Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

amin canım inşallah

hoşgeldin canım.ilk sayfayı oku öncelikle.ama kitabı alsan daha iyi olur.karatayın mantığını daha iyi anlarsın o zaman.

kızlar cok beğenince ya da beğenilince artı bişey mi kazanıyoruz kusura bakmayın cahilliğime verin de anlamadım ben bişey yanii bişey yazan yok ama beğeniliyorum sürekli

bu gece duA bekleyen bütün hasta kullarına RABBİM acilşifalar
borçlu kularına ödeme kolaylığı evlat isteyene hayırlı evlat ev kurmak isteyene ev iş isteyene Hayırlı işler nasip etsin YÜCE MEVLA

teşekkür ederim coook sagol
yani buradan paylaşılanlar yetmez diyorsun öyle mi?

yani tabiki belli başlı şeyler var,ama hepsini buraya yazmak mümkün olmaz.eğer karatay hakkında hiçbir fikrin yoksa sadece burdan faydalanmak biraz zor olur.ama yine de sormak istediğin bişey varsa ben ve arkadaşlar cevaplarız yani....

bu gece duA bekleyen bütün hasta kullarına RABBİM acilşifalar
borçlu kularına ödeme kolaylığı evlat isteyene hayırlı evlat ev kurmak isteyene ev iş isteyene Hayırlı işler nasip etsin YÜCE MEVLA

amin amin amin.....

Saglikli, hayirli evlatlarin olur insallah Leylakcim. Boyle gunlerde tutulan dilekler olur mutlaka

amin canım benim inşallah

propycil de kaçak
geldim tatlışım geldim..yazılı haftası ve migren ve uykusuzluk birleşince giremedim cok.bilgisayarın ışıgı mahvediyo bağagrımı..
bu arada kaçamaklar yapılmış veli ziyaretinde,ne iş

mrb hoşgeldin..hemen cevap yazamayabilirz azcık sabırlı ol kıss
ilk sayfayı okumanı tavsiye edrim tatlım..ama alabiliyosan hocanın yeşil mezuralı kitabını alıp okusan iyi olur..
kitap okumayı sewmeyen bile bi günde okuyo merak etme..
ilk sayfanı okuduktan sonra bi menu paylaşımında bulun da bakalım bi yanlış varmı yokmu diye ok.
sewgiler

hoşgeldin bebişim,çok geçmiş olsun

Gercekten cok lezzetli gorunuyo. Afiyetler olsun.

Cok gecmis olsun. Allah sifalar versin. Ben de babami 1,5 sene once kanserden kaybettim. Daha yeni toperlaniyorum. Ah bu kilolarimin cogun sIkIntI kaynakli yemek yemekten zaten.

dün öğlen yemeğinde doyana kadar ew yapımı börek yidim..benim doyma noktamı tahayyül edin artık
amaaaa 80+20 dakka tempolu yurudum..

bugun uydum yanlış yapmadım veee 1 bucuk saat tempolu yurudum
bu arada l,steye gircem bende korkun bendeeeeeeeennn

kıslar kanael verdiği metabolizma cayı cok işe yarıyo tavsiye ederim..ama ben elma koymadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…