Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kahvaltım

2 tane tereyağına kırılmış kaşarlı yumurta
Kalkınca 2 günkurusu ılık su ile
5 ç.li kara üzüm
3 çeri
maydanoz çok az marul
ş.siz çay
tulum peyniri
fındık
3 zeytin
üzerine kahvemi de içtim

CUMA'nız mübarek olsun hatunlar

çok geçmiş olsun annenizede arkadaşım allah şifalar versin inşallah....

teşekkür ederim canım..aslında annem değil ananem hasta..annem ona bakıyor sağolsun..

ikinize de cok gecmiş olsun arkadasım allah acil sifalar versin arkadasım emeluludas inş. babanın iyi huylu cıkar ve en kısa zamanda saglıgına kavusur inş.dualarımız sizinle ...

teşekkür ederim güleryüzcüm..

Allah bu mübarek günde inşallah dualarını kabul eder canım..acil şifalar dilerim..iyi düşün iyi olsun arkadaşım

acil şifalar dilerim..

teşekkür ederim canım..

teşekkürler esascım..

sağol iyiniyetlim..amin..

kızlar üçünüze de çok çok geçmiş olsun.sizin için bol bol dua edicem.inşşalah kötü bişey çıkmaz ve güzel haberler alırsınız her biriniz...

teşekkürler leylakcım..

arkadaşlar hepinize geçmiş olsun .

sağol canım..

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşir anneciğin.

sağol canım..

emeluludaş ve aydın didem kıslar cok cok gecmiş olsun.Rabbım dermansız dert wermesin..dualırımız sizinle..

çok teşekkür ederim propycilcim..

kızlar hepinize çok teşekkür ederim..eksik olmayın..gece hastanedeydi anneannem..biz yine bronşitten tıkanıyor sanıyorduk ama doktor zatürre demiş..biraz yatıcak hastanede..tedaviye başlamışlar..yaşlı olunca (pamuk anneannecim 90'nın üzerinde) hastalıklar daha çabuk buluyor..Allahım herkese acil şifalar versin..

çok yaşa emi hadi başlayın kıııııııııssss

güleryüzcüm fırında sebzeyi yaptım ama fazla güzel oldu yaaaa yarım kilo kabaktan yapmıştım hepsini yidim mutlaka denemelisinizzz

gunaydın arkadaslar.hepınıze mutlu huzurlu saglıklı bır gun dılerım cumanız mubarek olsun
seninde cuman mübarek olsun canım
çıtırım sen 15 yaş gençleşmiş gibi görünüyosun adam napsın demi ama çıtır örtmenim

günadın iyi niyetlim seninde cuman mübarek olsun

kızlar dün sabah yerim diye iş yerine getirdiğim elma öğlen yemeğine de nasip olmadı..en sonunda akşam yedim..

öğlen 1 lahmacun ve 1 ayranla bitirdim..

akşam:
2 yumurtadan dereotlu, maydanozlu, beyaz peynirli bi omlet yaptım..loxi omleti gibi..
yanına domates,kaşar peyniri,zeytin..güzel bir kahvaltı tabağı yaptım..

bu hafta hiç klasik kahvaltı hazırlayamadığım için kendime akşam yemeğine böyle yaptım..

3 tane kandil simiti yedim malesef..:18::18:
çok seviyorum kandil simitini tutamadım kendimi..

bu sabah:
1 muz
1 elma
1 avuç ceviz
1 bardak süt..

herkese hayırlı cumalar..

korkkmuştur kızarsın diye onun için dolgunmuş demiş sende değiştir hemen yeni bi resim çektir ne güzel zayıf olmak demi ....

hahahahaaa deseydin karataydan önceki halim diye ozaman heralde hiç anlamazdıı.ama bence de şööle yeni halinle güzel bi resim çektir canımm darısı resimlerde yüzleri tombişş çıkan herkeseeee....

Anneanneciğini öp canım bir an önce iyileşir inş.. Maşallah 90 kusur yaşındaymış daha uzun yaşları olur inş.

Sabah kahvaltı yaparken bi taraftan da haber izlerim ben.. Güsel güsel karatay kahvaltımı yapıyordum aaaa canan hoca çıktı yine...Kocamaaan bi servis tabağını doldurmuş karatayın inceliklerini anlatıyordu yine sağolsun hocamız iyi ki var

hii hhi ikomik olmus sanada motivasyon olmustur hadi iyisin iyisinnn :86::86::86::86::86::86::86:

bende alıcam ama kalırsa tabiiii:76::76::76::76::76:

Bu tarıfı uygulayan var mı, soguk mu ıcılıyor acaba?

Tabı oncelıkle yenıden merhaba
Karatay hocanın son cıkan kıtabını almak ıstıyorum ınsallah gelmıstır bızım burdakı marketlere de...
Bu sabah ıtıbarı ıle karataya yenıden baslamıs bulunmaktayım...

