Günaydın hanımlar, hepimize kaçamaksız güzel bir gün diliyorum.
İdealist, canım geçmiş olsun, ben de TSH yüksek olduğu için trioid hormanına başlandı. Ama bence de sen tahlilini iyi bir yerde tekrar yaptır, bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyor. Daha sonrada iyi bir endokronoloğa gidersin. üzülme, sıkıntı yapma, tedavisi olan ve günümüzde bir çok kişide bulunan bir sorun, fark edilip tedavi edildiğinde sorun oluşturmuyor. Stres yaparsan daha olumsuz etkilenirsin.
Papadiyam günaydın, nasılsın canım, bugün de niyetli misin?
Sabah: 2 yumurta, yarım dilim peynir, yarım elma, 1 incir, 1 ç.b. ceviz, salata, 4 zeytin
gunaydın kızlarrr. Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.amin.. Kandiliniz mübarek olsun..
sağol tatlım... bu aralar baya sıkıntıdayım zaten. düğün telaşı, aileleri hoş tutma, tayinim çıkacak mı korkusuu baya etkiledi benii.
inşallah dediğin gibi yanlış ölçülmüştür. senin tsh değerin kaçti cnm?
evet canım gec saatte yemıyodum oyle alısmıstım zaten yarın son 3 gune tamamlıycam..yuruyusu gunduz yapamıyorum susarım dıye aksamda malum agırlık oluyo((sanada kolay gelsın canım yarın mı nıyetlısın allah kabul etsın
Yemeklerde yağ olarak ne kullanıyorsunuz bayanlar zeytinyağı mı :26::26::26:
Birde omega-3 kapsülü alıyormusunuz yoksa yiyeceklerden mi alıyorsunuz omega-3 ü...
Kızlar cevaplarsanız çok sevinirim :26::26::26:
Z.yağı ve tereyağı kullanıyoruz sadece..
Omega 3 yemeklerle tam olarak karşılanamadığından kapsül olarak alıyoruz günde 3 mg
Günaydın güzeller
Yumurta yoktu muz da yoktu :26:
Ne yiyeceğimi şaştım ben
Bir dilim ekşimayalı köy ekmeğini kızarttım üstüne tereyağı sürdüm
2 küçük domates salatalık
3 zeytin
kaşar + tulum peyniri
kara ç.li üzüm
2 günkurusu
Oruç tutan arkadaşlarımın orucunu Rabbim kabul etsin..
canım ben yaptım sana çizelge.bunu kopyalayıp profilden çizelge kısmına yapıştır
canımm çok teşekkürlerrrrr....
efet lütfen banada yaparmısın ? yazsaam şimdiden
boy 172
şimdiki kilo 105
hedef şimdilik 80
canım ben yaptım sana çizelge.bunu kopyalayıp profilden çizelge kısmına yapıştır
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjqGW7p/weight.png
Çömelme hareketi sandalye hareketi falan arada lesli 3 mil yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?