- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
burdayım canımm sende hoşgeldinn böğkk geldi be kuzummm tavuktan ıykkk iğrenç beslenip kendimize eziyet etmişiz valla
Hatırlamazmıyım tatlımÇok şaşırdım ben çok aktif yazmıyordum dukana son zamanlarda o yüzden görmedim sana verdiği zararları Doktormu söyledi bunları sana Bende haberlerden sonra korktum bıraktım dukanı motive olarak çöktüm toparlayamadım sonrada...Zaten katı bir diyet olduğu için sonrasında uymak çok çok zor oldu
Ay sorma... Ben çok severim tavuğu ama ben bile bıkmaya başlamıştım son zamanlardaYulaf kepeğini hiç söylemeyim bile
evet canım doktor söyledi kızımda çok kötü etkilendi demiri kanı falan düştü ayrıca dukanında doktorluğunu iptal etmişler fransada bende sorma hiç motivem yok ha bire kaçamak yapıyorum ama yavaş yavaş adapte olcam yemin ederim 3 aydır bişey yemiyomuşum ben yaa şimdi karnım doyduhadi birlikte başaralım verelim şu kiloları tatlımm yaa
Sen güçlendirme yapıyordun değil mi bebişin vardı emziriyordun :26::26::26: Üzüldüm tatlım ya inşallah tez zamanda düzelirsin... Dukandan sonra karatay cennet gibi geldi... Ben dün aldım kitabını okuma aşamasındayım henüz... Verelim beraberce şu kiloları artık...Senin kaç kilon kaldı vermen gereken :26::26::26:
inşallah canım saol valla verelim yaa ben hedefimi değiştim 58 yaptım 7 kilo vermek istiyorum ama 29 haziranda 1 aylık kıbrısa gitcem o zamana kadar ne gitse karr senin ne kadar kaldı
Benim son 6 ama gitmiyor bir türlü bir aydır 6 için uğraşıyorum
burda çok güzel kilo verenler canım 1 ayda 5 6 kg veren bile var boş yere dukanla eziyet etmişiz vücudumuza valla istersek 1 ayda 5 kg verebiliriz hatta isteyelim ve verelim
ögle yemegim(14:45bitti)
1kase cacık
bulgur pilavı(hepsini bitiremedim doydum)
et sote(ete as eriyorum kızlar)
yürüyüs markete indik 20 dk dolandık
Eki Görüntüle 425972
İstiyorum,istiyorum,istiyorum
o zamaaaan şu dk itibaren kaçamak yokk menülerimizi düzenli yazıp listeye girelimmm
Ben henüz giremem tatlım okuma aşamasındayım henüz
o zaman dikkat edelim yediklerimizee canımm zamanla kurtulalım yüklerimizdenn
Merhaba kızlar 3 günlük dukan diyetinden sonra kendimi buraya attım. Metobolizmam maf oldu. Tüm protein ürünlerinden tiksindim 3 gündür acım resmen. Gram oynama yok sanki.
Diyete baktım herşey var yahu . Güzel zayıflayan oldu mu aranızda?
burda çok güzel kilo verenler canım 1 ayda 5 6 kg veren bile var boş yere dukanla eziyet etmişiz vücudumuza valla istersek 1 ayda 5 kg verebiliriz hatta isteyelim ve verelim
canım sen şanslısın ki karatay beslenme şekli var hayatında.hem ben eminim ki hamileliğin boyunca sen fazla kilo almayacaksın,aldıklarını da doğumdan hemen sonra vereceksin.sakın kiloyu kafana takma.ne kadar şanslı olduğunu düşün,çünkü 2. kez anne olacaksın.keşke benim de bi bebişim olsa da kilo alsam
canım aslında benim 1 yıl öncesine kadar vajinismus sorunum vardı.1 yıl önce tedavi oldum kurtuldum allaha şükür....sonra birkaç ay da olmasını istemedik.ama fizyolojik olarak bi sorun yok.zamanı gelmedi daha sanırım
Sağlıkla bebişini kucağına al da sende bu azim varken nasol olsa hemen vericeksin hamilelik kilolarını da:)
ıyınıyetlı ,leylak84
amin kızlar sagolun
ögle yemegim(14:45bitti)
1kase cacık
bulgur pilavı(hepsini bitiremedim doydum)
et sote(ete as eriyorum kızlar)
yürüyüs markete indik 20 dk dolandık
Eki Görüntüle 425972
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?