Sersumum ben de lor peynirini çok sevmem..
Çeşit çeşit peynir alırım alışverişte.. tulum peyniri hellim krem peynir kaşar.... Tam bi peynir canavarıyım anlayacağın.. Lorun dışındaki peynirlerde serbest zaten canımcım..
Zaten ekmek de yemiyoruz olabildiğince sevdiğim ve yasaklı olmayan yiyecekler tüketiyorum ki kaçamak az olsun..
ocaktan itibaren 7 kilo verdim aslında ben..
Şimdi 36 bedenim.. Hiç de zor değil karatayla.. Devam et zamanla alışacaksın..
Karataya başlamadan önce normal yerken, aslında papadiyamın dediği gibi Peygamber Efendimizin(SAV) 2 öğün ve az yediğini duyduğumda nasıl doyar ki insan bu kadar yemekle diye düşünürdüm. Şimdi rahatlıkla doyuyorum ve bana yetiyor..
Hedef kilona ulaşınca arada canının istediklerinden de yiyebiliyorsun o gün 5 km yürümek şartı ile..
Zaten hep spor olmalı hayatımızda.. Hayat tarzımızı değiştirmeliyiz karatayla..Vücudumuz hareket için yaratılmış çünkü..
Alışkanlıkları değiştirmek zordur azim ister gerçekten istemek gerekir.. Burada kalırsan sana daha kolay gelecektir
ben de ben deAh, bi peynir canavari da ben! Her tur peynire BAYILIYORUM. Her ogun yiyebilirim,
2 ogün bana gore deği yaw..bugun 6 bucukta sabah kahvaltısına oturdum..okuldan 3-4 gibi geliyorum ve 3 katlı bi okulda ordan oraya zıpladıgımı dusunursek cooook zor yani 3 ogun..belki yaz tatilinde...Ben Karataya baslayali daha 1 hafta oldu. Insallah ben de 2 ogune alisicam yakinda diye umut ediyorum.
hocamız atv haberde cıktıııııııııııııııııııııııııııııı
meşhır olduk kııııısssss..ben de gördüm ben de
leylakcım patlamıi bile ziyaretçi sayımız..
ziyaretçilere:
gelin ayol gelin..
gercek bi beslenme şekli ve hayat tarzı arıyosanız gelin anacım...tıka basa doyarak kilo veriyosunuz,selül,t uykusuzluk,sac dökülmesi varis,migren,şeker......
her türlü şikayetinizden karatayla kurtulun kııııııısssss...
buldum sky turku oleeeeeyyyyykızlar canan hoca 19:55 te sky türk ana haber bültenine canlı yayına katılacak..bilginiz olsun
İyi akşamlar hanımlar,
bugün kahvaltıdan sonra giremedim.Hemen menümü yazıyorum.
Öğle:13.30'da bitti
1 tabak etli türlü
keten tohumlu salata
Saat 17.00'da bahçedeki ağaçtan kopardığım 4 çağlayı yedim:18: Ara öğün mü saymalıyım, yoksa cıss mı oldu?
Akşam:19.30'da bitti
1 koca tabak et sote
keten tohumlu salata
Spor: sabah 3 mil leslie yapmıştım zaten + akşam üzeri 45 dk yürüyüş
Sıvı:hesaplayamadım kızlar ama malum çok su içtiğim için gerek yok sanırım
ilk sayfaya bak tatlım..bide imkanın warsa hocamızın yeşil mezuraLI KİTABINI oku..nasılsınız?saygılar ve sevgiler sunarım tümünüze...Ben de Karatay ile kilo vermek istiyorum....basit bir liste verebilir misiniz?
teşekkürler
canım bende artısı var okadar çok seviyorum ki peynir çeşitlerini eşimin dalga konusu oldum..büyük marketlere alışverişe gidince bazen birimiz cebini unutuyor..ayrı ayrı gezerken(erkekler malum elektronik meraklısı) yaa nasıl buluşucaz şimdi diyorum oda dalga geçer gibi ben seni peynirlerin önünde bulurum canım diyoSersumum ben de lor peynirini çok sevmem..
Çeşit çeşit peynir alırım alışverişte.. tulum peyniri hellim krem peynir kaşar.... Tam bi peynir canavarıyım anlayacağın.. Lorun dışındaki peynirlerde serbest zaten canımcım..
Zaten ekmek de yemiyoruz olabildiğince sevdiğim ve yasaklı olmayan yiyecekler tüketiyorum ki kaçamak az olsun..
AMİN CANIM...bu gece duA bekleyen bütün hasta kullarına RABBİM acilşifalar
borçlu kularına ödeme kolaylığı evlat isteyene hayırlı evlat ev kurmak isteyene ev iş isteyene Hayırlı işler nasip etsin YÜCE MEVLA
Valla çıkcak dediler canımcım..ben de bekliyorum..başlarsa alarm veririm benhoca nie cıkmıo ya..haberleri izledik zaten sky turkcüler..hocayı cıkarın artık yaaaa
tatlım rahat bi spor ayakkabısı al kendine..nası olsa cok yuruyosun sen..saydım bugun 3 saat yurumussun1.5 saat daha yürüdüm geldim.
Terliklerle çıktığım icin ayaklarım perisan suan suda dinlendiriyorum.
İnsallah iyileşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?