22 mayıs 2012 menüm
iyi geceler kızlar pc bugün evde yoktu aksamda arkadasın bebişini görmeye gidince ancak bu saat oldu girmek nasip sizleriözlüyorum aklım hep burda gün boyu kacamak yok karatay tam gaz devam sadece öglenleride meyve yiyorum canım cekince fazla bi degisiklik yok simdilik bugün daha iyiydi bulantım cok az oldu kuru tarzda yemekler daaha cok hosuma gidiyor su sıralar bakalım hormonlar nasıl degisim gösterecek bende merak ediyorum psikolojim bazen iyi bazen kötü idare etcez artık
Eminim her şey yolunda gidicek; hem çok fit bi anne olucaksın hem de kendini gayet iyi hissediceksin bu beslenmeyle.
Bi de böyle resim koymana baylıyorum. Bana porsiyonların nasıl olması gerektiği hakkında çok iyi bilgi veriyo resimlerin.
Canım güzel fena değil.. 1 kaşık z.yağı koyuyorsun içine biber patates köfte kızartabiliyosun.. başka tarifler de vermiş ama en çok bunları yapıyorum ben.. Ama patates yasak olduğu için uzun zamandır kullanmıyorum. Biberler de mevsimi tam gelmediğinden yemiyorum..
Bu şekilde fırında da yapabilirsin aslında bence almasan da olur. Fırın tepsisine z.yağıyla karıştırdığın biber patates sebze olabilir koyuyorsun o da sağlıklı oluyor aslında. Sen bilirsin
herekese günaydın 2 gündür hiç kaçamak yapmadım ve birerbuçuk saat yürüyüşümü yaptım ve sonuç 2 günde 900 gr gitmiş bile
Vayü, vay, vay2 günde 900 gr şahaneneeeee! Tebrikler.
Eminim yeni saç rengin de çok güzel olmuştur. Kilo verme işin de bitince kinseler seni tanıyamayacak
benim oglusta basımda bekliyor simdicizgi film acmammı biraz kandırıyorum simdi accam diyetesekkürler bebişim burda kalmak istiyorum sanırım sizleri mezun ederim ben buralardayım 2013 ocakta dogum var nasip olursa ondan sonra yine buralardayım yeni karataycılarla tam gaz devam kiloları vermeye ne yapalım benim alın yazımda kilo verip kilo almakmıs bende bi hırsla onları tekrar vücudtan def etmek benim görevim hayırlısı saglık olsun yeterkine yapalım kadere razıyım yeterki bebişim saglıklı eli ayagı düzgün olsun daha ne isteyim hayırlı dogum olsun birde amin karataya devam yani bırakmam sizleri inş.
Hoş geldin Reyhan :)
12 kilo gayet ideal olmuş
Bu arada kızlar dün misafirliğe gittik önüme baklava koydular envai çeşit çerez vardı ama yemedimhatta hiç canım bile çekmedi yanımdaki abla 3-4 tane götürdü ye ye dyor bir şey olmaz diyor ..
Fakat ben sabah kilo vereceğimi bildiğim için yemedimtabiki kilo da vermişim :27:
selam kızlar eylül ayında dukan yapmaya başladım 11 kg verdim tabi bi süreden sonra kilo vermem durdu Allah'a şükür kilo almadım ama 3-4 aydır kg veremiyorum bugun 4. gün oldu karataya başladım ama açıkçası tam yapamıyorum çünkü henüz çözemedim beslenme düzenini..sabahları dogru yapıyorum da aksamları dogru mu yanlıs mı bilemiyorum 2. gün tartıldıgımda 1 kg vermiş gözüküodum ama bende bagırsak problemi var ve bgn baktıgımda o 1 kg geri gelmiş gözüküyor..dukan yaparken activia kayısılı yiordum günde 1 tane sanki o düzenliyordu..yine yesem bişey olur mu birde ben 2. kitabı aldım şu üstünde yeşil mezure olandan sarılı olandan almam gerekiyor sanırım..1 ay sonra düğünüm var ve bnm 5 kg daha fazlam kaldı..yardımlarınızı ve desteginize acayip ihtiyacım var kızlar..
