Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım ıyı gıdıyo 2.gunum zaten zorlanmıyorumda su bıtkı cayı turk kahvesı gıbı sıvılıarı gun ıcınde tuketmeye alısmısımya elım boş kaldı yaw

canım bende 2 öğün yapıcam bugün sabah 9,30da kahvaltı yaptım daha acıkmadım artık eve gidince yerim kapatırım dükkanı bundan sonra bende 2 öğün yapmak istiyorum kahvaltıyı işyerinde yapıyorum zaten biraz daha geç yaparım 10-11 arası tamam işte...

bende hep akşamları aç karnına spor yapıyorum ve cok faydasını görüyorum ama böyle oldugunu bilmiyodum hocamız cok doğru demiş

öğünle birlikte yiyebilirsin tabiki canım bende yiyorum tok tutuyor..bazen ekmek canım istiyor onuda bir lokmacık yemeğe banıyorum okadar

amin canım inşallah inşallah

hoşgeldin canım.sanki aylar önce de yazıyomuydun buraya yoksa bana mı öyle geldi:44::44::44:

Canım yarın bende oruç tutmak istiyorum ama reglim Son dönemde olduğu için pek halsizlik yapmıyor, acaba tutabilir miyim? yani regl döneminde tutunca sayılır mı ki?:26:

regl döneminde oruç tutulmaz asyatescim.

kızlar bu gün bende oruçluyum,allah kabul eder inşallah.çok rahat geçti şimdiye dek.hiç acıkmadım susamadım,baş ağrısı falan yaşamadım çok şükür.sahurda klasik karatay kahvaltımı yaptım.çökelekli,kaşarlı 2 yumurtayla tereyağında omlet yaptım,10 zeytin.domates,salatalık,taze dereotu,nane,marul yedim bol su içtim.

saol cevabın için felekkcim, Allah kabul etsin

bugün yediklerim

1.öğün:
1 haşlanmış yumurta
domates
peynir
1 dilim salam
kabak mücver

bitki çayı

2.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba
avuç içi kadar tavuk eti
yarım kase yoğurt
közlenmiş domates-biber
şimdi de bitki çayımı içiyorum
:126::126:

spor:45 dk yürüdüm:109:

araöğünümm
badem, salatalık,2 zeytin ve az kaşar peynir
akşamada salata ve yoğurt ile geçiştirmeyi düşünüyorumm.ayrıca arkadaşlar sizce benim durumumda 3 öğünmü iyi olur,,,yani çalışıyorum sabah 8,30 gibi kahvaltı yapıyorum..bugün 1 günüm..105 kilo 175 boyundayım ne yapmalıyım:18:

2. öğün :

1 ufak tabak etli sebze yemeği
1 koca kase yoğurtlu semizotu

saat 8 olmadanda 1 avuç badem yemeyi düşünüyorum

su: 2.5 lt
spor : belki lesli yaparım

Canım sen bi ara göründün kayboldun geri mi döndün ne

Allah kabul etsin orucunu.. Yalnız 2 öğün yapıyoruz.. İftar da da ye sonra yeme bence..

Evet öyle olmuştu. Şimdi başka yerlerde biraz kayıbım.
Tamam 2 öğün yapalım.

Canım yarın bende oruç tutmak istiyorum ama reglim Son dönemde olduğu için pek halsizlik yapmıyor, acaba tutabilir miyim? yani regl döneminde tutunca sayılır mı ki?:26:

canım reglin bitince tamamen tertemiz olunca tutabilirsin.
1 gün 10 gün istediğin kadar ben 10 gün tutacağım inşallah.

kabak mücver fırındadır değil mi

erken kalkana 3
geç kalkana 2 öğün

merhaba kızlar
oruç tutan arkadaşlarım Allah kabul etsin..
bugün yediklerim sabah klasik karatay kahvaltım 1 çay bardağı fındık badem karışımı ,omega 3= 6 tane 300mglık
saat 5buçuk son öğünüm 1 tabak kuru fasülye ,yoğurt bi avuç badem
kızlar 8 gündür 79 um ilk hafta bolca verdim ve durdu kaçamağım biliyorsunuz bir kez kakaolu kek yemiştim dün ve bugün 2 öğün yaptım bi öneriniz var mı spor diyeceksiniz temizlik yapıyorum bu ara fırsatım yok bugün buranın pazarı 1.5 saat dışarıdaydım yürüyüş sayılmaz ama çok yoruldum...sevgiler kızlar

ben 2 gündür koptum gittim
yediklerimi ne siz sorun ne ben söyliyeyim:18::18:
kendimi biran önce toparlamazsam işin ucu kaçacak eminim..onun için bugün sondu
geçen günki kilo motivasyonumu çok düşürdü..yürüyüşte yapamıyorum..
taşınma işi de cabası..offf..yine bunalım takılıp sizi de sıkıyorum..kusura bakmayın..sadece paylaşmak istedim..
düzelicem ama söz
işte böyle kızlar ne varsa hakettim cezalıyım kendi kendime

Bol su için çıtır adaylarıı

Akşam yemeğini erken saatlerde yemeğe çalışın.. Metobolizma akşamları daha yavaş olduğundan eritebilelim diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…