- 24 Ağustos 2010
- 357
- 7
- 96
aldınmı canım kitabı sen karatay mutfağı diyorya ben yemek tarif ağırlıklı oldugunu düsünüyorum bugun siprais ettcem bakalım
leylak 84 cum naaptiniz tayin olayini tatlim,uzlasmaya warabildinizmi esinle..bu arada soylemeden edemiycem esin gercek bi ogretmen canim..hangi ogretmen cocuklarini yuzustu birakmamak icin tayine cekimser bakarki bu dewirde..cok az gercekten..
guzel olur eminim taklim amaaa yagli kagit cissss..icinde ne yagi oldugunu bilmedigimiz icun hocamiz tavsiye etmiyo yagli kagidi,aklinda bulunsun canimcim..Harika oluyo, ben de benzer şekilde yapiyorum. Ama galiba benimkine galiba "yalancı şakşuka" dmek lazım:) Ben de aynen patlıcan, kabak ve biberi (kırmızı biber de olablir) minicik küp doğrayıp zeytinyağı ile şöyle bir nemlendiriyorum ve fırında kağıt üzerinde 20 dk pişiriyorum. Sonra da üstüne sarımsaklı yoğurt ve rende domates ile karıştırıyorum (isterseniz azıcık yağda bi tıkırdatabilirsiniz domates rendesini). Valla pek güzel oluyo - afiyetle olsun:)
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi haftalar diliyorum..İnternette canan hocanın yazılarını ararken buldum yazışmalarınızı,,ne kadar emek vermiş,kaç yıldır bu işe ciddi anlamda katılmışsınız.Tebrik ediyorum.Çok da özendim bu ara da hepinize,zaten bende üyeyim siteye neden bende katılmıyım
dedim işte burdayım...
uzun zamandır kendimi sıkı bir programa sokma aşamasındayım ve umarım sizlerle beraber yazışmalarımızla bu azmimi kaybetmiyeceğimi düşünüyorum. Çünkü artık eski resimlerime baktıkça üzülmeye "ahh ahh ... " demeye başladım.biliyorum ki bir başlarsam gerisini getirirm .benim kilo almamdaki sebeb, evlendikten sonra "y....in."" denen lanet olası doğum kontrol hapını almam oldu.vücudumun bütün dengesini bozdu,yanlış ilaç,yanlış doktor ve sonuçta alınan yanlış 15 kilo ,üstüne de tam bu kiloları vermeye çalışırken ,beklenmeyen bir hamilelik beni bu kilolara taşıdı.allahtan doğumda çok aşırı kilo almadım ama tabiki genel olarak verilmesi gerek kilolarla başım dertte .Artık 1 yaşında bir kızım var ve tekrar kilo vermek için uygun bir zamandayım.hem kendim için ,hem kızım,hem eşim için en çokda işte ben bunu başardım demek için sizlerin arasındayım.Umarım desteklerinizi,yazılarınızı benden de esirgemezsiniz.gördüğüm kadarıyla canan karatayın diyetini çok iyi anlayan ve uygulayıp başarıya ulaşmış arakdaşlarım var aranızda.bende bugün kitabını sipariş ettim .mantığı anlamaya başlarsam uygulamam daha kolay olur diye düşündüm... bakalım burdan paylaşmaya başlıycam tecrübelerimi... sevgilerrr.....
Günaydın hanımlar, hepimize güzel ve güneşli bir gün diliyorum.
Sabah : 2 yumurta, az peynir, 4 zeytin, 1 ç.b. ceviz, 1 muz, salata
Evet canım kızartmalar zararlı olduğu için önerilmiyor. Biber kızartmasını seviyorsan fırında yapabilirsin hem lezzetli hem de daha sağlıklı oluyor. Bugün ikimiz için de yeni bir başlangıç olsun, başka kaçamak yapmayalım, çok geç yemeyelim ve bol su tüketelim. Bir de ben dün biraz fazla turşu tüketmişim bugün acayip şiş kalktım, tuzu azaltalım.Sevgiler,
Hosgeldin canimcim,15 kilo dedigin ne ki be yaaaa..bizimle kal fit kal bebeem..ama kitabi oku mutlaka ve ilk sayfamizdaki ornek menuleri filan da oku mantigini cakarsin hemen..bide menulerini hergun yaz bize kontrol edek..optmArkadaşlar öncelikle hepinize iyi haftalar diliyorum..İnternette canan hocanın yazılarını ararken buldum yazışmalarınızı,,ne kadar emek vermiş,kaç yıldır bu işe ciddi anlamda katılmışsınız.Tebrik ediyorum.Çok da özendim bu ara da hepinize,zaten bende üyeyim siteye neden bende katılmıyım
dedim işte burdayım...
