Canım sen emziklisin oruç tutma bence bol sıvı alman lazım çünkü
çıtırlar takip ediyorumda yeni gelenlere pek ilgi yokmune birkaç sayfa önce mesaj attım kimseden ses yoooooooooook
İlk baslarda bende cooook cok acikiyordum.Oyle bir alistiki bunyem sabah kalktigim zaman ac kalkmiyorum.ogleni sirf yemek yemek icin yiyorum.cok hafif geciyor genelde aksam ve oglen ama kahvaltimi iyi yapiyorum.Herseyi yiyorsunuz ya etinizi,sutunuzu,yogurdunuzu,sebzenizi.bu diyetten sonra ne kadar luzumsuz ve sagliksiz beslendigimi gordum.
Hanımlar Dün bursadaydım elimden geldiğince yaptım diyetimi
Sabah mecbur tost yedim yağsız başka bişey yoktu feribotta
Öğlen e bursaya ditmiş döner ekmeksiz pilavsız akşam 7 gibi bır muz kuruyemiş yedim ama gece çok fena oldum normalde yemem gece 11 gibi ızgara tavuk yedim yine başka bişey yemedim ama sevgilim ah bir pide yedi yastırmalı falan of allahım yine de yemedim ama ilk günki kadar da iyi değilim bakmayın tatlıya zaafım çok ama bakalım dönemsel heralde ama iyiim yinede bu arada sabah kuruyemişsiz kahvaltı karatay ve öğlen ev köftesi ve zeytinyağlı fasulyeD: ama kaçamağım bursadan aldığım kestane şekeri (
valla ben 2 sene tutmadım tam 60 gügn borcum var kızım 2 aylıktı birindede 13 14 aylıktı tembellikten ve eşim yüzünden tutmadım emziriyordum . simdi 2 gün tutucam ve 58 kalacak insallah :26:
valla ben 2 sene tutmadım tam 60 gügn borcum var kızım 2 aylıktı birindede 13 14 aylıktı tembellikten ve eşim yüzünden tutmadım emziriyordum . simdi 2 gün tutucam ve 58 kalacak insallah :26:
evet 2 çocuk olunca düsünebiliyorum yani bakalım bende bundan sonra düsünüyorum tutmayı bu ilk orucum karatay sahuru yaptım iyi oldu bugun 30 yada 40 dk yürüyecem aksama su an için hiç bir sey istemiyorum normalde gözümde yemeklerin dönmesi gereirdicanım senın yıne ıyıymıs,benım emzirme ve hamilelik dısında bir de onceki yıllardan kalan borclarım var,hesabını da bılmıyorum.senenin yarısını oruclu gecırsem ancak odenır heralde
haftada 2 gun olsun tutsam iyi olur diyorum.hem kendımı alıstırmıs olurum.
bugunluk ıyı gidiyor cok sukur,açlık yok şimdilik,susuzluk azcık başladıo kadar da olsun dimi
benimse çok borcum çokkkbu sene recep ve şaban aylarında da tutacağım ben çok sevap kızlar..
Leylakım Allahım sana hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar versin canım benim.. bak bugün kandil dua ediyorum senin için.. Hazır kilolarını da verdin
Bunu öğrendiğim iyi oldu bilmiyordum yoksa akşamları yerdim serbest diyeBenim alışveriş yapmam lazım diyete uygun
ayyyy canım benim allah razı olsun.sen de hayatta istediğin herşeye kavuşursun inşallah iyiniyetlim...tam da yumurtlama haftamdayıminşallah olur bu ay
cannnnnnnııımmmmm inşallahhh olur bugün dualarımız kabul olur inşalllaahh rabbim hayırlı evlatlar versiinnn
ne attınki görmedim kızlarda görmemistir emin ol yoksa verirdük cevap bilesinnn
Canım kuru meyvelerden yiyebilirsin,sabah ve öğlen,onlar biraz isteğini azaltır belki
canım öncelikle bu mübarek üç ayların ilk cuması ve ilk kandili bütün müslüman alemine hayırları getirmesi temennisiyle sorum şöyleydi bende niyetlim fakat oruç tuttuğum zamanlar hep tartıda +yı görüyorum kaçamağım yok sahurda 2 yumurta 4zeytin 1domates 2omega3 az lor yarımlit su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?