Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

O sayfayı benim bilgisayar açmadı 4613. sayfa dimi papadiyam..
sanırım oyleydı ıyınıyetlım tekrar dene bakalım

Papadiyam Allah kabul etsin yarın ben de tutmak istiyorum inş. kötü olmam

amın canım sagolasın.valla benım bugun gayet guzel gectı hıc zorluk cekmedım de ıftarı 20:30 da yaptım uzun zamandır ılk defa tok bır aksam gecırcem

Hedefe ne kadar yaklaşmışsın Nerdeyse mezun olucaksın. Darısı başımıza
aslında hedfime 700gr kalmıştı biraz daha aşağı çektim bakalım başaracakmıyım

geçmiş olsun canım diş aayy çok zor

canım sen daha düzelmedin mi bir doktora git ilaç al bari
bende yarın oruç tutayım diyorum bugün bilseydim tutardım

oruc tutacak arkadaslar olabılır dıye o yazıyı paylastım umarım faydalı olmustur

allah kabul etsin canım destinada orucluydu

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) kozlenmıs patlıcan domates ,fındık ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

iyi akşamlar kızlar,
3. öğünüm:19.30'da bitti
1 koca tabak kıymalı yumurta (2 yumurta)
1 koca tabak salata
2 çiğ köfte

spor: 2 saat yürüyüş ama yavaş
su: 4.5 litre + 5 kupa çay + 2 kupa yeşil çay
son çayımı şu an içiyorum.Geçmişi okuyacağım şimdide, bakalım neler olmuş

oruclu arkadaslara Allah kabul etsın,Allah daim etsin insallah dıyorum..
ramazanda nasıl bir karatay uygulayacagız kızlar?Allah hepimizin yardımcısı olsun..

Harıka bır paylasım olmus papadıyacıgım kgh

Selam. 3 aylarimiz mübarek olsun arkadaslar..
Keske bugün bende orucumu tutsaydim, kafa kalmamis isten gücten cok yogun günlerim.
Önümüzdeki persembe ve cuma da mi tutulabilir sanirim dimi, kesin bilgisi olan var mi?

Bugünkü menüme gelelim :)

Sabah: Karatay kahvaltisi, yesil cay

Öglen: 2-3 catal kisir (istahim yoktu bugün), 2 adet nektarin, nane cayi

Aksam: Kusbasi tavuk sote ve salata

iftar olmasına rağmen az yemişsin afiyet olsun
leylakcım 17 den sonra bırsey yemıyorumya 8 aydır bu aksam 20:30 da yemek benı tedırgın ettı oyuzden abartmayım dedım ama acayıp doydum bu yedıklerımle

Harıka bır paylasım olmus papadıyacıgım kgh
allah senı ıyı etsın emıkgh

canım benım ıstedıgın gun tutabılırsın üç ayların her gunu özel zaten.allah kabul etsın

bır demlık cay demledım ıcıyorum super gıdıyo vallayesılcayımda demlenmıs hazır beklıyo.form cayımda.bol sıvı depolamam lazım yarın nasıpse nıyetlıyım yıne

canım benım ıstedıgın gun tutabılırsın üç ayların her gunu özel zaten.allah kabul etsın

Sagol arkadasim amiiinnn, icim huzur doldu. Simdiden ramazan bayramini hasretle bekliyorum..

Bu arada arkadaslar bilirsiniz ama benim gibi unutanlar icin hatirlatayim dedim,
sabah ac karinla yada gece yatmadan önce sirkeli ilik su icmeyi unutmayin..
Cok ise yariyor cidden

Spor için de ben 12 yaşından beri sürekli spor yapıyorum. Çocuk yaşta bu alışkanlığı edinmek çok önemli. Şimdi spor yapınca mutlu oluyorum. O nedenle kendiniz yeterince yapamasanız bile, en azından çocuklarınızı muhakkak bir spora yazdırın. Bin çeşit spor dalı var. İlla birinden memnun kalacaktır. Ama tabi ki sizin yapmanız hem kendi sağlığınız açısından hem de çocuklara örnek olmak açısından çok önemli.[/QUOTE]

Cok dogru soyluyosun. Sporun cocukluktan itibaren hayatin bi parcasi haline gelmesi lazim. O zaman cocuklarimiz saglikli buyuyo ve yag hucreleri de olmasi gerekenden fazla artmiyo. Bi de buskuvi, sekerleme vs'den mumkun oldugu kadar uzak tutarsak cocuklarimiza buyuk iyilik yapmis oluyoruz tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…