ayyyy canım benim allah razı olsun.sen de hayatta istediğin herşeye kavuşursun inşallah iyiniyetlim...tam da yumurtlama haftamdayıminşallah olur bu ay
Canımm inşallah benim için dua et olmasını çok istediğim bir şey var benim de
İnşallah canımm Allahım gönlüne göre versin..
canım bence bunu takma fazla.sonuçta yemek yiyip yatıyosun.sabah tartıda fazla çıkması normal.yediklerinde zararlı bişey de yok zaten.yapabiliyosan iftardan sonra yürüyüş yap tatlım
dukanda sınırsızdı ya izinliler burda öyle değil mantıklı olarak yaniii kuzuşş
amin canımdualarım seninle tatlım...istediğin şey en kısa zamanda gerçekleşir inşallah canım benim
inşallah canım hayırlısıyla olur ataman...kızlar sizden bişey isteyebilirmiyim
haziran ayında memurluk atamalarımız var bende atanmak istiyorum hemşireyim bu zaman kadar kısmet olmadı atanmak özelde çalışıyordum ama çok yoruldum artık devlet hastanesinde çalışmak istiyorum lütfen bu güzel günde benden dualarınızı eksik etmeyinayrıca benim gibi olan herkese rabbim yardım etsin
oruçlu tutan arkadaşlar allah kabul etsin benimkini de..
herkesin dualarını kabul etsin
kendime çok uygun bir avatrar buldum spor yaparken yiyen
Öğle yemeğim;
Et kavurma,
Salata,
Light Cola,
Ve bir avuç ceviz
Şimdiye kadar bir fincan yeşil çay ve yarım litre su içtim...
Sorun var mı menüde bayanlar... Kola harici
bak sen biliyon neyin yanlış olduğunu içme bi daha o zararlı şeyi
selam canım evet bugunde nıyetlıyım allah kabul etsın ınsaallah benım ve butun nıyetlı olan arkadasların.amin..Günaydın hanımlar, hepimize kaçamaksız güzel bir gün diliyorum.
İdealist, canım geçmiş olsun, ben de TSH yüksek olduğu için trioid hormanına başlandı. Ama bence de sen tahlilini iyi bir yerde tekrar yaptır, bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyor. Daha sonrada iyi bir endokronoloğa gidersin. üzülme, sıkıntı yapma, tedavisi olan ve günümüzde bir çok kişide bulunan bir sorun, fark edilip tedavi edildiğinde sorun oluşturmuyor. Stres yaparsan daha olumsuz etkilenirsin.
Papadiyam günaydın, nasılsın canım, bugün de niyetli misin?
Sabah: 2 yumurta, yarım dilim peynir, yarım elma, 1 incir, 1 ç.b. ceviz, salata, 4 zeytin
ıyınıyetlım bıdenem cok sevındım ıyı gıtmesıne ınan ınsan daha rahat edıyo zaten peygamber efendımızde(s.a.v)ıkı ogun yermıs bılıyomusunPapadiyam 2 öğün benim güzel gidiyor..
Sabah 7:30 akşamı da 15:30-16:00 arası yiyorum.. Çok acıkmıyorum ve de seviniyorum
leylakım bıdenem hersey gonlunce olur ınsaallah canımayyyy canım benim allah razı olsun.sen de hayatta istediğin herşeye kavuşursun inşallah iyiniyetlim...tam da yumurtlama haftamdayıminşallah olur bu ay
oruç tutanların oruçlarını kabul etsin allahım..
leylakım inş.sende hayırlısıyla kavuşursun bebeğine allahım hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin canım...
iyiniyetlim gönlünde her ne varsa allah onu nasip etsin canım..
Allahım tüm hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı,işsizlere iş versin .tüm dualarınız kabul olsun inş.benim içinde dua edermisiniz
selam canım evet bugunde nıyetlıyım allah kabul etsın ınsaallah benım ve butun nıyetlı olan arkadasların.amin..
ıyınıyetlım bıdenem cok sevındım ıyı gıtmesıne ınan ınsan daha rahat edıyo zaten peygamber efendımızde(s.a.v)ıkı ogun yermıs bılıyomusun
leylakım bıdenem hersey gonlunce olur ınsaallah canım
tulum yerine lor peynir yemenizi öneririm
kızlar sizden bişey isteyebilirmiyim
haziran ayında memurluk atamalarımız var bende atanmak istiyorum hemşireyim bu zaman kadar kısmet olmadı atanmak özelde çalışıyordum ama çok yoruldum artık devlet hastanesinde çalışmak istiyorum lütfen bu güzel günde benden dualarınızı eksik etmeyinayrıca benim gibi olan herkese rabbim yardım etsin
kendime çok uygun bir avatrar buldum spor yaparken yiyen
Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin canım..ayyyy canım benim allah razı olsun.sen de hayatta istediğin herşeye kavuşursun inşallah iyiniyetlim...tam da yumurtlama haftamdayıminşallah olur bu ay
tebriklerrrDÜN AKŞAM BASKÜLDE 59,5 GÖRDÜM
VE REGLİME 2-3 GÜN VAR
YUPPPİİİİİ
Amin canım aminoruç tutanların oruçlarını kabul etsin allahım..
leylakım inş.sende hayırlısıyla kavuşursun bebeğine allahım hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin canım...
iyiniyetlim gönlünde her ne varsa allah onu nasip etsin canım..
Allahım tüm hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı,işsizlere iş versin .tüm dualarınız kabul olsun inş.benim içinde dua edermisiniz
kızlar nıyetlı olan butun arkadaslarımın allah nıyetlerını kabul etsın.bu mubarek gunde dualarımız kabul gunahlarımız af olsun ınsaalah.aminnn
Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar versin canım..
leylak84 ve loxıcım dun yada oncekı gundu gül le latıfelestık okudunuzmu benım paylasımıma tsk edıp kghdıye yazıp bu ıfadelerı yapmıstı gulmekten öldüm yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?