Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Metabolizma hızlandırıcı çay

Ben bu tarifden de cok memnunum.

1 litre sıcak suya çeyrek portakal
çeyrek elma kabuklarıyla dilimlenir
1 adet çubuk tarçın
3dakika kaynatılır.
Ateşten alınıp içine 1 poşet yeşil çay,
1 poşet rezene,
1 poşet ıhlamur,
1 tutam biberiye ve
2 adet karanfil eklenir.
4 dakika demlendikten sonra süzülüp, sıcak veya soğuk içilebilir.

Son düzenleme:
Göbek eriten & metabolizma hizlandiran çay tarifi :

1 litre suya,

1yeşil elma (minik minik doğranmiş)
Başparmak kadar dilimlenmiş zencefil,
2 çubuk tarçın,
1 çay kaşığı zerdeçal,
5 top karabiber,

Eğer kabızlık probleminiz varsa şayet , 2 kuru kara kayısı da atabilirsiniz.

Hepsini bir güzel elma ve zencefil yumusayincaya kadar kaynatin.
Sonra maydonoz varsa kaynayan sıcak suya atın,
10 dakika dinlendirin. Sonra süzün ..
İster sıcak ister soğuk lıkır lıkır için.
Af
iyet olsun..
Cabuk çabuk eriyelim

Kaneelcim tarif için teşekkürleryemeklerden sonra mı içiyorsun, günde kaç kere içiyorsun?

Canım Allah senin de dualarını kabul etsin

Propycil kıss gene ben geldim sen kaçmışsın

Geçmiş olsun canım

Börek küçüktü canımmm yalnız mayonezli salatadan yidim bayağı

Kolay gelsin işinizin en yoğun olduğu zaman

herkese ii geceler. umarım herkes kalamaksız bır gun yaşamıştır. nugunku menum
kahvaltı 12 de
1 domates salatalık yeşıl bıber beyaz peynır bır avuç kadar 2 tane kayısı kıvamında yumurta
akşam yemegı 19 30
1 ÇAYBARDAGI KADAR TAVUKLU YILDIZ MAKARNA ÇORBASI 5 YEMEK KAŞIGI PİRİNÇ PİLAVI 5 YEMEK KAŞIGI ETLI TURLU SU
KIZLAR ASLINDA KAFAM KARIŞIK BENIM TARTIM TEFAL 62 KILOYDUM ŞİMDİ 54 OLMUŞUM BUGUN KOMŞUYA GITTIM ORDA TARTILDIM ONUN TARTISI SIMBO VE 59.9 ÇIKTIM MORALIM ÇOK BOZULDU SIZIN TARTINIZ NE VE GERÇEK KILOYU NASIL ANLIYORSUNUZ

Iyi uykular demeden once:

Kahvaltim: klasik karatay (9'da)

Ogle: haslanmis fasulye, yogurt, karisik salata (2'de)

Aksam: izgara somon, karisik salata, 1 lokma tulum peyniri

Maalesef yuruyemedim cunku hic vaktim yoktu

selam kızlar.bugun 1 saat mahallede kızımın pesınde 1 saatte kucuk camlıcada ormanın ıcınde yuruyus yaptım bılgınıze hatta kgh

kendime çok uygun bir avatrar buldum spor yaparken yiyen

sen çok yaşa emi

geçmiş olsun canım inşallah kötü değildir

canlarım bende iftarımı yazayım

sütlü çorba(malesef şehriyeli)
tavuk
biber kavurması
salata
ayran

buraya kadar iyi
sonra çayla
2 kandil simidi
2tulumba tatlısı

40 dk yürüdük eşimle
bu hafta hep kaçamak hep kaçamak birde regl oldum akşam 12 gün ara ile
üüff yinemi adet düzensizliği bıktım artık hormon ilaçlarında
onlar yüzünden kilo aldım zaten

selam kızlar.bugun 1 saat mahallede kızımın pesınde 1 saatte kucuk camlıcada ormanın ıcınde yuruyus yaptım bılgınıze hatta kgh

bizde istanbulda görev yaparken ümraniyede bulgurluda oturmuştuk
oraları çok iyi bilirim mis gibidir

yaa ben kgh muhabbetinden bir şey anlamıyorum:44::44:

slm canım akşam yemeklerinde artık bi kaç adeti geçmiyorum nede olsa kalorisi var
bende ilk kitabını aldım okudum ne yalan söleyim yüzde yüz uyamıyorum.benim bi hafta oldu ve tartı bir kilo eksik gösteriyor bu arada regliden çıkmak üzereyim onunda etkisi vardır die düşünüyorum ilk üç gün fazla spor yapamadım hatta hiç gibi ..su atmış olsam desem çok sıvı aldım belki ödem gitmiştir hafiflemişimdir diyorum öle bile olsa tartıda eksik görünmek çok motive edici oldu umarım yağda gitmiştir benden ben hiç kilo veremeyenlerdenim çünkü diyet yapamıyorum hemen sıkılıyorum en fazla bir hafta sürer diyetim belkide veriyorum ama tam verecekken sıkıllıp diyeti bırakıyorum kilo veremiyorum die kendimi baskı altında hissediyorum sanırım birazda iradesizim abur cubura düşkünüm..bu arada panikatak ve tiroid mevcut.tiroidlerim alındı tamamen.iki yıl oldu.bu yüzden zor kilo veriyorum ee birde antidepresanlarda kilo yapınca... ilacı bıraktıktan sonra bu bana ait olmayan bikaç kilodan kurtulmaya karar verdim umarım her diyet gibi bu sefer de sıkılıp bırakmadan devam ederim.kızlar birde bişiy duydum sanırım ne kadar kilolu isen o kadar hızlı ve kolay kilo veriyormuşsun ama benim gibi 3-5 kilo fazlalığı olanlar zor ve uzun vadede veriyormuş vucut korumaya falan alıyomuş kendini sanırım bir deri bi kemik kalcam diene kadar doğru bilemicem ama sabır dedik bakalım ,parolam sabır bundan sonra sıklmak pes etmek yok hadi bakalım

merhaba arkadaşım bende yeniyim burda sana aynen katılıyorum bende karataya ilaveten kendimce yöntemler ekledim diyete.her sabah kalvaltıyla beraber tarçın kaynatıp içiyorum çayla hiç aram yok zatenbirde regiliyim canım tatlı çekti bende muza tarçın ekip yedim süper oluyo valla hem muzdan hem de tarçından vazgemçmedimşekerim dengelenmiştir artık akşam yemeğine bolca kırmızı pul biber acı yeşil biber yada karabiber ekliyorum.ara öğünlerdede tarçınlı zencefilli,yada biberiyeli zencefilli çay içiyorum.bu arada ibrahim saraçoğlu diyet yapan herkesin biberiye çayı içmesini tavsiye ediyor yağ yakıyormuştansiyonu olan kullanmasın ama uyarayım. şimdilerde onu da deniyorum.sonraaa dediğin gibi ne kadar protein kadar kas ve bu da metabolizmanın hızlanması demek neyse uzun oldu biraz okumaya üşünme tatlım hepimize iyi zayıflamalar

ekmek, bu arada ne kadar kilo verdin?? ekmek dedimde acıktım yawnicini değiştir valla gördükçe ekrana elimi uzatıp alasım geliyoşaka şaka ekmeğe veda edeli bir hafta oldugeçen annem sıcacık pide getirmiş hemde en sevdiğimden direnmek baya zor oldu hatta tartıştık bilerekmi yapıosun zaten zor dayanıyom die kadıncağıza neyseki şimdilerde alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…