oruç tutanlar papişim leylakım ne güsel...
nasıl gidiyor zorlandınız mı:26:
Propycilcim 2 öğün yaptım bugün yine ben.. YAnımda öğrencilerim de vardı yemek yemediğimi bile unutmuşum hiç acıkmadım ayyy çok seviniyorum
Sen ne yaptın nerelerdesin
Bizim pazarda var mı acaba hiç dikkat etmedim...
Bu arada oruç tutan arkadaşlar allahım kabul etsin inşallah
oruç tutanlar papişim leylakım ne güsel...
nasıl gidiyor zorlandınız mı:26:
Propycilcim 2 öğün yaptım bugün yine ben.. YAnımda öğrencilerim de vardı yemek yemediğimi bile unutmuşum hiç acıkmadım ayyy çok seviniyorum
Sen ne yaptın nerelerdesin
teşekkürler arkadaşım evet akşam diyo özellikle.sanırım mantık şu akşam yatmadan önce leptin hormonu aç karnına devreye gireceği için sanırım bu saatlarde spor yapmak bu hormonun salgısını hızlandırıyor yada uyarıyor öle bişiyler yazıyordu kitapta ama ben mesela kendimce bişi geliştirdim eğer ev işinden vaktim kalırsa akşam 10-11 gibi evde 15 dakka yürüyorum hızlı tempoda 40 dkk olmuyo valla.zaten geç yatıorum ben 1- 2 gibi.malum koridorda uzun olunca yürüyüş yolu gibi oluyor.hiç yoktan iyidir
teşekkürler cevap için arkadaşım ben yeniyim burda kimse görmüyormu mesajımı dedim bir an:) ben gündüz 40 dakika yürüyorum ama hergün çıkamıyorum haftada dört kez falan ayrıca son bişiy daha sorucam müsadenle akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum diğer öğünler gibi bundada bi kaç tane fındık badem yiyorum ekmek hissi versin diye yanlışmı yapıyorum acaba siz tecrübeli karataycılara danışayım dedim
inşallah allah hayırlısı ile en kısa zamanda sanada nasip etsin bitanem kiloyu takmamaya calısıyorum sanırım kafamda hedefe ulasamadıgım icin biseyler yarım kaldıgı icin sanırım toparlayamadım bi türlü ama dedigin gibi sanslıyım karatay var hayatımda
canım inş. en kısa zamanda bebiş nasip etsin karataycı bebişleri doguralım birlikte allah kimseye aratmasın allah isteyen herkese nasip etsin amiiinnn
tesekkürler arkadasım inşallah saglıkla kucagıma almak nasip eder hayırlısı ile dogumdan sonra kurtulcaz kilolarda bunda da bihayır vardır
BUGUN BENDE BASLIYORUM ASLINDA HERGUN OKUMAYA CALISIYORUM YAZDIKLARINIZI AMA BI TURLU MOTIVE OLAMIYDUM SABAHLARI EKMEK YEMEME OLAYI ZOR GELIYO
BUGUNKU MENUM
SABAH 1 YUMURTA
5 zeytın
1 dılım peynır
ÖĞLE 8 mercımek kofte
1 avuc fındık 6-7 cılek
ara 7 fındık
toplamda 4 bardak su ıctım 73,1 kıloyum pazartesı sabah pazartesı salı da karatay yaptım ama kacamaklarım oldu pazartesı gunu tartılıcam burdakı bı arkadasımız sayesınde 56 kılo hedef belırledım 5 ay da ınsallah bu sefer basarabılırım
Canım yarın bende oruç tutmak istiyorum ama reglimSon dönemde olduğu için pek halsizlik yapmıyor, acaba tutabilir miyim? yani regl döneminde tutunca sayılır mı ki?:26:
saol cevabın için felekkcim, Allah kabul etsinregl döneminde oruç tutulmaz asyatescim.
kızlar bu gün bende oruçluyum,allah kabul eder inşallah.çok rahat geçti şimdiye dek.hiç acıkmadım susamadım,baş ağrısı falan yaşamadım çok şükür.sahurda klasik karatay kahvaltımı yaptım.çökelekli,kaşarlı 2 yumurtayla tereyağında omlet yaptım,10 zeytin.domates,salatalık,taze dereotu,nane,marul yedim bol su içtim.
canım boyunu şimdiki kilonu hedefini yaz yapayım sanada çizelge
Bazı marketlerde vakfıkebir'in tereyağı var, oda çok güzel oluyor ve katkısız. AOÇ'yi de öneririm
efet lütfen banada yaparmısın ? yazsaam şimdiden
boy 172
şimdiki kilo 105
hedef şimdilik 80
canım nasıl egzersizler yapıyosun bahsetsene biraz...
Canım sen bi ara göründün kayboldun geri mi döndün ne
Allah kabul etsin orucunu.. Yalnız 2 öğün yapıyoruz.. İftar da da ye sonra yeme bence..
Canım yarın bende oruç tutmak istiyorum ama reglimSon dönemde olduğu için pek halsizlik yapmıyor, acaba tutabilir miyim? yani regl döneminde tutunca sayılır mı ki?:26:
bugün yediklerim
1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
domates
peynir
1 dilim salam
kabak mücver
bitki çayı
2.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk eti
yarım kase yoğurt
közlenmiş domates-biber
şimdi de bitki çayımı içiyorum:126::126:
spor:45 dk yürüdüm:109:
araöğünümm
badem, salatalık,2 zeytin ve az kaşar peynir
akşamada salata ve yoğurt ile geçiştirmeyi düşünüyorumm.ayrıca arkadaşlar sizce benim durumumda 3 öğünmü iyi olur,,,yani çalışıyorum sabah 8,30 gibi kahvaltı yapıyorum..bugün 1 günüm..105 kilo 175 boyundayım ne yapmalıyım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?