Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

papadiya ne güzel zayıflamışsın tebrikler arkadaşımm ben çok iradesizim yaaa ha bire kaçamak yapıyorum ağlayacam valla şimdi 1 ay 10 günüm var ve vermem gereken 6 kilom varrr

papadiya ne güzel zayıflamışsın tebrikler arkadaşımm ben çok iradesizim yaaa ha bire kaçamak yapıyorum ağlayacam valla şimdi 1 ay 10 günüm var ve vermem gereken 6 kilom varrr
tsk ederım canım.benden sana kucuk bır tavsıye bende kacamak yapıyorum yapmıyorum degıl ama bunun ıcın gecenın 10 unu
degılde sabahın 10 unu secıyorum aksama kadar bır sekılde erıyıp gıdıyo yuruyusunde etkısıyle

beni görsen ahanda bu saat kalkıp helva yedim yaa olacak şeymi eğerki karataya tam uyarsam acaba 1 ayda kaç kg veririm :18:

22 mayıs 2012 menüm

iyi geceler kızlar pc bugün evde yoktu aksamda arkadasın bebişini görmeye gidince ancak bu saat oldu girmek nasip sizleriözlüyorum aklım hep burda gün boyu kacamak yok karatay tam gaz devam sadece öglenleride meyve yiyorum canım cekince fazla bi degisiklik yok simdilik bugün daha iyiydi bulantım cok az oldu kuru tarzda yemekler daaha cok hosuma gidiyor su sıralar bakalım hormonlar nasıl degisim gösterecek bende merak ediyorum psikolojim bazen iyi bazen kötü idare etcez artık

sabah kahvaltım(09:00bitti)
1 kase ceviz(6 adet)
1 kase meyve(erik,kiraz,2 kayısı)
kasar peyniri
yumurtamı yiyemedim:18:bir ısırık ancak
2 kücük salatalık
2 domates ancak birini yedim

öglen yemegim(13:40bitti)
1kase yogurt corbası
1 cay bardagı fındık
1 domates
kasar peyniri
sabahki yumurtayı yine yiyemedim
1 yumurtalı omleti yedim oglus yememişti de

aksam yemegim(19.50bitti)
1 kase cacık
2kuzu pirzola
3 kasık bulgur pilavı
4 erik

spor 2 kez markete gittik oglusla toplam 20 dk yürüyüs

Canım ben sirkeyi Egeli diye zeytin,zeytinyağı,nar ekşisi ve sirke satan bir küçük dükkan var.Oradan alıyorum.Dükkan sahibi egeli çok tatlı bir kadın, kendisi yapıyor.Biraz pahalı ama en azından içim rahat yerken
Haklısın doğal olmalı, ben söylemeyi unutmuşum, hatırlatman iyi oldu

Günaydın kızlar, kalkınca 1 gün kurusu yedim, şimdi kahvaltımı hazırlayacağım.
Bugün forumu propycil ile ben açtım sanırım
Yeni gün hepimiz için dünden daha güzel olsun

hoşgeldin canım aramıza sporun ve yediklerin harika doğru yoldasın merak etme umarım en güzel şekilde hedefine ulaşırsın...

herekese günaydın 2 gündür hiç kaçamak yapmadım ve birerbuçuk saat yürüyüşümü yaptım ve sonuç 2 günde 900 gr gitmiş bile clemn nerdesin bacım bak ben veriyorum kilocukları sen ne durumdasın ben seni geçicem bak bana yetiş hemen

dün akşam yemeğim
3 yemek kaşığı türlü
salata

akşam misafirlerim varı kardeşimin karısı ve annesi geldi kardeşim kursa başlamış o gelemedi neyse bizim küçük gelin haber verince gelicem diye bende eve gelirken hemen saç boyası aldım elinden gelir maşallah bizim geline bir güzel saçlarımı boyadı kor kızıl rengi aldım saçlarım siyah ama artık yaş ilerliyor aralara fazla değil ama beyazlarda girmeye başladı bende artık boyama zamanı geldi diye boyattım saçlarım siyah olmasına rağmen gayet iyi oldu renk ama kızıl olmam için en az iki kez daha boyatmam lazım ayda bir kere tabi
misafirlere birşey hazırlayamadığım için nasıl hazırlayayım zaten işten geldim akşam haber verdiler bisküvi falan koydum çayın yanına zaten onlar aileden ayıp olmazdı anlayışlılar çalışıyorum biliyorlar her neyse ben hiç yemedim cıslardan dün doğadan ın kiraz saplı çayından aldım aynı poşeti 2 kez demedim içtim çokda lezzetliymiş ya tavsiye ederim.

sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
4 ceviz
1 domates, 1 salatalık, bir tutam dere otu üzerine de zeytinyağı gezdirdim
4 tane zeytin
5 tane erik
peynir
1 kupa çay

herkese kaçamaksız güzel bir gün dilerim...

Ne güsel ben de yarın tutacağım boğazım bugübn biraz iyileşir sanırım.. Şimdi adaçayımı yudumluyorum şifa olsun inş.
Leylakım 700 gr neki yahu ohh gitmiş bil
Günaydın kızlar, kalkınca 1 gün kurusu yedim, şimdi kahvaltımı hazırlayacağım.
Bugün forumu propycil ile ben açtım sanırım
Yeni gün hepimiz için dünden daha güzel olsun
Günaydın çıtır kıss senin de günün çok güsel olsun
kızlar günaydın nasılsınız .ben geçmişi okuyarak klasik karatay kahvaltımı yapıyorum görüşürüz sonra...
Afiyet olsun Esasımm yürüyüş var mı bugün sıkıştırayım biras
Canım güle güle kullan kızıl saçlarını kaçamak da yapmamış ohh güsel kilo vermişsin
Güsel hamiş çok güsel besleniyorsun datlum
gunaydin kislar..klasik karatay kahvaltimi yaptm simdi okula..optm:))

Günaydın datlumm ekledin mi sınav sonuçlarına 10'ar puan

Bugün her gününüzden güzel olsun inş...

