Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi haftalar diliyorum..İnternette canan hocanın yazılarını ararken buldum yazışmalarınızı,,ne kadar emek vermiş,kaç yıldır bu işe ciddi anlamda katılmışsınız.Tebrik ediyorum.Çok da özendim bu ara da hepinize,zaten bende üyeyim siteye neden bende katılmıyım
dedim işte burdayım...
uzun zamandır kendimi sıkı bir programa sokma aşamasındayım ve umarım sizlerle beraber yazışmalarımızla bu azmimi kaybetmiyeceğimi düşünüyorum. Çünkü artık eski resimlerime baktıkça üzülmeye "ahh ahh ... " demeye başladım.biliyorum ki bir başlarsam gerisini getirirm .benim kilo almamdaki sebeb, evlendikten sonra "y....in."" denen lanet olası doğum kontrol hapını almam oldu.vücudumun bütün dengesini bozdu,yanlış ilaç,yanlış doktor ve sonuçta alınan yanlış 15 kilo ,üstüne de tam bu kiloları vermeye çalışırken ,beklenmeyen bir hamilelik beni bu kilolara taşıdı.allahtan doğumda çok aşırı kilo almadım ama tabiki genel olarak verilmesi gerek kilolarla başım dertte .Artık 1 yaşında bir kızım var ve tekrar kilo vermek için uygun bir zamandayım.hem kendim için ,hem kızım,hem eşim için en çokda işte ben bunu başardım demek için sizlerin arasındayım.Umarım desteklerinizi,yazılarınızı benden de esirgemezsiniz.gördüğüm kadarıyla canan karatayın diyetini çok iyi anlayan ve uygulayıp başarıya ulaşmış arakdaşlarım var aranızda.bende bugün kitabını sipariş ettim .mantığı anlamaya başlarsam uygulamam daha kolay olur diye düşündüm... bakalım burdan paylaşmaya başlıycam tecrübelerimi... sevgilerrr.....
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi haftalar diliyorum..İnternette canan hocanın yazılarını ararken buldum yazışmalarınızı,,ne kadar emek vermiş,kaç yıldır bu işe ciddi anlamda katılmışsınız.Tebrik ediyorum.Çok da özendim bu ara da hepinize,zaten bende üyeyim siteye neden bende katılmıyım
dedim işte burdayım...
uzun zamandır kendimi sıkı bir programa sokma aşamasındayım ve umarım sizlerle beraber yazışmalarımızla bu azmimi kaybetmiyeceğimi düşünüyorum. Çünkü artık eski resimlerime baktıkça üzülmeye "ahh ahh ... " demeye başladım.biliyorum ki bir başlarsam gerisini getirirm .benim kilo almamdaki sebeb, evlendikten sonra "y....in."" denen lanet olası doğum kontrol hapını almam oldu.vücudumun bütün dengesini bozdu,yanlış ilaç,yanlış doktor ve sonuçta alınan yanlış 15 kilo ,üstüne de tam bu kiloları vermeye çalışırken ,beklenmeyen bir hamilelik beni bu kilolara taşıdı.allahtan doğumda çok aşırı kilo almadım ama tabiki genel olarak verilmesi gerek kilolarla başım dertte .Artık 1 yaşında bir kızım var ve tekrar kilo vermek için uygun bir zamandayım.hem kendim için ,hem kızım,hem eşim için en çokda işte ben bunu başardım demek için sizlerin arasındayım.Umarım desteklerinizi,yazılarınızı benden de esirgemezsiniz.gördüğüm kadarıyla canan karatayın diyetini çok iyi anlayan ve uygulayıp başarıya ulaşmış arakdaşlarım var aranızda.bende bugün kitabını sipariş ettim .mantığı anlamaya başlarsam uygulamam daha kolay olur diye düşündüm... bakalım burdan paylaşmaya başlıycam tecrübelerimi... sevgilerrr.....
Ayıp söylenmez ama sonunda boşaltım sistemim çalıştı:))
dedim işte burdayım...
Patlican kebabı
2kozde biber
Bir kase çerez
Domates salatalık peynir
Ama kaçamak sahilimi bilmem
Bir ince dilim karpuz((
uzun süredir giremedim ve bundan sonra da ne zaman girebilirim ya da girebilir miyim bilmiyorum...
sizinle birlikte çok güzel vakit geçirdim, sağlıklı beslendim ve kilo verdim... halen de karataya göre beslenmeye dikkat ediyorum...
aile olarak, ocak ayında çok büyük bir sıkıntı yaşadık ve ben sorunumuzu hallettiğimizi sanıyordum ama hallolmadığı ortaya çıktı...
