canım ilk günler böyle cok acıkıyosun ama sonra mide dahada küçülüyo vucudun hemen adapte oluyo bi bakmışsın 6-7 saat sana 4 saat gibi geliyo..kahvaltı öğününü daha sıkı yap bence..benimde öyle olduğu için yazma gereği duydum yani şöyle 3-4 gün dene derim baktın hala zor geliyo 3 öğün yaparsın..
Kizlar, ögle yemegine bir tavuk budu ve yanina haslanmis sebze aldim yedim. Tavuklarin serbest dolasip dolasmadinigi bilmiyorum tabii ama disarda yiyince böyle. Aksam yemeginide is grubuyla disarda yiyecegiz ama onlari kandirdim bana uygun bir seylerinde olacagini tahmin ettigim bir restorana sözlestik, yoksa onlar tayland yemegi istiyorlardi. Pirincsiz nasil tayland yemegi yiyeyim demi.
Neyse simdi isten geldim aksam yemegine kadar biraz oglumla oynuyorum
hoscakalin
canım öncelikle hoşgeldin...merak etme karatayda olduğun sürece aç kalmadan kilolarını vereceksin.tabi bunun yanında spor şart.kitabı okuduğun zaman sen de işin sırrını ve mantığını anlayacaksın ve kolayca uygulayacaksın.ama kitabın gelene kadar ilk sayfaya göz atabilirsin.sormak istediğin bişey olursa da ben ve diğer arkadaşlarım yardımcı olacaktır
merhaba seninle başlangıç kilomuz aynıymış hedefimizde inş. sende kısa sürede ve kalıcı verirsin kilolarını...
canım kahvaltımı cok guclu yapıyorum zaten ama saat 7 de bitiyo kahvaltım..okuldan da saat 3-4 gibi geliyorum ve işte boyle abartıyorum..canım ilk günler böyle cok acıkıyosun ama sonra mide dahada küçülüyo vucudun hemen adapte oluyo bi bakmışsın 6-7 saat sana 4 saat gibi geliyo..kahvaltı öğününü daha sıkı yap bence..benimde öyle olduğu için yazma gereği duydum yani şöyle 3-4 gün dene derim baktın hala zor geliyo 3 öğün yaparsın..
sen ne zamandır bu diyeti yapıyorsun canım hep 2 öğünmü yaptın ve spor varmı ayrıca 5,5 kiloyu ne kadar zamanda verdin merak ettim
canım ilk günler böyle cok acıkıyosun ama sonra mide dahada küçülüyo vucudun hemen adapte oluyo bi bakmışsın 6-7 saat sana 4 saat gibi geliyo..kahvaltı öğününü daha sıkı yap bence..benimde öyle olduğu için yazma gereği duydum yani şöyle 3-4 gün dene derim baktın hala zor geliyo 3 öğün yaparsın..
ama olsun demi sabrediyim bi kac gun..hatta pazartesiye kadar 2 ogun yapıym bakalım nasıl olcak alısabilcekmiyim..bi deniym..saol canım tavsiyen için..
canım kahvaltımı cok guclu yapıyorum zaten ama saat 7 de bitiyo kahvaltım..okuldan da saat 3-4 gibi geliyorum ve işte boyle abartıyorum..
bu arada 8-10 btane kurukayısı yedim...e tabiki kuruyemişle..
2 ay 3 gündür bu diyeti yapıyorum canım..hayır hep iki öğün yapmadım ilk zamanlar 3 öğünle başladım sonra 2 öğüne düşürdüm kilo vermem anında hızlandı sonra tekrar üç ögün yaptım kilo vermem ilk haftada yavaşladı..bu hafta yine iki öğün yapmaya başladm ve hiç zorlanmıyorum..spor olarakta günlük 1 saat küçük kızımla parkta dışarda koşuşturma evdede akşamları 40dk egzersiz yapıyorum evin içinde bol bol hareket ediyorum..burdaki arkadaşlar gibi sabah akşam yürüyüş yapmayı okadar isterdimki 2buçuk yaşındaki kızımla yapabilcegim kadar yapmaya çalışıyorumm..benim kilo vermeme yardımcımı bilemiyorum ama ben haftanın yedi günü nerdeyse hiç aksatmadan egzersizlerimi yaparım devamlı olduğu için işe yarıyo önceden hiç yapmazdım..
