afiyet olsun canım acaba sen bu kiloyu kaç zamanda verdin şuan tam 64800 oldum ben ama üşeniyorum kilo vermeye yaa off iyice gitti motivem
Arkadaşlar bugün kandil ve sizlerden birşey isteyeceğim babamın boğazında bezeler çıktı doktor kanserden şüpeleniyor bugün parça aldılar tahlil yapılacak iyi huylu çıkması için sürekli dua ediyorum sizlerde benim babam için dua edermisiniz daha pazar günü çocukluk arkadaşımın babası aynı dertten vefat etti onunki kötü huylu çıkmış bunu duyduğumdan beri daha çok üzülüyorum ama bir yandanda dua ediyorum inşallah babamınki kötü huylu değildir diye böyle durumda olan herkese allah acil şifalar versin inşallah benim babamada allahım yardım et
çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum babana ve hasta olan herkese..inşallah kötü çıkmaz sonuçlar..bu mübarek günde edilen bütün dualar kabul olur inşallahh...
benim de ananem hastaneye yatmış bugün..kronik bronşit yaşlılıkta çok daha zor..tıkanmış yine hava veriliyormuş şimdi..sık sık oluyor artık bu durum..
canım inşallah güzel haberler alırsınız.allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi.yarında benim annemin rahminden parça alınacak kızlar.onada dualar edin inşallah.rabbim nerede hastalar varsa şifa bekleyen tez zamanda şifalar versin.ne çok yayıldı bu kanser illeti yaa kimi duysam kanser hastası.allahım uzak eylesin hepimizdende dermansız dertler vermesin hiç kimselere inşallah....
afiyet olsun canım acaba sen bu kiloyu kaç zamanda verdin şuan tam 64800 oldum ben ama üşeniyorum kilo vermeye yaa off iyice gitti motivem
arkadaşlar benim 16-18 arası çok acıkıyorum mutlaka bişeyler yemem lazımm napmalıyımm sizceee.....
arkadaşlar bu işi yeni öğreniyorum affedin hatalı alıntılar yapmışım
ocaktan itibaren 7 kilo verdim aslında ben..
Şimdi 36 bedenim.. Hiç de zor değil karatayla.. Devam et zamanla alışacaksın..
Karataya başlamadan önce normal yerken, aslında papadiyamın dediği gibi Peygamber Efendimizin(SAV) 2 öğün ve az yediğini duyduğumda nasıl doyar ki insan bu kadar yemekle diye düşünürdüm. Şimdi rahatlıkla doyuyorum ve bana yetiyor..
Hedef kilona ulaşınca arada canının istediklerinden de yiyebiliyorsun o gün 5 km yürümek şartı ile..
Zaten hep spor olmalı hayatımızda.. Hayat tarzımızı değiştirmeliyiz karatayla..Vücudumuz hareket için yaratılmış çünkü..
Alışkanlıkları değiştirmek zordur azim ister gerçekten istemek gerekir.. Burada kalırsan sana daha kolay gelecektir
aynen ya çok acıktım bendeAçıkçası ben de 2 öğün fikrine biraz zor diye bakıyorum. Haftasonu olup geç kahvaltı edince olabilio ama hafta ici, işe gidiyosanız ve erken kahvaltı etmek gerekiyosa, o zaman 2 öğün bütün günü çıkarmaya yetmeiyo gibi sanki. Ben dün vaktim olmadığı için öğleni atladım ve akşam menüsünü de arkadaşımda 3 kaşık kısır ve yeşil salata ile saat 17.00'de yaptım. Gece 10.30 gibi ÇOK ACIKTIM! Kendimi yuttum ve yemedim ama valla çok zor geçti vakit. Su içip durudum hep.
papiş bu kadar olur iftar menülerimiz birebir aynı ama bide güleryüzün kızartmasından mı yapsam diyorum çok canım çektiiiıftar menumu sımdıden yazatım sonra fırsat bulamayabılırı
etlı kuru fasulye
k.t.cacık
yesıllık salata
kayısı,ıncır,fındık
omega3
veeeeee bır demlık cayyyy
gizemli kadın gül ablamızay gördüm papadiyam.koptum bende gülmektenben gülü çok merak ediyorum yaw.aynı şeyleri yazıp yazıp sonrada kıs kıs güldüğünü düşünüyorum ben
kızartma harika görünüyo23 mayıs aksam yemegim
fırında kabak,patlıcan,biber ve zeytinyag ile pişirdim dediginiz gibi süper kızartma oldu üstüne sarımsaklı domates sosu ve ev yapımı yogurt
5 erik
tarif veren arkadasa tesekkürler valla süper yemek benimde mideme iyi geldi valla ve zahmetsiz olması cok güzel
Eki Görüntüle 427045
arkadaşlar benim 16-18 arası çok acıkıyorum mutlaka bişeyler yemem lazımm napmalıyımm sizceee.....
