Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün 2.öğünüm (saat19.da)
1 tabak kıymalı kabak yemeği
1domates+1 salatalık
1kase yoğurt
3-4 kaşık makarna

yemekten sonra eşimle markete gittik biraz orda dolandık iyi oldu yani...

bugünde 2 öğün yapmayı planlıyorum inş.olur.şimdi geçmişi okuyarak klasik karatay kahvaltımı yapıyorum...

pepeti sen ne kadar pozitif birisin
allah seni başımızdan eksik etmesin bayılıyorum sana,yorumlarına
tesekürler caınm benim

kaçamak olunca zaten buraya girmeye yüzümüz olmuyorVİRÜS

evet stersten genetik ve kilo verme gibi durumlar buna neden oluyormus geciçi imis ama hayatında ilerde mutlaka çıkarmıs hazır olunmalıymıs çünkü bende çıktı arada tahlıl yeptırırm simdide metoblzmam çok çalısıyormus

bugun bende orucum sahuru saat 3 30 da yaptım

2 yumurta
1 bardak cveiz badem
1kk peynir
5 zeytin
200ml yogurt
150 ml süt
2domates
2salatalık
4 yenidünya

350 ml falanda su bu kadar iyim de alıskanlık olmus ya su içmek ve yeşil çay o zorluycak sanırım

Son düzenleme:
Hemen menümü yazıyorum:
Kalkınca: 1 gün kurusu + 1 yaprak kayısı

Sabah:09.30'da bitti
2 yumurtadan bol peynirli (çok koymuşum yumurta gözükmüyordu resmen) zeytinyağda omlet
1 avuç içi çörekotlu lor
5 zeytin
1/2 ceviz
1 fındık
2 badem
1/2 tarçınlı incir
1 k. erik
2 k. yaban mersini
2 k. üzüm
2 domates
2 salatalık
aysberg, nane, maydonoz

Evde koca bir meyveli yaş pasta var, bir de annem kardeşim yer diye kuru pasta almış(en sevdiğim çikolatalı olanlardan) Tabii kardeşim yemedi, o sevmez kuru pastayı. Mutfakta beni çağırıyorlar ama inş yemeyeceğim

Bu arada kahvaltıdan önce leslie 3 mil yaptım.
Sıvı:2 litre su + 3 kupa çay
Yanımda çay çalışacağım şimdide

Hepimize güzel bir gün olsun

Tebrikler:) Gayet başarılı bi günmüş dün! Insanın yanında eşi yerken kendini tutması çok zor. Acaba eşin de sana katılmaz mı? Ben benimkini ikna ettim. Kitabı okumaya vakti yoktu ama Karatay hocanın youtube'daki bi kac TV programını izledik beraber ve o zaman daha kolay ikna oldu.

Açıkçası ben de 2 öğün fikrine biraz zor diye bakıyorum. Haftasonu olup geç kahvaltı edince olabilio ama hafta ici, işe gidiyosanız ve erken kahvaltı etmek gerekiyosa, o zaman 2 öğün bütün günü çıkarmaya yetmeiyo gibi sanki. Ben dün vaktim olmadığı için öğleni atladım ve akşam menüsünü de arkadaşımda 3 kaşık kısır ve yeşil salata ile saat 17.00'de yaptım. Gece 10.30 gibi ÇOK ACIKTIM! Kendimi yuttum ve yemedim ama valla çok zor geçti vakit. Su içip durudum hep.

allah kabul etsin
Bende şeker hastalığından korktum, tahlillerimi yaptırdım ama çok şükür bir sorun çıkmadı, her şey normal
Yaklaşık 2 senedir alışkanlık haline getirdim su içmeyi. İnanmazsın ama artık suyu az içmek için ölçüyorum ben

Son düzenleme:
merhaba kızlar
kahvaltı 9:00 bitti
2 yumurtadan çemenli omlet
keten tohumlu peynir
1 kaç tane salatalık
1 kaç tene domates
2 incir
2 ceviz
çayyy...
yine baş ağrısıyla uyandım canım hiç bişi yapmak istemiyor..regl oldugumda hiç tartılmazdım artılardamıyım bi bakim dedim sonuç 64.100 hatta 63.900 bilem gördüm..coook şasırdım..sadece iki akşamdır yemek yemiyorum hatta dün akşam acıktığım için biraz yemiştim hemen farkını gördüm...yalnız ikinci öğünde ceviz kuruyemiş az tüketince acıkıyorum dün az yemiştim 8de yemek zorunda kaldım...

