herkese mutlu günler
kandiliniz mübarek olsun
bugünde niyetliyim
sahurda yediklerim
2yumurtadan sebzeli omlet
zeytin
ev peyniri
salatalık-köz biber
yarım elma
1kuru kayısı
1kuru erik
1bardak süt
omega 3lerim
bu gece karatay usulu oldu ve midem daha rahat bugün[/QUOT
allah kabul etsin canım bende bugün çok istedim oruç olmayı ama emziriyorum çok tereddüt ettim hadi sütüm giderse diye ama keşke tutsaydım
oruçlu tutan arkadaşlar allah kabul etsin benimkini de..
herkesin dualarını kabul etsin
Öğle yemeğim;
Et kavurma,
Salata,
Light Cola,
Ve bir avuç ceviz
Şimdiye kadar bir fincan yeşil çay ve yarım litre su içtim...
Sorun var mı menüde bayanlar... Kola harici
kızlar evet tatlıyla sıkıntım var ama acayip su içiyorum yine azaltmıştım bide yine tarçınlı çaya başladım tatlı isteğini kesmek için ah ya çok iradeliydin nişan çikolatasın ı bile yemedim nooldu kı bana ya(
Menün güzel,dediğin gibi kola dışında sorun yok,kuru yemişi sabah ve öğlen yemeklerimizle alıyoruz,akşamları pek tüketmiyoruz,güzel kilo vermeler
mrb canım.yeni başladın sanırım,kola harici menün güzel ama kola herseyı berbat ediyor işte,diyet kola da olsa vucut onu normal şekerli gibi gibi algılıyor.ve kilo aldırdıgı kesinmiş light kolanın.kitabı okursan kolanın zararları ve diyet mantıgını çok daha rahat kavrayabılırsın.başarılarÖğle yemeğim;
Et kavurma,
Salata,
Light Cola,
Ve bir avuç ceviz
Şimdiye kadar bir fincan yeşil çay ve yarım litre su içtim...
Sorun var mı menüde bayanlar... Kola harici
mrb canım.kahvaltın çok az olmuş.merhaba kızlar,
nasilsiniz?
1. Öğünüm: 1 muz, kahve
30 dakika yürüdüm.
2. Öğünüm:
1 tabak kapuska,
2 yemek kasığı kadar kavurma,
1 kase cacik
Birazdan yürümeye çıkan 1 saat yürür gelirim
tarçinlı çay nasıl oluyor canım?normal çaya kabuk tarcın mı atıyorsun,güzel oluyorsa ben de yapayım akşamkızlar evet tatlıyla sıkıntım var ama acayip su içiyorum yine azaltmıştım bide yine tarçınlı çaya başladım tatlı isteğini kesmek için ah ya çok iradeliydin nişan çikolatasın ı bile yemedim nooldu kı bana ya(
herkese mutlu günler
kandiliniz mübarek olsun
bugünde niyetliyim
sahurda yediklerim
2yumurtadan sebzeli omlet
zeytin
ev peyniri
salatalık-köz biber
yarım elma
1kuru kayısı
1kuru erik
1bardak süt
omega 3lerim
bu gece karatay usulu oldu ve midem daha rahat bugün[/QUOT
allah kabul etsin canım bende bugün çok istedim oruç olmayı ama emziriyorum çok tereddüt ettim hadi sütüm giderse diye ama keşke tutsaydım
Canım sen emziklisin oruç tutma bence bol sıvı alman lazım çünkü
mrb canım.yeni başladın sanırım,kola harici menün güzel ama kola herseyı berbat ediyor işte,diyet kola da olsa vucut onu normal şekerli gibi gibi algılıyor.ve kilo aldırdıgı kesinmiş light kolanın.kitabı okursan kolanın zararları ve diyet mantıgını çok daha rahat kavrayabılırsın.başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?