canım aslında benim 1 yıl öncesine kadar vajinismus sorunum vardı.1 yıl önce tedavi oldum kurtuldum allaha şükür....sonra birkaç ay da olmasını istemedik.ama fizyolojik olarak bi sorun yok.zamanı gelmedi daha sanırım
Inşallah tez zamanda sen de bebişini sağlıkla kucağına alırsın. Allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın:)
amin canım inşallah
öğle
1 kase havuç çorbası
tavuk haşlama
1 kocaman tabak çoban salata
1 kase yoğurtlu semiz otu salatası
ve yemekten sonra öğle aramdan yararlanıp 20 dk yürüyüş
ve yemediklerim
bulgur pilavı, tazecik ekmek, revanii sanırım iyi bir menüü ..
ohh mutluyumm şimdide 1 yeşil çay içerimm süper olur. siz neler yaptınızz?
canım havucu pişmiş olarak tüketmiyoruz çünkü glisemik indeksi yükseliyo.ama çiğ olarak tüketebilirsin
Sorularıma başlayım
Ben yeşil kitabı aldım sarı olanını da almama gerek var mı :26::26::26: Bazen yazılanları anlamakta zorlanıyorum ilk kitabı okumadığım için mi acaba :26::26::26:
gerek yok canım.yeşil olan, sarı olanın daha kapsamlısı zaten
allah kabul etsın canım.kahvaltında super gayet dogru seyler yemıssın cayı tek gecerım zatenben bugunde nıyetlıyım aksam cayımı bol bol ıcerım artık
gerek yok canım.yeşil olan, sarı olanın daha kapsamlısı zaten
Teşekkür ederim cevabın içinPeki tereyağı nerden alıyorsunuz hazır markettekiler oluyor mu :26::26::26:
canım allah kabul etsin
marketlerdeki hazır paketli olanları kullanmıyoruz canım.bulunduğun yerdeki pazarlardan falan bulabilirsin...
Merhaba kızlar 3 günlük dukan diyetinden sonra kendimi buraya attım. Metobolizmam maf oldu. Tüm protein ürünlerinden tiksindim 3 gündür acım resmen. Gram oynama yok sanki.
Diyete baktım herşey var yahu . Güzel zayıflayan oldu mu aranızda?
eve yemeğe gittim yemeden geldimAlışacağım inş.
Bitki çayı yaptım kendime ben de
Gidince mercimek çorbası - taze yapraklardan miss gibi sarma var. Ne iradedir yahu sıcacık yemeklerden yimedim.. Sayenizde kıslaaarrr
Bir de mantar kavurma var akşam öğünümde
Merhaba kızlar 3 günlük dukan diyetinden sonra kendimi buraya attım. Metobolizmam maf oldu. Tüm protein ürünlerinden tiksindim 3 gündür acım resmen. Gram oynama yok sanki.
ben dukan diyetini tam 3 ay yaptım çok pişman oldum nasıl yaptım şimdi hayret ediyorum kendime vallahi
Dukanı neden bıraktın? Zarar mı gördün? Bende dukan yaptım 2,5 ay güzel kilo verdim ama haberlerden sonra korkmaya başladım kendimi buraya attım senin gibi
Sende mi burdasın bilgeNeden pişman oldun :26::26::26:
mutlu naber ben dukan zedeyim canımmm dukan topiğinde yazıyordum hatırladınmı benim vücudum çok yağsız kalmış bebeğim zarar gördü demirim düştüü daha bi sürü şeyy yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?