Allah kabul etsin Leylak :)
kandil yarın değil mi:26:
Allah kabul etsin.
Peynir nasıl yapıyosun? Anlatırsan çok sevinirim
papişim allah kabul etsin iftardan sonra şöyle karşılıklı çay içebilseydik hayatımallah kabul etsın canım.kahvaltında super gayet dogru seyler yemıssın cayı tek gecerım zatenben bugunde nıyetlıyım aksam cayımı bol bol ıcerım artık
ögle yemegim(14:45bitti)
1kase cacık
bulgur pilavı(hepsini bitiremedim doydum)
et sote(ete as eriyorum kızlar)
yürüyüs markete indik 20 dk dolandık
Eki Görüntüle 425972
Valla canımete aşermen nasıl güzel yaaa tatlıya da aşerebilirdin ne güzel ye istediğin kadar afiyet olsun
İsteyince oluyo di mi? Çok isteyince de çok çok olur di mi?[/Q
oluuuuuuuurrrrrr olacaaaaaaaakk
bak bunu hic düsünmemiştim ama tatlılar gözüme hic hos gelmiyor canım cekmiyor bugün ve kimin evine gitsem hep et kokuları geliyor anlatamam nasıl bi kokuyor güzel yemin edreim dün akam ki et yemeginin tavasını sıyırdım parmaklarımla öyle bi hos geldi ki anlatamam halbuki ilk bebegimde etten nefret etmistim kac ay et yememiştim tuhaf duygulaar hormonlar nasıl degişiyor böyle anlatamam insan sasıp kalıyor simdi komsum tatlı getirdi ben tabi yemiycem cünkü canım cekmiyor valla bak fotosunu koyayım oglusla kocişe vereyim
Eki Görüntüle 426041 hayırrrrr
canım cacık istedi akşam iftara yaparım oooh sarımsaklı sarımsaklı içerim
İstediğin her şeyi sorabilirsin Deniz :)
Kitabı alıp okudum ben hem de her ikisini de ..
Kuruyemişlere gelince ben sabahları 1 çay bardağı öğlen ve akşam ise 1 avuç yerim tok tutsun diye yanlış bir şey yapmıyorsun
4 kez iyidir benim basen bölgemden şikayetim var ona yönelik egzersiz yapıyorum mesela :)
selam kızlar eylül ayında dukan yapmaya başladım 11 kg verdim tabi bi süreden sonra kilo vermem durdu Allah'a şükür kilo almadım ama 3-4 aydır kg veremiyorum bugun 4. gün oldu karataya başladım ama açıkçası tam yapamıyorum çünkü henüz çözemedim beslenme düzenini..sabahları dogru yapıyorum da aksamları dogru mu yanlıs mı bilemiyorum 2. gün tartıldıgımda 1 kg vermiş gözüküodum ama bende bagırsak problemi var ve bgn baktıgımda o 1 kg geri gelmiş gözüküyor..dukan yaparken activia kayısılı yiordum günde 1 tane sanki o düzenliyordu..yine yesem bişey olur mu birde ben 2. kitabı aldım şu üstünde yeşil mezure olandan sarılı olandan almam gerekiyor sanırım..1 ay sonra düğünüm var ve bnm 5 kg daha fazlam kaldı..yardımlarınızı ve desteginize acayip ihtiyacım var kızlar..
Kızlar merhaba...
Bende kitabımı aldım okumaya başladım aklıma takılan yerleri size sorup başlıyorum diyete
Herkesin yazdıklarını anca okuyabildim. Durumlar gayet güzel gözüküyor:)
Şimdi benim durum şu:
Saat 7.30'da: 70 dk dışarda tempolu yürüyüş
Kahvaltı: Klasik Karatay:
Öğle yemeği: O kadar tok hissediyorum ki henüz gitmedim yemeğe! Bi de bugün öğledensonra bi arkadaşıma gidicem. Varsa belki kısır yerşm dşye düşündüm ve öğleni atlamaya karar verdim. Hata mı ettim?
Akşam: Domates çorba, közlenmiş patlıcan ve ızgara tavuk yiycem (planladığım öğün bu)
Merhaba kızlar 3 günlük dukan diyetinden sonra kendimi buraya attım. Metobolizmam maf oldu. Tüm protein ürünlerinden tiksindim 3 gündür acım resmen. Gram oynama yok sanki.