nazfilizcim nasıl gidiyor karataya alışabildin mi
sen 36 bedensin hala uğraşıyomusun canım kilo vermeyeben yıllardır 2 öğün yerim canım hep alıştım artık ama tatlı yememeye alışamıyorum zor bi durum aslında iradesizlikte diyebiliriz yanii burdayım zaten bi yere gitmem seviyorum burasını ben spor yapamıyorum evdeyim ama vakit bulamıyorum kızımdan bana vakit kalmıyo
Tam anlamıyla karataycı olmak ve kilo vermek için sabır azim şart canım.. Spor da öyle bence.. Şimdi övgüler alıyorum. Hala karataya devam ettiğimi duyanlar fazlalığımın olmadığını söylüyorlar çok seviniyorum. Ama artık hep karataycıyım sağlıklı besleniyorum. Vakit buldukça da çevremdekilere anlatıyorum ki onlar da yararlansın..teşekkür ederim canım gayet iyi gidiyo sevdiğim yemekleri yapmamaya çalışıyorum böylece kaçamak sıfır ...biraz sabırsızım ama çok çabuk zayıflamak istiyorum..
Ben de kaç aydır sadece işe gidip gelirken yürüdüm vakit bulamamıştım.. Bu arauyurken sadece vakit buldum ve yürümeye başladım aaa sabah 6 gibi soğuk olduğu için bu sefer de üşüttüm canım hastayım hala.. Evdeyken plates belki yapabilirsin çok da iyi gelir.. Ben birazdan platesimi yapacağım oğluş içerde durmuyor artık hep babasıyla dışarda parktalar
Tam anlamıyla karataycı olmak ve kilo vermek için sabır azim şart canım.. Spor da öyle bence.. Şimdi övgüler alıyorum. Hala karataya devam ettiğimi duyanlar fazlalığımın olmadığını söylüyorlar çok seviniyorum. Ama artık hep karataycıyım sağlıklı besleniyorum. Vakit buldukça da çevremdekilere anlatıyorum ki onlar da yararlansın..
Kaçamak sıfırsa
evet stersten genetik ve kilo verme gibi durumlar buna neden oluyormus geciçi imis ama hayatında ilerde mutlaka çıkarmıs hazır olunmalıymıs çünkü bende çıktı arada tahlıl yeptırırm simdide metoblzmam çok çalısıyormus
ayyyy canım benim allah razı olsun.sen de hayatta istediğin herşeye kavuşursun inşallah iyiniyetlim...tam da yumurtlama haftamdayıminşallah olur bu ay
oruç tutanların oruçlarını kabul etsin allahım..
leylakım inş.sende hayırlısıyla kavuşursun bebeğine allahım hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin canım...
iyiniyetlim gönlünde her ne varsa allah onu nasip etsin canım..
Allahım tüm hastalara şifa borçlulara ödeme kolaylığı,işsizlere iş versin .tüm dualarınız kabul olsun inş.benim içinde dua edermisiniz
kızlar nıyetlı olan butun arkadaslarımın allah nıyetlerını kabul etsın.bu mubarek gunde dualarımız kabul gunahlarımız af olsun ınsaalah.aminnn
Arkadaşlar bugün kandil ve sizlerden birşey isteyeceğim babamın boğazında bezeler çıktı doktor kanserden şüpeleniyor bugün parça aldılar tahlil yapılacak iyi huylu çıkması için sürekli dua ediyorum sizlerde benim babam için dua edermisiniz daha pazar günü çocukluk arkadaşımın babası aynı dertten vefat etti onunki kötü huylu çıkmış bunu duyduğumdan beri daha çok üzülüyorum ama bir yandanda dua ediyorum inşallah babamınki kötü huylu değildir diye böyle durumda olan herkese allah acil şifalar versin inşallah benim babamada allahım yardım et
canım inşallah güzel haberler alırsınız.allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi.yarında benim annemin rahminden parça alınacak kızlar.onada dualar edin inşallah.rabbim nerede hastalar varsa şifa bekleyen tez zamanda şifalar versin.ne çok yayıldı bu kanser illeti yaa kimi duysam kanser hastası.allahım uzak eylesin hepimizdende dermansız dertler vermesin hiç kimselere inşallah....
çok geçmiş olsun canım..acil şifalar diliyorum babana ve hasta olan herkese..inşallah kötü çıkmaz sonuçlar..bu mübarek günde edilen bütün dualar kabul olur inşallahh...
benim de ananem hastaneye yatmış bugün..kronik bronşit yaşlılıkta çok daha zor..tıkanmış yine hava veriliyormuş şimdi..sık sık oluyor artık bu durum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?