Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağol tatlım... bu aralar baya sıkıntıdayım zaten. düğün telaşı, aileleri hoş tutma, tayinim çıkacak mı korkusuu baya etkiledi benii.
inşallah dediğin gibi yanlış ölçülmüştür. senin tsh değerin kaçti cnm?

Günaydınnnn kızlar
Niyetli arkadaşların orucunu Allah kabul etsin, Allah yardımcıları olsun
Hepimiz için bugün dünden daha güzel olsun

Benim ilk bakıldığında 4,6 çıkmıştı canım, daha sonra araştırılınca hasimato olduğu anlaşıldı. Ben bu tip rahatsızlıklarda stresin çok etken olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, takmamayı öğrenmek gerekiyor, bence en önce kendini hoş tutmayı öğrenmeliyiz, ama bizim toplumumuzda ailelerimizden aldığımız eğitim ne yazık ki daha önce diğerlerini düşünmeyi, kendi istek ve beklentilerimizi geriye atmamıza yol açıyor. Tekrar geçmiş olsun canım.

Son düzenleme:
Bende kahvaltımı yaptım

Biraz peynir
10 adet zeytin
Domatesli omlet
Çay
2 dilim tam tahıllı ekmek (bu yasak sanırım)

Bu arada kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşallah hepimize...

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar hepinizin herdileğiniz,zayıflama hayalleriimiz bu mübarek gün niyetine kabul olur inşallah..

dün ki menümü tam olarak yazıyım...

23 mayıs-Çarşamba (1.gün)
SABAH: KALKINCA 1 BARDAK ILIK SU
KAHVALTI (8:30) : 1 DİLİM TAM TAHILLI EKMEK -1 avuç kaşar peynir -1domates-1 salatalık-4 adet tuzsuz zeytin-Açık çay
Ara: 11:00 :5-6 adet badem
Öğle: 1 kase havuç çorbası –tavuk haşlama-1kase çoban salata-yoğurtlu semiz otu salatası
Ara:domates-salatalık-badem-peynir
Akşam : 1 kase domates çorbası,1kase yoğurt, 1tane patlıcan dolması
Gece: 1 bardak süt (yarım yağlı)
İçecekler : 2fincan yeşil çay 2,5lt su ,1 kupa az yağlı sütlü t.kahve,açık şekersiz çay

güzel bir ilk günün ardından

bu sabah (2.gün)

kalkınca 2bardak ılıksu

kahvaltı da göründüğü üzeree(08.30) ... ceviizzzzimm ,,domates,salatalık,yumurta,peynir,zeytin ve yanında açık karanfillli çayımmm

ohh ben negüzel doydum yaaa..inanamıyorum ekmek yerken bööle doymak için baya ekmek yemem lazımm dıı ...

se lam arkadaşlar hepinizin kandili mübarek olsun bende niyetliyim fakat ramazanda olduğu gibi şimdide tartıda +çıkıyorum acaba neden cevap verirseniz sevinirim bu arada sahurda iki yumurta ononbeş fındık iki zeytin bir domates iki omega3 2bardak su

Günaydın hanımlar.. Regaip Kandilimiz mübarek olsun..Oruçlu olanlarında Allah kabul etsin..

Dün akşam misafirlerim geldi ben hamama gidemedim..sırtım ve belim hala kötü..haftasonu inşallahh..

akşam menüm:
2 biber dolma (bulgurla yapılmış)
Izgara tavuk (küçük bir parça)
2 kaşık mantı:18::18:
1 dilim de pide:18::18:

misafir gelince veya bi yere gidince böyle kızlar..dayanamadım yine..

sabah kahvaltı yapamadım şimdi 1 muz yedim..1 tane de elmam var..

herkese güzel bir gün diliyorum..

günaydın hanımlar
bugün kızıma bi haller oldu acayip enerjik ne geçmişi okutuyo ne mesaj yazdırıyo nede tv izletiyo aaaaaayyy tırlatcam şimdi
uyutunca okurum artıkın tabi bende uyumassam
ben iyiyim dün iki ögün çok kötü geçti ..kendimi hazır hissediyodum ama henüz 2 ögüne hazır degilmişim ..2. ögünde öyle acıktımki gözüm döndü resmen ne bulduysam yedim ..bugün niyetliyim bundan sonra 3 ögünle karataya devam

papadiyam canımm haklısın oruçken yürüyüş zor olur.. Ben çok ama çok istemiştim bugün bir de kandil diye oruç tutayım dün biraz daha iyiceydim ama öksürük beni yıldırıyor adaçayı vb bitki çaylarıyla rahatlıyorum bayağı.. Gözüm almadı ya sırf bu yüzden.. Kısmet canım inş. yarın da mübarek gün cuma bakalım. Bir de eşim de sen kalkarsan ben de kalkarım diyor ona da vesile olacaktım neyse..

Kandilin mübarek olsun datlum orucunu da Allah kabul etsin

Günaydın güzeller

Yumurta yoktu muz da yoktu :26:
Ne yiyeceğimi şaştım ben
Bir dilim ekşimayalı köy ekmeğini kızarttım üstüne tereyağı sürdüm
2 küçük domates salatalık
3 zeytin
kaşar + tulum peyniri
kara ç.li üzüm
2 günkurusu

Oruç tutan arkadaşlarımın orucunu Rabbim kabul etsin..

Son düzenleme:

çok iyi yapmışsın cnm. peyniri bol yeseydin ya da süt içseydin acıkman gecikirdi.
yumurta süper tok tutuyor ama sıcakta artık yiyesim gelmiyor bugün meyve yedim ben de

efet lütfen banada yaparmısın ? yazsaam şimdiden

boy 172
şimdiki kilo 105
hedef şimdilik 80

canım ben yaptım sana çizelge.bunu kopyalayıp profilden çizelge kısmına yapıştır

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wjqGW7p/weight.png

Ben yeni gördüm canım yazını leylak arkadaşımız yapmış senin için onu kopyalayıp yapıştır.kolay gelsin...

Çömelme hareketi sandalye hareketi falan arada lesli 3 mil yapıyorum :)

tamam canım sağol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…