Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba kızlar 3 günlük dukan diyetinden sonra kendimi buraya attım. Metobolizmam maf oldu. Tüm protein ürünlerinden tiksindim 3 gündür acım resmen. Gram oynama yok sanki.
Diyete baktım herşey var yahu . Güzel zayıflayan oldu mu aranızda?

Eve yemeğe gittim yemeden geldim alışacağım inş.
Bitki çayı yaptım kendime ben de

Gidince mercimek çorbası - taze yapraklardan miss gibi sarma var. Ne iradedir yahu sıcacık yemeklerden yimedim.. Sayenizde kıslaaarrr
Bir de mantar kavurma var akşam öğünümde

Oruçla ilgili soru soran arkadaşımız vardı:

Allahü teâlâ, Receb ayında oruç tutanları mağfiret eder. [Gunye]
• Receb-i şerifin bir gün başında, bir gün ortasında ve bir gün de sonunda oruç tutana, Receb'in hepsini tutmuş gibi sevap verilir. [Miftah-ül-cenne]
• Ramazan ayı dışında Allah rızası için bir gün oruç tutan, iyi bir yarış atının bir asırda alacağı mesafe kadar Cehennemden uzaklaşır.) [Ebu Yala]

Merhaba kızlar 3 günlük dukan diyetinden sonra kendimi buraya attım. Metobolizmam maf oldu. Tüm protein ürünlerinden tiksindim 3 gündür acım resmen. Gram oynama yok sanki.
Diyete baktım herşey var yahu . Güzel zayıflayan oldu mu aranızda?

Dukanı neden bıraktın? Zarar mı gördün? Bende dukan yaptım 2,5 ay güzel kilo verdim ama haberlerden sonra korkmaya başladım kendimi buraya attım senin gibi

tebrikler canım böyle irade dostlar başına

selam çıtırlar
ben dün oruç tuttum. hatta bugün de orucum. dün akşam arkadaşdaydık, bebeği olmuştu. baklava, yaprak sarma, pide, tavuklu pilav vardı.
Ama ben tavuk suyunun içine didilmiş tavuklardan koyup 1 bardak ayran içtim
eve gelince de koca bir kase erik
2 hurma
1 kase çorba,
2 yumurta
acık peynir
yedim geç saatte de yattım.

doğrumu yapmışım kitabımı bulamıyorum
lütfen beni aydınlatın
karatyla oruç nasıl oluyor
saat 8 de oruç açıyorum o saaten sonra yine 4-5 saat aramı vermeliyim
sahuru ne zaman yapayım
:26:

ben varım 1 ay 21 günde taaaam 8 kilo verdim. hedefim 2 ayda 10 kilo
8 günde 1,5 kilo daha versem çok iyi olacak ama oruç tuttuğum için spor yapamıyorum
gerçi 1ay 21 günün sadece 21 günü yürümüşümdür günde 1 saat
3 kerede plates yaptım.
başka spor yok
ama hiçe yakın kaçamak
2-3 kere kaçamak yaptım ama abartmadan
2 kaşık, 3 çatal gibi

ben dukan diyetini tam 3 ay yaptım çok pişman oldum nasıl yaptım şimdi hayret ediyorum kendime vallahi

Dukanı neden bıraktın? Zarar mı gördün? Bende dukan yaptım 2,5 ay güzel kilo verdim ama haberlerden sonra korkmaya başladım kendimi buraya attım senin gibi

mutlu naber ben dukan zedeyim canımmm dukan topiğinde yazıyordum hatırladınmı benim vücudum çok yağsız kalmış bebeğim zarar gördü demirim düştüü daha bi sürü şeyy yanii

mutlu naber ben dukan zedeyim canımmm dukan topiğinde yazıyordum hatırladınmı benim vücudum çok yağsız kalmış bebeğim zarar gördü demirim düştüü daha bi sürü şeyy yanii

Hatırlamazmıyım tatlım Çok şaşırdım ben çok aktif yazmıyordum dukana son zamanlarda o yüzden görmedim sana verdiği zararları Doktormu söyledi bunları sana Bende haberlerden sonra korktum bıraktım dukanı motive olarak çöktüm toparlayamadım sonrada...Zaten katı bir diyet olduğu için sonrasında uymak çok çok zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…