Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım
canım ben ilk iki ay sıfır kaçamak yaptım bulgur kuru meyve bile yemedim 2 ayda 11 kilo verdim geri kalan 5 kiloyuda 2 ,5 ayda verdim ama bol kaçamk yaptım son bir aydırda ayagım kırık tartılamıyorum 2 kilo fazla gösteriyo tartı ,öyle oturuyorum yürüş falan yok ara ara kaçamaklar var alçım salı günü çıkacak kaç kilo oldugum o zaman belli olacak ...bu dönemde almamış olmam bile yetecek bana
leylakım özel olmassa neden bebiş olmadıgını sorabilirmiyim canım :26:
canım benim inşallah en kısa zamanda seninde olur canım ya
bende kahvaltımı değilde sahuru yazayım
2yumurta
zeytin
kendi ellerimle yaptığım peynir
salatalık-tere-biber
yarım muz
3-4 kaşık ev yoğurdu
1kuru erik
ceviz
birazda peynir suyundan yaptığım ekmekten:26:yedim
benim oglusta basımda bekliyor simdicizgi film acmammı biraz kandırıyorum simdi accam diyetesekkürler bebişim burda kalmak istiyorum sanırım sizleri mezun ederim ben buralardayım 2013 ocakta dogum var nasip olursa ondan sonra yine buralardayım yeni karataycılarla tam gaz devam kiloları vermeye ne yapalım benim alın yazımda kilo verip kilo almakmıs bende bi hırsla onları tekrar vücudtan def etmek benim görevim hayırlısı saglık olsun yeterkine yapalım kadere razıyım yeterki bebişim saglıklı eli ayagı düzgün olsun daha ne isteyim hayırlı dogum olsun birde amin karataya devam yani bırakmam sizleri inş.
Merhaba Karataycılar.
Aranıza yeni katıldım. ama uzun süredir sizleri takip ediyordum. 3 aydır bende Karatay diyetini yapıyorum. toplam12 kilo verdim :)
herkese bol leptinlerr :)
Hoş geldin Reyhan :)
12 kilo gayet ideal olmuş
Bu arada kızlar dün misafirliğe gittik önüme baklava koydular envai çeşit çerez vardı ama yemedimhatta hiç canım bile çekmedi yanımdaki abla 3-4 tane götürdü ye ye dyor bir şey olmaz diyor ..
Fakat ben sabah kilo vereceğimi bildiğim için yemedimtabiki kilo da vermişim :27:
Esascım nerdesin kilom değişti yetiş gari
başlangıç 63.7
şimdi : 61.9
hedef : 56 olarak yapabilir misin
canım boyunuda yaz yapayım.
canım boyunuda yaz yapayım.
arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım:)bişey sormak istiyorum karatay kitabında akşamları yatmadan önce 40 dk yürünmesş gerektğini söylemiş var mı bunu uygulayan akşam nerede yürücez ben geç yatıyorum zaten ..akşam yürüyen yada evde fizik aktivite yaparakmı zayıfladınız yoksa sadece gündüzmü yürüyüş yaptınız acil yardım lütfen:)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wzf5gqa/weight.png CANIM YAPTIM ÇİZELGENİ BUNU YAPIŞTIR.BOYUNU DAHA ÖNCEKİ SAYFADAN BULDUM 1,70 di demi...
Denizcim hoş geldin
İmkanın varsa yürüyebilirsin dışarıda yok ise lesli diye adlandırılan aeorobik haraketler var yapabilirsin o da yok ise benim gibi hiç bir şey yapmadan uyuyabilirsin zorunlu değil yani
Ama gün içerisinde 45 dk yürüyüş yapsan iyi olur
Ben arada yürürüm keşke imkan olsa hep yürüsem de
Evet Esascım ellerine sağlık çok teşekkür ediyorum hemen düzeltiyorum :)
teşekkürler cevap için arkadaşım ben yeniyim burda kimse görmüyormu mesajımı dedim bir an:) ben gündüz 40 dakika yürüyorum ama hergün çıkamıyorum haftada dört kez falan ayrıca son bişiy daha sorucam müsadenle akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum diğer öğünler gibi bundada bi kaç tane fındık badem yiyorum ekmek hissi versin diye yanlışmı yapıyorum acaba siz tecrübeli karataycılara danışayım dedim
tsk ederım canım.benden sana kucuk bır tavsıye bende kacamak yapıyorum yapmıyorum degıl ama bunun ıcın gecenın 10 unu
degılde sabahın 10 unu secıyorum aksama kadar bır sekılde erıyıp gıdıyo yuruyusunde etkısıyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?