sağol canım allaha şükür korktuğum gibi olmadı rahattım baya 2 dişimi küçülttü kaplama yapılacak.cumartesi takılcak nasipse...
sağol canım inşallah yürücem bugün hava yağmazsa, baya kapalı .ama iş yerinde bi takım hareketler yapıyorum azda olsa adım atmaya çalışıyorum ve asansörü kullanmamanın da faydası var yani işin özü ne kadar hareket edersek okadar iyi ...
kızlar hepinize günaydın,bakıyorumda herkes ne güzel uymuş bugüünkü kahvaltısına... bende dün sizden okuduklarım doğrultusunda bişeyler yapmaya çalıştım.daha diyetim için alışveriş yapamadım,elimdekileri değerlendirmeye çalıştım.cevizim olmadığı için tam tahıllı 1 dilim ekmek yedim.ve hala kitap gelmedi kafamda sorular var..bazı yazılarda hiç meyve yenmemeli diyor.ama meyveyede ihtiyacımız yokmu.. birde öğlenleri işyerimde olduğum için menüler değişiyo ,mesela çorba çıkıyoo ,yanında tavuk haşlama,bol yeşill salata ve zeytinyağlı bir yemek oluyo,sizce bööle bir menü öğlen için uygunmu ? ve günde 3 öğün mü yemeyelim.saat 11 gibi türk kahvesi ve içine yarım yağlı süt koyup içmeyi düşünüyorum sanırım cıss değildir..bana yardımcı olurmusunuz?
karatay diyeti 1.gün.. ( açılışı yaptım hadi bakalım hayırlısı)
sabah
kalkınca 1 bardak ılık su
kahvaltı ( 8.30) : 1 dilim tam tahıllı buğday ekmeği +1 domates-salatalık + 5 adet tuzsuz sirkeli doğal zeytin-kaşar peynir- açık çay
ve şuanda yeşil çay limonlu.. şimdilik bukadar
umarım hiç kaçamak yapmadan kapatırım bu günü...
sevgilerrrr
uzun süreden sonra güzel bi yorum almak cok iyi geldi tesekkürler iyiniyetlim beni unutmadın belki yorumlar oldu ben görmedim bilmiyorum ama hosuma gitti bu sabah unutulmdıgımı görmek
afiyet olsun sekerim izmirde hava dakara bulutlar dolanıyor ama suan itibarıyla günesli bakalım
hoşgeldin canım aramıza sporun ve yediklerin harika doğru yoldasın merak etme umarım en güzel şekilde hedefine ulaşırsın...
Canım ben seni unutur muyum hiçseviyorum ben seni ve takdir ediyorum canım
sabah kahvaltımız(09:50bitti)
yediklerim
1ceri domates
1 kücük salatalık
peynir
1 köy yumurtalı omlet tereyaglı(köy yapımı)
1 kase ceviz 6 adet
2 kayısı,6 erik
yiyemediklerim
kasar peyniri
1 ceri domates
bi taraftan oglusula bidirimi yapmaya calısıyorum kızlar pc istila emek istiyor kendileride
yerim o yaramazı benim kızda kucagımda ayrı bi sayfa açtım çizgi film izliyoo..bende seni çok seviyorum güleryüzüm iyiki varsın azmin hepimize motivasyon kaynagı canım sakın uzak kalmaburalardan emi
yerim o yaramazı benim kızda kucagımda ayrı bi sayfa açtım çizgi film izliyoo..bende seni çok seviyorum güleryüzüm iyiki varsın azmin hepimize motivasyon kaynagı canım sakın uzak kalmaburalardan emi
insallh yarın tutacağım persembe cuma olarak Allh yardımcımız olsunkusura bakma pepetim yeni gördüm ..kandil günü tek başına da tutabilirsin ama bigün öncesi yada bigün sonrası da tutmak daha güzel yani ya çarş. Perş.yada perşembe cuma tutmak daha süper olur ..
Canım ben tut derim ben hiç acıkmadımmm hiç susamadım hiç oruçluymuşum gibi degil karatayla oruç süper yaniii..biraz başım agrıyo sadece oda üşüttüm ondan herhalde
tesekkürler bebişim inş. burda kalcam sizlerle sizleri mezun edeyim ben daha sonra mezun olacak biraz ara bakalım 2013 ocaktan sonra tam gaz devam spor ve karataya sizinde mesajlarınız beni motive ediyor canlarım benimmesaj gitmedi sandım ikinci kez yazdım kızlar kusuru bakmayın
hoş geldin caınım kahvaltına yumurtada eklemelisin yoksa acıkır kaçamak yaparsın
ögle menünde güzel bence ..kaç kilosun
kızlar almayı düşünüyorumda aranızda kullanan varmı memnunmusunuz yorum alabilirmiyim.
Eki Görüntüle 425633
kızlar almayı düşünüyorumda aranızda kullanan varmı memnunmusunuz yorum alabilirmiyim.
Eki Görüntüle 425633
Eki Görüntüle 425633
canım ben almadım ama almak istiyorum.çok sağlıklı bir pişirme yöntemi olduğunu düşünüyorum.hani biraz uzun sürede pişriyo diye biliyorum ama sonuçta sağlıklı ... kullanan arkadaşlar da varsa paylaşsın bilelim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?