Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kandiliniz mübarek olsun arkadaslar oruc tutan tüm arkadasların allah kabul etsin bütün dilekleriniz kabul olmasıyla ...

sabah kahvaltısı(09:30bitti)

kahvaltı demesem iyi olacak canım hic bir sey almadı valla bulantı iştahsızlık derken yediklerim;

1 kase yogurt corbası
peynir
1 cay bardagı fındık
5 erik,2 kayısı

yiyemediklerim;
1 ceri domates
kasar peyniri
köy yumurtalı omlet

öglen yemegim(15:30bitti)
arkadaslarım vardı
ikramlarım;tarhana corbası,taze fasulye,bulgur pilavı

1 kase tarhana corbası yedim
zeytinyaglı taze fasulye yedim

23 mayıs aksam yemegim

fırında kabak,patlıcan,biber ve zeytinyag ile pişirdim dediginiz gibi süper kızartma oldu üstüne sarımsaklı domates sosu ve ev yapımı yogurt
5 erik
tarif veren arkadasa tesekkürler valla süper yemek benimde mideme iyi geldi valla ve zahmetsiz olması cok güzel

AY HANIMLAR BEN BUGÜN HİÇ OKUYAMADIMDA YAZAMADIMDA YAW

YAZIP HEMEN ÇIKACAM VE BİRDAHA GİREMEM YARINA KADAR
ÖĞLEN YEMEĞİM
1 TABAK YOĞURTLU BAHARATLI HAVUÇ SALATASI
1 TABAK SALATA
1 KASE YOĞURT
3-4 KAŞIK ZEYTİNYAĞLI TAZE FASULYE

YEMEDİKLERİM
TRAMUSU PASTA
TEL ŞEKRİYE ÇORBASI (O KADAR SALÇALIYDIKİ HİÇ YİYEMEDİM)
PİLAV
ORMAN KEBABI (İÇİNDE PATATES HAVUÇ VE BEZELYE VARDI ONDAN YEMEDİM)

2 LİTRE SU OLDU ŞİMDİYE KADAR 1 DE SADE TÜRK KAHVEMİ İÇTİM TOPLAM 1 SAAT YÜRÜDÜM İNŞALLAH BU ÖZVERİM SONUÇ VERİRDE PAZARTESİ TARTIDA YÜZÜM GÜLER UMARIM HERKESİN YÜZÜ GÜLER

afiyet olsun canım tam olarak nasıl yaptın tarif verirmisin bende kızartmaya bayılırım ama yiyemiyorum çok lezzetli görünüyor bende yapmak istiyorum çok canım çekti valla

Arkadaşlar bugün kandil ve sizlerden birşey isteyeceğim babamın boğazında bezeler çıktı doktor kanserden şüpeleniyor bugün parça aldılar tahlil yapılacak iyi huylu çıkması için sürekli dua ediyorum sizlerde benim babam için dua edermisiniz daha pazar günü çocukluk arkadaşımın babası aynı dertten vefat etti onunki kötü huylu çıkmış bunu duyduğumdan beri daha çok üzülüyorum ama bir yandanda dua ediyorum inşallah babamınki kötü huylu değildir diye böyle durumda olan herkese allah acil şifalar versin inşallah benim babamada allahım yardım et

teskkürler arkadasım elimden geldikce bi seyler yapıp bebegimi ve kendimi beslemeye calısıyorum ve evdekileri de tabi kiii

afiyet olsun canım tam olarak nasıl yaptın tarif verirmisin bende kızartmaya bayılırım ama yiyemiyorum çok lezzetli görünüyor bende yapmak istiyorum çok canım çekti valla

yuvarlak borcama 3 biberi,1 patlıcanı,1 kabagı yuvarlak yuvarlak dilimledim sonra borcama döktüm ve zeytinyagı gezindirdim 200 derece pisirdim arada sırada kasıkla karıstırdım o kadar ocaktada domatesle sarımsagı pisirdim yani sos yaptım sonra fırnda cıkınca üstüne sosu döktüm arkasından da yogurt afiyet olsun sekerim

çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum babana ve hasta olan herkese..inşallah kötü çıkmaz sonuçlar..bu mübarek günde edilen bütün dualar kabul olur inşallahh...

benim de ananem hastaneye yatmış bugün..kronik bronşit yaşlılıkta çok daha zor..tıkanmış yine hava veriliyormuş şimdi..sık sık oluyor artık bu durum..

