Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kızlar,dun oğleden sonra bir arkadasa gittik,akşam 8 e kadar onlardaydık,çocuklar beni acayip strese soktu,pek guzel olmadı yedıklerım.

oglen: 2 haslama içli köfte

ara: yarım muz,bırkaç çilek,yarım elma

akşam: 2 lahmacun,2 ısırık börek

salata

bugun niyetliyim.hepimizin kandili mübarek olsun

sahurda yedıklerım

2 rafadan yumurta
5 zeytın
1 kase yogurt ve kaymağı
ceviz
1 fıstıklı lokum

pztesi kan vermiştim sağlık ocağına,tam kan sayımı yaptırdım ,bugun sonucları geldi.tüm degerlerim normalönceki yıllarda benim triglerisit yüksek olurdu hep,bu sefer o da normal çıktı.çok sevindim

kızlar sizden bişey isteyebilirmiyim
haziran ayında memurluk atamalarımız var bende atanmak istiyorum hemşireyim bu zaman kadar kısmet olmadı atanmak özelde çalışıyordum ama çok yoruldum artık devlet hastanesinde çalışmak istiyorum lütfen bu güzel günde benden dualarınızı eksik etmeyin ayrıca benim gibi olan herkese rabbim yardım etsin

merhaba kızlaar.hayırlı kandiller hepinizede,oruçlarınız kabul ve makbul olsun inşallah,allah kabul eylesin...bu günde oruçluyum bende.dün çok rahat geçmişti bu günde öyle olacak inşallah..

sahurda yediklerimi yazayım bende. yine peynirli tereyağında omlet(çok tok tutuyor)5-6 zeytin,domates,salatalık,1 bardak kefir,çeyrek muz(aşırı tatlı geldi)yarım yeşil elma,bol su içtim..

Hanımlar Dün bursadaydım elimden geldiğince yaptım diyetimi

Sabah mecbur tost yedim yağsız başka bişey yoktu feribotta

Öğlen e bursaya ditmiş döner ekmeksiz pilavsız akşam 7 gibi bır muz kuruyemiş yedim ama gece çok fena oldum normalde yemem gece 11 gibi ızgara tavuk yedim yine başka bişey yemedim ama sevgilim ah bir pide yedi yastırmalı falan of allahım yine de yemedim ama ilk günki kadar da iyi değilim bakmayın tatlıya zaafım çok ama bakalım dönemsel heralde ama iyiim yinede bu arada sabah kuruyemişsiz kahvaltı karatay ve öğlen ev köftesi ve zeytinyağlı fasulye D: ama kaçamağım bursadan aldığım kestane şekeri(

Merhaba kizar..sabah 1 muzdan sonra elmayi yiyemedim..cayin yaninda 4 tane gunkurusu yedim..

Ogle yemegim:
1 lahmacun
Salata
Ayran
Elmayi da simdi yemegi dusunuyorum..
Cok gec saate kalmasin dimi?

oruçlu tutan arkadaşlar allah kabul etsin benimkini de..
herkesin dualarını kabul etsin

Allah kabul etsin canım. Rabbim dualarımızı en güzel şekilde kabul eylesin. Gönlümüzde olanları hakkımızda hayırlı., hakkımızda hayırlı olanları gönlümüze razı eylesin. Canlarım hepinizi öpüyorum. Ne zamandır giremedim, menü bildirimim olmadı ama olacak inşallah en kısa zamanda. ama sizi takip ediyorum, kopmadım buradan.

Öğle yemeğim;
Et kavurma,
Salata,
Light Cola,
Ve bir avuç ceviz

Şimdiye kadar bir fincan yeşil çay ve yarım litre su içtim...

Sorun var mı menüde bayanlar... Kola harici

Son düzenleme:
merhaba kızlar,
nasilsiniz?

1. Öğünüm: 1 muz, kahve

30 dakika yürüdüm.

2. Öğünüm:
1 tabak kapuska,
2 yemek kasığı kadar kavurma,
1 kase cacik

Birazdan yürümeye çıkan 1 saat yürür gelirim

Son düzenleme:
kızlar evet tatlıyla sıkıntım var ama acayip su içiyorum yine azaltmıştım bide yine tarçınlı çaya başladım tatlı isteğini kesmek için ah ya çok iradeliydin nişan çikolatasın ı bile yemedim nooldu kı bana ya (

Nasılsınız kızlar

Dünkü kaçaklardan biri de bendim,dün öğlen yediklerimi hiç yazmayayım,ama akşam hiçbirşey olmamış gibi devam ettim karatayıma

Akşam yemeğim;z.yağlı taze fasulye,tavuk göğsü,salata

Yemek sonrasında 1 saat yürüyüşümü de yaptım.

Bu sabah 45 dakika yürüyüşümü yaptım

Kahvaltım

Tereyağında yumurta üzeri sumaklı,peynir,zeytin,domates,yarım avuç içi sıcak tereyağlı bazlama ,1 çay kaşığı bal,ceviz

Hepinizin kandili mübarek olsun,Allahım tekrarına erdirsin,AMİN.

Öğle yemeğim;
Et kavurma,
Salata,
Light Cola,
Ve bir avuç ceviz

Menün güzel,dediğin gibi kola dışında sorun yok,kuru yemişi sabah ve öğlen yemeklerimizle alıyoruz,akşamları pek tüketmiyoruz,güzel kilo vermeler

Canım kuru meyvelerden yiyebilirsin,sabah ve öğlen,onlar biraz isteğini azaltır belki

Menün güzel,dediğin gibi kola dışında sorun yok,kuru yemişi sabah ve öğlen yemeklerimizle alıyoruz,akşamları pek tüketmiyoruz,güzel kilo vermeler

Bunu öğrendiğim iyi oldu bilmiyordum yoksa akşamları yerdim serbest diye Benim alışveriş yapmam lazım diyete uygun

Öğle yemeğim;
Et kavurma,
Salata,
Light Cola,
Ve bir avuç ceviz

mrb canım.yeni başladın sanırım,kola harici menün güzel ama kola herseyı berbat ediyor işte,diyet kola da olsa vucut onu normal şekerli gibi gibi algılıyor.ve kilo aldırdıgı kesinmiş light kolanın.kitabı okursan kolanın zararları ve diyet mantıgını çok daha rahat kavrayabılırsın.başarılar

mrb canım.kahvaltın çok az olmuş.hep mi böyle yapıyorsun.yanına en azından kuruyemıs eklesen daha tok tutmaz mı?

tarçinlı çay nasıl oluyor canım?normal çaya kabuk tarcın mı atıyorsun,güzel oluyorsa ben de yapayım akşam

Kolanın yasak olduğunu biliyorum sanırım zararları bölümüne gelmedim henüz...Kitabı hala okuyorum zaman kaybetmeden başlamak istedim diyete o yüzden buraya yazıyorum ki hatam vardır belki diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…