şu an manen çökmüş durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, sadece Rabbime sığınıyorum... Sizden dualarınızı bekliyorum, lütfen esirgemeyin... İnşallah sonumuz hayrolur....
Sevgiyle, muhabbetle, huzurlu kalın... Hakkınızı helal edin...Allah'a emanet olun...
slm 1 saat yürüdüm öğlen yemeğimide yedim geldim
öğlen yemeğim
1 kase mantar çorbası
1 tabak nohut (suyunu süzdürdüm)
1 kase yoğurt
Salata
Yemediklerim
bulgur pilavı, mantı, turşu, ve şerbetli tatlı bunların hiçbirini yemedim aferin bana dimi
hANIMLAR ÖĞLE YEMEĞİM ÇOK GÜZEL 4 ADET BULGURLU ETLİ BİBER DOLMASI EV DOLMASI TABİKİDE AMA ŞİRKETTEKİ ÇİKOLATALARDAN YEDİM YİNE( YİNE TARÇINA ABANICAM BAKALIM O BENİ BAYA KESİYODU :)
merhaba kızlar anca girebildim
peynir yapıyorum
kalkınca 2kuru kayısı ılık su
kahvaltım
2haşlanmış yumurtadan yapılmış marul salatası
zeytin
peynir
ceviz
omega 3lerim
vede çayım
şimdiye kadar 1,5 litre su içtim
akşamda 40 dk yürürüdük
ha bide ozel cocuklar,way be helal olsun esine..
Ama tabiki sen daha onemlisin,cocuklarina bu kadar deger veren bi adam kimbilir esine ne kadar deger weriyodur,,seni kirmaz canim merak etme,icini ferah tut..insallah cok sewecegin bool bol yuruyus yapabilecegin be dogal urunler bulabilecegin,karatayci arkadaslarinin olacagi bi yere cikar tayininiz..optm canimcim
Kolay gelsiiiinnnnn
uzun süredir giremedim ve bundan sonra da ne zaman girebilirim ya da girebilir miyim bilmiyorum...
sizinle birlikte çok güzel vakit geçirdim, sağlıklı beslendim ve kilo verdim... halen de karataya göre beslenmeye dikkat ediyorum...
aile olarak, ocak ayında çok büyük bir sıkıntı yaşadık ve ben sorunumuzu hallettiğimizi sanıyordum ama hallolmadığı ortaya çıktı...
şu an manen çökmüş durumdayım, ne yapacağımı bilmiyorum, sadece Rabbime sığınıyorum... Sizden dualarınızı bekliyorum, lütfen esirgemeyin... İnşallah sonumuz hayrolur....
Sevgiyle, muhabbetle, huzurlu kalın... Hakkınızı helal edin...Allah'a emanet olun...
valla sorma hakettim dayağı
inş.hayırlısıyla istediğin bi yere olur tayininiz...
aaa eşim bi tanedir propycilcim.5 yıl flört yaklaşık 4 yıllık evliliğimiz var.bu 9 yılda bir kere bile beni üzmedi.ben onu üzsem dehala daha ilk günkü gibi aşığız amin canım inşallah
Ne güzel, Allah bozmasin mutlulugunuzu. Darisi dileyenlerin basina.
aaa eşim bi tanedir propycilcim.5 yıl flört yaklaşık 4 yıllık evliliğimiz var.bu 9 yılda bir kere bile beni üzmedi.ben onu üzsem dehala daha ilk günkü gibi aşığız amin canım inşallah
Ne güzel, Allah bozmasin mutlulugunuzu. Darisi dileyenlerin basina.
amin canım
allah kabul etsin canım haberim olsa bende tutardımgünaydın çıtırlarr
hocamızın 3. kitabı çıkmış ...idealistcim paylaşmış buraya da eklemek istedim sabah sabah nasıl sevindim anlatamam :119: :119: :119:
3 aylarınız mübarek olsun bacılarr
bugün bende orucum bakalım karatayla oruç nasıl gececek şimdilik çok iyi gidiyo
dün akşamki menüm:
1 kase domates çorbası
1 kaşık musakka
1 tabak nohutlu,tavuklu bulgur pilavı(papadiya sen vermiştin sanırım tarifi ,çok güzel oldu)
1 kase cacık
1 tabak salata
ve yemekten sonra maleseffff:18:çayın yanına bir kaç tane :18: kuru pasta veee yatmadan öncede sütlaç (ama yaa canım çok tatlı istiyo malum günden dolayı engel olamadım bi baktım tabak bitmiş :26:) ama size söz telafi edicem...
leylak70, becerikli degilimdir ama cok özeniyorum böyle peynirini falan yapabilenlere. Nasil yapiyorsun anlatir misin acaba? cok zor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?