Bugün bir tek öğle yemeğinden sonra 1 erik, 3 çilek yedim. Onun dışında iyi gitti, akşam yemeğinden sonra da yürüyüş yaptım. Söz kahvaltıdan sonra meyve yok. İyi ki varsınız kızlar, sizlerin desteğiyle inşallah gidecek kilolar.
Afiyet olsun Nazcım :)
akşam yemeğini çok geç yeme olmaz mı ben 3 .öğünü 1 avuç badem ile yapıyorum :)
Bol su için çıtır adaylarıı
Akşam yemeğini erken saatlerde yemeğe çalışın.. Metobolizma akşamları daha yavaş olduğundan eritebilelim diye..
kızlar tsh değerim 4.75 çıktı cnm sıkıldı normalin çok az üstünde çıkmış...(((
bilgisi olan var mı kızlar tsh ile alakalı?
Selam canım
çok geçmişler olsunBenimde 10 yıldır tsh ım yüksek ilaç kullanıyorum tek sıkıntı kilo vermek zor,tüylenme yapıyor ve bazı kişilerde gebeliğe engel deniliyor ama sende biliyorsun ki 3 çocuğum var. .58 kiloyum çok takma canım yani ilaçla düşüyor ...benim 10lara çıkıyordu
sağol cnm, sana da geçmiş olsun...ne bilim ikizcimm yaa taktımm kafayaaa.
kendiliğinden düşme olur muu acaba?
tekrar ne zaman tahlil yaptırayımm sencee?
ıdealıstcım gecmıs olsun canım doktorun gordumu sonucu o bırsey demedımı:44:
Canım doktorun ilaç vermedi mi:26:ilaçsız sanmıyorum:44:ilaçların bir zararı yok canım ya
3 ay sonra yaptır canım...:26:sonrada 6 ayda bir yaptırsan iyi olur
sağol tatlım
abartılacak bişey yok dedii 1 ay sonra tekrar tahlil yaptır dedi ama ne bilim iştee uzman dr değildi. sağlık ocağına gitmştm...
sağol tatlım
abartılacak bişey yok dedii 1 ay sonra tekrar tahlil yaptır dedi ama ne bilim iştee uzman dr değildi. sağlık ocağına gitmştm...
vermedi ilaç cnm. önemsenecek bişey yok dedi. ama gel de bana sor...1 ay sonra tekrar tahli yaptır dedi...
ozaman uzman doktora gitmen şart canımdahiliye veyahut endokrinolojiye gideceksin.. ihmal etme ama panikte yapma canım.. .ultrason falan çekerler nodül falan var mı diye..:26:
tamam cnm en kısa zamanda gideyim bakalım... sağol tekrar tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?