Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Allah kabul etsin Leylak :)
kandil yarın değil mi:26:

tutabilirsen birkaç gün tutayım diyorum amin canım

Allah kabul etsin.

Peynir nasıl yapıyosun? Anlatırsan çok sevinirim

amin canım
5 kg sütü kaynatıp ılıyınca peynir mayasından yarım kapak içine koyup güzelce karıştırıyorum
sarıp bakletiyorum 1,5-2 saat bekletip temiz bir tülbente döküyorum
üstünede ağırlık koyup suyunu iyice çıkarıyorum
birkaç saatte öyle bekliyor al sana peynir akşama yersin

EMELE bu çıkan su ile ekmek yaptım yoğut gibi birşey oluyor çokta faydalıymış

allah kabul etsın canım.kahvaltında super gayet dogru seyler yemıssın cayı tek gecerım zatenben bugunde nıyetlıyım aksam cayımı bol bol ıcerım artık
papişim allah kabul etsin iftardan sonra şöyle karşılıklı çay içebilseydik hayatım

Valla canım ete aşermen nasıl güzel yaaa tatlıya da aşerebilirdin ne güzel ye istediğin kadar afiyet olsun

bak bunu hic düsünmemiştim ama tatlılar gözüme hic hos gelmiyor canım cekmiyor bugün ve kimin evine gitsem hep et kokuları geliyor anlatamam nasıl bi kokuyor güzel yemin edreim dün akam ki et yemeginin tavasını sıyırdım parmaklarımla öyle bi hos geldi ki anlatamam halbuki ilk bebegimde etten nefret etmistim kac ay et yememiştim tuhaf duygulaar hormonlar nasıl degişiyor böyle anlatamam insan sasıp kalıyor simdi komsum tatlı getirdi ben tabi yemiycem cünkü canım cekmiyor valla bak fotosunu koyayım oglusla kocişe vereyim

hayırrrrr

Son düzenleme:

ben ikinci kızıma hamileyken rüyamda mangallar yapar et yerdim.

canım nasıl egzersizler yapıyosun bahsetsene biraz...

hoşgeldin canım merak etme karataya uyduğun sürece 1 ayda halledersin 5kg.yu.hergün menülerini paylaş hatan varsa söyleyelim...

Kızlar merhaba...

Bende kitabımı aldım okumaya başladım aklıma takılan yerleri size sorup başlıyorum diyete

hoşgeldin canım...

canım bende bugün 2 öğün yapıcam .sabah 9,da karatay kahvaltısı yaptım dahada acıkmadım

BUGUN BENDE BASLIYORUM ASLINDA HERGUN OKUMAYA CALISIYORUM YAZDIKLARINIZI AMA BI TURLU MOTIVE OLAMIYDUM SABAHLARI EKMEK YEMEME OLAYI ZOR GELIYO
BUGUNKU MENUM
SABAH 1 YUMURTA
5 zeytın
1 dılım peynır
ÖĞLE 8 mercımek kofte
1 avuc fındık 6-7 cılek
ara 7 fındık
toplamda 4 bardak su ıctım 73,1 kıloyum pazartesı sabah pazartesı salı da karatay yaptım ama kacamaklarım oldu pazartesı gunu tartılıcam burdakı bı arkadasımız sayesınde 56 kılo hedef belırledım 5 ay da ınsallah bu sefer basarabılırım

hoşgeldin aramıza evet burda güzel zayıflayan çok sende istersen başarabilirsin...

sende hoşgeldin aramıza sabah menün az .canım ilk sayfamızda örnek menüler var ordan yararlanabilirsin.umarım hedefine ulaşırsın....

olsun canım nasıpse sonrakı senelere tutarsın saglıkla ınsaallah once bebıs bı gelsın anne sutu alsın da gerısı kolay

ah tatlım ah ne kadar cok ısterdım bunu bır bılsen.aylardır burdayız hergun konusuyoruz arkadas olduk cok alıstık bırbırımıze

2 öğün yemeği hiç düşünmezdim...

Güleryüzcüm tatlıda güzel görünüyor güzel hamişcim.. etin gi si 0 herhalde şanslısın valla ye gari
2. öğünüm

Bir kepçe mercimek çorbası
Kaç tane bilmiyorum ama minik minik sarmalardan yidim (bulgurlu yaprak)
salata
yer fıstığı-fındık

bişi sorsam yuvarlak köfte hazırladık. hani bir patlıcanı alaca soyup yuvarlak kesip bi köfte bi patlıcan patates de var mıydı bilmiyorum dizip fırınlıyorduk ya tarifi nasıldı acep bilen var mı
:26:

oruç tutanlar papişim leylakım ne güsel...
nasıl gidiyor zorlandınız mı:26:

Propycilcim 2 öğün yaptım bugün yine ben.. YAnımda öğrencilerim de vardı yemek yemediğimi bile unutmuşum hiç acıkmadım ayyy çok seviniyorum
Sen ne yaptın nerelerdesin

heeey ben de oruçluyum bugün 2. günüm çok kolay elhamdülillah
ama dün akşam imsağa kadar habire yedim diyebilirim
iftarda tam yiyip bi de sahurdamı yemek lazım acaba
veee bugün zar zor da olsa 59,8 leri gördüm.
malum oruç yürüyüş spor yok
açında açıyım
o güzel dizayn kahvaltılar da yok tabi

ikinci öğün 16:00 bitti
1 kase mercimek çorba
yarım tabak az bulgurlu,kıymalı pazı yemeği
4-5 kaşık taze fasulye
1 bardak ayran
7-8 tane kabuklu fıstık
1 incir
1 kayısı
bitki çayım 3 fincan..çook doydumeskiden tıkabasa yermişim şimdi anlıyorum hep rahatsız olurdum şimdiiki doygunluk öyle rahatki..
regl olunca spor yapamıyorum bir kaç gün sadece temposuz yürüyüş...

Canım sen bi ara göründün kayboldun geri mi döndün ne

Allah kabul etsin orucunu.. Yalnız 2 öğün yapıyoruz.. İftar da da ye sonra yeme bence..

Patlıcan kebabı
2 kg. kalın ve düz patlıcan
1 kg. yağlı kıyma
Köfte baharatı
5 adet domates
4 adet yeşil biber
Karabiber
Tuz

1.Kıymayı, köfte baharatını, karabiberi ve tuzu iyice yoğurun.
2.Patlıcanları kalın kalın dilimleyin.
3.Fırın tepsisine resimdeki gibi bir patlıcan bir kıymalı harçtan dizin.
4.Domates ve biberleri doğrayıp tepsinin ortasına yerleştirin.
5.Üzerine biraz tereyağ ve tuz ekin.
6.Önceden 200 C’ ye ısıtılmış fırında yaklaşık 40 dk. kadar pişirin.
7.Sıcak olarak servis yapın.

Canım yarın bende oruç tutmak istiyorum ama reglim Son dönemde olduğu için pek halsizlik yapmıyor, acaba tutabilir miyim? yani regl döneminde tutunca sayılır mı ki?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…