tsk ederım canım.benden sana kucuk bır tavsıye bende kacamak yapıyorum yapmıyorum degıl ama bunun ıcın gecenın 10 unupapadiya ne güzel zayıflamışsın tebrikler arkadaşımm ben çok iradesizim yaaa ha bire kaçamak yapıyorum ağlayacam valla şimdi 1 ay 10 günüm var ve vermem gereken 6 kilom varrr
tsk ederım canım.benden sana kucuk bır tavsıye bende kacamak yapıyorum yapmıyorum degıl ama bunun ıcın gecenın 10 unu
degılde sabahın 10 unu secıyorum aksama kadar bır sekılde erıyıp gıdıyo yuruyusunde etkısıyle
beni görsen ahanda bu saat kalkıp helva yedim yaa olacak şeymi eğerki karataya tam uyarsam acaba 1 ayda kaç kg veririm :18:
bu saatte helva olmaz canım sabah olsa amenna..tam uysan 1 ayda cok rahat 5kg verırsın
sende ben gibi çay tiryakisisin papişim
bende yarın niyetlendim oruca peynir yapınca suyu kalıyor ondanda ekmek yaptım
valla ev mis gibi ekmek kokuyooo
sahurda bir parça yerim heralde sen sahurda ne yiyorsun paylaşırmısın
bende 1-2 gün tutayım diyorum nasipse
canlarım sirke ev yapımı olmalı onlar kimyasal karışımlar
leylak yapmıştı tarifinide vermişti hazır sirke kullanmayın
Arkadaşlar merhaba,
Ben aranıza daha dün katıldım. Canan Hoca'nın ilk kitabını okudum ve çok etkilendim. Şimdi de ikinci kitabındayım. Ayrıca Ahmet Hoca'nın da 7'den 70'e Taş Devri kitabını aldım. Sonra da onu okuyacağım.
Boyum 1.65, kilom 63. 55-56 kilo olmak istiyorum. Sporcuyum. Kas oranım yüksek, yağ oranım düşük. Ama yaptığım onca spora rağmen, Hashimoto hipotiroidine sahip olduğum için çok zor kilo veriyorum. Hatta hiç veremiyorum desem yanlış olmaz. Ama bu yaşam biçiminin kilo verdireceğine inanıyorum. Hem önemli olan inanmak. Hem de daha önce bu kadar protein tüketmezdim, pek kuruyemiş de yemezdim. En sevdiğim şey tatlılardı. Yemek yemesem de olurdu. Genel olarak sağlıklı beslendiğime inanırdım. Çok çok az yağ yerdim. Hep sebze yerdim. Bakliyatları seviyorum allahtan ama kırmızı-beyaz eti her gün yiyemezdim. Şimdi bu kitapla bakış açım çok değişti. Bir kere tatlıyı hayatımdan çıkarmaya karar verdim. Umarım başarılı olurum. Artık yaptığım yemeklere yağ koyuyorum. Yağ yemeden zayıflayamayacağımı öğrendim. Ayda bir yumurta yerdim, şimdi her gün 2 yumurta yemeye başladım. Vücudum herhalde şu anda şaşkınlık içindedir.
Bu arada diyete başlayalı henüz 2 gün oldu. Gerçekten hiç acıkmıyorsun. Ayrıca haftada 2 gün 1'er saat ileri seviye pilates yapıyorum. Her yere bisikletimle gidiyorum. Bisikletim benim arabam gibi. Dolayısıyla pilates stüdyosuna da bisikletle gidip geliyorum. Haftada bir gün bisikletle 1 - 1.5 saatlik antreman yapıyorum. Bir de şimdi yaz gelmek üzere. 2 hafta sonra haftada 1 veya 2 kez yaklaşık 2'şer saatlik windsurf yapmaya başlayacağım. Ayrıca haftada bir gün 45 dakikalık incelme masajına gidiyorum (yağların daha kolay kırılmasını sağlıyor).
Doğum kontrol hapı kullanıyorum. Allerjik bünyem var, arada sırada ilaç kullanmak zorunda kalabiliyorum. D vitamini eksikliğim var. B12'den emin değilim, ölçtüreceğim. D vitamininin iğnelik versiyonunu dün kırıp içtim. Doktor bana daha önce öyle demişti. Ayrıca Canan Hoca'nın yazdıklarını okuyunca dün hemen saf Omega 3 hapı aldım. Eşime de veriyorum. Bundan sonra her gün bir kapsül içeceğiz.
