guzel olur eminim taklim amaaa yagli kagit cissss..icinde ne yagi oldugunu bilmedigimiz icun hocamiz tavsiye etmiyo yagli kagidi,aklinda bulunsun canimcim..
uzun süredir giremedim ve bundan sonra da ne zaman girebilirim ya da girebilir miyim bilmiyorum...
sizinle birlikte çok güzel vakit geçirdim, sağlıklı beslendim ve kilo verdim... halen de karataya göre beslenmeye dikkat ediyorum...
aile olarak, ocak ayında çok büyük bir sıkıntı yaşadık ve ben sorunumuzu hallettiğimizi sanıyordum ama hallolmadığı ortaya çıktı...
şu an manen çökmüş durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, sadece Rabbime sığınıyorum... Sizden dualarınızı bekliyorum, lütfen esirgemeyin... İnşallah sonumuz hayrolur....
Sevgiyle, muhabbetle, huzurlu kalın... Hakkınızı helal edin...Allah'a emanet olun...
Tatlim maden suyu mide asidini arttirdigi ve sindirimi hizlandirdigi icin kilo werme doneminde yasak,ki zaten bizim yedigimiz besinlerin sindirimi gec oldugu icin midede ve bagirsaklarda daha uzun sure kaliyo ve daha gec acikiyoruz ve boylece leptin hormonunun devreye gormesini kolaylastiriyoruz..Ya kızlar soda(maden suyu) neden yasak?
Kuru kayısı yiyebiliyor muyuz? sonuçta o da meyve ve şeker var içinde...
kız o premier deil ki simboben sağdakini aldım çok ucuz vede cidden memnunum 2 kere üstüne çık ikisinide aynı veriyor tavsiye ederim premieri:))
dr öz hangi kanalda yaaa bi ara sabah starda çıkıyodu izliyodum ama şimdi nerde bilmorummerhaba kızlar ,
yemekten önce 1 saat yürüdüm.
3. Ve son öğünüm:
1 kase karışık salata,
1 kase brokoli corbasi,
Tost makinesinde yağsız yapılmış kabak ve patlıcan kızartma ve kendim hazırladığım yoğurt sosu.
Yemekten sonra da 1 saat yürüdüm.
Simdi kahvemi içip Dr. Öz'ü izliyorum.
canım bende çiceklerimin derdine düştüm tayin çıksada çıkmasada tatile giderken bırakmak zorunda kalıyorum arkadaşlar şimdiden paylaştılar bi kısmını hediye ettim bi kısmı duruyo sııklamenim kılıçım menekşelerim kadife çicegim çok seviyorum ben çiçekleri yazın komşuma bırakıp gidiyorum öyle özlüyorumki onları anlatamam delimiyim neyimSersumum tuzsuz yemeye çalış tuzu azalt..
Kaçamak hiç yapma..
Acıkmıyorsan 2 öğün yap ya da 3. öğünü çok hafif yap canım
Bitki çayın da afiyet olsunn.. Şimdi evini hayal edebiliyorum.. Ayyybir süre taşınmam inş. Kıss yeni taşındım valla 1 sene olmadı daha.. En son taşınırken eşyayı kamyon anca aldı çiçeklerimin hepsi kaldı
canım bende 3 aylıkken hayatta 2 ögün bana göre ddegil demiştim ama hocanında dedigi gibi vucut 5-6 ayda anca alışıyo herhalde şu anda 5,55 ay oldu ve ben yapabilirim diye düşünüyorumBen 3 öğün yapıyorum, 2 öğün yapamam ,3 aydır 2 ya da 3 kez en fazla yapmışımdır,çok acıkıyorum dayanamam,bir de öyle alıştırmak istemiyorum ,sonra normale dönünce kilolar geri gelmesin
amin pepetim perşembe kandilya yarınöbürgünde tutabilirsinallh kabul etsin destinacımm
bende tutmak istedim ama cumartesi regl olmustum sabah abnyo yaptım keske tutsaydım yaatutabilirmisim
canım bu ve buna benzer biçok tiyo 2. kitapta yazıyo canımAaaa, gerçekten mi? Hiççç aklımın ucundan bile geçmemişti bu. Çok teşekkür edrim uyarı için. Yani hiç bi şeye güvenemiyo insan artik; doğru diyosun, içinde ne olduğu belli diil!
uzun süredir giremedim ve bundan sonra da ne zaman girebilirim ya da girebilir miyim bilmiyorum...
sizinle birlikte çok güzel vakit geçirdim, sağlıklı beslendim ve kilo verdim... halen de karataya göre beslenmeye dikkat ediyorum...
aile olarak, ocak ayında çok büyük bir sıkıntı yaşadık ve ben sorunumuzu hallettiğimizi sanıyordum ama hallolmadığı ortaya çıktı...