Hanımlar ben geldim
Ama 1 saat yürüdüm öğlen yemeğimide yedim öyle geldim
Öğlen Yemeğim
1 kase ezogelin çorba
1 kase yoğurt
1 bardak cacık
1 avuç kiraz
Yarım tabak etsiz mantar soter
1 tabek salata
yediklerim çeşit olarak fazla gibi ama az yedim hepsini bitiremedim akşama kesin çok acıkırım ama kesinlikle kaçamak yapmayacağım
yemediklerimide yazayım yemediklerimi yazıncada irademe sahip olmanın hazzını yaşıyorum
patlıcan musakka (yağda kızartıyorlar ondan yemedim)
pilav
yoğurtlu makarna evet bu üç çeşidide yemedim aferin bana
siz neler yaptınız hemen bakayım
Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin canım
canım ben ilk iki ay sıfır kaçamak yaptım bulgur kuru meyve bile yemedim 2 ayda 11 kilo verdim geri kalan 5 kiloyuda 2 ,5 ayda verdim ama bol kaçamk yaptım son bir aydırda ayagım kırık tartılamıyorum 2 kilo fazla gösteriyo tartı ,öyle oturuyorum yürüş falan yok ara ara kaçamaklar var alçım salı günü çıkacak kaç kilo oldugum o zaman belli olacak ...bu dönemde almamış olmam bile yetecek bana
oy maşallahh ne güzell , veçok geçmiş olsun tatlım.bakalım darısı bana...
bende kahvaltımı değilde sahuru yazayım
2yumurta
zeytin
kendi ellerimle yaptığım peynir
salatalık-tere-biber
yarım muz
3-4 kaşık ev yoğurdu
1kuru erik
ceviz
birazda peynir suyundan yaptığım ekmekten:26:yedim
canım aslında benim 1 yıl öncesine kadar vajinismus sorunum vardı.1 yıl önce tedavi oldum kurtuldum allaha şükür....sonra birkaç ay da olmasını istemedik.ama fizyolojik olarak bi sorun yok.zamanı gelmedi daha sanırım
Inşallah tez zamanda sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın:)
arkadaşlar merhaba bende aranıza katıldım:)bişey sormak istiyorum karatay kitabında akşamları yatmadan önce 40 dk yürünmesş gerektğini söylemiş var mı bunu uygulayan akşam nerede yürücez ben geç yatıyorum zaten ..akşam yürüyen yada evde fizik aktivite yaparakmı zayıfladınız yoksa sadece gündüzmü yürüyüş yaptınız acil yardım lütfen:)
teşekkürler arkadaşım evet akşam diyo özellikle.sanırım mantık şu akşam yatmadan önce leptin hormonu aç karnına devreye gireceği için sanırım bu saatlarde spor yapmak bu hormonun salgısını hızlandırıyor yada uyarıyor öle bişiyler yazıyordu kitapta ama ben mesela kendimce bişi geliştirdim eğer ev işinden vaktim kalırsa akşam 10-11 gibi evde 15 dakka yürüyorum hızlı tempoda 40 dkk olmuyo valla.zaten geç yatıorum ben 1- 2 gibi.malum koridorda uzun olunca yürüyüş yolu gibi oluyor.hiç yoktan iyidirYa, evet kitapta öyle diyo ama ben şahsen ne zaman vakit bulursam o zaman yürüyorum. Bazen sabah 7.30'da, bazen 16.30 bazen de 18.30. Daha hiç akşam yemeğinden sonra yürümedim. Ama önemli olan en az 50 dk yürümek, öyle değil mi?
Bu arada hoşgeldin:)
selam kızlar eylül ayında dukan yapmaya başladım 11 kg verdim tabi bi süreden sonra kilo vermem durdu Allah'a şükür kilo almadım ama 3-4 aydır kg veremiyorum bugun 4. gün oldu karataya başladım ama açıkçası tam yapamıyorum çünkü henüz çözemedim beslenme düzenini..sabahları dogru yapıyorum da aksamları dogru mu yanlıs mı bilemiyorum 2. gün tartıldıgımda 1 kg vermiş gözüküodum ama bende bagırsak problemi var ve bgn baktıgımda o 1 kg geri gelmiş gözüküyor..dukan yaparken activia kayısılı yiordum günde 1 tane sanki o düzenliyordu..yine yesem bişey olur mu birde ben 2. kitabı aldım şu üstünde yeşil mezure olandan sarılı olandan almam gerekiyor sanırım..1 ay sonra düğünüm var ve bnm 5 kg daha fazlam kaldı..yardımlarınızı ve desteginize acayip ihtiyacım var kızlar..
