşam yemeğim:
karışık ızgara
salata
ayran
miktarlar biraz fazlaydı kızlar..:26::26:

sabah:
1 muz
yarım elma
fındık
kuru üzüm
1 bardak süt

aldınmı canım kitabı sen karatay mutfağı diyorya ben yemek tarif ağırlıklı oldugunu düsünüyorum bugun siprais ettcem bakalım

günaydın güzeller

kahvaltım:

2 haslama yumurta(uzerıne yogurt ve pulbıberlı tereyağ ile)
9 zeytın
peynır
domates
ceviz
omega3

3 aylar hepimize mübarek olsun.

iwit iwit hocamizin yeni kitabi cikmisss..destinacim cok saol haber werdigin icin taklim..
Bugn kitapyurdundan siparisimi weriym hemen..

ESASCİM yalanci kizartmayi sole yapiyorum,kislardan biri wermisti tarifi..
kabak patlican bibelri ince halkalar seklinde dograyip firin tepsisine koyuyorum,uzerine viraz zzeytinyagi ve az tuz dokup harmanlayip firina weriyorum..20 dakkada filan pisiyo,ve harika oluyo..ben bu yontemi kullanarak musakka yaptim,oyle guzel olduki parmaklarimi yerim die korkuyom..biliyosun herseyi yeme potansiyeli war bende..

günaydın kızlar

3 aylarımız mübarek olsun

dün hiç kaçamak yapmadım ve tuzu azalttım veeee sonuç dün 65 dim bugün 63.4

vee öğrendim ki kaçamak yapıldıktan sonraki günler tuza dikkat edildi mi sonuç düzelebiliyormuş

kahvaltımı yaptım klasik karatay kahvaltısı

iyiniyetlim nasi geciyo gezi..ben de genelde gezdirme isini yapiom okulu tanitiom bucuruklere..
bu arada sen duymadin daha,hocanin yeni kitabi ciktiiii..
:122::122:

ne ettiniz siz bacılar....kaçamak yapana

Harika oluyo, ben de benzer şekilde yapiyorum. Ama galiba benimkine galiba "yalancı şakşuka" dmek lazım:) Ben de aynen patlıcan, kabak ve biberi (kırmızı biber de olablir) minicik küp doğrayıp zeytinyağı ile şöyle bir nemlendiriyorum ve fırında kağıt üzerinde 20 dk pişiriyorum. Sonra da üstüne sarımsaklı yoğurt ve rende domates ile karıştırıyorum (isterseniz azıcık yağda bi tıkırdatabilirsiniz domates rendesini). Valla pek güzel oluyo - afiyetle olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…