Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün yediklerim

1.öğün:
2 rafadan yumurta
peynir
domates
salatalık
zeytin
bitki çayı

2.öğün:
1 kepçe etli nohut
kabak mücver
3 kaşık yoğurt
1 dilim kek

5 tane erik
bitki çayı

spor:45 dk yürüdüm
:122::122::122:

aksam yimegimmm

2 köfte
1 avuc tavuk gogsu
yogurt
bır ıkı yesıl sogan

nasılll

spor 1 saat yurudum
3 lt su
2 yesıl cay 1 form cayı

Son düzenleme:

27 kilo mu verdinnn arkadaşım yardım et 7 kilo vereyim dukan yaptım 5 kilo verdim 5 kilo aldım depresyondayım bi el verde zayıflayayım bende

27 kilo mu verdinnn arkadaşım yardım et 7 kilo vereyim dukan yaptım 5 kilo verdim 5 kilo aldım depresyondayım bi el verde zayıflayayım bende

canım benden çok daha fazla kilo veren arkadaşlar var bu sayfada.sen7 kiloyu rahat rahat verirsin merak etme.dukan katı bi diyet ama karatay tam türk toplumuna göre.canım ilk sayfayı oku,yine sormak istediğin bişey olursa ben ve arkadaşlarım cevaplarız

canım meraba ben çizelge yaptım ama yapıştır deyince sorun oluyooo

İyi akşamlar hanımlar,

2.öğün: 1 tabak etli taze fasulye yemeği, 1 kase yoğurt, 2 erik, 4 kiraz
3.öğün: 1,5 karnıyarık, 1 kaşık bulgur pilavı, 1 kase cacık

Sevgiler

pirinç bulgur varmı ben zeytinyağlı dolma yiyebilirmiyim mesela

kusura bakma pepetim yeni gördüm ..kandil günü tek başına da tutabilirsin ama bigün öncesi yada bigün sonrası da tutmak daha güzel yani ya çarş. Perş.yada perşembe cuma tutmak daha süper olur ..
Canım ben tut derim ben hiç acıkmadımmm hiç susamadım hiç oruçluymuşum gibi degil karatayla oruç süper yaniii..biraz başım agrıyo sadece oda üşüttüm ondan herhalde

canım yaa çok teşekkür ederim değişiklik olursa nasıl yapim

rica ederim canım,eğer çizelgeyi oluşturabiliyosan benim kopyaladığım gibi kopyala.yani sadece png olan kısıma kadar.ama eğer yapamazsan,değişiklik olduğunda bana hatırlatırsan ben yaparım senin için

15 gün :

büyük bardak ılıksu

sabah:

1 bardak adaçayı
2 kk yumurta
2 çorba kaşık çökelek
yeşillik ( nane roka maydanoz )
3 çeri
1 yeşilbiber
1 salatalık
1 çay bardağı ceviz

öğlen:
1 kase yoğurt keten tohumlu
et sote
3 ceviz

akşam:
1 avuç badem

su: 2 lt
spor : yok

Son düzenleme:
sen de mi 2 öğün yapacaksın caanıımm evet dene bak çok acıkmıyosun
yok canım ya ben asırı derecede acıktım maalesef ve ne bulduysam yedim maalesef..
okuldan gelince tartıldım ac karna ve 52.7 geldim yani 1.1 kilo fazlayım ya...
ve 20 gün önce 90 cm olan kalcam 92 cm olmuş..nirde hata yapıyom ben ya..tamam kacamaklarım oluyo ama hergun 1 saat yuruyom en az..:26::26::26::26:
üzgünümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…