Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Hanımlar ben geldim
Ama 1 saat yürüdüm öğlen yemeğimide yedim öyle geldim

Öğlen Yemeğim
1 kase ezogelin çorba
1 kase yoğurt
1 bardak cacık
1 avuç kiraz
Yarım tabak etsiz mantar soter
1 tabek salata

yediklerim çeşit olarak fazla gibi ama az yedim hepsini bitiremedim akşama kesin çok acıkırım ama kesinlikle kaçamak yapmayacağım

yemediklerimide yazayım yemediklerimi yazıncada irademe sahip olmanın hazzını yaşıyorum
patlıcan musakka (yağda kızartıyorlar ondan yemedim)
pilav
yoğurtlu makarna evet bu üç çeşidide yemedim aferin bana

siz neler yaptınız hemen bakayım

anladım canım yorumların için saol haklı olabilirsin sonuçta patates kızartması yemiyorum ama ne bileyim belki başka yemekler yapabilirim diye düşünmüştüm bilmiyorum karasızım

Sağlıkla bebişini kucağına al da sende bu azim varken nasol olsa hemen vericeksin hamilelik kilolarını da:)

Bravo sana direndiğin ve yemediğin için Bazen insanlar iyiniyetlerinden fazlasıyla ısrarcı oluyolar di mi? Zor oluyo direnmek. Ama sen dayanmışsın gayet güzel

Karatay hazır gidaları yasaklıyor activya hazır grubunda zaten onun yerine sabah 4 gün kurusu yiyip ılık su içebilirsin ya da keten tohumu kullanabilirsin ya da kuru erik ya da semiz otu çok alternatif var doğla yollardan bağırsaklar düzenlenecek

Öğlen meyve var mı ki
Yemediklerin içn tebrikler

Ya, evet kitapta öyle diyo ama ben şahsen ne zaman vakit bulursam o zaman yürüyorum. Bazen sabah 7.30'da, bazen 16.30 bazen de 18.30. Daha hiç akşam yemeğinden sonra yürümedim. Ama önemli olan en az 50 dk yürümek, öyle değil mi?

Bu arada hoşgeldin:)

öğle
1 kase havuç çorbası
tavuk haşlama
1 kocaman tabak çoban salata
1 kase yoğurtlu semiz otu salatası

ve yemekten sonra öğle aramdan yararlanıp 20 dk yürüyüş

ve yemediklerim

bulgur pilavı, tazecik ekmek, revanii sanırım iyi bir menüü ..

ohh mutluyumm şimdide 1 yeşil çay içerimm süper olur. siz neler yaptınızz?

Kızlar merhaba...

Bende kitabımı aldım okumaya başladım aklıma takılan yerleri size sorup başlıyorum diyete

teşekkürler arkadaşım evet akşam diyo özellikle.sanırım mantık şu akşam yatmadan önce leptin hormonu aç karnına devreye gireceği için sanırım bu saatlarde spor yapmak bu hormonun salgısını hızlandırıyor yada uyarıyor öle bişiyler yazıyordu kitapta ama ben mesela kendimce bişi geliştirdim eğer ev işinden vaktim kalırsa akşam 10-11 gibi evde 15 dakka yürüyorum hızlı tempoda 40 dkk olmuyo valla.zaten geç yatıorum ben 1- 2 gibi.malum koridorda uzun olunca yürüyüş yolu gibi oluyor.hiç yoktan iyidir

Öncelikle, Allah mutlu mesut etsin diyeyim. Umarım çok mutlu bi evliliğin olur.

ve de inşallah Karatay'la 5 kilonu da rahatlıkla verirsin. Ben de yeniyim ama yazılanlardan analadığım kadarıyla tam uyarsan ayda 5 kilo rahatlıkla verilebiliyo. Haklı mıyım deneyimli Karataycılar?

Sorularıma başlayım

Ben yeşil kitabı aldım sarı olanını da almama gerek var mı :26::26::26: Bazen yazılanları anlamakta zorlanıyorum ilk kitabı okumadığım için mi acaba :26::26::26:

Herkesin yazdıklarını anca okuyabildim. Durumlar gayet güzel gözüküyor:)

Şimdi benim durum şu:

Saat 7.30'da: 70 dk dışarda tempolu yürüyüş

Kahvaltı: Klasik Karatay:

Öğle yemeği: O kadar tok hissediyorum ki henüz gitmedim yemeğe! Bi de bugün öğledensonra bi arkadaşıma gidicem. Varsa belki kısır yerşm dşye düşündüm ve öğleni atlamaya karar verdim. Hata mı ettim?

Akşam: Domates çorba, közlenmiş patlıcan ve ızgara tavuk yiycem (planladığım öğün bu)

Merhaba hanımlar,

Sabah: 2 yum., 4 zeytin, az peynir, salata, 1 elma, 1ç.b. ceviz
öğle: 1 karnıyarık (fırında), 1 enginar, 1 kase yoğurt

Sevgiler

allah kabul etsın canım.kahvaltında super gayet dogru seyler yemıssın cayı tek gecerım zatenben bugunde nıyetlıyım aksam cayımı bol bol ıcerım artık

Merhaba Karataycılar.
Aranıza yeni katıldım. ama uzun süredir sizleri takip ediyordum. 3 aydır bende Karatay diyetini yapıyorum. toplam12 kilo verdim :)
herkese bol leptinlerr :)
hoşgeldin aramıza çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. neler yaptın biraz detay verirmisin
30 dakikada 1kilo patatesi kızartır. Ben küp küp yapıyorum patatesleri z.yağı ile atıyorum 25 dakika pişiyor son 5 dakikasında sarımsak ekliyorum harika oluyor Elektrik faturasında çok bi fark yok
bence süpermiş
aman dikkat et kaçamak yapma sakın dışarda yiyince genelde oluyor çünkü
harikasın canım tebrik ederim
peynir suyundan ekmek derken nasıl yani ekmeği yaparken suyu olarak hamura peynir suyumu koydun
yeni gördüm bu mesajı ya

boy : 170 canım
ya ben de 170im ama hedefim 65 sen neden çok zayıf olmaya çalışıyorsun anlamadım arkadaşım bence çok fitsindir kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…