tesekürler caınm benimpepeti sen ne kadar pozitif birisin
allah seni başımızdan eksik etmesin bayılıyorum sana,yorumlarına
kaçamak olunca zaten buraya girmeye yüzümüz olmuyorVİRÜSah pepetim insan kaçamak yapınca yüzü olmuyor topiğe girmeye.ama aslında yanılıyoruz buraya gelince moralim düzeldi..
geçmiş olsun canım..bence bir tekrar tahlili yaptır ondan sonra karar ver ve uzmana görün bencede..ama ilaçtan önce doğal yolları deneyebilirsin bence de..
canım karatay hocanın 7 ve 8 den sonra katı birşey yemeyin demesinin sebebi midenin enzim üreterek çalışmasını engellemek bence..sıvı olanların serbestliği mideyi yormadan hemen sisteme geçmesi ..onun için gı değeri 0 da olsa leblebi ve çekirdek mideyi çalıştırır ki bize bu yasak..naçizane görüşüm bu..
Benim ilk bakıldığında 4,6 çıkmıştı canım, daha sonra araştırılınca hasimato olduğu anlaşıldı. Ben bu tip rahatsızlıklarda stresin çok etken olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle, takmamayı öğrenmek gerekiyor, bence en önce kendini hoş tutmayı öğrenmeliyiz, ama bizim toplumumuzda ailelerimizden aldığımız eğitim ne yazık ki daha önce diğerlerini düşünmeyi, kendi istek ve beklentilerimizi geriye atmamıza yol açıyor. Tekrar geçmiş olsun canım.
canım ben yaptım sana çizelge.bunu kopyalayıp profilden çizelge kısmına yapıştır
canımm çok teşekkürlerrrrr....
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. bööle bi hata veriyo ama niyeee
günaydın arkadaşlar herkesin kandili mübarek olsun hereke güzel kaçamaksız bir gün dilerim
akşam yemeğim
1 tabak tavuklu mantar sote
Salata
Sabah Kahvaltım klasik karatay kahvaltısı
dünüde kaçamaksız atlatmayı başardım ama canım dün inananılmaz ekmek markarna ve çikolata istedi hepsi önümde eşim yedi ama ben kendimi tuttum yemedim
dün yine 3 litre su içtim ve 1,30 saat yürüdüm inşallah pazartesi tartıda yüzüm güler eğer istediğim sonucu görürsem tartının resminide çekicem
günaydın hanımlar
bugün kızıma bi haller oldu acayip enerjik ne geçmişi okutuyo ne mesaj yazdırıyo nede tv izletiyo aaaaaayyy tırlatcam şimdi
uyutunca okurum artıkın tabi bende uyumassam
ben iyiyim dün iki ögün çok kötü geçti ..kendimi hazır hissediyodum ama henüz 2 ögüne hazır degilmişim ..2. ögünde öyle acıktımki gözüm döndü resmen ne bulduysam yedim ..bugün niyetliyim bundan sonra 3 ögünle karataya devam
gözüm açıldı valla
uykum vardı o bile kaçtı
bu kadar sıvı almana göre bu yazıyı da wc den yazmışsındır :)
şaka canım bu kadar harab etme bence böbreklerini.
yeşil çay hariç diğerlerini yarı yarıya azalt bence.
çok su içmek şeker hast. belirtisi olabilir bir tahlil yaptır bi de önlem açısından .
tamam cnm en kısa zamanda gideyim bakalım... sağol tekrar tatlım...
cok dogru hatırlıyosun canım cok gel gıtlerım oldu bu sefer basarmak ıstıyorum 56 yı gormek herkesı sasırtmak ıstıyorum yardımlarınızı beklıyorum sen bu kıloya karataylamı dustun ne kadar surdu hıc kacamakların oldumu
Açıkçası ben de 2 öğün fikrine biraz zor diye bakıyorum. Haftasonu olup geç kahvaltı edince olabilio ama hafta ici, işe gidiyosanız ve erken kahvaltı etmek gerekiyosa, o zaman 2 öğün bütün günü çıkarmaya yetmeiyo gibi sanki. Ben dün vaktim olmadığı için öğleni atladım ve akşam menüsünü de arkadaşımda 3 kaşık kısır ve yeşil salata ile saat 17.00'de yaptım. Gece 10.30 gibi ÇOK ACIKTIM! Kendimi yuttum ve yemedim ama valla çok zor geçti vakit. Su içip durudum hep.
Canım karatay türü beslenme ile zamanla 2 öğün ilerleyen zamanda yapabilirsiniz. Başlarda insülin direnci olduğu için bu zamanla kırılıyor..
Ben de başlarda yapamazdım.. 15:30 gibi yiyorum ve akşam da acıkmıyorum hatta sabah bile aç değildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?