Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

evet canım doktor söyledi kızımda çok kötü etkilendi demiri kanı falan düştü ayrıca dukanında doktorluğunu iptal etmişler fransada bende sorma hiç motivem yok ha bire kaçamak yapıyorum ama yavaş yavaş adapte olcam yemin ederim 3 aydır bişey yemiyomuşum ben yaa şimdi karnım doydu hadi birlikte başaralım verelim şu kiloları tatlımm yaa

Sen güçlendirme yapıyordun değil mi bebişin vardı emziriyordun :26::26::26: Üzüldüm tatlım ya inşallah tez zamanda düzelirsin... Dukandan sonra karatay cennet gibi geldi... Ben dün aldım kitabını okuma aşamasındayım henüz... Verelim beraberce şu kiloları artık...Senin kaç kilon kaldı vermen gereken :26::26::26:

inşallah canım saol valla verelim yaa ben hedefimi değiştim 58 yaptım 7 kilo vermek istiyorum ama 29 haziranda 1 aylık kıbrısa gitcem o zamana kadar ne gitse karr senin ne kadar kaldı

inşallah canım saol valla verelim yaa ben hedefimi değiştim 58 yaptım 7 kilo vermek istiyorum ama 29 haziranda 1 aylık kıbrısa gitcem o zamana kadar ne gitse karr senin ne kadar kaldı

Benim son 6 ama gitmiyor bir türlü bir aydır 6 için uğraşıyorum

ögle yemegim(14:45bitti)
1kase cacık
bulgur pilavı(hepsini bitiremedim doydum)
et sote(ete as eriyorum kızlar)

yürüyüs markete indik 20 dk dolandık

Merhaba kızlar..

öğle yemeğim:
yine
ızgara tavuklu salata..

bu kadar başka yok..

bu akşam yürüyüş yapamıycam kızlar..hamama gitmeyi düşünüyorum..sırtım ve belim çok ağrıyor..sıcak ve güzel bir masaj iyi gelir..

Yazık günah walla. Şu Dukan'ı yapıpp da uzun vadede mutlu olan kimseyi tanımadım ben şahsen

inşallah allah hayırlısı ile en kısa zamanda sanada nasip etsin bitanem kiloyu takmamaya calısıyorum sanırım kafamda hedefe ulasamadıgım icin biseyler yarım kaldıgı icin sanırım toparlayamadım bi türlü ama dedigin gibi sanslıyım karatay var hayatımda

canım inş. en kısa zamanda bebiş nasip etsin karataycı bebişleri doguralım birlikte allah kimseye aratmasın allah isteyen herkese nasip etsin amiiinnn

Sağlıkla bebişini kucağına al da sende bu azim varken nasol olsa hemen vericeksin hamilelik kilolarını da:)

tesekkürler arkadasım inşallah saglıkla kucagıma almak nasip eder hayırlısı ile dogumdan sonra kurtulcaz kilolarda bunda da bihayır vardır

ıyınıyetlı ,leylak84
amin kızlar sagolun

allah kabul etsin btanem bende bu sene ramazan cok özenmiştim nasip olmadı ohhh karatayla süper oruc tutcam demişti hevesim kursagımda kaldı artık seneye ya da diger seneye kaldı valla borclar da cogaldı napcaz simdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…