Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

valla bir patates kızartmasını 40-45 dk. yaptığını duymuştum vazgeçmiştim. dünyanın faturası:))))))
ama az yağ olunc asağlık ön planda tabiki.... hele de karataycıysan:))

30 dakikada 1kilo patatesi kızartır. Ben küp küp yapıyorum patatesleri z.yağı ile atıyorum 25 dakika pişiyor son 5 dakikasında sarımsak ekliyorum harika oluyor Elektrik faturasında çok bi fark yok

30 dakikada 1kilo patatesi kızartır. Ben küp küp yapıyorum patatesleri z.yağı ile atıyorum 25 dakika pişiyor son 5 dakikasında sarımsak ekliyorum harika oluyor Elektrik faturasında çok bi fark yok

seninde yok yok anacım ya alışveris çılgını hatunum benmmm

ancak fırsat bulabildim arkadaşlar
sabah
1 bardak süt
1 ç. b ceviz badem
2 gün kurusu
4-5 ç.üzüm
kaşar peynir biraz
5-6 zeynin
domates-salatalık

haşlanmış yumurta yiyemiyorum sadece omlet şeklinde yiyebiliyorum haftaiçi okulda kahvaltı yaptığım için yumurtamı yiyemiyorum

Geçmişi çok okuyamadim ama gordugum kadariyla herkes cok iyi..
Bana gelince dun oglen salatadan sonra eve ac bir sekilde vardim ve:

2 tane bulgurlu kabak dolmasi
1 tabak tavuklu mantar yemegi
2 catal taze fasulye

1 saat yuruyus..

Ve aksam kacamagi dondurma..:26::26:

Sabah:

1 muz
1 bardak sut
1 avuc findik..

arkadaşlar birşey daha soracağım 2 gündür karnımda bir şişlik var çok rahatsız ediyor
tuvalet problemim yok ama neden bilemiyorum önerebileceğiniz birşey var mı?

Merhaba Karataycılar.
Aranıza yeni katıldım. ama uzun süredir sizleri takip ediyordum. 3 aydır bende Karatay diyetini yapıyorum. toplam12 kilo verdim :)
herkese bol leptinlerr :)

Merhaba Karataycılar.
Aranıza yeni katıldım. ama uzun süredir sizleri takip ediyordum. 3 aydır bende Karatay diyetini yapıyorum. toplam12 kilo verdim :)

günaydın kızlar
sabah kahvaltım
2 yumurta
5 zeytın
2 kk peynır
domates
1 kase dunden kalan güvec
1 fıstıklı lokumkızım bir ısırık alıp elime verince dayanamadım

birazdan ile gidiyoruz,işlerimiz var,2 öğün dışarda olacak gibi

Merhaba Karataycılar.

Merhaba Karataycılar.

canım sen şanslısın ki karatay beslenme şekli var hayatında.hem ben eminim ki hamileliğin boyunca sen fazla kilo almayacaksın,aldıklarını da doğumdan hemen sonra vereceksin.sakın kiloyu kafana takma.ne kadar şanslı olduğunu düşün,çünkü 2. kez anne olacaksın.keşke benim de bi bebişim olsa da kilo alsam

gülcüm inan okadar haklısınki, herşey düşüncede başlıyo bitiyoo,anladğım kadarı ile benim kilom ile aynı başlangıç kilon,şuan 65 lerdesin sanırım,,çok özendim..darısı bana olsun bugün 1.günüm....

valla bir patates kızartmasını 40-45 dk. yaptığını duymuştum vazgeçmiştim. dünyanın faturası:))))))
ama az yağ olunc asağlık ön planda tabiki.... hele de karataycıysan:))
aynen ööle canım hatta eşimde aynı düşüncede ,almak ona pek mantıklı gelmiyo,ama azimliyim,,karataycım,yaparım...

Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım
canım ben ilk iki ay sıfır kaçamak yaptım bulgur kuru meyve bile yemedim 2 ayda 11 kilo verdim geri kalan 5 kiloyuda 2 ,5 ayda verdim ama bol kaçamk yaptım son bir aydırda ayagım kırık tartılamıyorum 2 kilo fazla gösteriyo tartı ,öyle oturuyorum yürüş falan yok ara ara kaçamaklar var alçım salı günü çıkacak kaç kilo oldugum o zaman belli olacak ...bu dönemde almamış olmam bile yetecek bana
leylakım özel olmassa neden bebiş olmadıgını sorabilirmiyim canım :26:

Son düzenleme:
Merhaba Karataycılar.

Hoş geldin Reyhan :)
12 kilo gayet ideal olmuş

Bu arada kızlar dün misafirliğe gittik önüme baklava koydular envai çeşit çerez vardı ama yemedim hatta hiç canım bile çekmedi yanımdaki abla 3-4 tane götürdü ye ye dyor bir şey olmaz diyor ..
Fakat ben sabah kilo vereceğimi bildiğim için yemedim tabiki kilo da vermişim:
27
:

Son düzenleme:

canım benim inşallah en kısa zamanda seninde olur canım ya

Esascım nerdesin kilom değişti yetiş gari

başlangıç 63.7
şimdi : 61.9

hedef : 56 olarak yapabilir misin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…