Yaptığım diyet ise şöyle:
1. Gün:
Sabah (08:00): Tereyağında peynirli yumurta (2 yumurtadan), 3 gün kurusu kayısı, domates-salatalık, 1 çay bardağı dolusu ceviz içi, 8 adet zeytin ve limonlu çay.
Öğle (14:00): 1 çay bardağı dolusu ceviz içi, fıstık, fındık ve badem karışımı (çiğ)
Akşam (19:00): Tavuk göğüs, haşlanmış yeşil mercimek, yoğurt ve çoban salata (zeytinyağlı, limonlu)
* Öğle ile akşam arasında 1 bardak ayran içtim. Gün boyu 2 litre su içtim ve aralarda limonlu çay içtim.
2. Gün:
Sabah (08:30): Tereyağında peynirli yumurta (2 yumurtadan), 3 gün kurusu kayısı, domates-salatalık, 1 çay bardağı dolusu ceviz içi, 8 adet zeytin, 2 ince dilim pastırma ve limonlu çay
Öğle (14:00): Avcumun içi kadar haşlanmış yeşil mercimek ve ayran
Akşam (19:30): Fırında balık, yeşil salata (zeytinyağlı, limonlu) ve zeytinyağlı bir sebze yemeği (bu planlanan şeklidir, henüz bugün içerisindeyim).
Ne güsel ben de yarın tutacağım boğazım bugübn biraz iyileşir sanırım.. Şimdi adaçayımı yudumluyorum şifa olsun inş.sanırım oyleydı ıyınıyetlım tekrar dene bakalım
amın canım sagolasın.valla benım bugun gayet guzel gectı hıc zorluk cekmedım de ıftarı 20:30 da yaptım uzun zamandır ılk defa tok bır aksam gecırcem
Leylakım 700 gr neki yahu ohh gitmiş bilaslında hedfime 700gr kalmıştı biraz daha aşağı çektim bakalım başaracakmıyım
geçmiş olsun canım diş aayy çok zor
canım sen daha düzelmedin mi bir doktora git ilaç al bari
bende yarın oruç tutayım diyorum bugün bilseydim tutardım
allah kabul etsin canım destinada orucluydu
Günaydın çıtır kıssGünaydın kızlar, kalkınca 1 gün kurusu yedim, şimdi kahvaltımı hazırlayacağım.
Bugün forumu propycil ile ben açtım sanırım
Yeni gün hepimiz için dünden daha güzel olsun
Afiyet olsun Esasımm yürüyüş var mı bugünkızlar günaydın nasılsınız.ben geçmişi okuyarak klasik karatay kahvaltımı yapıyorum görüşürüz sonra...
Canım güle güle kullan kızıl saçlarını kaçamak da yapmamış ohh güsel kilo vermişsinherekese günaydın 2 gündür hiç kaçamak yapmadım ve birerbuçuk saat yürüyüşümü yaptım ve sonuç 2 günde 900 gr gitmiş bile clemn nerdesin bacım bak ben veriyorum kilocukları sen ne durumdasın ben seni geçicem bak bana yetiş hemen
dün akşam yemeğim
3 yemek kaşığı türlü
salata
akşam misafirlerim varı kardeşimin karısı ve annesi geldi kardeşim kursa başlamış o gelemedi neyse bizim küçük gelin haber verince gelicem diye bende eve gelirken hemen saç boyası aldım elinden gelir maşallah bizim geline bir güzel saçlarımı boyadı kor kızıl rengi aldım saçlarım siyah ama artık yaş ilerliyor aralara fazla değil ama beyazlarda girmeye başladı bende artık boyama zamanı geldi diye boyattım saçlarım siyah olmasına rağmen gayet iyi oldu renk ama kızıl olmam için en az iki kez daha boyatmam lazım ayda bir kere tabi
misafirlere birşey hazırlayamadığım için nasıl hazırlayayım zaten işten geldim akşam haber verdiler bisküvi falan koydum çayın yanına zaten onlar aileden ayıp olmazdı anlayışlılar çalışıyorum biliyorlar her neyse ben hiç yemedim cıslardandün doğadan ın kiraz saplı çayından aldım aynı poşeti 2 kez demedim içtim çokda lezzetliymiş ya tavsiye ederim.
sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
4 ceviz
1 domates, 1 salatalık, bir tutam dere otu üzerine de zeytinyağı gezdirdim
4 tane zeytin
5 tane erik
peynir
1 kupa çay
herkese kaçamaksız güzel bir gün dilerim...