Sabah
2 yumurta
1 kk beyaz peynır
8 zeytın
35 gr cevız
3 gun kurusu

ınsallah bu defa tam gaz ılerleyebılırım, henuz cok yenı kımyasal gebelık gecırdım... Tekrar hamıle kalmadan once kılo vermek ıstıyorum... Özlemısım burayı

kızlar memlekette bi aktar arkadaşım var dün bi saat telde konuştuk bana bi kaç önerisi vardı sizinlede paylaşmak isterim

yag yakma ve kabızlık için acıçehreyi önerdi akşam yemeginden sonra 2 tane çigneyip 2 bardak su iç dedi ilk bi hafta ishal gibi oluyomuşun bagırsakları temizleyip sonra yag yakımına başlıyomuş ..ama biraz pahalıymış 60 tanesi 15 lira kilosu 60 liraya geliyomuş ..

sonra sıkılaşmak içinde bi yağ tarifi verdi

karanfil yagı
portakal yagı
kekik yagı
kantaron yagı
biberiye yagı

bu yagları birebir oranında karıştırıp gögüz hariç sorunlu bölgene sür ..sonra streç filmle sar 1 saat yürü evişini falan yap iyice terle dedi ..sonra banyoya girip ipek keseyle iyice keselen dedi
vücut kıpkırmızı oluyomuş kan dolaşımı hızlanıyomuş 2 beden incelen müşterilerim var dedi

bide yeşill çay biberiye beşibiryerde gibi çaylar kilosu az olupta formunu korumak isteyenler için daha uygun dedi ama benim gibi fazla kilolular için acıçehre afrikan mango gibi yag yakıcı ürünleri
önerdi ..

neyse bende menümü yazayım bugün 1,5ta yatınca sahura kalkamadım çok acıkırım diye niyetlenmedim bende

sabah 1 pişi
peynir zeytin fındık çay

kızlar hocanın atvhaberdeki bilgilerinde öglen acıkırsanız kuruyemiş ve kuru meyve yiyebilirsiniz diyorya bende deneyecegim hem 2. ögünü abartmamış olurum

iyi niyetlicim inanırmısın ilk kez oruçluyken gözüm dönmedi ne yanlıs besleniyormusuz:78::78::78:
ya normalde yemekler fır fır :122::122::122:döner
inan kalkıp yapardım iftara kadar:125::125::125::125::125: ve böle yerdimm
simdi 2 saat çarsı pazar beebek arabasıyla dolandımm boş midemlee :90::90:
:124::124::124::124::124:. eve geldim 20 dk var öle biseyler hazırladım salata köfte yogurt:79::80::79::80:

bence kuuru meyveden uzak durrrr

3.gün 25 Mayıs Cuma
Kalkınca 2 bardak ılık su
Kahvaltı-iş yerimde - 8.45 şekersiz açık çay ,2 yumurtadan omlet-Bir avuç peynir, 2 zeytin,1domates 1salatalık -1 çay bardağı ceviz ( valla omletimin ,peynirimin ve zeytinlerimin yarısını bitiremedim)

şimdide mis gibi yeşil çay

kızlar bu arada akşamıda kaçamaksız kapattım..akşam eşim saat 10 gibi tatlı bişeyler istedi,,bisküvi ,kek gibi... bende dedim ki bak yeme bu saatten sonra mide katı şeyleri eritemiyor..çok sağlıksız,insülin seviyesini yükseltme ,organlarına zararlı falan dedim ..anneside vardı.oda canan hocanın güyyaa hastası:44:,her dediği doğrudur diye hava atıyodu..kitabı okuduğumuda biliyoo.. ay benimle bunları söyledim diye bi dalga geçtiler..okadar bozuldumki,,hani ne varmış nolurmuşş,, kayınvalidem "bu saatte ben pasta da yerim bişey olmaz,genetikte varsa olur zaten" dedi,,eşimde" sen getir bak ben nasıl eritirim" diye geyikk yapıyoo..aman dedim1 iyi siz yiyyiiinnn,ben yememm! sizin sağlınıız bananeki1 dedim ama içimden de inşallah dediğime gelirsiniz diye dua ediyorum..çok bozuldum yaa yani benim bu kadar inandığım,emek verdiğim bişey için insan saygı gösterir biraz inşallahh hocamın kitabı ,allahın yardımı,iradem ve sizlerin desteği ile onlara ne kadar yanlış yolda olduklarını ve zayıfladığımı göstericem...hepinizeee sevgilerr....

ağlayacağım ama yaa tutamadım orucumu
Haftaya perşembe cuma ben de tutmak istiyorum inş.
Allah kabul etsin pepetii tut canım ne güsel hem de karatayla kolay geçiyormuş şaban ayında d atutmak istiyorum ben
Bugün oldukça iyiyim artık vücudum faranjitten sıyrılmaya çalışıyor yarın hava güsel olursa yürüyüşe başlayacağım inş. Bu sefer kalınca giyineceğim

canan hoca her gün çıksa televizyona bilinçli beslenen insanların sayısında artış olur gerçekten.ne güzel olur aslında daha çok çıksa ekranlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…