Bol su için çıtır adaylarıı
Akşam yemeğini erken saatlerde yemeğe çalışın.. Metobolizma akşamları daha yavaş olduğundan eritebilelim diye..
ben 2 gündür koptum gittim
yediklerimi ne siz sorun ne ben söyliyeyim:18::18:
kendimi biran önce toparlamazsam işin ucu kaçacak eminim..onun için bugün sondu
geçen günki kilo motivasyonumu çok düşürdü..yürüyüşte yapamıyorum..
taşınma işi de cabası..offf..yine bunalım takılıp sizi de sıkıyorum..kusura bakmayın..sadece paylaşmak istedim..
düzelicem ama söz
işte böyle kızlar ne varsa hakettim cezalıyım kendi kendime
toparlarsın üzülme canım yaa... şu an durumun motivasyonunu düşürmüştür kolay değil şehir değiştireceksin toptan evi kaldırıp kolilemek yardımcın da yok galiba... ben sadece yaz temizliği yapıyorum moralim bozuk ... sen de düzene gireceksin ...herşey güzel olucaaaak
merhaba kızlar
oruç tutan arkadaşlarım Allah kabul etsin..
bugün yediklerim sabah klasik karatay kahvaltım 1 çay bardağı fındık badem karışımı ,omega 3= 6 tane 300mglık
saat 5buçuk son öğünüm 1 tabak kuru fasülye ,yoğurt bi avuç badem
kızlar 8 gündür 79 um ilk hafta bolca verdim ve durdu kaçamağım biliyorsunuz bir kez kakaolu kek yemiştim dün ve bugün 2 öğün yaptım bi öneriniz var mı spor diyeceksiniz temizlik yapıyorum bu ara fırsatım yok bugün buranın pazarı 1.5 saat dışarıdaydım yürüyüş sayılmaz ama çok yoruldum...sevgiler kızlar
ben 2 gündür koptum gittim
yediklerimi ne siz sorun ne ben söyliyeyim:18::18:
kendimi biran önce toparlamazsam işin ucu kaçacak eminim..onun için bugün sondu
geçen günki kilo motivasyonumu çok düşürdü..yürüyüşte yapamıyorum..
taşınma işi de cabası..offf..yine bunalım takılıp sizi de sıkıyorum..kusura bakmayın..sadece paylaşmak istedim..
düzelicem ama söz
işte böyle kızlar ne varsa hakettim cezalıyım kendi kendime
Canım ondan sık girmiyorsun sen
Canım arada bizim de motivasyonu düşüyor inanki. Senin canın da sıkkın taşınma ve tayinden dolayı.. Canım pozitif olmaya kendin ve ailen için herşeyin en iyisini yapmaya çalış lütfen.
Menülerini yine düzenli yaz kaçamak da yapma canım yeter
ögle yemegim(14:45bitti)
1kase cacık
bulgur pilavı(hepsini bitiremedim doydum)
et sote(ete as eriyorum kızlar)
yürüyüs markete indik 20 dk dolandık
Eki Görüntüle 425972
sağol canım benim..daha iyiyim şimdi..sizinle paylaşınca rahatladımİyi akşamlar güzel hanımlar, umarım herkes iyidir.
Sersum'cuğum üzülme hepimizde oluyor. Ben de bugünlerde meyve konusunda kendimi tutamıyorum, ve bana bu artı kilo olarak döndü gibi. Senin durumunda çok normal, yeni bir şehir, taşınmak önemli bir stres sebebiymiş. Tekrar kolay gelsin diyorum.
sağol canım benim..heralde çok üstüste geldi herşey ondan..kilo da veremeyince iyice moralim bozuldu..haklısın..burada sizlerle olmak rahatlatıyor insanı..tamam söz yazıcam menülerimi düzenli.ve sabredip üzmiycem kendimi
iyi ki varsınız..
Ben de kilo veremeyince kaçamak yaptım ama hemen toparladım canım.. iyi ki devam etmişim şimdi çookk iyiyim sabrın sonu selamettir..
Kilo veremesen de sıkılaşıyorsun sporla ve ardından kilolar da gidiyor.. Plates yapmayı deneyebilirsin çok işe yarıyor haftada 2 filan yap bence.. Şimdi eşin de nöbetçi çok yorgun değilsen 40 dak plates sana çok iyi gelir ne dersin.. Canım sen de iyi ki varsın
Fzguncum sen nerelerdeydin.. propycilde yok ortada kaçaklar sizi
canım benim bel fıtığım çok kritik bir noktada .onun için beli zorlayan geren hareketler çok sakıncalı benim için..2 kere ameliyattan döndüm..onun için çok korkuyorum..ama yürüyüş zorlamıyor..leslie dikkatli yapınca oluyor en iyisi 3 mil onu yapayım..
Canımcım, bugünlerde nedense biraz motivasyonum düştü. İki gündür özellikle meyve konusunda kendimi tutmaya çalışıyorum. İyi ki sizler varsınız, buraya gelince hemen moralim düzeliyor ve kendime geliyorum. Sen nasılsın canım, iyileştin gibi sanırım, yürüyüşlere başladın mı?
Sabahları ye yeter canım aman ha
Hepimiz iyi ki burdayız canımmmDaha tam iyileşmedim.. Faranjitim zor geçer benim:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?