Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bol su için çıtır adaylarıı

Akşam yemeğini erken saatlerde yemeğe çalışın.. Metobolizma akşamları daha yavaş olduğundan eritebilelim diye..

iyiniyetlim nabersin..yazdığımı okudun mu..kız bana hakettim..bi irademe hakim olamıyorum..moralim bozulunca hemen pess..ama ben de çok kızdım busefer bana..

toparlarsın üzülme canım yaa... şu an durumun motivasyonunu düşürmüştür kolay değil şehir değiştireceksin toptan evi kaldırıp kolilemek yardımcın da yok galiba... ben sadece yaz temizliği yapıyorum moralim bozuk ... sen de düzene gireceksin ...herşey güzel olucaaaak

sağol canım benim eşim çok yardımcı oluyor ama yine de stres var tabii..iyi dileklerin için teşekkür ediyorum..sizlerle yazışarak motive oluyorum zaten..bu akşam eşim de nöbetçi heralde kızımla yalnız kalınca moralim sıfırlandı..evet öyle olmalı..herşey çok güzel olucaakkk

Afiyet olsun Nazcım :)
akşam yemeğini çok geç yeme olmaz mı ben 3 .öğünü 1 avuç badem ile yapıyorum :)

Canım ondan sık girmiyorsun sen
Canım arada bizim de motivasyonu düşüyor inanki. Senin canın da sıkkın taşınma ve tayinden dolayı.. Canım pozitif olmaya kendin ve ailen için herşeyin en iyisini yapmaya çalış lütfen.
Menülerini yine düzenli yaz kaçamak da yapma canım yeter

sağol canım benim..heralde çok üstüste geldi herşey ondan..kilo da veremeyince iyice moralim bozuldu..haklısın..burada sizlerle olmak rahatlatıyor insanı..tamam söz yazıcam menülerimi düzenli.ve sabredip üzmiycem kendimi
iyi ki varsınız..

İyi akşamlar güzel hanımlar, umarım herkes iyidir.

ögle yemegim(14:45bitti)
1kase cacık
bulgur pilavı(hepsini bitiremedim doydum)
et sote(ete as eriyorum kızlar)

yürüyüs markete indik 20 dk dolandık

Eki Görüntüle 425972

Güleryüz'cüğüm, menülerine bayılıyorum. Çok güzel besleniyorsun, bebeğe de yarasın, afiyet bal olsun.:)

Oruç tutan arkadaşlar, Allah kabul etsin.

Sersum'cuğum üzülme hepimizde oluyor. Ben de bugünlerde meyve konusunda kendimi tutamıyorum, ve bana bu artı kilo olarak döndü gibi. Senin durumunda çok normal, yeni bir şehir, taşınmak önemli bir stres sebebiymiş. Tekrar kolay gelsin diyorum.

Öğle yemeğinden sonra: 1 erik, 3 çilek
akşam: 5 köfte, semizotlu salata, 1 su b. süt

45 dk yürüyüş

İyi akşamlar kızlar,
Bu akşamki öğünüm:
4 köfte,
Bol salata
4 dilim tost makinasında yapılmış patlıcan kızartması
cola Zero

Birazdan az sonra çekirdek citlicem.
1.5 saat yürüdüm. Cok fazla ev ısı yaptım. Cok yoruldum.

Simdi kahvemi iciyorum.

İyi geceler kızlar ..

sağol canım benim..daha iyiyim şimdi..sizinle paylaşınca rahatladım

Ben de kilo veremeyince kaçamak yaptım ama hemen toparladım canım.. iyi ki devam etmişim şimdi çookk iyiyim sabrın sonu selamettir..
Kilo veremesen de sıkılaşıyorsun sporla ve ardından kilolar da gidiyor.. Plates yapmayı deneyebilirsin çok işe yarıyor haftada 2 filan yap bence.. Şimdi eşin de nöbetçi çok yorgun değilsen 40 dak plates sana çok iyi gelir ne dersin.. Canım sen de iyi ki varsın

canım benim bel fıtığım çok kritik bir noktada .onun için beli zorlayan geren hareketler çok sakıncalı benim için..2 kere ameliyattan döndüm..onun için çok korkuyorum..ama yürüyüş zorlamıyor..leslie dikkatli yapınca oluyor en iyisi 3 mil onu yapayım..

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) ıclı kofte,bezelye ,fındık ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Nasılsinız canlarım,gercektende bende morfin etkisi yapıyorsunuz kizlAr nasil olecek bundan sonra bilmem
Bu gunu oruçlu geçirene Rabbim oruçlarını ve dualarını kabul etsin,evlenecek olana Rabbim huzur saglik mutluluk İhsan etsin,hastalarada şafi ismiyle şifa nasip etsin,temiz insanların yüzü suyu hurmetine dualarınız kabul olsun,inşallah.
Bugünkü menum
1 ogun
Saat 9
Yumurtalı fasulye
Peynir
Çerez
Zeytin 5 6 adet kadar
Limonlu cay

2ogun saat 4 gibi
Patlıcan kebabı
Yumurtalı fasulye çerez
Limonlu cay

Simdiye kadar belki 1,5 lt su
Spor bütün gün ayakta ev ısı (oldum)

Fzguncum sen nerelerdeydin.. propycilde yok ortada kaçaklar sizi

Canımcım, bugünlerde nedense biraz motivasyonum düştü. İki gündür özellikle meyve konusunda kendimi tutmaya çalışıyorum. İyi ki sizler varsınız, buraya gelince hemen moralim düzeliyor ve kendime geliyorum. Sen nasılsın canım, iyileştin gibi sanırım, yürüyüşlere başladın mı?

Eşim bel fıtığından ameliyat bile oldu canım.. Yürüyüş ona da iyi geliyor.. Geçmiş olsun doğru bunu yazmıştın önce ama aklımdan çıkmış.. Leslie yap canım sen de Kilo vermek de belini rahatlatır biliyorsundur zaten

Sabahları ye yeter canım aman ha
Hepimiz iyi ki burdayız canımmm Daha tam iyileşmedim.. Faranjitim zor geçer benim:2:

Son düzenleme:
Sabahları ye yeter canım aman ha
Hepimiz iyi ki burdayız canımmm Daha tam iyileşmedim.. Faranjitim zor geçer benim:2:

Bugün bir tek öğle yemeğinden sonra 1 erik, 3 çilek yedim. Onun dışında iyi gitti, akşam yemeğinden sonra da yürüyüş yaptım. Söz kahvaltıdan sonra meyve yok. İyi ki varsınız kızlar, sizlerin desteğiyle inşallah gidecek kilolar.

İyi akşamlar kızlar
Bugün niyetli olan arkadaşların orucunu Allah kabul etsin İftar yapılmış, gözler açılmıştır bol bol leptin olsun
Bugün öğlen yemek yemeye vaktim olmadı. 2. ve son öğünüm 19.30'da bitti.
1 fırında alabalık (neredeyse her öğün balık yesem bıkmam)
koca bir tabak keten tohumlu salata
3 gr omega 3

spor:45 dk yürüyüş
sıvı:4 litre su + 10 bardak çay + 2 bardak yeşil çay
Şimdi yine yanımda çay geçmişi okuyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…