İyi akşamlar güzel hanımlar. Oruç tutan arkadaşlar, Allah kabul etsin. Bu mübarek günde dualarımız kabul olunsun inşallah.
Arada kontrol ettirmek iyi olur gerçekten. Bu arada yeni avatarına bayıldım.
Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Leylakım, iyiniyetlim, esasım dualarınız kabul olsun inşallah.
Amin canım, amin.
Çok geçmiş olsun, dualarımız sizinle.
kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama coooook sayfa var nerden başlamalıyım kafam cok karısık.
kitabı almadan bu diyeti yapabilir miyim yoksa illaki hocanın kitabını almalımıyım?
buradan yararlanabilir miyim? hangi sayfaları okumalıyım bana da bi el atın arkadaşlar yaa...
hoşgeldin canım.ilk sayfayı oku öncelikle.ama kitabı alsan daha iyi olur.karatayın mantığını daha iyi anlarsın o zaman.
kızlar cok beğenince ya da beğenilince artı bişey mi kazanıyoruz kusura bakmayın cahilliğime verin de anlamadım ben bişey yanii bişey yazan yok ama beğeniliyorum sürekli
Leylakım Allahım sana hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar versin canım benim.. bak bugün kandil dua ediyorum senin için.. Hazır kilolarını da verdin
teşekkür ederim coook sagol
yani buradan paylaşılanlar yetmez diyorsun öyle mi?
DÜN AKŞAM BASKÜLDE 59,5 GÖRDÜM
VE REGLİME 2-3 GÜN VAR
YUPPPİİİİİ
bu gece duA bekleyen bütün hasta kullarına RABBİM acilşifalar
borçlu kularına ödeme kolaylığı evlat isteyene hayırlı evlat ev kurmak isteyene ev iş isteyene Hayırlı işler nasip etsin YÜCE MEVLA
Saglikli, hayirli evlatlarin olur insallah Leylakcim. Boyle gunlerde tutulan dilekler olur mutlaka
geldim tatlışım geldim..yazılı haftası ve migren ve uykusuzluk birleşince giremedim cok.bilgisayarın ışıgı mahvediyo bağagrımı..propycil de kaçak
mrb hoşgeldin..hemen cevap yazamayabilirz azcık sabırlı ol kısskızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama coooook sayfa var nerden başlamalıyım kafam cok karısık.
kitabı almadan bu diyeti yapabilir miyim yoksa illaki hocanın kitabını almalımıyım?
buradan yararlanabilir miyim? hangi sayfaları okumalıyım bana da bi el atın arkadaşlar yaa...
geldim tatlışım geldim..yazılı haftası ve migren ve uykusuzluk birleşince giremedim cok.bilgisayarın ışıgı mahvediyo bağagrımı..
bu arada kaçamaklar yapılmış veli ziyaretinde,ne iş
mrb hoşgeldin..hemen cevap yazamayabilirz azcık sabırlı ol kıss
ilk sayfayı okumanı tavsiye edrim tatlım..ama alabiliyosan hocanın yeşil mezuralı kitabını alıp okusan iyi olur..
kitap okumayı sewmeyen bile bi günde okuyo merak etme..
ilk sayfanı okuduktan sonra bi menu paylaşımında bulun da bakalım bi yanlış varmı yokmu diye ok.
sewgiler
23 mayıs aksam yemegim
fırında kabak,patlıcan,biber ve zeytinyag ile pişirdim dediginiz gibi süper kızartma oldu üstüne sarımsaklı domates sosu ve ev yapımı yogurt
5 erik
tarif veren arkadasa tesekkürler valla süper yemek benimde mideme iyi geldi valla ve zahmetsiz olması cok güzel
Eki Görüntüle 427045
cook tesekkur edrim taklımmmmhoşgeldin bebişim,çok geçmiş olsun
canım inşallah güzel haberler alırsınız.allah uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin büyüklerimizi.yarında benim annemin rahminden parça alınacak kızlar.onada dualar edin inşallah.rabbim nerede hastalar varsa şifa bekleyen tez zamanda şifalar versin.ne çok yayıldı bu kanser illeti yaa kimi duysam kanser hastası.allahım uzak eylesin hepimizdende dermansız dertler vermesin hiç kimselere inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?