Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aldınmı canım kitabı sen karatay mutfağı diyorya ben yemek tarif ağırlıklı oldugunu düsünüyorum bugun siprais ettcem bakalım

hayır canım henüz almadım..ben de öyle olduğunu düşünüyorum yani inşallah öyledir..hem mevsimlere göre de çeşitlendirebiliriz soframızın karatay tarifleriyle..en kısa sürede alıcam ama..

leylak 84 cum naaptiniz tayin olayini tatlim,uzlasmaya warabildinizmi esinle..bu arada soylemeden edemiycem esin gercek bi ogretmen canim..hangi ogretmen cocuklarini yuzustu birakmamak icin tayine cekimser bakarki bu dewirde..cok az gercekten..

Bugün mübarek 3 aylar başlangıcı..hepimize hayırlı olsun..ben de regl olduğum için oruç tutamadım..

ramazanda karatayla ilgili paylaşım için teşekkürler..

Bugün mübarek 3 aylar başlangıcı..hepimize hayırlı olsun..ben de regl olduğum için oruç tutamadım..

ramazanda karatayla ilgili paylaşım için teşekkürler..

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi haftalar diliyorum..İnternette canan hocanın yazılarını ararken buldum yazışmalarınızı,,ne kadar emek vermiş,kaç yıldır bu işe ciddi anlamda katılmışsınız.Tebrik ediyorum.Çok da özendim bu ara da hepinize,zaten bende üyeyim siteye neden bende katılmıyım
dedim işte burdayım...

uzun zamandır kendimi sıkı bir programa sokma aşamasındayım ve umarım sizlerle beraber yazışmalarımızla bu azmimi kaybetmiyeceğimi düşünüyorum. Çünkü artık eski resimlerime baktıkça üzülmeye "ahh ahh ... " demeye başladım.biliyorum ki bir başlarsam gerisini getirirm .benim kilo almamdaki sebeb, evlendikten sonra "y....in."" denen lanet olası doğum kontrol hapını almam oldu.vücudumun bütün dengesini bozdu,yanlış ilaç,yanlış doktor ve sonuçta alınan yanlış 15 kilo ,üstüne de tam bu kiloları vermeye çalışırken ,beklenmeyen bir hamilelik beni bu kilolara taşıdı.allahtan doğumda çok aşırı kilo almadım ama tabiki genel olarak verilmesi gerek kilolarla başım dertte .Artık 1 yaşında bir kızım var ve tekrar kilo vermek için uygun bir zamandayım.hem kendim için ,hem kızım,hem eşim için en çokda işte ben bunu başardım demek için sizlerin arasındayım.Umarım desteklerinizi,yazılarınızı benden de esirgemezsiniz.gördüğüm kadarıyla canan karatayın diyetini çok iyi anlayan ve uygulayıp başarıya ulaşmış arakdaşlarım var aranızda.bende bugün kitabını sipariş ettim .mantığı anlamaya başlarsam uygulamam daha kolay olur diye düşündüm... bakalım burdan paylaşmaya başlıycam tecrübelerimi... sevgilerrr.....

merhaba arkadaşlar
kahvaltım 9:00 bitti
2 yumurtadan kıymalı çemenli omlet
yarım peynir
2 ceviz
1 domates
3 çatal helva(regl günüm yaklaştı dün akşam yaptım kızlar eşim istedi diye sadece şekeri için tadına baktım, okadar canım istediki yemedim dün 2 öğünle kapattıgım halde.. kahvaltıda akşama kadar eritirim dedim zaten bugünkü menümde hafif)
vee çayy..
dün akşam sporda yapamadım baş agrımdan dolayı...suda az içtimm..

leylak 84 cum naaptiniz tayin olayini tatlim,uzlasmaya warabildinizmi esinle..bu arada soylemeden edemiycem esin gercek bi ogretmen canim..hangi ogretmen cocuklarini yuzustu birakmamak icin tayine cekimser bakarki bu dewirde..cok az gercekten..

canım başvurular daha haftaya başlayacak.o yüzden daha karar veremedik,konuşuyoruz halen
haklısın canım,eşim tüm öğrencilerin ismini bilir,çok çok ilgilidir.özel çocuklar oldukları için çok çok seviyo onları ve daha da ilgileniyo.
ama sonsuza kadar da kalamayız ki burda.özellikle ben...hiç istemiyorum burayı.çok yalnızım ve sürekli evdeyim.yani gitmeyi çok istiyorum ama bilmiyorum canım ya.inşallah ortak bi karara bağlarız ve de sonunda gideriz

guzel olur eminim taklim amaaa yagli kagit cissss..icinde ne yagi oldugunu bilmedigimiz icun hocamiz tavsiye etmiyo yagli kagidi,aklinda bulunsun canimcim..

canım öncelikle hoşgeldin...merak etme karatayda olduğun sürece aç kalmadan kilolarını vereceksin.tabi bunun yanında spor şart.kitabı okuduğun zaman sen de işin sırrını ve mantığını anlayacaksın ve kolayca uygulayacaksın.ama kitabın gelene kadar ilk sayfaya göz atabilirsin.sormak istediğin bişey olursa da ben ve diğer arkadaşlarım yardımcı olacaktır

teşekkürler canım ... daha dikkatli yola devam ..

Hosgeldin canimcim,15 kilo dedigin ne ki be yaaaa..bizimle kal fit kal bebeem..ama kitabi oku mutlaka ve ilk sayfamizdaki ornek menuleri filan da oku mantigini cakarsin hemen..bide menulerini hergun yaz bize kontrol edek..optm

ha bide ozel cocuklar,way be helal olsun esine..
Ama tabiki sen daha onemlisin,cocuklarina bu kadar deger veren bi adam kimbilir esine ne kadar deger weriyodur,,seni kirmaz canim merak etme,icini ferah tut..insallah cok sewecegin bool bol yuruyus yapabilecegin be dogal urunler bulabilecegin,karatayci arkadaslarinin olacagi bi yere cikar tayininiz..optm canimcim

Hosgeldinnnnn

Ben de buraya katılalı 6 gün oldu. Herkes o kadar paylaşımcı ve yardımcı ki inan şaşkınlık içersindeyim. Ya Karatay'ı seçenlerde ayrı bi karakter güzelliği var ya da Karatay diyeti insanın runuhu da düzeltiyo diye düşünmeye başladım

merhaba kızçeler ,
1.öğünüm:
2portakal,
1kase kabuklu fıstık,
1fincan metabolizma hızlandırıcı tarçınlı çay

20 dakika kahvaltıdan önce yürüdüm.
2 saat çalıştım.

Birazdan sınav icin okula gideceğim. 1 saat yürümüş olacağım ogle yemeğim erken olacak 1 tabak kapuska ve yoğurt .

Metabolizma hızlandırıcı çayın tarifi nedir? Yazar mısın lütfen?

sabah kahvaltım

1 bardak sükt
avuç içi kadar peynir
2-3 küçük dilim kaşar
5-6 zeytin
3 cerry domates
1 salatalık
1 ç.b az badem -ceviz
1. kuru kayısı
az birazda ç. üzüm

öğlen yemeğim

okula yemek getirmek bazen zor

brokoli ve sabah kahvaltılıklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…