Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

1.öğün :
2 haşlanmış yumurta
1 parça peynir
10 adet zeytin
3 adet ceviz
2 adet incir
3 adet gün kurusu

2.öğün :
1 küçük kase çorba
2 kaşık yeşil fasülye
küçük parça tavuk
3 kaşık bulgur pilavı
salata

3.öğün :
1 adet tavuk baget
2 kaşık yeşil fasülye
2 kaşık patlıcan
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 adet ceviz
1 avuç kabak çekirdeği .

Kızlar annemin iki tane sorusu var. Deneyimli arkadaşlardan yardım istiyoruz:
1) Leblebi (sarısı veya beyazı) serbest mi?
2) Çay içerken yanına çekirdek çitlesek ara öğün mü saymalıyız? GI=0 diye biliyorum çekirdeğin. Mesela 20.00'dan sonra süt ve ayran serbestse çekirdekte serbest olabilir mi?

leblebı yasak
çekırdek mi zannetmıyorummm gı sıfır olaydı hoca derdı sen nerden cıkardın bebbem bunu gıııı

iftar menum

1 yumurta(yagda)
yogurtlu semızotu
3 kasık bulgur pılavı
fındık,ıncır,kayısı,
bırkac cubuk kraker,

yesıl cay form cay
normal cay,omega3

kızlar aylardır 17den sonra bırsey yemıyodum cok rahattım.. sımdı 20:30 da ıftar yapıyorum mıdem tas gıbı agırlıkta cabası(

kızlar aylardır 17den sonra bırsey yemıyodum cok rahattım.. sımdı 20:30 da ıftar yapıyorum mıdem tas gıbı agırlıkta cabası(

Papadiyam vücudun da alışık değil tabii canım.. yürüyüş yapacak mısın? Miden böyleyken yürünür mü ki.. Ben de oruç tutacağım ya inş. bakalım ne yapacağım

Son düzenleme:
Propycilcim 2 öğün yaptım bugün yine ben.. YAnımda öğrencilerim de vardı yemek yemediğimi bile unutmuşum hiç acıkmadım ayyy çok seviniyorum
Sen ne yaptın nerelerdesin[/QUOTE]

Gercekten kendim denemesem inanmazdim ama acikma hissini kesinlikle azaltiyo Karatay usulu beslenme

Papadiyam vücudun da alışık değil tabii canım.. yürüyüş yapacak mısın? Miden böyleyken yürünür mü ki.. Ben de oruç tutacağım ya inş. bakalım ne yapacağım

evet canım gec saatte yemıyodum oyle alısmıstım zaten yarın son 3 gune tamamlıycam..yuruyusu gunduz yapamıyorum susarım dıye aksamda malum agırlık oluyo ((sanada kolay gelsın canım yarın mı nıyetlısın allah kabul etsın

iyi akşamlar herkese
kızlar ya ben iftar olayını abarttım biraz galiba
yediklerimi söyleyeyim siz yorumlayın:18:

ılık su ile orucumu açtım
tarhana çorbası
2tane enginar(zeytinyağlı)
2 kase cacık
1/4 kıymalı pide
yarım dilim tereyağlı ev yapımı ekmek:26:
1 kare çikolata
10-15 tane ayçekirdeği

bu kadar şeyi nerene yedin dediğinizi duyar gibi oldum birde 8,30 dan sonra bu kadar şey yidim:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…