Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağnak sağnak yağdığı böyle bir gecede düşen damlalarının sizleri sırılsıklam etmesi dileğile... Regaip kandiliniz mübarek olsun.....

Canım sen emziklisin oruç tutma bence bol sıvı alman lazım çünkü

valla ben 2 sene tutmadım tam 60 gügn borcum var kızım 2 aylıktı birindede 13 14 aylıktı tembellikten ve eşim yüzünden tutmadım emziriyordum . simdi 2 gün tutucam ve 58 kalacak insallah :26:

Son düzenleme:

Sevindim canım ne güzel 4,5-5 saat acıkmaman çok iyi..
Herşeyi yiyoruz hem de doğalını sağlıklısını ve karatayla beslenen arkadaşların kan vb değerleri normal çıkıyor..
Kansızlığı olanların kan seviyesi normalleşiyor..
Kolesterolü yüksek olanların da aynı şekilde..
Aynı zamanda spor da yapıyoruz bu da bizi sağlıklı yapıyor..
Benim cildim güzelleşti. Selülitlerim yok oldu.. çok enerjiğim vee bağışıklık sistemim de güçlendi

clemmcim sen bu hafta 75 i zor göreceksin sanırsamçünkü yanlış hatırlamıyosam kaçamak var sürekli

[/RIG
Öğle yemeği ( 12.30) 1 kase limnolu mercimek çorbası
3 köfte fırında, biber,patlıcan, çok az patates ile
Bool limonlu az tuzlu çoban salata
Kırmızı biberliiii yoğurt
2 kaşık kısırr(biliyorum bu oldumu şimdi diyceksiniz..

valla ben 2 sene tutmadım tam 60 gügn borcum var kızım 2 aylıktı birindede 13 14 aylıktı tembellikten ve eşim yüzünden tutmadım emziriyordum . simdi 2 gün tutucam ve 58 kalacak insallah :26:

canım senın yıne ıyıymıs,benım emzirme ve hamilelik dısında bir de onceki yıllardan kalan borclarım var,hesabını da bılmıyorum.senenin yarısını oruclu gecırsem ancak odenır heralde

haftada 2 gun olsun tutsam iyi olur diyorum.hem kendımı alıstırmıs olurum.

bugunluk ıyı gidiyor cok sukur,açlık yok şimdilik,susuzluk azcık başladıo kadar da olsun dimi

benimse çok borcum çokkk bu sene recep ve şaban aylarında da tutacağım ben çok sevap kızlar..

Öğle (kızlar sabah yumurta yemediğim için ve de evde patlıcan kebabı olduğu için bugün 3 öğün olacak:26:)

Patlıcan kebabı ( 8 orta boy köfte 2 yuvarlak dilim kesilmiş patates bir dilim patlıcan)
6-7 yaprak sarma
cacık

çıkışta veli ziyaretine eve gideceğiz. çok tokum içimdeki canavar çıkmasa bari salata vardır inş.:26::26:

Leylakım Allahım sana hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar versin canım benim.. bak bugün kandil dua ediyorum senin için.. Hazır kilolarını da verdin

evet 2 çocuk olunca düsünebiliyorum yani bakalım bende bundan sonra düsünüyorum tutmayı bu ilk orucum karatay sahuru yaptım iyi oldu bugun 30 yada 40 dk yürüyecem aksama su an için hiç bir sey istemiyorum normalde gözümde yemeklerin dönmesi gereirdi iyiym çok sükür aksam protein depoladım yogurt süt yumurta peynir 4 lüsünü zeytin tam karataydı ya ni

benimse çok borcum çokkk bu sene recep ve şaban aylarında da tutacağım ben çok sevap kızlar..

tutalım canım ya aslında çok temmbeliz ve karatay zaten oruç gibi bisey 2 öğn yiyenler için yani sabah 3 30 aksam 20 00 falan sanırım sadece ara biraz açılıyor normalde 7 de kahvaltı 18 yemekti benim için öğlende yoğut yiyordum . tek aradığım yesil çay su oda alışkanlıktan normlde ben bu vakite 1.5 l bitirirdim hayırlısı insallahhh

Leylakım Allahım sana hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar versin canım benim.. bak bugün kandil dua ediyorum senin için.. Hazır kilolarını da verdin

ayyyy canım benim allah razı olsun.sen de hayatta istediğin herşeye kavuşursun inşallah iyiniyetlim...tam da yumurtlama haftamdayıminşallah olur bu ay

ne attınki görmedim kızlarda görmemistir emin ol yoksa verirdük cevap bilesinnn

canım öncelikle bu mübarek üç ayların ilk cuması ve ilk kandili bütün müslüman alemine hayırları getirmesi temennisiyle sorum şöyleydi bende niyetlim fakat oruç tuttuğum zamanlar hep tartıda +yı görüyorum kaçamağım yok sahurda 2 yumurta 4zeytin 1domates 2omega3 az lor yarımlit su

canım bence bunu takma fazla.sonuçta yemek yiyip yatıyosun.sabah tartıda fazla çıkması normal.yediklerinde zararlı bişey de yok zaten.yapabiliyosan iftardan sonra yürüyüş yap tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…