Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

guzel olur eminim taklim amaaa yagli kagit cissss..icinde ne yagi oldugunu bilmedigimiz icun hocamiz tavsiye etmiyo yagli kagidi,aklinda bulunsun canimcim..

Aaaa, gerçekten mi? Hiççç aklımın ucundan bile geçmemişti bu. Çok teşekkür edrim uyarı için. Yani hiç bi şeye güvenemiyo insan artik; doğru diyosun, içinde ne olduğu belli diil!

uzun süredir giremedim ve bundan sonra da ne zaman girebilirim ya da girebilir miyim bilmiyorum...
sizinle birlikte çok güzel vakit geçirdim, sağlıklı beslendim ve kilo verdim... halen de karataya göre beslenmeye dikkat ediyorum...
aile olarak, ocak ayında çok büyük bir sıkıntı yaşadık ve ben sorunumuzu hallettiğimizi sanıyordum ama hallolmadığı ortaya çıktı...
şu an manen çökmüş durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, sadece Rabbime sığınıyorum... Sizden dualarınızı bekliyorum, lütfen esirgemeyin... İnşallah sonumuz hayrolur....

Sevgiyle, muhabbetle, huzurlu kalın... Hakkınızı helal edin...Allah'a emanet olun...

Allah kolaylıklar versin ve de hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah. Umarım çok perişan etmeden geçer gider bu dönem de.

Ya kızlar soda(maden suyu) neden yasak?
Kuru kayısı yiyebiliyor muyuz? sonuçta o da meyve ve şeker var içinde...

Sevgili Propycil,

Henüz yeni üye olduğum ve özel mesaj atma hakkım olmadığı için buraya yazayım dedim. Ama benim gibi yeni başlayanların çok işine yarar diye düşünüyorum. Hani şu demin bana verdiğin öğüt gibi (fırın kağıdı kullanma) Hoca'nın kitabında bahsedilmeyen and dikkat edilmesi gereken başka konular var mı aklına gelen? Varsa paylaşır mısın? Belki de daha önce yazılmıştır ama 4500 sayfanın tümünü okumak imkansız!

Propycil gibi tecrübeli Karatay'cılar da aklına gelenleri eklerlerse çok kişinin işine yarayan bi liste çıkmaz mı ortaya?

Tatlim maden suyu mide asidini arttirdigi ve sindirimi hizlandirdigi icin kilo werme doneminde yasak,ki zaten bizim yedigimiz besinlerin sindirimi gec oldugu icin midede ve bagirsaklarda daha uzun sure kaliyo ve daha gec acikiyoruz ve boylece leptin hormonunun devreye gormesini kolaylastiriyoruz..
kurukayisi cok sekerli olmasina ragmen yasak degil ama abartmamal lazim..hoca bi soruya cewabi da kurumeyvelerin yasak olmadigini fakat kilo wermeyi azalttigini soyluyodu..oyuzden kilo wermek istiyosan kurumeyweyi sadece regl doneminde canin cok tarli cekerse ye.

ben sağdakini aldım çok ucuz vede cidden memnunum 2 kere üstüne çık ikisinide aynı veriyor tavsiye ederim premieri:))
kız o premier deil ki simbo premier mi alsam ki :26:
dr öz hangi kanalda yaaa bi ara sabah starda çıkıyodu izliyodum ama şimdi nerde bilmorum

canım bende çiceklerimin derdine düştüm tayin çıksada çıkmasada tatile giderken bırakmak zorunda kalıyorum arkadaşlar şimdiden paylaştılar bi kısmını hediye ettim bi kısmı duruyo sııklamenim kılıçım menekşelerim kadife çicegim çok seviyorum ben çiçekleri yazın komşuma bırakıp gidiyorum öyle özlüyorumki onları anlatamam delimiyim neyim

Ben 3 öğün yapıyorum, 2 öğün yapamam ,3 aydır 2 ya da 3 kez en fazla yapmışımdır,çok acıkıyorum dayanamam,bir de öyle alıştırmak istemiyorum ,sonra normale dönünce kilolar geri gelmesin
canım bende 3 aylıkken hayatta 2 ögün bana göre ddegil demiştim ama hocanında dedigi gibi vucut 5-6 ayda anca alışıyo herhalde şu anda 5,55 ay oldu ve ben yapabilirim diye düşünüyorum
allh kabul etsin destinacımm

bende tutmak istedim ama cumartesi regl olmustum sabah abnyo yaptım keske tutsaydım yaa tutabilirmisim
amin pepetim perşembe kandilya yarınöbürgünde tutabilirsin

