şeker = zehir
kızlar dün tsh ımı ölçtürmüştüm ve 4.75 çıkmıştı yaaa dün akşam dr lar sitesinde endokri uzmanına sordum normal demişş.
evetttt metabolizma çayınınnnn tarifiniiiii istiyoruuzzzzzzzzzzzzzzzzz
Oh, gozun aydin. Icin rahatlamistir artik, di mi?
Teşekkür ederim canımYarın malzemeleri alıp başlıycam içmeye
Metabolizma hızlandırıcı çay
Ben bu tarifden de cok memnunum.
1 litre sıcak suya çeyrek portakal
çeyrek elma kabuklarıyla dilimlenir
1 adet çubuk tarçın
3dakika kaynatılır.
Ateşten alınıp içine 1 poşet yeşil çay,
1 poşet rezene,
1 poşet ıhlamur,
1 tutam biberiye ve
2 adet karanfil eklenir.
4 dakika demlendikten sonra süzülüp, sıcak veya soğuk içilebilir.
İyi akşamlar güzel hanımlar. Oruç tutan arkadaşlar, Allah kabul etsin. Bu mübarek günde dualarımız kabul olunsun inşallah.
Arada kontrol ettirmek iyi olur gerçekten. Bu arada yeni avatarına bayıldım.
Allah sana ve tüm isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin.
Leylakım, iyiniyetlim, esasım dualarınız kabul olsun inşallah.
Amin canım, amin.
Çok geçmiş olsun, dualarımız sizinle.
kendime çok uygun bir avatrar buldum spor yaparken yiyen
Arkadaşlar bugün kandil ve sizlerden birşey isteyeceğim babamın boğazında bezeler çıktı doktor kanserden şüpeleniyor bugün parça aldılar tahlil yapılacak iyi huylu çıkması için sürekli dua ediyorum sizlerde benim babam için dua edermisiniz daha pazar günü çocukluk arkadaşımın babası aynı dertten vefat etti onunki kötü huylu çıkmış bunu duyduğumdan beri daha çok üzülüyorum ama bir yandanda dua ediyorum inşallah babamınki kötü huylu değildir diye böyle durumda olan herkese allah acil şifalar versin inşallah benim babamada allahım yardım et
selam kızlar.bugun 1 saat mahallede kızımın pesınde 1 saatte kucuk camlıcada ormanın ıcınde yuruyus yaptım bılgınızehatta kgh
İstediğin her şeyi sorabilirsin Deniz :)
Kitabı alıp okudum ben hem de her ikisini de ..
Kuruyemişlere gelince ben sabahları 1 çay bardağı öğlen ve akşam ise 1 avuç yerim tok tutsun diye yanlış bir şey yapmıyorsun
4 kez iyidir benim basen bölgemden şikayetim var ona yönelik egzersiz yapıyorum mesela :)
merhaba arkadaşım bende yeniyim burda sana aynen katılıyorum bende karataya ilaveten kendimce yöntemler ekledim diyete.her sabah kalvaltıyla beraber tarçın kaynatıp içiyorum çayla hiç aram yok zatenTarçın, kan şekerini dengeleyici bir etki gösteriyor. Kendinizi daha uzun süre tok hissetmek ve kan şekerinizi dengelemeye yardımcı olması için yemek ya da içeceklerde, iki adet çubuk tarçın veya yarım çay kaşığı toz tarçın kullanın.
Önceki7 of 11Sonraki
Acı biberin içerdiği kapsaisin adlı maddenin, metabolik hızı artırabileceği bilimsel olarak saptandı. Biberin doğal acı maddesi kapsaisin, vücut ısısını kısa süreli olarak yüzde 25 oranında yükseltir. Bu sayede vücudunuz bol miktarda kalori yakıyor.
Zencefilin köklerindeki gingerol ve shogaol maddeleri, tıpkı kırmızıbiberdeki gibi, dolaşım ve sindirim sistemini uyarıyor. Zencefili, yemeklerde baharat olarak veya çay şeklinde tüketebilirsiniz.
Peynirdeki proteinler iştahı baskılamaya yardımcı oluyor. Peynir aynı zamanda, yüksek oranda kalsiyum içeriyor. Kalsiyum, vücut tarafından salgılanan ve yağların depolanmasını önleyen bir hormon olan kalsitriol eksikliğini de önlüyor.
kızlar ben burdakilerin hepsini uygulıyorum sizlerde öğünlerinizde alıyosunuz bilimsel olarak doğru yoldayızz paylaşmak istdim
slm canım akşam yemeklerinde artık bi kaç adeti geçmiyorum nede olsa kalorisi var
bende ilk kitabını aldım okudum ne yalan söleyim yüzde yüz uyamıyorum.benim bi hafta oldu ve tartı bir kilo eksik gösteriyor bu arada regliden çıkmak üzereyim onunda etkisi vardır die düşünüyorum ilk üç gün fazla spor yapamadım hatta hiç gibi ..su atmış olsam desem çok sıvı aldım belki ödem gitmiştir hafiflemişimdir diyorum öle bile olsa tartıda eksik görünmek çok motive edici oldu umarım yağda gitmiştir bendenben hiç kilo veremeyenlerdenim çünkü diyet yapamıyorum hemen sıkılıyorum en fazla bir hafta sürer diyetim belkide veriyorum ama tam verecekken sıkıllıp diyeti bırakıyorum kilo veremiyorum die kendimi baskı altında hissediyorum sanırım birazda iradesizim abur cubura düşkünüm..bu arada panikatak ve tiroid mevcut.tiroidlerim alındı tamamen.iki yıl oldu.bu yüzden zor kilo veriyorum ee birde antidepresanlarda kilo yapınca... ilacı bıraktıktan sonra bu bana ait olmayan bikaç kilodan kurtulmaya karar verdim umarım her diyet gibi bu sefer de sıkılıp bırakmadan devam ederim.kızlar birde bişiy duydum sanırım ne kadar kilolu isen o kadar hızlı ve kolay kilo veriyormuşsun ama benim gibi 3-5 kilo fazlalığı olanlar zor ve uzun vadede veriyormuş vucut korumaya falan alıyomuş kendini sanırım bir deri bi kemik kalcam die ne kadar doğru bilemicem ama sabır dedik bakalım ,parolam sabır bundan sonra sıklmak pes etmek yok hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?