allah kabul etsın canım.kahvaltında super gayet dogru seyler yemıssın cayı tek gecerım zatensaol papişim çok işe yaradı bende hiç acıkmadım sahurda klasik kahvaltı mı yaptım , iftardada 1 bardak su bir kase çorba 2 kaşık cacık yedim doydum ..başım çok agrıyodu gidip yattım 2,5 saat sonra kalkıp 5-6 çig köfte bol yeşillik 1 kase cacık yedim üzerinede bi demlik çay içtimçayı içince uyuyamadımda saat 3 te yattım
afiyet olsun çıtırım sen ye bişi olmas ideal kilona ulaştın nasıl olsa
iyiniyetlim datlum günaydın nasıl gidiyo iki ögün :26:
bugün 2 ögün yapıcam sabah 6 da kalktım bütün evi topladım eşimi oglumu gönderdim kızımı doyurdum evimi süpürdüm sildim sonra 1 demlik çay demledim kahvaltımı yaptım
2 kk haşlanmış yumurta
10 zeytin
2 kk peynir
1çb fındık
1 yk kuru üzüm
domates salatalık marul
1 demlik çok açık çay
papişim nasıl menüm çok degil demi :26:
hoşgeldin aramıza çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. neler yaptın biraz detay verirmisinMerhaba Karataycılar.
Aranıza yeni katıldım. ama uzun süredir sizleri takip ediyordum. 3 aydır bende Karatay diyetini yapıyorum. toplam12 kilo verdim :)
herkese bol leptinlerr :)
bence süpermiş30 dakikada 1kilo patatesi kızartır. Ben küp küp yapıyorum patatesleri z.yağı ile atıyorum 25 dakika pişiyor son 5 dakikasında sarımsak ekliyorum harika oluyorElektrik faturasında çok bi fark yok
aman dikkat et kaçamak yapma sakın dışarda yiyince genelde oluyor çünkügünaydın kızlar
sabah kahvaltım
2 yumurta
5 zeytın
2 kk peynır
domates
1 kase dunden kalan güvec
1 fıstıklı lokumkızım bir ısırık alıp elime verince dayanamadım
birazdan ile gidiyoruz,işlerimiz var,2 öğün dışarda olacak gibi
harikasın canım tebrik ederimHoş geldin Reyhan :)
12 kilo gayet ideal olmuş
bencede
Bu arada kızlar dün misafirliğe gittik önüme baklava koydular envai çeşit çerez vardı ama yemedimhatta hiç canım bile çekmedi yanımdaki abla 3-4 tane götürdü ye ye dyor bir şey olmaz diyor ..
Fakat ben sabah kilo vereceğimi bildiğim için yemedimtabiki kilo da vermişim :27:
peynir suyundan ekmek derken nasıl yani ekmeği yaparken suyu olarak hamura peynir suyumu koydunbende kahvaltımı değilde sahuru yazayım
2yumurta
zeytin
kendi ellerimle yaptığım peynir
salatalık-tere-biber
yarım muz
3-4 kaşık ev yoğurdu
1kuru erik
ceviz
birazda peynir suyundan yaptığım ekmekten:26:yedim
ya ben de 170im ama hedefim 65 sen neden çok zayıf olmaya çalışıyorsun anlamadım arkadaşım bence çok fitsindir kesinyeni gördüm bu mesajı ya
boy : 170 canım
teşekkür ederim canımherekese günaydın 2 gündür hiç kaçamak yapmadım ve birerbuçuk saat yürüyüşümü yaptım ve sonuç 2 günde 900 gr gitmiş bile
Vayü, vay, vay2 günde 900 gr şahaneneeeee! Tebrikler.
Eminim yeni saç rengin de çok güzel olmuştur. Kilo verme işin de bitince kinseler seni tanıyamayacak
Karatay hazır gidaları yasaklıyor activya hazır grubunda zaten onun yerine sabah 4 gün kurusu yiyip ılık su içebilirsin ya da keten tohumu kullanabilirsin ya da kuru erik ya da semiz otu çok alternatif var doğla yollardan bağırsaklar düzenlenecek
aynen hazır hiç birşey yemiyoruz
Öğlen meyve var mı ki
Yemediklerin içn tebrikler
canım ben öğlenleri az meyve yiyorum ama hergün değil akşamları yemiyorum yani akşam yememek lazım bir tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?