Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sen ne zamandır bu diyeti yapıyorsun canım hep 2 öğünmü yaptın ve spor varmı ayrıca 5,5 kiloyu ne kadar zamanda verdin merak ettim

Kizlar, ögle yemegine bir tavuk budu ve yanina haslanmis sebze aldim yedim. Tavuklarin serbest dolasip dolasmadinigi bilmiyorum tabii ama disarda yiyince böyle. Aksam yemeginide is grubuyla disarda yiyecegiz ama onlari kandirdim bana uygun bir seylerinde olacagini tahmin ettigim bir restorana sözlestik, yoksa onlar tayland yemegi istiyorlardi. Pirincsiz nasil tayland yemegi yiyeyim demi.
Neyse simdi isten geldim aksam yemegine kadar biraz oglumla oynuyorum

hoscakalin

merhaba seninle başlangıç kilomuz aynıymış hedefimizde inş. sende kısa sürede ve kalıcı verirsin kilolarını...

leylakcım cevabın için teşekkür ederim,aslında bana cevap yzan tüm arkadaşlara teşekkürler yüreğinize sağlık...sizlerden aldığım güç ile umarım başarıcam,tabi bir an önce kitabımda gelsin kii tam olsun bu arada ilk sayfayada baktım bana baya fikir verdi aslında ama kafamada takılanlar var elbet mesela hiç mi ekmek yokk,bide hergün yumurta ağır olmuyo mu ? yani klasik diyetlerde haftada 3 gün veriyolarda o beni düşündürdü

birde leylakcım kilo verme çizelgene baktımda ne güzel başarmışsınn,ne kadar zamanda verdin,ve ben o çizelgeyi nasıl oluşturabilriim..

sevgiler

selam kızlar..
sabah
kıymalı omlet
3 ceviz
2 omega3
peynir
3 çeri

öğle
fırında kaşarlı tavuk göğsü
ezogelin çorba
az yoğurtlu ıspanak(tavuğun yanında garnitür olarak)
1.5 lt su oldu
2.5 yaparım

merhaba seninle başlangıç kilomuz aynıymış hedefimizde inş. sende kısa sürede ve kalıcı verirsin kilolarını...

insallah canim. bizim baslangic ve hedef ayni ama sen daha disiplinlisin gibime geliyor. ne güzel iki ögünde bitiriyorsun. bana 3 ögün bile az geliyor sanki bazen. Koca bogazliyim biraz. Ama yavasta olsa verecegim. Sen ne kadar zamanda verdin, 2 aydi degil mi canim?

canım kahvaltımı cok guclu yapıyorum zaten ama saat 7 de bitiyo kahvaltım..okuldan da saat 3-4 gibi geliyorum ve işte boyle abartıyorum..
bu arada 8-10 btane kurukayısı yedim...e tabiki kuruyemişle..

sen ne zamandır bu diyeti yapıyorsun canım hep 2 öğünmü yaptın ve spor varmı ayrıca 5,5 kiloyu ne kadar zamanda verdin merak ettim

2 ay 3 gündür bu diyeti yapıyorum canım..hayır hep iki öğün yapmadım ilk zamanlar 3 öğünle başladım sonra 2 öğüne düşürdüm kilo vermem anında hızlandı sonra tekrar üç ögün yaptım kilo vermem ilk haftada yavaşladı..bu hafta yine iki öğün yapmaya başladm ve hiç zorlanmıyorum..spor olarakta günlük 1 saat küçük kızımla parkta dışarda koşuşturma evdede akşamları 40dk egzersiz yapıyorum evin içinde bol bol hareket ediyorum..burdaki arkadaşlar gibi sabah akşam yürüyüş yapmayı okadar isterdimki 2buçuk yaşındaki kızımla yapabilcegim kadar yapmaya çalışıyorumm..benim kilo vermeme yardımcımı bilemiyorum ama ben haftanın yedi günü nerdeyse hiç aksatmadan egzersizlerimi yaparım devamlı olduğu için işe yarıyo önceden hiç yapmazdım..
mesela bel inceltici göbek eritici cok basit bir hareket var bunu 2 aydır hergün yaparım cok faydasını gördüm..bacaklarını ayakta hafif aralıyosun ellerini beline koyuyosun 30kez sağa 30kez sola çeviriyosun nefesini döndügün tarafa veriyosun...belim ve göbegim sıkılaşmaya başladııı umarım yardımcı olabilmişimdirrr

ama olsun demi sabrediyim bi kac gun..hatta pazartesiye kadar 2 ogun yapıym bakalım nasıl olcak alısabilcekmiyim..bi deniym..saol canım tavsiyen için..

ama olsun demi sabrediyim bi kac gun..hatta pazartesiye kadar 2 ogun yapıym bakalım nasıl olcak alısabilcekmiyim..bi deniym..saol canım tavsiyen için..

