Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynen canım benden ınan senden daha fazla abarttım ama olsun toparlarız nasılsa bıdenem

Yatmadan once son bildirimimi yapayim dedim.

Saat 5 gibi arkadasima gittim. Aynen tahmin ettigim gibi kisir vardi ben de 3-4 kasik kisir ve bol yesil salata yedim. Sonra da alisveris islerimi hallettim. Su anda midem kaziniyo ama yemiycemmmm.

Yarin herkese kolayliklar

Tecrubeli Karataycilara bulgur hakkinda bi sorum var. pek cok kisi bulgur tuketiyor, dolmanin icinde, pilav olarak ya da kisir. Acaba haftada bi kac kere yenebilir bulgur? Meselan oglen yemekten kisir ciktignda bi porsiyon yiyebilir miyim?

amin canım inşallah inşallah

hoşgeldin canım.sanki aylar önce de yazıyomuydun buraya yoksa bana mı öyle geldi:44::44::44:

cok dogru hatırlıyosun canım cok gel gıtlerım oldu bu sefer basarmak ıstıyorum 56 yı gormek herkesı sasırtmak ıstıyorum yardımlarınızı beklıyorum sen bu kıloya karataylamı dustun ne kadar surdu hıc kacamakların oldumu

Arkadaşlar,

Sanırım bende yumurta alerjisi var. Sol bacağımın arkası kıpkırmızı ve kocaman sivilcelerle dolmuş. Daha diyetimin 3. günündeyim. Diğer yediğim her şeyi sık sık yerdim. Ama yumurtayı çok çok az yerdim. O nedenle aklıma yumurtadan kaynaklanabileceği geldi. Aynı durumu yaşayan var mı aranızda?

Şimdi birkaç gün yumurta yerine muz ve domates suyunda haşlanmış kuru fasulye yiyeceğim. Kulağa pek hoş gelmiyor, ama yapacak pek de bir şey yok galiba.

yok canım ben zorlanmadım yalnız başım tuttu orucun ilk günü bende olur hep çay içmediğim için
çayımı içince geçti bir nevi bağımlılık

oruçlu arkadaşlarımızın allah oruçlarını kabul etsin inşallah....
amin canım benim

leblebı yasak
çekırdek mi zannetmıyorummm gı sıfır olaydı hoca derdı sen nerden cıkardın bebbem bunu gıııı

pepeti sen ne kadar pozitif birisin
allah seni başımızdan eksik etmesin bayılıyorum sana,yorumlarına

kızlar aylardır 17den sonra bırsey yemıyodum cok rahattım.. sımdı 20:30 da ıftar yapıyorum mıdem tas gıbı agırlıkta cabası(

aynen sen yine az yemişsin ben abarttım birde
birde 2litreye yakın su içtim kaykıldım nasıl uyuyacam bilmiyorum

Tecrubeli Karataycilara bulgur hakkinda bi sorum var. pek cok kisi bulgur tuketiyor, dolmanin icinde, pilav olarak ya da kisir. Acaba haftada bi kac kere yenebilir bulgur? Meselan oglen yemekten kisir ciktignda bi porsiyon yiyebilir miyim?

canım bulguru çok yeme kilo vermeyi yavaşlatıyor
haftada 1 öğlen yersen iyi olur akşam pek yeme derim

gözüm açıldı valla
uykum vardı o bile kaçtı
bu kadar sıvı almana göre bu yazıyı da wc den yazmışsındır :)
şaka canım bu kadar harab etme bence böbreklerini.
yeşil çay hariç diğerlerini yarı yarıya azalt bence.
çok su içmek şeker hast. belirtisi olabilir bir tahlil yaptır bi de önlem açısından

kızlar tsh değerim 4.75 çıktı cnm sıkıldı normalin çok az üstünde çıkmış...(((
bilgisi olan var mı kızlar tsh ile alakalı?

başka bir yerde tekrarlat
büyük ihtimalle normal çıkacaktır.
hemen ilaç yerine başka şeyler dene
mesela hacamat, açlık
dr. aidin salih gerçek tıp kitabına bi göz gezdir belki vardır orda bunla ilgili birşey

HEPİNİZE SELAMLAR İFTAR MENÜM Kocaman iki kase Yoğurlu yarma çorbası üç zeytin bir tabak taze fasülye salata bir litre su

çok iyi bir menü Allah kabul etsin.

yarın ben yine tutayım diyorum inşallah yine abartmadan yerim

bence de abartma
yarın kandil yarın da tut hem de perşembe amel defterlerimiz arzolunuyor.
sünnet üzere oruç tutmak pazartesi perşembeleri çok efdal.

