aynen canım benden ınan senden daha fazla abarttım ama olsun toparlarız nasılsa bıdenemiyi akşamlar herkese
kızlar ya ben iftar olayını abarttım biraz galiba
yediklerimi söyleyeyim siz yorumlayın:18:
ılık su ile orucumu açtım
tarhana çorbası
2tane enginar(zeytinyağlı)
2 kase cacık
1/4 kıymalı pide
yarım dilim tereyağlı ev yapımı ekmek:26:
1 kare çikolata
10-15 tane ayçekirdeği
bu kadar şeyi nerene yedin dediğinizi duyar gibi oldum birde 8,30 dan sonra bu kadar şey yidim:18:
Herkesin yazdıklarını anca okuyabildim. Durumlar gayet güzel gözüküyor:)
Şimdi benim durum şu:
Saat 7.30'da: 70 dk dışarda tempolu yürüyüş
Kahvaltı: Klasik Karatay:
Öğle yemeği: O kadar tok hissediyorum ki henüz gitmedim yemeğe! Bi de bugün öğledensonra bi arkadaşıma gidicem. Varsa belki kısır yerşm dşye düşündüm ve öğleni atlamaya karar verdim. Hata mı ettim?
Akşam: Domates çorba, közlenmiş patlıcan ve ızgara tavuk yiycem (planladığım öğün bu)
amin canım inşallah inşallah
hoşgeldin canım.sanki aylar önce de yazıyomuydun buraya yoksa bana mı öyle geldi:44::44::44:
oruç tutanlar papişim leylakım ne güsel...
nasıl gidiyor zorlandınız mı:26:
Propycilcim 2 öğün yaptım bugün yine ben.. YAnımda öğrencilerim de vardı yemek yemediğimi bile unutmuşum hiç acıkmadım ayyy çok seviniyorum
Sen ne yaptın nerelerdesin
amin canım benimoruçlu arkadaşlarımızın allah oruçlarını kabul etsin inşallah....
leblebı yasak
çekırdek mi zannetmıyorummm gı sıfır olaydı hoca derdı sen nerden cıkardın bebbem bunu gıııı
kızlar aylardır 17den sonra bırsey yemıyodum cok rahattım.. sımdı 20:30 da ıftar yapıyorum mıdem tas gıbı agırlıkta cabası(
Tecrubeli Karataycilara bulgur hakkinda bi sorum var. pek cok kisi bulgur tuketiyor, dolmanin icinde, pilav olarak ya da kisir. Acaba haftada bi kac kere yenebilir bulgur? Meselan oglen yemekten kisir ciktignda bi porsiyon yiyebilir miyim?
aynen canım benden ınan senden daha fazla abarttım ama olsun toparlarız nasılsa bıdenem
İyi akşamlar kızlar
Bugün niyetli olan arkadaşların orucunu Allah kabul etsinİftar yapılmış, gözler açılmıştır bol bol leptin olsun
Bugün öğlen yemek yemeye vaktim olmadı. 2. ve son öğünüm 19.30'da bitti.
1 fırında alabalık (neredeyse her öğün balık yesem bıkmam)
koca bir tabak keten tohumlu salata
3 gr omega 3
spor:45 dk yürüyüş
sıvı:4 litre su + 10 bardak çay + 2 bardak yeşil çay
Şimdi yine yanımda çay geçmişi okuyacağım
kızlar tsh değerim 4.75 çıktı cnm sıkıldı normalin çok az üstünde çıkmış...(((
bilgisi olan var mı kızlar tsh ile alakalı?
HEPİNİZE SELAMLAR İFTAR MENÜM Kocaman iki kase Yoğurlu yarma çorbası üç zeytin bir tabak taze fasülye salata bir litre su
yarın ben yine tutayım diyorum inşallah yine abartmadan yerim
bende ugramıyorum farkındaysanız sersum mısalı yuzm yokk bugun bır saat tempolu yurudum totom ter ıcınde kaldı
vermedi ilaç cnm. önemsenecek bişey yok dedi. ama gel de bana sor...1 ay sonra tekrar tahli yaptır dedi...
Kızlar annemin iki tane sorusu var. Deneyimli arkadaşlardan yardım istiyoruz:
1) Leblebi (sarısı veya beyazı) serbest mi?
2) Çay içerken yanına çekirdek çitlesek ara öğün mü saymalıyız? GI=0 diye biliyorum çekirdeğin. Mesela 20.00'dan sonra süt ve ayran serbestse çekirdekte serbest olabilir mi?
kızlar bak sözümde durdum tükkanı ben açtım işe gitmeden
hemen sabah menüm
tulum peynirli omlet
çeri
6-7 zeytin
4 ceviz
peynir
şekersiz çay
işten gelince görüşürüz şekerler
Bazı marketlerde vakfıkebir'in tereyağı var, oda çok güzel oluyor ve katkısız. AOÇ'yi de öneririm
gunaydın kızlarrr. Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.amin.. Kandiliniz mübarek olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?