hih ya gece dayanamayip buldugun herseye saldirirsan? gerci takip ettigim kadariyla sen yapmazsin öyle ama (diger yandan severekde yiyen birisin sanirim ama). Neyse neyse negatif oldu mu mesaj sen yaparsin.

saol canım bilgi verdiğin için bende elimden geldiği kadar eğzersiz yapmaya çalışıyorum benimde kızım 1,5 yaşında ayrıca masa başı işim var çalışıyorum ama yinede kendimi tebrik ediyorum kilo veren herkeside tebrik ederim ben dikkat ettiğim zaman veriyorum çok şükür demekki benim bir rahatsızlığım yok ayrıca şöyle birşey var merak ediyorum bu şekilde beslenmiyorken vücut bu tarz bir beslenmeye geçince kilo vermeyede başladım fakat metobolizmamız bu tür bir diyete alışırsa ve yavaşlarsa ne olacak bilen varmı acaba?

hih ya gece dayanamayip buldugun herseye saldirirsan? gerci takip ettigim kadariyla sen yapmazsin öyle ama (diger yandan severekde yiyen birisin sanirim ama). Neyse neyse negatif oldu mu mesaj sen yaparsin.

ewet canım biraz fazla sewerek yiyen biriyim maalesef.
gece yemem ama bu ilk 2 ogun yapısım..bide kurukayısı ewde olunca ipin ucunu kacırıyorum..
en yakın zamanda onu ewden uzaklastırıyım ben en iyisi..

hadi pirizin yanına
haklısın canım..paşa paşa gidiym ben prize..220 woltu veriym saclarım tiken tiken olsun..

canım kahvaltımı cok guclu yapıyorum zaten ama saat 7 de bitiyo kahvaltım..okuldan da saat 3-4 gibi geliyorum ve işte boyle abartıyorum..
bu arada 8-10 btane kurukayısı yedim...e tabiki kuruyemişle..
canım sen kahvaltını cok erken yapıyosun ben 9:00 da başlıyorum yarım saat sürüyo hem evdeyim senin kadar harekette etmiyorum sen çalışıyosun o yüzden zor olur belki şöyle yapabilirsin öğlen kuruyemiş az meyveyle geçiştirebilirsin böylece eve gidene kadar çok acıkmazsın ara öğün gibi yaparsın eve gelene kadarda yakarsın zatenn..aizane tavsiyem yani..ikimizin durumu farklı oldugu için söyledim...

canım bu hafta 2 ogunu deniym..eger işe yaramazsa dediğin gibi yapıym..

kolay gelsin ohh mis gibi ne güzel kendin yapıyon peyniri afiyet olsun...

valla sorma ya bugün yok kaçamak canım dün malum günden dolayı oldu ama bugün istesemde yapamam kaçamak çünkü birazdan dişçiye gidecem ayya ayyy bana dua edin korkuyom :18::18:

merhaba canım hosşgeldin aramıza..yalnız sen tam anlamıyla kavramışsın karatay beslenme stilini..menuler super..spora diycek laf bile bulamıyorum harikasın..
omega hangisini kullanıyosun bu arada?

Çok teşekkür ederim :) Valla kitabı yalayıp yuttum, bundan sonra kitaba göre besleneceğim. Omega olarak "seven seas pulse omega-3 pure fish oils" aldım. İçinde 60 kapsül var.

Yazıma yorum yapan diğer arkadaşlara da çok teşekkür ederim. Ayrı ayrı alıntılama yapamadığım için ancak toplu cevap yazabiliyorum :))

Spor için de ben 12 yaşından beri sürekli spor yapıyorum. Çocuk yaşta bu alışkanlığı edinmek çok önemli. Şimdi spor yapınca mutlu oluyorum. O nedenle kendiniz yeterince yapamasanız bile, en azından çocuklarınızı muhakkak bir spora yazdırın. Bin çeşit spor dalı var. İlla birinden memnun kalacaktır. Ama tabi ki sizin yapmanız hem kendi sağlığınız açısından hem de çocuklara örnek olmak açısından çok önemli.

masallah leylakıma bu onun 3.cü hedefi leylak süpersin arkadaasım

sağol canım benimmmmm

canım hiç ekmek yok.eskiden yumurtadan nefret eden ben artık bayıla bayıla yiyiyorum valla.yumurta yerine muz da yenilebiliyo.ya da 1 muz 1 yumurta da olabilir.ama muz yumurta kadar asla tok tutmuyo...
ben karataya başlayalı 10 ay oldu canım..çizelgeni de aşağıdaki sayfadan yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

valla sorma ya bugün yok kaçamak canım dün malum günden dolayı oldu ama bugün istesemde yapamam kaçamak çünkü birazdan dişçiye gidecem ayya ayyy bana dua edin korkuyom :18::18:

çocukluğumdan beri dişçiden çıkmam,nerdeyse kanka olduk ama hala tedirgin oluyorum dişçiye giderken.o yüzden seni çok iyi anlıyorum esascım.allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…