Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkes gidip uyumadan ben de bildireyim menumu:

Sabah: 2 yumurtadan omlet, avuc ici kadar peynir, 3 cherry, 1 salatalik, 5 zeytin, 2 butun ceviz

Oglen: ince dlilm rulo kofte, cacik, yarim kepce sebze corbasi, mevsim salata

Aksam: avucici kadar et, karisik sebze (domatesli ve buharda pismis), 1 canak salata, 1 lokma dil peyniri

Tamam midir sevgili arkadaslar? Sizce 2 ogune donmeli miyim? Cok acikirim diye korkuyorum. Yoksa 1 hafta daha 3 ogun mu deniyim?

Ay, en onemlisi seyi unuttum! Bu sabah 70 dk tempolu yurudum

Gayet basarili bi gun olmus:)

Her zaman 3 ogun mu yapiyosun?

Gayet basarili bi gun olmus:)

Her zaman 3 ogun mu yapiyosun?

Sadece hafta sonu 2 öğün yapıyorum çünkü 10.00'da anca kalkıyorum ve uzun bir keyif kahvaltısı yapıyorum.
Eğer hafta sonu erken kalkarsam yine 3 öğüne dönüyorum.
Sonuçta bu bir yaşam biçimi hayatım boyunca 2 öğün yapamayacağım diye hiç kendimi alıştırmıyorum, genel Türk alışkanlığı 3 öğündür

Son düzenleme:
mide bulantisi yapmiyo mu? 1 bardaga ne kadar sirke koymak lazim?

1 su bardağı ılık suya 2 tatlı kaşığı sirke diye biliyorum ama midende sorun varsa dikkat et!
Denemiştim bir ara da içerken burnunu kapatırsan kokuyu almayınca mide bulantısı pek olmuyor.
Ben yine de bu şekilde tüketmek yerine, öğünlerimle birlikte tükettiğim salataya katıyorum sirkeyi, yemeğim bitince de salatanın kalan suyunu içiyorum.Bunu da öneririm, yemek sonrası içilen sirke yemekteki fazla yağların emilimini engelliyormuş.

Son düzenleme:

Ayni fikirdeyim. Cok tsekkurler

Aaaaa, bu da super bi ipucu oldu gercekten. Cok tesekkurler.

bır demlık cay demledım ıcıyorum super gıdıyo vallayesılcayımda demlenmıs hazır beklıyo.form cayımda.bol sıvı depolamam lazım yarın nasıpse nıyetlıyım yıne

sende ben gibi çay tiryakisisin papişim
bende yarın niyetlendim oruca peynir yapınca suyu kalıyor ondanda ekmek yaptım
valla ev mis gibi ekmek kokuyooo
sahurda bir parça yerim heralde sen sahurda ne yiyorsun paylaşırmısın
bende 1-2 gün tutayım diyorum nasipse

Aaaaa, bu da super bi ipucu oldu gercekten. Cok tesekkurler.

canlarım sirke ev yapımı olmalı onlar kimyasal karışımlar
leylak yapmıştı tarifinide vermişti hazır sirke kullanmayın

maşallah sana nazar değmesin nasıl neler yaptın anlatsana biraz bende 2 ayda 7 kilo verdim

Ben bile sasirdim kendime hayatimda ilk defa bi diyette kacamak yapmadim.Son donemde artik yumurta yemek iskence durumunda( Cikolata cok seviyodum bi zamanlar simdi yanimda yiyen oldugunda kapiyorum elinden ve kokluyorum:)))

leylakım caysız bır gunum gecmez bır demlık demler oturur ıcerım ama cok koyu ıcmem.sahurda dun gece buyuk bır bardak süt bırkactanede hurma yemıstım leylakım.hurma cok tok tutuyo yumurtada olabılır zeytın peynır eslıgınde bıldıgın klasık karatay kahvaltısı yanıallah kabul etsın canım

kızlar herkese iyi geceler yarın görüşmek üzere
bugun evı dıp kose supurup sıldım cocuklarla ılgılendım kızımı gezdırdım yemek yaptım derken yuruyuse ne vakıt ne enerjı kaldı bıdenem:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…