şu an manen çökmüş durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, sadece Rabbime sığınıyorum... Sizden dualarınızı bekliyorum, lütfen esirgemeyin... İnşallah sonumuz hayrolur....
Sevgiyle, muhabbetle, huzurlu kalın... Hakkınızı helal edin...Allah'a emanet olun...
Ya kızlar soda(maden suyu) neden yasak?
Kuru kayısı yiyebiliyor muyuz? sonuçta o da meyve ve şeker var içinde...
Ayy canim tecrubeli diyince havaya girdin şindik ve şimardimSevgili Propycil,
Henüz yeni üye olduğum ve özel mesaj atma hakkım olmadığı için buraya yazayım dedim. Ama benim gibi yeni başlayanların çok işine yarar diye düşünüyorum. Hani şu demin bana verdiğin öğüt gibi (fırın kağıdı kullanma) Hoca'nın kitabında bahsedilmeyen and dikkat edilmesi gereken başka konular var mı aklına gelen? Varsa paylaşır mısın? Belki de daha önce yazılmıştır ama 4500 sayfanın tümünü okumak imkansız!
Propycil gibi tecrübeli Karatay'cılar da aklına gelenleri eklerlerse çok kişinin işine yarayan bi liste çıkmaz mı ortaya?
amin pepetim perşembe kandilya yarınöbürgünde tutabilirsin
doğru diyosun canım yarınla öbür gün tutuyum insallh
[sıze=3]tatlim maden suyu mide asidini arttirdigi ve sindirimi hizlandirdigi icin kilo werme doneminde yasak,ki zaten bizim yedigimiz besinlerin sindirimi gec oldugu icin midede ve bagirsaklarda daha uzun sure kaliyo ve daha gec acikiyoruz ve boylece leptin hormonunun devreye gormesini kolaylastiriyoruz..
Kurukayisi cok sekerli olmasina ragmen yasak degil ama abartmamal lazim..hoca bi soruya cewabi da kurumeyvelerin yasak olmadigini fakat kilo wermeyi azalttigini soyluyodu..oyuzden kilo wermek istiyosan kurumeyweyi sadece regl doneminde canin cok tarli cekerse ye.
[/sıze]
dün dünde kaldıı tatlımmm bugünn yepyenii bir günn ve kaçamaksız olacak inşallah. bugün bol su iç cnm ve sporunu eksik etme
iwit iwit hocamizin yeni kitabi cikmisss..destinacim cok saol haber werdigin icin taklim..
Bugn kitapyurdundan siparisimi weriym hemen..
ESASCİM yalanci kizartmayi sole yapiyorum,kislardan biri wermisti tarifi..
kabak patlican bibelri ince halkalar seklinde dograyip firin tepsisine koyuyorum,uzerine viraz zzeytinyagi ve az tuz dokup harmanlayip firina weriyorum..20 dakkada filan pisiyo,ve harika oluyo..ben bu yontemi kullanarak musakka yaptim,oyle guzel olduki parmaklarimi yerim die korkuyom..biliyosun herseyi yeme potansiyeli war bende..
ne ettiniz siz bacılar....kaçamak yapana
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi haftalar diliyorum..İnternette canan hocanın yazılarını ararken buldum yazışmalarınızı,,ne kadar emek vermiş,kaç yıldır bu işe ciddi anlamda katılmışsınız.Tebrik ediyorum.Çok da özendim bu ara da hepinize,zaten bende üyeyim siteye neden bende katılmıyım
dedim işte burdayım...