Aaaa, gerçekten mi? Hiççç aklımın ucundan bile geçmemişti bu. Çok teşekkür edrim uyarı için. Yani hiç bi şeye güvenemiyo insan artik; doğru diyosun, içinde ne olduğu belli diil!
canım bu ve buna benzer biçok tiyo 2. kitapta yazıyo canım

Allah yardımcınız olsun canım

Ayy canim tecrubeli diyince havaya girdin şindik ve şimardimyaparim tabi canim..zaten yapiom bazen..aklima geldikce yaparim insallah..

doğru diyosun canım yarınla öbür gün tutuyum insallh

hemde kızımı yarın okula getircem öğrencilerime yas pasta alcam simit alcam

öğlende burdayımya kızım a mercimekli köfte +yogurt yedirirm diye düsünüyordum yememis olurum en azından yoksa daha mı zor olur bana ne dersin sadece persembe mi tutsam kii :26::26::26::26:destinacım

almadim, hatta bugün sabah 68.6 i gördüm kizlar. Kilolarimin arasi benimle epey bozuldu, sizin anlayacaginiz, gitti-gidecekler.

Tatilde cumartesi günü aksam pesto soslu makarna yedim (makarna en büyük zaafim), ama ardindan vurdum kendimi daglara bir saat. Onun disinda hic kacamak yapmadim ve leylak in dedigi gibi yürüdüm de yürüdüm. Orda hergün yürümek kolay baska is yok:) bakalim burda da düzenli yürümeyi becerebilecek miyim?

Bu sabah ta klasik Karatay kahvaltisi yaptim 2 yumurtayla, zeytinle, peynirle , domatesle ve bir avuc bademle. Tabii dün aksam yemek yapmayinca bugün öglen icin ise getirecek yemek yoktu evde. Bakalim artik uygun biseyler bulacam...

ha bu arada su firinda yalanci kizartma isi cok iyiymis. cok sagolun ya, ne kreatifsiniz.

açıklayıcı cevap için çok teşekkür ederim canım. Sağol...

hANIMLAR ÖĞLE YEMEĞİM ÇOK GÜZEL 4 ADET BULGURLU ETLİ BİBER DOLMASI EV DOLMASI TABİKİDE AMA ŞİRKETTEKİ ÇİKOLATALARDAN YEDİM YİNE( YİNE TARÇINA ABANICAM BAKALIM O BENİ BAYA KESİYODU :)

dün dünde kaldıı tatlımmm bugünn yepyenii bir günn ve kaçamaksız olacak inşallah. bugün bol su iç cnm ve sporunu eksik etme

tamam canım suyumu içiyorum zaten bakalım iş çıkışıda yürücem...

sağol canım tarif için..denicem...

ne ettiniz siz bacılar....kaçamak yapana

valla sorma hakettim dayağı

hoşgeldin aramıza hergün burda menülerini paylaş sormak istediklerini sor hepimiz yardımcı oluruz sana merak etme hep birlikte verecez bu inat kiloları...

inş.hayırlısıyla istediğin bi yere olur tayininiz...

canım allah hakkınızda hayırlısını versin yardımcın olsun...

Destinam allah kabul etsin orucunu
Kızlar ben dün regl oldum, doymuyorum resmen

2. öğünüm:13.20'de bitti
1 tabak mantar yemeği
1 kase ketentohumlu yoğurt(içinde 2 y. kaşığı haşlanmış yarma vardı)
2 salatalık
2 domates
1/2 avuç içi lor
doymadım bir kupada sıcak süt içtim
Yasaklılardan yemedim ama bütün gün oturuyorum sonuçta, enerji harcamıyorum. Bu yüzden 2. öğünüm ya hiç olmazdı yada az olurdu. Regl dönemindeyim diye bu kadar yediğimi düşünüyorum ama +ları görmekten korkuyorum:18:

Tatilden kilo almadan dönmek süper başarı. Helal olsun sana

Canım hoş geldin aramıza.

Allah kolaylıklar versin, hakkınızda en hayırlısı olsun.

Destinaa'cığım Allah kabul etsin.

Ben de yenilerdenim ve daha epey kilo var önümde, ama umutluyum. Bazi arkadaslar burda oldukca bilgili ve tecrübeliler ve yenilere cok yardimci oluyorlar.

Hadi hep beraber incelelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…