Çıtırlarrr nasılsınız bugün

Kahvaltımm
Kalkınca 1 bardak ılık su eşliğinde 2 günkurusu
1 haşlanmış köy yumurtası
2 çeri
salatalık
fındık
5 kara ç.li üzüm
ş.siz çay
üzerine kahvem
1 omega (bitmiş bugün alayım)

Demin sağanak yağış vardı.. Güzel yağdı hava kapkaraydı.. Şimdi güneş yüzünü gözterdi şükür harika hava Balıkesir

Tekrar günaydın kızlar, kahvaltımı da yaptım. 09.30'da bitti.
Zeytinyağda (ev yapımı)sucuklu (2)yumurta
1 avuç içi çörekotlu ev yapımı lor
1 dilim dil peyniri
5 zeytin
1/2 ceviz
2 badem
1 fındık
1/2 tarçınlı incir
1 k. erik
2 k. üzüm
2 k. yaban mersini
3 domates
3 salatalık
omega 3'ü yutacağım.Şimdi çay keyfi yapıyorum
Sıvı: şimdilik 1,5 litre su + 2 bardak çay

çocukluğumdan beri dişçiden çıkmam,nerdeyse kanka olduk ama hala tedirgin oluyorum dişçiye giderken.o yüzden seni çok iyi anlıyorum esascım.allah kolaylık versin

sağol canım allaha şükür korktuğum gibi olmadı rahattım baya 2 dişimi küçülttü kaplama yapılacak.cumartesi takılcak nasipse...

Afiyet olsun Esasımm yürüyüş var mı bugün sıkıştırayım biras

sağol canım inşallah yürücem bugün hava yağmazsa, baya kapalı .ama iş yerinde bi takım hareketler yapıyorum azda olsa adım atmaya çalışıyorum ve asansörü kullanmamanın da faydası var yani işin özü ne kadar hareket edersek okadar iyi ...

oruc tutacak arkadaslar olabılır dıye o yazıyı paylastım umarım faydalı olmustur
saol papişim çok işe yaradı bende hiç acıkmadım sahurda klasik kahvaltı mı yaptım , iftardada 1 bardak su bir kase çorba 2 kaşık cacık yedim doydum ..başım çok agrıyodu gidip yattım 2,5 saat sonra kalkıp 5-6 çig köfte bol yeşillik 1 kase cacık yedim üzerinede bi demlik çay içtim çayı içince uyuyamadımda saat 3 te yattım
kızlarrr çikolata yedimm bugünnnnn:18::18:

afiyet olsun çıtırım sen ye bişi olmas ideal kilona ulaştın nasıl olsa

iyiniyetlim datlum günaydın nasıl gidiyo iki ögün :26:

bugün 2 ögün yapıcam sabah 6 da kalktım bütün evi topladım eşimi oglumu gönderdim kızımı doyurdum evimi süpürdüm sildim sonra 1 demlik çay demledim kahvaltımı yaptım

2 kk haşlanmış yumurta
10 zeytin
2 kk peynir
1çb fındık
1 yk kuru üzüm
domates salatalık marul

1 demlik çok açık çay

papişim nasıl menüm çok degil demi :26:

kızlar hepinize günaydın,bakıyorumda herkes ne güzel uymuş bugüünkü kahvaltısına... bende dün sizden okuduklarım doğrultusunda bişeyler yapmaya çalıştım.daha diyetim için alışveriş yapamadım,elimdekileri değerlendirmeye çalıştım.cevizim olmadığı için tam tahıllı 1 dilim ekmek yedim.ve hala kitap gelmedi kafamda sorular var..bazı yazılarda hiç meyve yenmemeli diyor.ama meyveyede ihtiyacımız yokmu.. birde öğlenleri işyerimde olduğum için menüler değişiyo ,mesela çorba çıkıyoo ,yanında tavuk haşlama,bol yeşill salata ve zeytinyağlı bir yemek oluyo,sizce bööle bir menü öğlen için uygunmu ? ve günde 3 öğün mü yemeyelim.saat 11 gibi türk kahvesi ve içine yarım yağlı süt koyup içmeyi düşünüyorum sanırım cıss değildir..bana yardımcı olurmusunuz?

karatay diyeti 1.gün.. ( açılışı yaptım hadi bakalım hayırlısı)

sabah
kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı ( 8.30) : 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği +1 domates-salatalık + 5 adet tuzsuz sirkeli doğal zeytin-kaşar peynir- açık çay
ve şuanda yeşil çay limonlu.. şimdilik bukadar

umarım hiç kaçamak yapmadan kapatırım bu günü...

sevgilerrrr

uzun süreden sonra güzel bi yorum almak cok iyi geldi tesekkürler iyiniyetlim beni unutmadın belki yorumlar oldu ben görmedim bilmiyorum ama hosuma gitti bu sabah unutulmdıgımı görmek

afiyet olsun sekerim izmirde hava dakara bulutlar dolanıyor ama suan itibarıyla günesli bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…