Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Canım geçmiş olsun dişçiden ben de tırsıyorum açıkçası

Evet işin özü bol hareket..
Ben şu anda 58... kusur kilodayım ve daha zayıf görünüyorum işin sırrı yürüyüşler ve sporda bence

hoş geldin caınım kahvaltına yumurtada eklemelisin yoksa acıkır kaçamak yaparsın

ögle menünde güzel bence ..kaç kilosun

sabah kahvaltımız(09:50bitti)
yediklerim
1ceri domates
1 kücük salatalık
peynir
1 köy yumurtalı omlet tereyaglı(köy yapımı)
1 kase ceviz 6 adet
2 kayısı,6 erik
yiyemediklerim
kasar peyniri
1 ceri domates

bi taraftan oglusula bidirimi yapmaya calısıyorum kızlar pc istila emek istiyor kendileride

Son düzenleme:

Canım ben seni unutur muyum hiç seviyorum ben seni ve takdir ediyorum canım

günaydın arkadaşlar dün akşamki menümü yazmamıştım onuda yazayım sonra kahvaltı 2 kaşık golakas 1 kepçe çorba salata ve kaçamak helva
kahvaltım
2 yumurta
1domates biber
7 8 tane zeytin
azıcık peynir
azıcık ceviz
1 gün kurusu
1 incir
1 bardak kocaman kahve güniçinde zencefilli yeşilçay içicem 1lt akşamada arkadaşımıza bebek görmeye gidecez inşllah kaçamak yapmadan atlatabilirim hade hayırlısı çok iradesizleştim ben bu aralar yaa offfffffff

hoşgeldin canım aramıza sporun ve yediklerin harika doğru yoldasın merak etme umarım en güzel şekilde hedefine ulaşırsın...

Çok tesekkür ederim :) Ama bu sabah tartilayim dedim, kilomu 63 zannediyordum, megerse 66'ymis. Bastan moralim çok bozuldu, ama yapacak bir sey yok. Demek ki arti 3 kilo daha vermem lazim.

Canım ben seni unutur muyum hiç seviyorum ben seni ve takdir ediyorum canım

tesekkürler bebişim canım o senin güzelliginin yansıması bitanem bende seni seviyorum karataya hep sadık kalcam inş. sende hedefine ulasacan bitanem ben 9 ay ara verdim hedefe ulasmaya ama dogumdan sonra yine tam gaz devam spor ve karatay (zaten devam da)

yerim o yaramazı benim kızda kucagımda ayrı bi sayfa açtım çizgi film izliyoo..bende seni çok seviyorum güleryüzüm iyiki varsın azmin hepimize motivasyon kaynagı canım sakın uzak kalmaburalardan emi

Geçmişi çok okuyamadim ama gordugum kadariyla herkes cok iyi..
Bana gelince dun oglen salatadan sonra eve ac bir sekilde vardim ve:

2 tane bulgurlu kabak dolmasi
1 tabak tavuklu mantar yemegi
2 catal taze fasulye

1 saat yuruyus..

Ve aksam kacamagi dondurma..:26::26:

Sabah:

1 muz
1 bardak sut
1 avuc findik..

yerim o yaramazı benim kızda kucagımda ayrı bi sayfa açtım çizgi film izliyoo..bende seni çok seviyorum güleryüzüm iyiki varsın azmin hepimize motivasyon kaynagı canım sakın uzak kalmaburalardan emi

benim oglusta basımda bekliyor simdicizgi film acmammı biraz kandırıyorum simdi accam diye tesekkürler bebişim burda kalmak istiyorum sanırım sizleri mezun ederim ben buralardayım 2013 ocakta dogum var nasip olursa ondan sonra yine buralardayım yeni karataycılarla tam gaz devam kiloları vermeye ne yapalım benim alın yazımda kilo verip kilo almakmıs bende bi hırsla onları tekrar vücudtan def etmek benim görevim hayırlısı saglık olsun yeterkine yapalım kadere razıyım yeterki bebişim saglıklı eli ayagı düzgün olsun daha ne isteyim hayırlı dogum olsun birdeamin karataya devam yani bırakmam sizleri inş.

tesekkürler bebişim inş. burda kalcam sizlerle sizleri mezun edeyim ben daha sonra mezun olacak biraz ara bakalım 2013 ocaktan sonra tam gaz devam spor ve karataya sizinde mesajlarınız beni motive ediyor canlarım benim mesaj gitmedi sandım ikinci kez yazdım kızlar kusuru bakmayın

Son düzenleme:
günaydın hanımlar
kahvaltım 9:30 bitti
1 yumurtadan 1 küçük sosisli köy çökelekli tereyağlı omlet
keten tohumlu peynir(üzerine ektim)
1 domates
bir kaç salatalık
1 ceviz
bol tarçınlı helva(bugün regl oldum kızlar tatlı krizim devam ediyo malesef ama son kez yedim)
karanfilli siyah çay..

insallh yarın tutacağım persembe cuma olarak Allh yardımcımız olsun

hoş geldin caınım kahvaltına yumurtada eklemelisin yoksa acıkır kaçamak yaparsın

ögle menünde güzel bence ..kaç kilosun

evet haklısın canım ama işyerinde yapıyorum kahvaltımı,evden getiriyorum yumurta burda kokar diye getiremedim,,napsam bilemedim..

bu arada şu anda tam 105 kiloyum sende bu kilodan inmişsin destinacım oyüzden ilk örnek aldıklarımdansın ne kadar zamanda verdin,hiç kaçamak yapmadınmı?

kızlar almayı düşünüyorumda aranızda kullanan varmı memnunmusunuz yorum alabilirmiyim.
Eki Görüntüle 425633

canım ben almadım ama almak istiyorum.çok sağlıklı bir pişirme yöntemi olduğunu düşünüyorum.hani biraz uzun sürede pişriyo diye biliyorum ama sonuçta sağlıklı ... kullanan arkadaşlar da varsa paylaşsın bilelim..

kızlar almayı düşünüyorumda aranızda kullanan varmı memnunmusunuz yorum alabilirmiyim.
Eki Görüntüle 425633

Canım güzel fena değil.. 1 kaşık z.yağı koyuyorsun içine biber patates köfte kızartabiliyosun.. başka tarifler de vermiş ama en çok bunları yapıyorum ben.. Ama patates yasak olduğu için uzun zamandır kullanmıyorum. Biberler de mevsimi tam gelmediğinden yemiyorum..

Bu şekilde fırında da yapabilirsin aslında bence almasan da olur. Fırın tepsisine z.yağıyla karıştırdığın biber patates sebze olabilir koyuyorsun o da sağlıklı oluyor aslında. Sen bilirsin

günaydın kızlar,nasilsiniz?
Umarim ki hersey yolunda ve herkez iyidir..

Kahvaltidan önce , 2 saat çalıştım. 20 dakika yürüdüm.

Kahvaltimda:
1 muz
1 kase kabuklu fıstık
ve bir fincan meyve cayi.

Herkezlere iyi günler .
Bol bol yakılan kaloriler dilerim

valla bir patates kızartmasını 40-45 dk. yaptığını duymuştum vazgeçmiştim. dünyanın faturası:))))))
ama az yağ olunc asağlık ön planda tabiki.... hele de karataycıysan:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…