uzun zamandır kendimi sıkı bir programa sokma aşamasındayım ve umarım sizlerle beraber yazışmalarımızla bu azmimi kaybetmiyeceğimi düşünüyorum. Çünkü artık eski resimlerime baktıkça üzülmeye "ahh ahh ... " demeye başladım.biliyorum ki bir başlarsam gerisini getirirm .benim kilo almamdaki sebeb, evlendikten sonra "y....in."" denen lanet olası doğum kontrol hapını almam oldu.vücudumun bütün dengesini bozdu,yanlış ilaç,yanlış doktor ve sonuçta alınan yanlış 15 kilo ,üstüne de tam bu kiloları vermeye çalışırken ,beklenmeyen bir hamilelik beni bu kilolara taşıdı.allahtan doğumda çok aşırı kilo almadım ama tabiki genel olarak verilmesi gerek kilolarla başım dertte .Artık 1 yaşında bir kızım var ve tekrar kilo vermek için uygun bir zamandayım.hem kendim için ,hem kızım,hem eşim için en çokda işte ben bunu başardım demek için sizlerin arasındayım.Umarım desteklerinizi,yazılarınızı benden de esirgemezsiniz.gördüğüm kadarıyla canan karatayın diyetini çok iyi anlayan ve uygulayıp başarıya ulaşmış arakdaşlarım var aranızda.bende bugün kitabını sipariş ettim .mantığı anlamaya başlarsam uygulamam daha kolay olur diye düşündüm... bakalım burdan paylaşmaya başlıycam tecrübelerimi... sevgilerrr.....
canım başvurular daha haftaya başlayacak.o yüzden daha karar veremedik,konuşuyoruz halen
haklısın canım,eşim tüm öğrencilerin ismini bilir,çok çok ilgilidir.özel çocuklar oldukları için çok çok seviyo onları ve daha da ilgileniyo.ama sonsuza kadar da kalamayız ki burda.özellikle ben...hiç istemiyorum burayı.çok yalnızım ve sürekli evdeyim.yani gitmeyi çok istiyorum ama bilmiyorum canım ya.inşallah ortak bi karara bağlarız ve de sonunda gideriz
almadim, hatta bugün sabah 68.6 i gördüm kizlar. Kilolarimin arasi benimle epey bozuldu, sizin anlayacaginiz, gitti-gidecekler.
Tatilde cumartesi günü aksam pesto soslu makarna yedim (makarna en büyük zaafim), ama ardindan vurdum kendimi daglara bir saat. Onun disinda hic kacamak yapmadim ve leylak in dedigi gibi yürüdüm de yürüdüm. Orda hergün yürümek kolay baska is yok:) bakalim burda da düzenli yürümeyi becerebilecek miyim?
Bu sabah ta klasik Karatay kahvaltisi yaptim 2 yumurtayla, zeytinle, peynirle , domatesle ve bir avuc bademle. Tabii dün aksam yemek yapmayinca bugün öglen icin ise getirecek yemek yoktu evde. Bakalim artik uygun biseyler bulacam...
ha bu arada su firinda yalanci kizartma isi cok iyiymis. cok sagolun ya, ne kreatifsiniz.
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi haftalar diliyorum..İnternette canan hocanın yazılarını ararken buldum yazışmalarınızı,,ne kadar emek vermiş,kaç yıldır bu işe ciddi anlamda katılmışsınız.Tebrik ediyorum.Çok da özendim bu ara da hepinize,zaten bende üyeyim siteye neden bende katılmıyım
dedim işte burdayım...
uzun zamandır kendimi sıkı bir programa sokma aşamasındayım ve umarım sizlerle beraber yazışmalarımızla bu azmimi kaybetmiyeceğimi düşünüyorum. Çünkü artık eski resimlerime baktıkça üzülmeye "ahh ahh ... " demeye başladım.biliyorum ki bir başlarsam gerisini getirirm .benim kilo almamdaki sebeb, evlendikten sonra "y....in."" denen lanet olası doğum kontrol hapını almam oldu.vücudumun bütün dengesini bozdu,yanlış ilaç,yanlış doktor ve sonuçta alınan yanlış 15 kilo ,üstüne de tam bu kiloları vermeye çalışırken ,beklenmeyen bir hamilelik beni bu kilolara taşıdı.allahtan doğumda çok aşırı kilo almadım ama tabiki genel olarak verilmesi gerek kilolarla başım dertte .Artık 1 yaşında bir kızım var ve tekrar kilo vermek için uygun bir zamandayım.hem kendim için ,hem kızım,hem eşim için en çokda işte ben bunu başardım demek için sizlerin arasındayım.Umarım desteklerinizi,yazılarınızı benden de esirgemezsiniz.gördüğüm kadarıyla canan karatayın diyetini çok iyi anlayan ve uygulayıp başarıya ulaşmış arakdaşlarım var aranızda.bende bugün kitabını sipariş ettim .mantığı anlamaya başlarsam uygulamam daha kolay olur diye düşündüm... bakalım burdan paylaşmaya başlıycam tecrübelerimi... sevgilerrr.....
Tatilden kilo almadan dönmek süper başarı. Helal olsun sana
dedim işte burdayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?