canım inşallah güzel haberler alırsınız.allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi.yarında benim annemin rahminden parça alınacak kızlar.onada dualar edin inşallah.rabbim nerede hastalar varsa şifa bekleyen tez zamanda şifalar versin.ne çok yayıldı bu kanser illeti yaa kimi duysam kanser hastası.allahım uzak eylesin hepimizdende dermansız dertler vermesin hiç kimselere inşallah....

teşekkürler tarif için.gerçekten hem çok güzel hemde çok sağlıklı bir yemek bende deneyeceğim arkadaşım...

kızlar bir şey soracağım bezelye yememelimiyiz karataylı beslanme şeklinde,yasakmı yani????....

çok geçmiş olsun annenizede arkadaşım allah şifalar versin inşallah....

ikinize de cok gecmiş olsun arkadasım allah acil sifalar versin arkadasım emeluludas inş. babanın iyi huylu cıkar ve en kısa zamanda saglıgına kavusur inş.dualarımız sizinle ...

Allah bu mübarek günde inşallah dualarını kabul eder canım..acil şifalar dilerim..iyi düşün iyi olsun arkadaşım

acil şifalar dilerim..

canımm baban için dua edicez inşallah iyi olucak çok çok geçmiş olsun

canım Allah şifalar versin dualarımız seninle umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur baban...

canım allah acil şifalar versin inşallah...

amin canım allah tüm hastalara şifalar versin dermansız dert vermesin.Allah annenede şifalar versin biran önce iyileşsin inşallah...

Esasım teşekkürler canımm Seninde Rabbim dualarını kabul etsin inş. canım
ay gördüm papadiyam.koptum bende gülmektenben gülü çok merak ediyorum yaw.aynı şeyleri yazıp yazıp sonrada kıs kıs güldüğünü düşünüyorum ben
Leylakım çok güldürdün sen çok yaşa emi
Canım Allah dualarını kabul etsin babana şifa versin
Canım anneannene de Rabbim şifa versin.. İnşallah canım bir an önce iyileşsin anneannen

Sersumum ben de lor peynirini çok sevmem..
Çeşit çeşit peynir alırım alışverişte.. tulum peyniri hellim krem peynir kaşar.... Tam bi peynir canavarıyım anlayacağın.. Lorun dışındaki peynirlerde serbest zaten canımcım..
Zaten ekmek de yemiyoruz olabildiğince sevdiğim ve yasaklı olmayan yiyecekler tüketiyorum ki kaçamak az olsun..

Susamlı Kuru Meyve Topları:Malz. 5 adet kuru kayısı
3 adet kuru incir
3 adet hurma (veya 2 adet kayısı daha ekleyin)
1/2 su bardağından daha az su
1 çay bardağı iriden biraz ufak kıyılmış ceviz içi
2 yemek kaşığı kuş üzümü
arzuya göre 1 yemek kaşığı hindistan cevizi
tarçın
kakule tozu
karanfil tozu
1/2 paket vanilya
1/2 su bardağı kadar müsli veya yulaf ezmesi
2 yemek kaşığı susam
Yapılışı: Müsliyi veya yulafı küçük parçalar haline gelene kadar robotta çekip başka bir kaba aktarın.
Minik doğranmış kuru meyveleri su ile birlikte kaynadıktan sonra 7-8 dakika kadar kısık ateşte pişirip mutfak robotunda püre haline getirin.
Müsliyi, baharatları ve vanilyayı elle yapışmadan şekil verecek hale gelene kadar ilave edip karıştırın.
Susamınız kavruşmamışsa tavada biraz kavurun. Hamurdan parçalar koparıp top şekli verin ve susama bulayıp tabağa aktarın

bu bize uygunmu kızlarr

kızlar üçünüze de çok çok geçmiş olsun.sizin için bol bol dua edicem.inşşalah kötü bişey çıkmaz ve güzel haberler alırsınız her biriniz...
Leylakım çok güldürdün sen çok yaşa emi

bugün yediklerim

1.öğün:
1 rafadan yumurta
domates
peynir
1 dilim salam
zeytin
6 tane erik

2.öğün:
1 kase tavuk suyuna çorba
biraz tavuk
yarım kase yoğurt

spor:45 dk yürüdüm

afiyet olsun canım acaba sen bu kiloyu kaç zamanda verdin şuan tam 64800 oldum ben ama üşeniyorum kilo vermeye yaa off iyice gitti motivem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…