supperaksam yimegimmm
2 köfte
1 avuc tavuk gogsu
yogurt
bır ıkı yesıl sogan
nasılll
spor 1 saat yurudum
3 lt su
2 yesıl cay 1 form cayı
canım hala iyileşmedimi bogazın ya...Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim incecikkk ekşi mayalı köy ekmeği tost makinasında ısıttım üzerine tereyağı sürdüm
2 küçük domates
az salatalık
kalkınca 2 günkurusu + ılık su
5 ç.li kara üzüm
tost makinasında kızarttığım hellimlerim
Bugün okul gezisi sırasında olips verdiler boğazıma çok iyi geldi..
Öğle
Okulda yemek verdiler bise çok güseldi
Şehriye çorbası verdileryemedim tabiisi
Pirinç pilavı verdilerııııh
6 köfte + kızarmış patatesdiyemedim ona biraz yedim
cacık + salata
çocuklar kafamı şişirdiler saten hastaydımama ben g,tmesem olmasdı boğazım hala kötü gittiğimiz okullarda bitki çayı içtim.. Konuştukça kötü oldu boğazım:26:
Bırakmadım çocuklarımı gittim onlarla
18:00 de geldik eve
6 kadar bulgurlu tazecciik yaprak sarma
3 kaşık salata
Biraz yer fıstığı
Kahvemi de içtim
Tükkan kapandııı
canım hala iyileşmedimi bogazın ya...
war canım rehber örtmen de ben lisedeyim bide iyi bi anadolu bizimki oyuzden ilçede butun ilkogretimlerin cazibe merkezi..Bugün ne kadar yürüdüm bilmiyorum ama yürüdük hep.. Koştur koştur propycilcim 5 okul gezdikk..
Sizin okulda rehber öğretmen yok mu canım neden sen götürüyosun çocukları
Bizde hangi sınıf gidiyorsa sınıf öğretmeni ben ve müdür gidiyoruz
Bide biz küçük yerdeyiz yaa ççocukları alışveri,ş merkezine de götürdük kendilerini kaybettiler çok mutlu oldular
Propycilcim kitap çıkmış canım evet şaşırdım.. İçeriği nasıl acaba.. Yemek tarifleri mi var alan var mı kitabı?
canım yapabiliyosan sende 2 ogun yap..ben bugun ilk defa yaptım,cok acıktım saldırdım herseye ama olsun alısrım heralde..iyi akşamlar arkadaşlar
1.öğün :
2 yumurta
1 parça peynir
10 yeşil zeytin
3 adet kayısı
2 adet incir
3 adet ceviz
2.öğün :
1 kase yeşil mercimek çorbası
1 tabak kuru fasülye
2 kaşık kabak yemeği
2 kaşık patlıcan yemeği
1 kase yoğurt
turşu
3.öğün :
1 tabak kuru fasülye
1 tabak salata
küçük bir parça tavuk
2 tane ceviz
1 avuç kabak çekirdeği
yorumlarınızı bekliyorum
Metabolizma hızlandırıcı çayın tarifi nedir? Yazar mısın lütfen?
war canım rehber örtmen de ben lisedeyim bide iyi bi anadolu bizimki oyuzden ilçede butun ilkogretimlerin cazibe merkezi..
gelen butun bıcırları gezdirmek bna dusuyo..ya işte mudurun işleri bizim,ben minyonum ya bide sportif filan,getir götür ismailim resmen okulda.
senin cocuklar nası mutlu olmuslar oyle,sewaba girmişsin canım benim..
bide dur daha oruc tutma,bogazın iyileşsin az..orucken kurur ya bogazın su filan içemezsin daha cok tahriş olur..en iyisi iyileş ondan sora tut balım..
esascım uc ayların bası oldugu ıcın bugun oruclu olacagım ıcın netten arastırdım bu bılgılere ulasıncada hemen paylasmak ıstedım canımdestinacım allah kabul etsin orucunu.
papadiya paylaşımın için çok sağol heleki 3 ayların başında çok iyi oldu.inşallah bu sene karatayla dahada rahat bi oruç tutarız...
3aylarınız mübarek olsun....
Papiş napıon be ya..hiç gormedik seni bugun...misafir mi war gene bacışım..
opuyorum fit çıtırım..
bu arada sporumu yasmayı unuttum:
1 saat yurudum dısarda..belki ilerleyen saatlerde Seksenleri izlerken bantta yuruyebilirim az..ama küçük ihtimal..yazılılara girişeyim ben gene..
optum herkesleri..
oruc tutacak arkadaslar olabılır dıye o yazıyı paylastım umarım faydalı olmustur
esascım uc ayların bası oldugu ıcın bugun oruclu olacagım ıcın netten arastırdım bu bılgılere ulasıncada hemen paylasmak ıstedım canım
canım benım bugun oruclu oldugum ıcın menu bıldırımım olmadı evı toparladım cocuklarla ılgılendım derken bu vakıt oldu sımdıde ıftarımı yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?