canım burayı hiç bırakmasaydın keşke...çünkü aylardır burda olan herkes bunun karşılığını aldı...burdan ayrılmak kimseye iyi gelmiyo..bundan sonra sakın gitme,hep burda bizimle kal.motivasyon çok önemli böyle konularda,topiğimizde de bu bolca varbu sefer tam karataya uy,sporunu ihmal etme,en kısa zamanda 56 yı görürsün canım
ben hepsini karatayla verdim canım.kaçamaklar tabiki oluyo,ama şu var.burdaki herkes kaçamak yaptım diye gerisini getirmiyo.ertesi gün hiç kaçamak yapmamış gibi devam ediyoruz.bende dahil.allahtan karatayda hemen kilo almıyosun,kaçamaklar sadece yerinde saymamıza sebep oluyo

Arkadaslar herkese merhaba,

Herkesin kandili mubarek olsun.

Duzenli menu bildirimi yapamiyorum.Sehir disondayim,yarin doncem.Bugun diyetimin 10.gunu ilk kacamagimi dun yaptim.(adet donemindeyim dayanamadim napiyim),dondurma yedim :26:

Fakat 10 gunde 75 kilo 600 gr dan-------------73.300 e indim.kiii regli donemi oldu halde :)))
cok cok memnunum

Tarçın, kan şekerini dengeleyici bir etki gösteriyor. Kendinizi daha uzun süre tok hissetmek ve kan şekerinizi dengelemeye yardımcı olması için yemek ya da içeceklerde, iki adet çubuk tarçın veya yarım çay kaşığı toz tarçın kullanın.
Önceki7 of 11Sonraki

Acı biberin içerdiği kapsaisin adlı maddenin, metabolik hızı artırabileceği bilimsel olarak saptandı. Biberin doğal acı maddesi kapsaisin, vücut ısısını kısa süreli olarak yüzde 25 oranında yükseltir. Bu sayede vücudunuz bol miktarda kalori yakıyor.

Zencefilin köklerindeki gingerol ve shogaol maddeleri, tıpkı kırmızıbiberdeki gibi, dolaşım ve sindirim sistemini uyarıyor. Zencefili, yemeklerde baharat olarak veya çay şeklinde tüketebilirsiniz.

Peynirdeki proteinler iştahı baskılamaya yardımcı oluyor. Peynir aynı zamanda, yüksek oranda kalsiyum içeriyor. Kalsiyum, vücut tarafından salgılanan ve yağların depolanmasını önleyen bir hormon olan kalsitriol eksikliğini de önlüyor.

kızlar ben burdakilerin hepsini uygulıyorum sizlerde öğünlerinizde alıyosunuz bilimsel olarak doğru yoldayızz paylaşmak istdim

Canım karatay türü beslenme ile zamanla 2 öğün ilerleyen zamanda yapabilirsiniz. Başlarda insülin direnci olduğu için bu zamanla kırılıyor..
Ben de başlarda yapamazdım.. 15:30 gibi yiyorum ve akşam da acıkmıyorum hatta sabah bile aç değildim

İlk baslarda bende cooook cok acikiyordum.Oyle bir alistiki bunyem sabah kalktigim zaman ac kalkmiyorum.ogleni sirf yemek yemek icin yiyorum.cok hafif geciyor genelde aksam ve oglen ama kahvaltimi iyi yapiyorum.Herseyi yiyorsunuz ya etinizi,sutunuzu,yogurdunuzu,sebzenizi.bu diyetten sonra ne kadar luzumsuz ve sagliksiz beslendigimi gordum.

tünaydın arkadaşlar kandilimiz mübarek olsun bu sabahki menüm
2 yumurta
1er domates biber
1incir 1 kayısı
1 avuç ceviz
1 bardak kahve
10 tane zeytin
azıcık kaşar peyniri

herkese mutlu günler
kandiliniz mübarek olsun

bugünde niyetliyim
sahurda yediklerim
2yumurtadan sebzeli omlet
zeytin
ev peyniri
salatalık-köz biber
yarım elma
1kuru kayısı
1kuru erik
1bardak süt
omega 3lerim

bu gece karatay usulu oldu ve midem daha rahat bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…