Diyete baktım herşey var yahu . Güzel zayıflayan oldu mu aranızda?
BUGUN BENDE BASLIYORUM ASLINDA HERGUN OKUMAYA CALISIYORUM YAZDIKLARINIZI AMA BI TURLU MOTIVE OLAMIYDUM SABAHLARI EKMEK YEMEME OLAYI ZOR GELIYO
BUGUNKU MENUM
SABAH 1 YUMURTA
5 zeytın
1 dılım peynır
ÖĞLE 8 mercımek kofte
1 avuc fındık 6-7 cılek
ara 7 fındık
toplamda 4 bardak su ıctım 73,1 kıloyum pazartesı sabah pazartesı salı da karatay yaptım ama kacamaklarım oldu pazartesı gunu tartılıcam burdakı bı arkadasımız sayesınde 56 kılo hedef belırledım 5 ay da ınsallah bu sefer basarabılırım
ögle yemegim(14:45bitti)
1kase cacık
bulgur pilavı(hepsini bitiremedim doydum)
et sote(ete as eriyorum kızlar)
yürüyüs markete indik 20 dk dolandık
Eki Görüntüle 425972
olsun canım nasıpse sonrakı senelere tutarsın saglıkla ınsaallah once bebıs bı gelsın anne sutu alsın da gerısı kolayinşallah allah hayırlısı ile en kısa zamanda sanada nasip etsin bitanem kiloyu takmamaya calısıyorum sanırım kafamda hedefe ulasamadıgım icin biseyler yarım kaldıgı icin sanırım toparlayamadım bi türlü ama dedigin gibi sanslıyım karatay var hayatımda
canım inş. en kısa zamanda bebiş nasip etsin karataycı bebişleri doguralım birlikte allah kimseye aratmasın allah isteyen herkese nasip etsin amiiinnn
tesekkürler arkadasım inşallah saglıkla kucagıma almak nasip eder hayırlısı ile dogumdan sonra kurtulcaz kilolarda bunda da bihayır vardır
allah kabul etsin btanem bende bu sene ramazan cok özenmiştim nasip olmadı ohhh karatayla süper oruc tutcam demişti hevesim kursagımda kaldı artık seneye ya da diger seneye kaldı valla borclar da cogaldı napcaz simdi
ah tatlım ah ne kadar cok ısterdım bunu bır bılsen.aylardır burdayız hergun konusuyoruz arkadas olduk cok alıstık bırbırımızetutabilirsen birkaç gün tutayım diyorum amin canım
amin canım
5 kg sütü kaynatıp ılıyınca peynir mayasından yarım kapak içine koyup güzelce karıştırıyorum
sarıp bakletiyorum 1,5-2 saat bekletip temiz bir tülbente döküyorum
üstünede ağırlık koyup suyunu iyice çıkarıyorum
birkaç saatte öyle bekliyor al sana peynir akşama yersin
EMELE bu çıkan su ile ekmek yaptım yoğut gibi birşey oluyor çokta faydalıymış
papişim allah kabul etsin iftardan sonra şöyle karşılıklı çay içebilseydik hayatım
oruç tutanlar papişim leylakım ne güsel...
nasıl gidiyor zorlandınız mı:26:
Propycilcim 2 öğün yaptım bugün yine ben.. YAnımda öğrencilerim de vardı yemek yemediğimi bile unutmuşum hiç acıkmadım ayyy çok seviniyorum
Sen ne yaptın nerelerdesin
heeey ben de oruçluyum bugün 2. günüm çok kolay elhamdülillah
ama dün akşam imsağa kadar habire yedim diyebilirim
iftarda tam yiyip bi de sahurdamı yemek lazım acaba
veee bugün zar zor da olsa 59,8 leri gördüm.
malum oruç yürüyüş spor yok
açında açıyım
o güzel dizayn kahvaltılar da yok tabi
Oruçla ilgili soru soran arkadaşımız vardı:
Allahü teâlâ, Receb ayında oruç tutanları mağfiret eder. [Gunye]
Receb-i şerifin bir gün başında, bir gün ortasında ve bir gün de sonunda oruç tutana, Receb'in hepsini tutmuş gibi sevap verilir. [Miftah-ül-cenne]
Ramazan ayı dışında Allah rızası için bir gün oruç tutan, iyi bir yarış atının bir asırda alacağı mesafe kadar Cehennemden uzaklaşır.) [Ebu Yala]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?