valla bir patates kızartmasını 40-45 dk. yaptığını duymuştum vazgeçmiştim. dünyanın faturası:))))))
ama az yağ olunc asağlık ön planda tabiki.... hele de karataycıysan:))
30 dakikada 1kilo patatesi kızartır. Ben küp küp yapıyorum patatesleri z.yağı ile atıyorum 25 dakika pişiyor son 5 dakikasında sarımsak ekliyorum harika oluyorElektrik faturasında çok bi fark yok
30 dakikada 1kilo patatesi kızartır. Ben küp küp yapıyorum patatesleri z.yağı ile atıyorum 25 dakika pişiyor son 5 dakikasında sarımsak ekliyorum harika oluyorElektrik faturasında çok bi fark yok
benim oglusta basımda bekliyor simdicizgi film acmammı biraz kandırıyorum simdi accam diyetesekkürler bebişim burda kalmak istiyorum sanırım sizleri mezun ederim ben buralardayım 2013 ocakta dogum var nasip olursa ondan sonra yine buralardayım yeni karataycılarla tam gaz devam kiloları vermeye ne yapalım benim alın yazımda kilo verip kilo almakmıs bende bi hırsla onları tekrar vücudtan def etmek benim görevim hayırlısı saglık olsun yeterkine yapalım kadere razıyım yeterki bebişim saglıklı eli ayagı düzgün olsun daha ne isteyim hayırlı dogum olsun birde amin karataya devam yani bırakmam sizleri inş.
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ... ....2. Öğün(ıkındı vaktı) kozlenmıs patlıcan domates ,fındık ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve
Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum. Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
seninde yok yok anacım ya alışveris çılgını hatunum benmmm
Merhaba Karataycılar.
Aranıza yeni katıldım. ama uzun süredir sizleri takip ediyordum. 3 aydır bende Karatay diyetini yapıyorum. toplam12 kilo verdim :)
herkese bol leptinlerr :)
aynen ööle canım hatta eşimde aynı düşüncede ,almak ona pek mantıklı gelmiyo,ama azimliyim,,karataycım,yaparım...valla bir patates kızartmasını 40-45 dk. yaptığını duymuştum vazgeçmiştim. dünyanın faturası:))))))
ama az yağ olunc asağlık ön planda tabiki.... hele de karataycıysan:))
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canımbenim oglusta basımda bekliyor simdicizgi film acmammı biraz kandırıyorum simdi accam diyetesekkürler bebişim burda kalmak istiyorum sanırım sizleri mezun ederim ben buralardayım 2013 ocakta dogum var nasip olursa ondan sonra yine buralardayım yeni karataycılarla tam gaz devam kiloları vermeye ne yapalım benim alın yazımda kilo verip kilo almakmıs bende bi hırsla onları tekrar vücudtan def etmek benim görevim hayırlısı saglık olsun yeterkine yapalım kadere razıyım yeterki bebişim saglıklı eli ayagı düzgün olsun daha ne isteyim hayırlı dogum olsun birde amin karataya devam yani bırakmam sizleri inş.
canım ben ilk iki ay sıfır kaçamak yaptım bulgur kuru meyve bile yemedim 2 ayda 11 kilo verdim geri kalan 5 kiloyuda 2 ,5 ayda verdim ama bol kaçamk yaptım son bir aydırda ayagım kırık tartılamıyorum 2 kilo fazla gösteriyo tartı ,öyle oturuyorum yürüş falan yok ara ara kaçamaklar var alçım salı günü çıkacak kaç kilo oldugum o zaman belli olacak ...bu dönemde almamış olmam bile yetecek banaevet haklısın canım ama işyerinde yapıyorum kahvaltımı,evden getiriyorum yumurta burda kokar diye getiremedim,,napsam bilemedim..
bu arada şu anda tam 105 kiloyumsende bu kilodan inmişsin destinacım oyüzden ilk örnek aldıklarımdansın ne kadar zamanda verdin,hiç kaçamak yapmadınmı?
leylakım özel olmassa neden bebiş olmadıgını sorabilirmiyim canım :26:canım sen şanslısın ki karatay beslenme şekli var hayatında.hem ben eminim ki hamileliğin boyunca sen fazla kilo almayacaksın,aldıklarını da doğumdan hemen sonra vereceksin.sakın kiloyu kafana takma.ne kadar şanslı olduğunu düşün,çünkü 2. kez anne olacaksın.keşke benim de bi bebişim olsa da kilo alsam
Merhaba Karataycılar.
Aranıza yeni katıldım. ama uzun süredir sizleri takip ediyordum. 3 aydır bende Karatay diyetini yapıyorum. toplam12 kilo verdim :)
herkese bol leptinlerr :)
canım sen şanslısın ki karatay beslenme şekli var hayatında.hem ben eminim ki hamileliğin boyunca sen fazla kilo almayacaksın,aldıklarını da doğumdan hemen sonra vereceksin.sakın kiloyu kafana takma.ne kadar şanslı olduğunu düşün,çünkü 2. kez anne olacaksın.keşke benim de bi bebişim olsa da kilo alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?