Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ah, bi peynir canavari da ben! Her tur peynire BAYILIYORUM. Her ogun yiyebilirim,

Ben Karataya baslayali daha 1 hafta oldu. Insallah ben de 2 ogune alisicam yakinda diye umut ediyorum.

kızlar canan hoca 19:55 te sky türk ana haber bültenine canlı yayına katılacak..bilginiz olsun

leylakcım patlamıi bile ziyaretçi sayımız..
ziyaretçilere:
gelin ayol gelin..
gercek bi beslenme şekli ve hayat tarzı arıyosanız gelin anacım...tıka basa doyarak kilo veriyosunuz,selül,t uykusuzluk,sac dökülmesi varis,migren,şeker......
her türlü şikayetinizden karatayla kurtulun kııııııısssss...

alemsin propycilim..güldürdün beni

İyi akşamlar hanımlar,
bugün kahvaltıdan sonra giremedim.Hemen menümü yazıyorum.
Öğle:13.30'da bitti
1 tabak etli türlü
keten tohumlu salata

Saat 17.00'da bahçedeki ağaçtan kopardığım 4 çağlayı yedim:18: Ara öğün mü saymalıyım, yoksa cıss mı oldu?

Akşam:19.30'da bitti
1 koca tabak et sote
keten tohumlu salata

Spor: sabah 3 mil leslie yapmıştım zaten + akşam üzeri 45 dk yürüyüş
Sıvı:hesaplayamadım kızlar ama malum çok su içtiğim için gerek yok sanırım

taklım nie cıs olsun kıııısss..araöğün say sen onu..hem çağlanın Gİ si dusuktur zannımca..

nasılsınız?saygılar ve sevgiler sunarım tümünüze...Ben de Karatay ile kilo vermek istiyorum....basit bir liste verebilir misiniz?

teşekkürler

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) omlet,yogurt,mercımek corbası,fındık ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

canım bende artısı var okadar çok seviyorum ki peynir çeşitlerini eşimin dalga konusu oldum..büyük marketlere alışverişe gidince bazen birimiz cebini unutuyor..ayrı ayrı gezerken(erkekler malum elektronik meraklısı) yaa nasıl buluşucaz şimdi diyorum oda dalga geçer gibi ben seni peynirlerin önünde bulurum canım diyo
her yeni peyniri tadarım ve evde de mutlaka çeşit çeşit olur..tulumu da omlet pişince arasına koyup katlıyorum..arasında eriyo mis gibi mis
ben peynir canavarıyım ama kızım da nefret ediyor..nasıl iş bu anlamıyorum..bak bi de birşeyi paylaşayım İSLİ peyniri denedim ve tek sevmediğim peynir oldu..tavsiye etmem
bu gece duA bekleyen bütün hasta kullarına RABBİM acilşifalar
borçlu kularına ödeme kolaylığı evlat isteyene hayırlı evlat ev kurmak isteyene ev iş isteyene Hayırlı işler nasip etsin YÜCE MEVLA
AMİN CANIM...

hoca nie cıkmıo ya..haberleri izledik zaten sky turkcüler..hocayı cıkarın artık yaaaa
Valla çıkcak dediler canımcım..ben de bekliyorum..başlarsa alarm veririm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…