Ben de iftarda

1 kase tarhana çorbası
1 bardak su
1 kaşık tavuklu bezelye
1 kase cacık
1 kase kısır
1 adet galeta ununa bulanmış peynirli börek (son ikisini arkadaşta yedim)

şimdi su içmeye devam midem rahat, gözüm açıldı , uykum kaçtı,
sahuru beklerim
klasik karatay kahvaltımla birlikte 1,5 litreye suyumu tamamlayıp yatarım

iftardan sonra + 1,2 kilodayım = 61

spor yok ev işi azıcıı ütü yaptım
bi de evdeki iki cadıya baktım

aksam yemegımı 1 tabak kuru fasulye ıle bıtırdım yarın kısmetse oruc tutmayı ıstıyorum sımdı yedım ama sahurumu 3 yumurtadan dereotlu maydanozlu peynırlı omlet yaptım 1 avuc cekırdek 1 bardak sut ıctım karnı davul oldu yıne

bende ugramıyorum farkındaysanız sersum mısalı yuzm yokk bugun bır saat tempolu yurudum totom ter ıcınde kaldı

ah pepetim insan kaçamak yapınca yüzü olmuyor topiğe girmeye.ama aslında yanılıyoruz buraya gelince moralim düzeldi..
vermedi ilaç cnm. önemsenecek bişey yok dedi. ama gel de bana sor...1 ay sonra tekrar tahli yaptır dedi...

geçmiş olsun canım..bence bir tekrar tahlili yaptır ondan sonra karar ver ve uzmana görün bencede..ama ilaçtan önce doğal yolları deneyebilirsin bence de..

canım karatay hocanın 7 ve 8 den sonra katı birşey yemeyin demesinin sebebi midenin enzim üreterek çalışmasını engellemek bence..sıvı olanların serbestliği mideyi yormadan hemen sisteme geçmesi ..onun için gı değeri 0 da olsa leblebi ve çekirdek mideyi çalıştırır ki bize bu yasak..naçizane görüşüm bu..

kızlar bak sözümde durdum tükkanı ben açtım işe gitmeden
hemen sabah menüm

tulum peynirli omlet
çeri
6-7 zeytin
4 ceviz
peynir
şekersiz çay

işten gelince görüşürüz şekerler

Bazı marketlerde vakfıkebir'in tereyağı var, oda çok güzel oluyor ve katkısız. AOÇ'yi de öneririm

Teşekkür ederim...Hemen gidip bakayım evimizin yakınında köylü diye market var envai çeşit peynir ve süt ürünleri satıyorlar orda vardır sanırım...

Bende tam olmasa da bugün yavaş yavaş başlayım diyorum öğünlerimi buraya yazarım yanlışlarımı sizler düzeltirsiniz böylelikle doğruyu bulurum

Yemeklerde yağ olarak ne kullanıyorsunuz bayanlar zeytinyağı mı :26::26::26:

Birde omega-3 kapsülü alıyormusunuz yoksa yiyeceklerden mi alıyorsunuz omega-3 ü...

gunaydın kızlarrr. Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.amin.. Kandiliniz mübarek olsun..

Günaydın hanımlar, hepimize kaçamaksız güzel bir gün diliyorum.

İdealist, canım geçmiş olsun, ben de TSH yüksek olduğu için trioid hormanına başlandı. Ama bence de sen tahlilini iyi bir yerde tekrar yaptır, bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyor. Daha sonrada iyi bir endokronoloğa gidersin. üzülme, sıkıntı yapma, tedavisi olan ve günümüzde bir çok kişide bulunan bir sorun, fark edilip tedavi edildiğinde sorun oluşturmuyor. Stres yaparsan daha olumsuz etkilenirsin.

Papadiyam günaydın, nasılsın canım, bugün de niyetli misin?

Sabah: 2 yumurta, yarım dilim peynir, yarım elma, 1 incir, 1 ç.b. ceviz, salata, 4 zeytin

günaydın arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun hereke güzel kaçamaksız bir gün dilerim

akşam yemeğim
1 tabak tavuklu mantar sote
Salata

Sabah Kahvaltım klasik karatay kahvaltısı

dünüde kaçamaksız atlatmayı başardım ama canım dün inananılmaz ekmek markarna ve çikolata istedi hepsi önümde eşim yedi ama ben kendimi tuttum yemedim
dün yine 3 litre su içtim ve 1,30 saat yürüdüm inşallah pazartesi tartıda yüzüm güler eğer istediğim sonucu görürsem tartının resminide çekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…