Güsel hamiş22 mayıs 2012 menüm
iyi geceler kızlar pc bugün evde yoktu aksamda arkadasın bebişini görmeye gidince ancak bu saat oldu girmek nasip sizleriözlüyorum aklım hep burda gün boyu kacamak yok karatay tam gaz devam sadece öglenleride meyve yiyorum canım cekince fazla bi degisiklik yok simdilik bugün daha iyiydi bulantım cok az oldu kuru tarzda yemekler daaha cok hosuma gidiyor su sıralar bakalım hormonlar nasıl degisim gösterecek bende merak ediyorum psikolojim bazen iyi bazen kötü idare etcez artık
sabah kahvaltım(09:00bitti)
1 kase ceviz(6 adet)
1 kase meyve(erik,kiraz,2 kayısı)
kasar peyniri
yumurtamı yiyemedim:18:bir ısırık ancak
2 kücük salatalık
2 domates ancak birini yedim
Eki Görüntüle 425439
öglen yemegim(13:40bitti)
1kase yogurt corbası
1 cay bardagı fındık
1 domates
kasar peyniri
sabahki yumurtayı yine yiyemedim
1 yumurtalı omleti yedim oglus yememişti de
Eki Görüntüle 425440
aksam yemegim(19.50bitti)
1 kase cacık
2kuzu pirzola
3 kasık bulgur pilavı
4 erik
Eki Görüntüle 425443
spor2 kez markete gittik oglusla toplam 20 dk yürüyüs
gunaydin kislar..klasik karatay kahvaltimi yaptm simdi okula..optm:))
çocukluğumdan beri dişçiden çıkmam,nerdeyse kanka olduk ama hala tedirgin oluyorum dişçiye giderken.o yüzden seni çok iyi anlıyorum esascım.allah kolaylık versin
Afiyet olsun Esasımm yürüyüş var mı bugünsıkıştırayım biras
saol papişim çok işe yaradı bende hiç acıkmadım sahurda klasik kahvaltı mı yaptım , iftardada 1 bardak su bir kase çorba 2 kaşık cacık yedim doydum ..başım çok agrıyodu gidip yattım 2,5 saat sonra kalkıp 5-6 çig köfte bol yeşillik 1 kase cacık yedim üzerinede bi demlik çay içtimoruc tutacak arkadaslar olabılır dıye o yazıyı paylastım umarım faydalı olmustur
kızlarrr çikolata yedimm bugünnnnn:18::18:
Ne güsel ben de yarın tutacağım boğazım bugübn biraz iyileşir sanırım.. Şimdi adaçayımı yudumluyorum şifa olsun inş.
Leylakım 700 gr neki yahu ohh gitmiş bil
Günaydın çıtır kısssenin de günün çok güsel olsun
Afiyet olsun Esasımm yürüyüş var mı bugünsıkıştırayım biras
Canım güle güle kullan kızıl saçlarını kaçamak da yapmamış ohh güsel kilo vermişsin
Güsel hamişçok güsel besleniyorsun datlum
Günaydın datlumm ekledin mi sınav sonuçlarına 10'ar puan
Bugün her gününüzden güzel olsun inş...
Çıtırlarrr nasılsınız bugün
Kahvaltımm
Kalkınca 1 bardak ılık su eşliğinde 2 günkurusu
1 haşlanmış köy yumurtası
2 çeri
salatalık
fındık
5 kara ç.li üzüm
ş.siz çay
üzerine kahvem
1 omega (bitmiş bugün alayım)
Demin sağanak yağış vardı.. Güzel yağdı hava kapkaraydı.. Şimdi güneş yüzünü gözterdi şükür harika havaBalıkesir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?