uzun zamandır kendimi sıkı bir programa sokma aşamasındayım ve umarım sizlerle beraber yazışmalarımızla bu azmimi kaybetmiyeceğimi düşünüyorum. Çünkü artık eski resimlerime baktıkça üzülmeye "ahh ahh ... " demeye başladım.biliyorum ki bir başlarsam gerisini getirirm .benim kilo almamdaki sebeb, evlendikten sonra "y....in."" denen lanet olası doğum kontrol hapını almam oldu.vücudumun bütün dengesini bozdu,yanlış ilaç,yanlış doktor ve sonuçta alınan yanlış 15 kilo ,üstüne de tam bu kiloları vermeye çalışırken ,beklenmeyen bir hamilelik beni bu kilolara taşıdı.allahtan doğumda çok aşırı kilo almadım ama tabiki genel olarak verilmesi gerek kilolarla başım dertte .Artık 1 yaşında bir kızım var ve tekrar kilo vermek için uygun bir zamandayım.hem kendim için ,hem kızım,hem eşim için en çokda işte ben bunu başardım demek için sizlerin arasındayım.Umarım desteklerinizi,yazılarınızı benden de esirgemezsiniz.gördüğüm kadarıyla canan karatayın diyetini çok iyi anlayan ve uygulayıp başarıya ulaşmış arakdaşlarım var aranızda.bende bugün kitabını sipariş ettim .mantığı anlamaya başlarsam uygulamam daha kolay olur diye düşündüm... bakalım burdan paylaşmaya başlıycam tecrübelerimi... sevgilerrr.....
ha bide ozel cocuklar,way be helal olsun esine..canım başvurular daha haftaya başlayacak.o yüzden daha karar veremedik,konuşuyoruz halen
haklısın canım,eşim tüm öğrencilerin ismini bilir,çok çok ilgilidir.özel çocuklar oldukları için çok çok seviyo onları ve daha da ilgileniyo.ama sonsuza kadar da kalamayız ki burda.özellikle ben...hiç istemiyorum burayı.çok yalnızım ve sürekli evdeyim.yani gitmeyi çok istiyorum ama bilmiyorum canım ya.inşallah ortak bi karara bağlarız ve de sonunda gideriz
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi haftalar diliyorum..İnternette canan hocanın yazılarını ararken buldum yazışmalarınızı,,ne kadar emek vermiş,kaç yıldır bu işe ciddi anlamda katılmışsınız.Tebrik ediyorum.Çok da özendim bu ara da hepinize,zaten bende üyeyim siteye neden bende katılmıyım
dedim işte burdayım...
merhaba kızçeler ,
1.öğünüm:
2portakal,
1kase kabuklu fıstık,
1fincan metabolizma hızlandırıcı tarçınlı çay
20 dakika kahvaltıdan önce yürüdüm.
2 saat çalıştım.
Birazdan sınav icin okula gideceğim. 1 saat yürümüş olacağım ogle yemeğim erken olacak 1 tabak kapuska ve yoğurt .
bir ton ütü beni bekliyo kızlar.önce ütü sonra yürüyüş:97::97:
mrb canım hosgeldin burda örtmen cok..bizim de sınav haftası maalesef..sen gene de fırsat buldukca menulerini paylaş..
iniş cıkıslar cok normal,sen tartıya değil mezuraya bak bide kıyafetlerine bak..
aksamları da ne kadar erken bırakabilirsen yemek yemeyi okadar iyidir canım,kolay gelsin..eger aksam gec saatte acıkırsan limonlu su,ayran,kakaolu sut,tarcınlı süt içebilirsin..kolay gelsin:))
tarifi aldım bebeem..tam bna gore pratik ve hızlı,ben yumurtaylan kasar da eklerim ona..
bide dısarda yiyince şişlik mi oluyo hakkaten..bak bunu bilmiyodum
ben 1000 mg anlamıstım zaten
sen bilirsin canım her ogunden sonra 1 gr da alabilirsin,2 gr sabah 1 gr aksam da alabilirsin..ac karna alınıyomu bilmiom ama ben yenekten hemen once alıyorum..e tabi kuruyemiş yesen de omegaları al mutlaka..
kıss hakkaten kapışın yaaaa..süper motivasyon olur haaaa
afiyet leptin olsun taklımmmmmm
ebru kankinle de görüş bugun 1 saat..oooh yarasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?