Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Pepetii ben de cozuttum ama sen şanslısın en azından yürüyebiliyosun

Öğleyin kuvvetlice yedimdi zaten..

Kızlar bi velimin evine gittik öğretmen arkadaşla yemesem yanlış anlaşılabilirdi.. Hep de cıss şeyler vardı:26:

2 çeşit kurabiye ıspanaklı pasta pirinçli yaprak sarma (yemediklerim)
1 tane küçük patatesli açma börek ve mayonezli tavuklu salata yedim. Şimdi plates yapacağım

1 tane daha açma börek yiyecektim kendimi tuttum:26:

Kahvemi de içtim.. Niyetli arkadaşlar az kaldı sizde birazdan az kaldı inş. pepeti papadiya

Son düzenleme:
afiyet olsun canım acaba sen bu kiloyu kaç zamanda verdin şuan tam 64800 oldum ben ama üşeniyorum kilo vermeye yaa off iyice gitti motivem

ocaktan itibaren 7 kilo verdim aslında ben..
Şimdi 36 bedenim.. Hiç de zor değil karatayla.. Devam et zamanla alışacaksın..
Karataya başlamadan önce normal yerken, aslında papadiyamın dediği gibi Peygamber Efendimizin(SAV) 2 öğün ve az yediğini duyduğumda nasıl doyar ki insan bu kadar yemekle diye düşünürdüm. Şimdi rahatlıkla doyuyorum ve bana yetiyor..

Hedef kilona ulaşınca arada canının istediklerinden de yiyebiliyorsun o gün 5 km yürümek şartı ile..
Zaten hep spor olmalı hayatımızda.. Hayat tarzımızı değiştirmeliyiz karatayla..Vücudumuz hareket için yaratılmış çünkü..
Alışkanlıkları değiştirmek zordur azim ister gerçekten istemek gerekir.. Burada kalırsan sana daha kolay gelecektir

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun .Allah acil şifalar versin ..evet canlarım öyle çok kanser hastalığı duyuyoruz ki etrafımız da unutmayın artık yenenlerde var kalbinizi ferah tutun ..kayınpederim 6 yıl boyunca gırtlak kanseri sonrası rahat ve sağlıklıydı ..teyzem rahim kanseri sonrası yıllardır gayet iyi ..umarım sizin hastalarınız da çok çabuk sıhhatlerine kavuşur..

Son düzenleme:
arkadaşlar bu işi yeni öğreniyorum affedin hatalı alıntılar yapmışım..şimdi düzelttim

Son düzenleme:

sen 36 bedensin hala uğraşıyomusun canım kilo vermeye ben yıllardır 2 öğün yerim canım hep alıştım artık ama tatlı yememeye alışamıyorum zor bi durum aslında iradesizlikte diyebiliriz yanii burdayım zaten bi yere gitmem seviyorum burasını ben spor yapamıyorum evdeyim ama vakit bulamıyorum kızımdan bana vakit kalmıyo

aynen ya çok acıktım bende
ıftar menumu sımdıden yazatım sonra fırsat bulamayabılırı

etlı kuru fasulye
k.t.cacık
yesıllık salata
kayısı,ıncır,fındık
omega3

veeeeee bır demlık cayyyy
papiş bu kadar olur iftar menülerimiz birebir aynı ama bide güleryüzün kızartmasından mı yapsam diyorum çok canım çektiii
ay gördüm papadiyam.koptum bende gülmektenben gülü çok merak ediyorum yaw.aynı şeyleri yazıp yazıp sonrada kıs kıs güldüğünü düşünüyorum ben
gizemli kadın gül ablamız

kızartma harika görünüyo
arkadaşlar benim 16-18 arası çok acıkıyorum mutlaka bişeyler yemem lazımm napmalıyımm sizceee.....

canım akşam yemegini öne çek derim

Son düzenleme:

Ben de kaç aydır sadece işe gidip gelirken yürüdüm vakit bulamamıştım.. Bu ara uyurken sadece vakit buldum ve yürümeye başladım aaa sabah 6 gibi soğuk olduğu için bu sefer de üşüttüm canım hastayım hala.. Evdeyken plates belki yapabilirsin çok da iyi gelir.. Ben birazdan platesimi yapacağım oğluş içerde durmuyor artık hep babasıyla dışarda parktalar

teşekkür ederim canım gayet iyi gidiyo sevdiğim yemekleri yapmamaya çalışıyorum böylece kaçamak sıfır ...biraz sabırsızım ama çok çabuk zayıflamak istiyorum..
Tam anlamıyla karataycı olmak ve kilo vermek için sabır azim şart canım.. Spor da öyle bence.. Şimdi övgüler alıyorum. Hala karataya devam ettiğimi duyanlar fazlalığımın olmadığını söylüyorlar çok seviniyorum. Ama artık hep karataycıyım sağlıklı besleniyorum. Vakit buldukça da çevremdekilere anlatıyorum ki onlar da yararlansın..
Kaçamak sıfırsa

bende twıst falan yapıyorum eşim zaten saat 7de geliyor canım yemek yememiz 7:30 buluyor oda çok yoruluyo zaten akşama kadarr çocuklarla uğraşıyo saolsun yine yardım ediyo ama ben kıyamıyorum ev bebek herşey benim üstümde spora vakit kalmıyokiiii

harikasın
buradaki herkes süper ..iyiki burayı buldum tv de canan hanıma bir iki rastlamıştım ilgimi çekmişti ama o aralar kayınvalidem rahatsızdı onunla ilgileniyordum vaktim yoktu araştırmaya derken onun ölümü gelen giden derken şimdiye naspmiş sizleri bulmak başaranları görmek ,demek ki oluyomuş ben de yapabilim oluyo haliyle ...ben de yapabilirim

İyi akşamlar güzel hanımlar. Oruç tutan arkadaşlar, Allah kabul etsin. Bu mübarek günde dualarımız kabul olunsun inşallah.

Arada kontrol ettirmek iyi olur gerçekten. Bu arada yeni avatarına bayıldım.

ayyyy canım benim allah razı olsun.sen de hayatta istediğin herşeye kavuşursun inşallah iyiniyetlim...tam da yumurtlama haftamdayıminşallah olur bu ay

Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.

Leylakım, iyiniyetlim, esasım dualarınız kabul olsun inşallah.

kızlar nıyetlı olan butun arkadaslarımın allah nıyetlerını kabul etsın.bu mubarek gunde dualarımız kabul gunahlarımız af olsun ınsaalah.aminnn

Amin canım, amin.

Çok geçmiş olsun, dualarımız sizinle.

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşir anneciğin.

2.Öğün ve son öğün: 2 lahmacun, 1 ayran, 4 erik

1.5 saat daha yürüdüm geldim.
Terliklerle çıktığım icin ayaklarım perisan suan suda dinlendiriyorum.
İnsallah iyileşir

kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama coooook sayfa var nerden başlamalıyım kafam cok karısık.
kitabı almadan bu diyeti yapabilir miyim yoksa illaki hocanın kitabını almalımıyım?
buradan yararlanabilir miyim? hangi sayfaları okumalıyım bana da bi el atın arkadaşlar yaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…