bende umranıye carsıda oturuyorum canım harıka bır yer gercekten,cok sevıyorum..kgh yanı gülcüğümüzün dedıgı kolay gelsın hepımıze nın kısaltmasıbizde istanbulda görev yaparken ümraniyede bulgurluda oturmuştuk
oraları çok iyi bilirim mis gibidir
yaa ben kgh muhabbetinden bir şey anlamıyorum:44::44:
bugun tutmıycam canım 3 gune tamamlayıp bıraktım bıde ortasında ve sonunda 3 er gun tutarım dıye dusunuyorum ama bakalım.se tutacakmısın?papiş yarında oruç tutacakmısın canım
Ender Saraç ile metabolizma hızlandıran çorba tarifi sizi daha iyi hissettirecek. Yaşadığınız metabolizma rahatsızlıklarını bu çorba ile giderebilirsiniz. Çok kolay bir tarifle metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Ender Saraç ile metabolizma hızlandıran çorba tarifini kesinlikle bir kez deneyin.
Malzemeler:
■2 adet orta boy kabak
■1 adet orta boy domates
■1 adet orta boy tatlı kırmızı biber
■1 adet küçük boy kuru soğan
■Yarım demet maydanoz
■Yarım demet taze nane
■1 yemek kaşığı sıvı yağ
Malzemelerin hepsini, sevdiğiniz kıvama göre su ile düdüklü tencerede pişirin. Soğumaya yakın, yarım demet taze nane ile blenderdan geçirerek hazırladığınız bu nefis kokulu çorbayı için.
kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum ama coooook sayfa var nerden başlamalıyım kafam cok karısık.
kitabı almadan bu diyeti yapabilir miyim yoksa illaki hocanın kitabını almalımıyım?
buradan yararlanabilir miyim? hangi sayfaları okumalıyım bana da bi el atın arkadaşlar yaa...
bu gece duA bekleyen bütün hasta kullarına RABBİM acilşifalar
borçlu kularına ödeme kolaylığı evlat isteyene hayırlı evlat ev kurmak isteyene ev iş isteyene Hayırlı işler nasip etsin YÜCE MEVLA
nasılsınız?saygılar ve sevgiler sunarım tümünüze...Ben de Karatay ile kilo vermek istiyorum....basit bir liste verebilir misiniz?
teşekkürler
gunaydın arkadaslar.hepınıze mutlu huzurlu saglıklı bır gun dılerım cumanız mubarek olsun
Günaydın kızlar hayırlı Cumalar
günaydın hanımlar geçmişi okumadan önce menülerimi bildireyim hemen
akşam yemeğim salata ve yoğurt birde bir kase kirazla bir kaç tane erik yedim akşam meyve yenmiyor ama napayım bu seferlik böyle olsun dedim hem kiraz en masum meyve :)
sabah kahvaltım işyerine getirdim bugün sabah uyuya kalmıştım
1 haşlanmış yumurta
3 küçük domates
1 salatalık
1 biber
peynir,zeytin,ceviz ve doğadan kiraz saplı çay
dün yine 1,30 saat yürüyüşümü tamamladım bu sabah itibariyle 200 gr daha gitmiş toplamda bu hafta 1,100 gr gitti ama pazartesiye kadar 75 olmam zor görünüyor neyse gitsinde kilolar yeterki hemn belki ucundan da olsa 75,900 falan görürüm bellimi olurherkese iyi kaçamaksız güzelbir gün dilerim ve herkese hayırlı cumalar
günaydınnn fıstıklarrrrrrrrrrr
kızlarrrr dün bankaya gittim adres değişikliği için çoook eski adres varmış. adam nüfus cüzddanımı istedi. bi bana baktı bi fotoya. sonra ehliyetimi ve personel kimlik kartını aldı. onlarda da aynı resimmm. ama nasılll bakıyoooo gözleriniii dikmişş. aynı kişi mii bu sizle dediii. evet dedim. kusura bakmayın bi imzanızı görebilir miyim dedi. noluyooo yaa dedimm. adam benii kimlikteki resmimle alakalııı bulmadıı. bana dolandırıcıo muamelesi yaptı. sonraaa hocammm değiştirinnn resminizii başınıza iş açılırr, bayaaa değişmişsinizzz fotodaa yüzünüzzz çokk dolgunnmuşşş dedii. çok şişmanmışsınızzz diyemediii)))))
günaydınnn fıstıklarrrrrrrrrrr
kızlarrrr dün bankaya gittim adres değişikliği için çoook eski adres varmış. adam nüfus cüzddanımı istedi. bi bana baktı bi fotoya. sonra ehliyetimi ve personel kimlik kartını aldı. onlarda da aynı resimmm. ama nasılll bakıyoooo gözleriniii dikmişş. aynı kişi mii bu sizle dediii. evet dedim. kusura bakmayın bi imzanızı görebilir miyim dedi. noluyooo yaa dedimm. adam benii kimlikteki resmimle alakalııı bulmadıı. bana dolandırıcıo muamelesi yaptı. sonraaa hocammm değiştirinnn resminizii başınıza iş açılırr, bayaaa değişmişsinizzz fotodaa yüzünüzzz çokk dolgunnmuşşş dedii. çok şişmanmışsınızzz diyemediii)))))
günaydın ceylincim nasılsın neler yağıyosun sanada hayırlı cumalar...
...
canım işte dünkü menüyemek saatlerini yazsana canım yanlış beslenirsen de acıkırsın bir de başlarda acıkman normal biraz kuruyemiş(1 avuç kadar) ama kavrulmamış olacak yiyebilirsin
korkkmuştur kızarsın diye onun için dolgunmuş demiş sende değiştir hemen yeni bi resim çektir ne güzel zayıf olmak demi ....
ama gerçekten çok büyük değişim var sen de örtmenimmm
iyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyor son durumların?
geçmişi pek okuyamıyorum ama burdaki günlerimi çok özlüyorum.
Günaydın çıtırlarrr
Günaydın idealistçim esasımm
İdealistçim ne mutlu sana tabisii şimdi daha da güzel olmuşsundur sen
BİM den 4 çeşit 50lik bitki çaylarımı aldım.. Hemen açailisinden bi dene yaptım kendime
canım işte dünkü menü
SABAH: KALKINCA 2 BARDAK ILIK SU
KAHVALTI (8:30) : -1 avuç kaşar peynir -2 yumurta,1domates-1 salatalık-4 adet tuzsuz zeytin-Açık karanfilli çay ,
Araöğün..4 -5 badem -Sütlü-kahve
Öğle yemeği ( 12.30) 1 kase limnolu mercimek çorbası
3 köfte fırında, biber,patlıcan, çok az patates ile
Bool limonlu az tuzlu çoban salata
Kırmızı biberliiii yoğurtt
2 kaşık kısırr(biliyorum bu oldumu şimdi diyceksiniz..
16:001 avuç ceviz-1bardak süt ve elma
Akşam 19:45 balıklı salata-1 kase domates çorbası
işte o 16 -18 arası bunları yedim ama canım simit,galeta falan istiyoo off şu ilk başlardaki direnme olayı bu galiba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?