Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bende kahvaltımı değilde sahuru yazayım
2yumurta
zeytin
kendi ellerimle yaptığım peynir
salatalık-tere-biber
yarım muz
3-4 kaşık ev yoğurdu
1kuru erik
ceviz
birazda peynir suyundan yaptığım ekmekten:26:yedim

16. gün 61.9

2 kayısı + büyük bardak ılıksu

sabah:
1 bardak adaçayı
2 yumurtadan tereyağlı omlet
2 tepeleme çorba kaşığı çökelek üstüne çörek otu serpiyorum
1 bardak ceviz+fındık karışımı
yeşillik ( roka nane dereotu maydanoz kuzukulağı )
1 salatalık
3 çeri
10 zyetin

1.öğünü saat 11:30 da bitirdim geç yerim çok ama çok tokum

canım aslında benim 1 yıl öncesine kadar vajinismus sorunum vardı.1 yıl önce tedavi oldum kurtuldum allaha şükür....sonra birkaç ay da olmasını istemedik.ama fizyolojik olarak bi sorun yok.zamanı gelmedi daha sanırım
canım benim inşallah en kısa zamanda seninde olur canım ya

amin canım inşallah

Allah kabul etsin Leylak :)
kandil yarın değil mi:26:

Sabah:
Karatay kahvaltı

öğle:
Kabak yemeği
yoğurt
salata

akşam:
Köfte
salata
cacık

spor: 1 saat tempolu yürüyüş
su:3 litre

Allah sağlıkla almak nasip etsin kucağına canım.kilolardan da korkma doğumdan sonra karataya devam ettiğin sürece kolaylıkla verirsin ve almazsın bidaha...

Merhaba Karataycılar.
Aranıza yeni katıldım. ama uzun süredir sizleri takip ediyordum. 3 aydır bende Karatay diyetini yapıyorum. toplam12 kilo verdim :)
herkese bol leptinlerr :)

hoşgeldin aramıza ne kadar güzel kjilo vermişsin tebrik ederim

seni tebrik ederim arkadaşım bravo bravo...

arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım:)bişey sormak istiyorum karatay kitabında akşamları yatmadan önce 40 dk yürünmesş gerektğini söylemiş var mı bunu uygulayan akşam nerede yürücez ben geç yatıyorum zaten ..akşam yürüyen yada evde fizik aktivite yaparakmı zayıfladınız yoksa sadece gündüzmü yürüyüş yaptınız acil yardım lütfen:)

Denizcim hoş geldin
İmkanın varsa yürüyebilirsin dışarıda yok ise lesli diye adlandırılan aeorobik haraketler var yapabilirsin o da yok ise benim gibi hiç bir şey yapmadan uyuyabilirsin zorunlu değil yani

Ama gün içerisinde 45 dk yürüyüş yapsan iyi olur
Ben arada yürürüm keşke imkan olsa hep yürüsem d
e

teşekkürler cevap için arkadaşım ben yeniyim burda kimse görmüyormu mesajımı dedim bir an:) ben gündüz 40 dakika yürüyorum ama hergün çıkamıyorum haftada dört kez falan ayrıca son bişiy daha sorucam müsadenle akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum diğer öğünler gibi bundada bi kaç tane fındık badem yiyorum ekmek hissi versin diye yanlışmı yapıyorum acaba siz tecrübeli karataycılara danışayım dedim

günydın arkadaşlar kaçamaksız formda sağlıklı bır gun dılıyorum herhese. dün kahvaltıda 1 domates salatalık biber cevız yumurta yedım 3 tanede açık çay akşam 7 de yedım 1 kase sehrıye çorbası bır su bardagı kadar 7 yemek kaşıgı pılav 1 çay bardagı kadar nohut ekmek yemedım 10 dada 15 tane çilek yedım dayanamadım çilege inş kötu bırşey olmaz pılav ve nohut yemeyecektım ama eşım çok ısrar ettı:8 benım tartım her tartıldıgımda farklı çıkıyor yenı almayı duşunuyorum ne tavsıye edersınız

İstediğin her şeyi sorabilirsin Deniz :)
Kitabı alıp okudum ben hem de her ikisini de ..

Kuruyemişlere gelince ben sabahları 1 çay bardağı öğlen ve akşam ise 1 avuç yerim tok tutsun diye yanlış bir şey yapmıyorsun
4 kez iyidir benim basen bölgemden şikayetim var ona yönelik egzersiz yapıyorum mesela :)

Bence papadiya hepimize örnek olmalı. Hem süper başarılı kilo vermiş hem de burda herkese süper destek oluyo

selam kızlar eylül ayında dukan yapmaya başladım 11 kg verdim tabi bi süreden sonra kilo vermem durdu Allah'a şükür kilo almadım ama 3-4 aydır kg veremiyorum bugun 4. gün oldu karataya başladım ama açıkçası tam yapamıyorum çünkü henüz çözemedim beslenme düzenini..sabahları dogru yapıyorum da aksamları dogru mu yanlıs mı bilemiyorum 2. gün tartıldıgımda 1 kg vermiş gözüküodum ama bende bagırsak problemi var ve bgn baktıgımda o 1 kg geri gelmiş gözüküyor..dukan yaparken activia kayısılı yiordum günde 1 tane sanki o düzenliyordu..yine yesem bişey olur mu birde ben 2. kitabı aldım şu üstünde yeşil mezure olandan sarılı olandan almam gerekiyor sanırım..1 ay sonra düğünüm var ve bnm 5 kg daha fazlam kaldı..yardımlarınızı ve desteginize acayip ihtiyacım var kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…