kızlarrr çikolata yedimm bugünnnnn:18::18:
iyi akşamlar kızlar,
Hepinizi öpüyorum.
Hepimiz güzel güzel kilolar veririz inşallah
karatayla cıdden kılo verebılıo musunuz bayanlar ya.ben sadece proteın yedıgımde cok acıkıyorum.
Herkes gidip uyumadan ben de bildireyim menumu:
Sabah: 2 yumurtadan omlet, avuc ici kadar peynir, 3 cherry, 1 salatalik, 5 zeytin, 2 butun ceviz
Oglen: ince dlilm rulo kofte, cacik, yarim kepce sebze corbasi, mevsim salata
Aksam: avucici kadar et, karisik sebze (domatesli ve buharda pismis), 1 canak salata, 1 lokma dil peyniri
Tamam midir sevgili arkadaslar? Sizce 2 ogune donmeli miyim? Cok acikirim diye korkuyorum. Yoksa 1 hafta daha 3 ogun mu deniyim?
iyi akşamlar kızlar,
3. öğünüm:19.30'da bitti
1 koca tabak kıymalı yumurta (2 yumurta)
1 koca tabak salata
2 çiğ köfte
spor: 2 saat yürüyüş ama yavaş
su: 4.5 litre + 5 kupa çay + 2 kupa yeşil çay
son çayımı şu an içiyorum.Geçmişi okuyacağım şimdide, bakalım neler olmuş
Gayet basarili bi gun olmus:)
Her zaman 3 ogun mu yapiyosun?
mide bulantisi yapmiyo mu? 1 bardaga ne kadar sirke koymak lazim?
Sadece hafta sonu 2 öğün yapıyorum çünkü 10.00'da anca kalkıyorum ve uzun bir keyif kahvaltısı yapıyorum.
Eğer hafta sonu erken kalkarsam yine 3 öğüne dönüyorum.
Sonuçta bu bir yaşam biçimi hayatım boyunca 2 öğün yapamayacağım diye hiç kendimi alıştırmıyorum, genel Türk alışkanlığı 3 öğündür
1 su bardağı ılık suya 2 tatlı kaşığı sirke diye biliyorum ama midende sorun varsa dikkat et!
Denemiştim bir ara da içerken burnunu kapatırsan kokuyu almayınca mide bulantısı pek olmuyor.
Ben yine de bu şekilde tüketmek yerine, öğünlerimle birlikte tükettiğim salataya katıyorum sirkeyi, yemeğim bitince de salatanın kalan suyunu içiyorum.Bunu da öneririm, yemek sonrası içilen sirke yemekteki fazla yağların emilimini engelliyormuş.
Aaaaa, bu da super bi ipucu oldu gercekten. Cok tesekkurler.
kızlar 30dk yurudum geldım.sabahta 50dk plates yapmıstım.butun cısslarımı yakmısımdır insallah..
bır demlık cay demledım ıcıyorum super gıdıyo vallayesılcayımda demlenmıs hazır beklıyo.form cayımda.bol sıvı depolamam lazım yarın nasıpse nıyetlıyım yıne
Aaaaa, bu da super bi ipucu oldu gercekten. Cok tesekkurler.
kızlar hepınıze bol leptınlı bır gece dılıyorum
maşallah sana nazar değmesin nasıl neler yaptın anlatsana biraz bende 2 ayda 7 kilo verdim
leylakım caysız bır gunum gecmez bır demlık demler oturur ıcerım ama cok koyu ıcmem.sahurda dun gece buyuk bır bardak süt bırkactanede hurma yemıstım leylakım.hurma cok tok tutuyo yumurtada olabılır zeytın peynır eslıgınde bıldıgın klasık karatay kahvaltısı yanısende ben gibi çay tiryakisisin papişim
bende yarın niyetlendim oruca peynir yapınca suyu kalıyor ondanda ekmek yaptım
valla ev mis gibi ekmek kokuyooo
sahurda bir parça yerim heralde sen sahurda ne yiyorsun paylaşırmısın
bende 1-2 gün tutayım diyorum nasipse
canlarım sirke ev yapımı olmalı onlar kimyasal karışımlar
leylak yapmıştı tarifinide vermişti hazır sirke kullanmayın
bugun evı dıp kose supurup sıldım cocuklarla ılgılendım kızımı gezdırdım yemek yaptım derken yuruyuse ne vakıt ne enerjı kaldı bıdenem:44:kızlar herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?