mesela bel inceltici göbek eritici cok basit bir hareket var bunu 2 aydır hergün yaparım cok faydasını gördüm..bacaklarını ayakta hafif aralıyosun ellerini beline koyuyosun 30kez sağa 30kez sola çeviriyosun nefesini döndügün tarafa veriyosun...belim ve göbegim sıkılaşmaya başladııı umarım yardımcı olabilmişimdirrr
hih ya gece dayanamayip buldugun herseye saldirirsan? gerci takip ettigim kadariyla sen yapmazsin öyle ama (diger yandan severekde yiyen birisin sanirim ama). Neyse neyse negatif oldu mu mesaj sen yaparsin.
haklısın canım..paşa paşa gidiym ben prize..220 woltu veriym saclarım tiken tiken olsun..hadi pirizin yanına
canım sen kahvaltını cok erken yapıyosun ben 9:00 da başlıyorum yarım saat sürüyo hem evdeyim senin kadar harekette etmiyorum sen çalışıyosun o yüzden zor olur belki şöyle yapabilirsin öğlen kuruyemiş az meyveyle geçiştirebilirsin böylece eve gidene kadar çok acıkmazsın ara öğün gibi yaparsın eve gelene kadarda yakarsın zatenn..aizane tavsiyem yani..ikimizin durumu farklı oldugu için söyledim...canım kahvaltımı cok guclu yapıyorum zaten ama saat 7 de bitiyo kahvaltım..okuldan da saat 3-4 gibi geliyorum ve işte boyle abartıyorum..
bu arada 8-10 btane kurukayısı yedim...e tabiki kuruyemişle..
canım bu hafta 2 ogunu deniym..eger işe yaramazsa dediğin gibi yapıym..canım sen kahvaltını cok erken yapıyosun ben 9:00 da başlıyorum yarım saat sürüyo hem evdeyim senin kadar harekette etmiyorum sen çalışıyosun o yüzden zor olur belki şöyle yapabilirsin öğlen kuruyemiş az meyveyle geçiştirebilirsin böylece eve gidene kadar çok acıkmazsın ara öğün gibi yaparsın eve gelene kadarda yakarsın zatenn..aizane tavsiyem yani..ikimizin durumu farklı oldugu için söyledim...
merhaba kızlar anca girebildim
peynir yapıyorum
kalkınca 2kuru kayısı ılık su
kahvaltım
2haşlanmış yumurtadan yapılmış marul salatası
zeytin
peynir
ceviz
omega 3lerim
vede çayım
şimdiye kadar 1,5 litre su içtim
akşamda 40 dk yürürüdük
allah kabul etsin canım haberim olsa bende tutardım
ne güzel gidiyordun hemşo oraya yanına gelip
canım bende netten araştırıp buldum peynirlerin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
içine margarin koyuyorlarmış ikinci yapışım
peynir mayasıyla mayalıyorum yoğurt gibi sonra süzüp üzerine ağırlık koyuyorum
ertesi günde yiyoruz
yapmak istersen tam ölçü veririm şimdi çıkmam gerekiyor tatlım
merhaba canım hosşgeldin aramıza..yalnız sen tam anlamıyla kavramışsın karatay beslenme stilini..menuler super..spora diycek laf bile bulamıyorum harikasın..
omega hangisini kullanıyosun bu arada?
canım bu hafta 2 ogunu deniym..eger işe yaramazsa dediğin gibi yapıym..
masallah leylakıma bu onun 3.cü hedefileylak süpersin arkadaasım
leylakcım cevabın için teşekkür ederim,aslında bana cevap yzan tüm arkadaşlara teşekkürler yüreğinize sağlık...sizlerden aldığım güç ile umarım başarıcam,tabi bir an önce kitabımda gelsin kii tam olsun bu arada ilk sayfayada baktım bana baya fikir verdi aslında ama kafamada takılanlar var elbet mesela hiç mi ekmek yokk,bide hergün yumurta ağır olmuyo mu ? yani klasik diyetlerde haftada 3 gün veriyolarda o beni düşündürdü
birde leylakcım kilo verme çizelgene baktımda ne güzel başarmışsınn,ne kadar zamanda verdin,ve ben o çizelgeyi nasıl oluşturabilriim..
sevgiler
valla sorma yabugün yok kaçamak canım dün malum günden dolayı oldu ama bugün istesemde yapamam kaçamak çünkü birazdan dişçiye gidecem ayya ayyy bana dua edin korkuyom :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?