sağol canım benimmmmm
canım hiç ekmek yok.eskiden yumurtadan nefret eden ben artık bayıla bayıla yiyiyorum valla.yumurta yerine muz da yenilebiliyo.ya da 1 muz 1 yumurta da olabilir.ama muz yumurta kadar asla tok tutmuyo...
ben karataya başlayalı 10 ay oldu canım..çizelgeni de aşağıdaki sayfadan yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
çocukluğumdan beri dişçiden çıkmam,nerdeyse kanka olduk ama hala tedirgin oluyorum dişçiye giderken.o yüzden seni çok iyi anlıyorum esascım.allah kolaylık versin
27 kilo mu verdinnn arkadaşım yardım et 7 kilo vereyim dukan yaptım 5 kilo verdim 5 kilo aldım depresyondayım bi el verde zayıflayayım bende
canım meraba ben çizelge yaptım ama yapıştır deyince sorun oluyooosağol canım benimmmmm
canım hiç ekmek yok.eskiden yumurtadan nefret eden ben artık bayıla bayıla yiyiyorum valla.yumurta yerine muz da yenilebiliyo.ya da 1 muz 1 yumurta da olabilir.ama muz yumurta kadar asla tok tutmuyo...
Ben karataya başlayalı 10 ay oldu canım..çizelgeni de aşağıdaki sayfadan yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
çocukluğumdan beri dişçiden çıkmam,nerdeyse kanka olduk ama hala tedirgin oluyorum dişçiye giderken.o yüzden seni çok iyi anlıyorum esascım.allah kolaylık versin
canım meraba ben çizelge yaptım ama yapıştır deyince sorun oluyooo
hemen canım çok teşekkür ederim çok sevindimcanım istersen bilgilerini yaz ben yapayım sana
hedef kilon
başlangıç kilon
şimdiki kilon
boy
canım benden çok daha fazla kilo veren arkadaşlar var bu sayfada.sen7 kiloyu rahat rahat verirsin merak etme.dukan katı bi diyet ama karatay tam türk toplumuna göre.canım ilk sayfayı oku,yine sormak istediğin bişey olursa ben ve arkadaşlarım cevaplarız
hemen canım çok teşekkür ederim çok sevindim
hedef kilo : 60
başlangıç kilom 79
şimdiki kilom : 74,4
boy 1,58 cm BAŞLANGIÇ TARİHİ 24/04 /2012
canım yaa çok teşekkür ederim değişiklik olursa nasıl yapimbuyur canım güle güle kullan,bunu kopyalayıp profilindeki çizelge kısmına yapıştır
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wtohpqu/weight.png
pirinç bulgur varmı ben zeytinyağlı dolma yiyebilirmiyim mesela
hemde kızımı yarın okula getircem öğrencilerime yas pasta alcam simit alcam
öğlende burdayımya kızım a mercimekli köfte +yogurt yedirirm diye düsünüyordum yememis olurum en azından yoksa daha mı zor olur bana ne dersin sadece persembe mi tutsam kii :26::26::26::26:destinacım
canım yaa çok teşekkür ederim değişiklik olursa nasıl yapim
eline sağlık canım saol teşekkür ederimrica ederim canım,eğer çizelgeyi oluşturabiliyosan benim kopyaladığım gibi kopyala.yani sadece png olan kısıma kadar.ama eğer yapamazsan,değişiklik olduğunda bana hatırlatırsan ben yaparım senin için
camın 1 saatta yapamamıştım 2 dk da yaptın görüşmek üzere iyi akşamlarr
yok canım ya ben asırı derecede acıktım maalesef ve ne bulduysam yedim maalesef..sen de mi 2 öğün yapacaksın caanıımmevet dene bak çok acıkmıyosun
camın 1 saatta yapamamıştım 2 dk da yaptın görüşmek üzere iyi akşamlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?