Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm 1 saat yürüdüm öğlen yemeğimide yedim geldim

öğlen yemeğim
1 kase mantar çorbası
1 tabak nohut (suyunu süzdürdüm)
1 kase yoğurt
Salata

Yemediklerim
bulgur pilavı, mantı, turşu, ve şerbetli tatlı bunların hiçbirini yemedim aferin bana dimi

Ben de yenilerdenim ve daha epey kilo var önümde, ama umutluyum. Bazi arkadaslar burda oldukca bilgili ve tecrübeliler ve yenilere cok yardimci oluyorlar.

Hadi hep beraber incelelim.

Ben de yenilerdenim ve daha epey kilo var önümde, ama umutluyum. Bazi arkadaslar burda oldukca bilgili ve tecrübeliler ve yenilere cok yardimci oluyorlar.

Hadi hep beraber incelelim.

aramıza hoşgeldin canımburdakilerin çoğu aynı dertten muzdaripiz zaten evlendikten sonra ve çocuktan sonra alınan fazl kilolar inşallah sende başarılı olursun canım

Bu arada ben birşey söylenmek istiyorum kızlar!
Kilo verme kişiye göre değişir.ancak ben 2.kitabı yeni bitirdim.
diyor ki:
[ı][/ı] hiç kilo veremeyenler veya çok az verenler;
1-gizli gıda alerjisi olabilir.baktırsın.
2- kansızlık problemi olanlar .yani demir, "d" vitamini ve b12 eksikliği olanlar,
3-alerji hapı kullananlar kilo veremez!
Bende bunların hepsi var. Dolayısıyla arkadaşım 2 ayda 9 kilo verirken ben 2,5 ayda 63 kg'dan 60.800'e düşebildim.
-öğlenleri hiç yemek yemiyorum sadece yarım avuç badem ve ayran içiyorum.
-yürüyüşü 20dk veya yarım saat değil ,haftada 6 gün 1'er saat yapıyorum.
-çay şekerimi detamamen kestim.(başlarda 1 tane atıyordum) bunlara rağmen. çok üzgünüm ama ne yapayım.ancak çok incelme oldu vücudumda herkes çok zayıfladın diyor. Giysilerimde bol.hedefim 57-58 boyum 1.64
gördüğünüz gibi toplamda 4-5 kilo vermek istediğim şey ama zor veriyorum.çok zor....

Patlican kebabı
2kozde biber
Bir kase çerez
Domates salatalık peynir
Ama kaçamak sahilimi bilmem
Bir ince dilim karpuz ((

aslinda ha karpuz yemissin ha seker, en tatli meyvelerdendir karpuz, ama gelkör ki ben de cok severim. Hem bu seferlik kimseye söylemeyiz. Ama keske sabah yeseydin diyor burdaki bilge arkadaslar.

canım benim allah yardımcınız olsun inşallah en kısa sürede sorunlarınız biter kendini üzme bu kadar

merhaba kızlar anca girebildim
peynir yapıyorum

kalkınca 2kuru kayısı ılık su
kahvaltım
2haşlanmış yumurtadan yapılmış marul salatası
zeytin
peynir
ceviz
omega 3lerim
vede çayım
şimdiye kadar 1,5 litre su içtim

akşamda 40 dk yürürüdük

Lütfen bunları dikkate alın! Benim gibi üzülmeyin!
Bu arada ben birşey söylenmek istiyorum kızlar!
Kilo verme kişiye göre değişir.ancak ben 2.kitabı yeni bitirdim.
diyor ki:
[ı][/ı] hiç kilo veremeyenler veya çok az verenler;
1-gizli gıda alerjisi olabilir.baktırsın.
2- kansızlık problemi olanlar .yani demir, "d" vitamini ve b12 eksikliği olanlar,
3-alerji hapı kullananlar kilo veremez!
Bende bunların hepsi var. Dolayısıyla arkadaşım 2 ayda 9 kilo verirken ben 2,5 ayda 63 kg'dan 60.800'e düşebildim.
-öğlenleri hiç yemek yemiyorum sadece yarım avuç badem ve ayran içiyorum.
-yürüyüşü 20dk veya yarım saat değil ,haftada 6 gün 1'er saat yapıyorum.
-çay şekerimi detamamen kestim.(başlarda 1 tane atıyordum) bunlara rağmen. çok üzgünüm ama ne yapayım.ancak çok incelme oldu vücudumda herkes çok zayıfladın diyor. Giysilerimde bol.hedefim 57-58 boyum 1.64
gördüğünüz gibi toplamda 4-5 kilo vermek istediğim şey ama zor veriyorum.çok zor....

MÜKEMMEL BAK BENİM KAÇAMAĞIM OLDU ÇİKOLATA AKŞAM YÜRÜCEM ARTIK BİDE ÇORBA İÇERİM YİNE BOL DA SU İÇTİM HADİ BAKALIM AZ KALDI PZTYE:)) EN ÇOK HANGİMİZ VERİCEK KİLOYU :dd:

hANIMLAR ÖĞLE YEMEĞİM ÇOK GÜZEL 4 ADET BULGURLU ETLİ BİBER DOLMASI EV DOLMASI TABİKİDE AMA ŞİRKETTEKİ ÇİKOLATALARDAN YEDİM YİNE( YİNE TARÇINA ABANICAM BAKALIM O BENİ BAYA KESİYODU :)

olmaz arkadaşım bak kaçamak yapmışsın nasıl olucan 75 pazartesi günü olmaz

leylak70, becerikli degilimdir ama cok özeniyorum böyle peynirini falan yapabilenlere. Nasil yapiyorsun anlatir misin acaba? cok zor mu?

aaa eşim bi tanedir propycilcim.5 yıl flört yaklaşık 4 yıllık evliliğimiz var.bu 9 yılda bir kere bile beni üzmedi.ben onu üzsem dehala daha ilk günkü gibi aşığızamin canım inşallah

Kolay gelsiiiinnnnn

sağol şekerim

allah yardımcınız olsun canım.en kısa zamanda sorununuz hallolur inşallah...

valla sorma hakettim dayağı
inş.hayırlısıyla istediğin bi yere olur tayininiz...

amin canım inşallah

sabah:

Zeytin
peynir
2 avuç karışık kavrulmamış kuruyemiş

öğle:

Yeşil mercimek yemeği
yoğurt
salata

akşam yemeği:

Enginar yemeği
kanat ızgara
yoğurt
salata

spor:yok toplam adım 3600

allah kabul etsin canım haberim olsa bende tutardım

ne güzel gidiyordun hemşo oraya yanına gelip

leylak70, becerikli degilimdir ama cok özeniyorum böyle peynirini falan yapabilenlere. Nasil yapiyorsun anlatir misin acaba? cok zor mu?

canım bende netten araştırıp buldum peynirlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
içine margarin koyuyorlarmış ikinci yapışım
peynir mayasıyla mayalıyorum yoğurt gibi sonra süzüp üzerine ağırlık koyuyorum
ertesi günde yiyoruz

yapmak istersen tam ölçü veririm şimdi çıkmam gerekiyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…