kahvaltımı yaptım cayımı ıcıyorum
1 parca haslanmıs et
4 adet zeytın,omega3
salatalık,fındık,k.t yogurt
yesılçay,normal cay
afiyet olsunn cnmmm
oruç nasıl geçti cnm zor olmamıştır inşallah...
çok geçmiş olsun annenizede arkadaşım allah şifalar versin inşallah....
ikinize de cok gecmiş olsun arkadasım allah acil sifalar versin arkadasım emeluludas inş. babanın iyi huylu cıkar ve en kısa zamanda saglıgına kavusur inş.dualarımız sizinle ...
Allah bu mübarek günde inşallah dualarını kabul eder canım..acil şifalar dilerim..iyi düşün iyi olsun arkadaşım
acil şifalar dilerim..
canım Allah şifalar versin dualarımız seninle umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur baban...
canım allah acil şifalar versin inşallah...
amin canım allah tüm hastalara şifalar versin dermansız dert vermesin.Allah annenede şifalar versin biran önce iyileşsin inşallah...
Esasım teşekkürler canımmSeninde Rabbim dualarını kabul etsin inş. canım
Leylakım çok güldürdün sen çok yaşa emi
Canım Allah dualarını kabul etsin babana şifa versin
Canım anneannene de Rabbim şifa versin.. İnşallah canım bir an önce iyileşsin anneannen
kızlar üçünüze de çok çok geçmiş olsun.sizin için bol bol dua edicem.inşşalah kötü bişey çıkmaz ve güzel haberler alırsınız her biriniz...
arkadaşlar hepinize geçmiş olsun .
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa sürede iyileşir anneciğin.
emeluludaş ve aydın didem kıslar cok cok gecmiş olsun.Rabbım dermansız dert wermesin..dualırımız sizinle..
leylakcım patlamıi bile ziyaretçi sayımız..
ziyaretçilere:
gelin ayol gelin..
gercek bi beslenme şekli ve hayat tarzı arıyosanız gelin anacım...tıka basa doyarak kilo veriyosunuz,selül,t uykusuzluk,sac dökülmesi varis,migren,şeker......
her türlü şikayetinizden karatayla kurtulun kııııııısssss...
aksam yemegim(20:00bitti)
1 tabak tarhana corbası
fırında kabak,patlıcan,biber kızartması(dometes soslu,ev yapımıyogurtlu)
6 erik
Eki Görüntüle 427324
hocam bütün kanallara cıktı kızlar süperdi valla bayıldım hocama ya canım hocam benim ...
seninde cuman mübarek olsun canımgunaydın arkadaslar.hepınıze mutlu huzurlu saglıklı bır gun dılerım cumanız mubarek olsun
çıtırım sen 15 yaş gençleşmiş gibi görünüyosun adam napsın demi ama çıtır örtmenimgünaydınnn fıstıklarrrrrrrrrrr
kızlarrrr dün bankaya gittim adres değişikliği için çoook eski adres varmış. adam nüfus cüzddanımı istedi. bi bana baktı bi fotoya. sonra ehliyetimi ve personel kimlik kartını aldı. onlarda da aynı resimmm. ama nasılll bakıyoooo gözleriniii dikmişş. aynı kişi mii bu sizle dediii. evet dedim. kusura bakmayın bi imzanızı görebilir miyim dedi. noluyooo yaa dedimm. adam benii kimlikteki resmimle alakalııı bulmadıı. bana dolandırıcıo muamelesi yaptı. sonraaa hocammm değiştirinnn resminizii başınıza iş açılırr, bayaaa değişmişsinizzz fotodaa yüzünüzzz çokk dolgunnmuşşş dedii. çok şişmanmışsınızzz diyemediii)))))
Kahvaltım
2 tane tereyağına kırılmış kaşarlı yumurta
Kalkınca 2 günkurusu ılık su ile
5 ç.li kara üzüm
3 çeri
maydanoz çok az marul
ş.siz çay
tulum peyniri
fındık
3 zeytin
üzerine kahvemi de içtim
CUMA'nız mübarek olsun hatunlar
sen çok yaşa emi
geçmiş olsun canım inşallah kötü değildir
korkkmuştur kızarsın diye onun için dolgunmuş demiş sende değiştir hemen yeni bi resim çektir ne güzel zayıf olmak demi ....
teşekkür ederim canım..aslında annem değil ananem hasta..annem ona bakıyor sağolsun..
teşekkür ederim güleryüzcüm..
teşekkür ederim canım..
teşekkürler esascım..
sağol iyiniyetlim..amin..
teşekkürler leylakcım..
sağol canım..
sağol canım..
çok teşekkür ederim propycilcim..
kızlar hepinize çok teşekkür ederim..eksik olmayın..gece hastanedeydi anneannem..biz yine bronşitten tıkanıyor sanıyorduk ama doktor zatürre demiş..biraz yatıcak hastanede..tedaviye başlamışlar..yaşlı olunca (pamuk anneannecim 90'nın üzerinde) hastalıklar daha çabuk buluyor..Allahım herkese acil şifalar versin..
hii hhi ikomik olmus sanada motivasyon olmustur hadi iyisin iyisinnn :86::86::86::86::86::86::86:günaydınnn fıstıklarrrrrrrrrrr
kızlarrrr dün bankaya gittim adres değişikliği için çoook eski adres varmış. adam nüfus cüzddanımı istedi. bi bana baktı bi fotoya. sonra ehliyetimi ve personel kimlik kartını aldı. onlarda da aynı resimmm. ama nasılll bakıyoooo gözleriniii dikmişş. aynı kişi mii bu sizle dediii. evet dedim. kusura bakmayın bi imzanızı görebilir miyim dedi. noluyooo yaa dedimm. adam benii kimlikteki resmimle alakalııı bulmadıı. bana dolandırıcıo muamelesi yaptı. sonraaa hocammm değiştirinnn resminizii başınıza iş açılırr, bayaaa değişmişsinizzz fotodaa yüzünüzzz çokk dolgunnmuşşş dedii. çok şişmanmışsınızzz diyemediii)))))
bende alıcam ama kalırsa tabiiii:76::76::76::76::76:Günaydın çıtırlarrr
Günaydın idealistçim esasımm
İdealistçim ne mutlu sana tabisii şimdi daha da güzel olmuşsundur sen
BİM den 4 çeşit 50lik bitki çaylarımı aldım.. Hemen açailisinden bi dene yaptım kendime
Ender Saraç ile metabolizma hızlandıran çorba tarifi sizi daha iyi hissettirecek. Yaşadığınız metabolizma rahatsızlıklarını bu çorba ile giderebilirsiniz. Çok kolay bir tarifle metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Ender Saraç ile metabolizma hızlandıran çorba tarifini kesinlikle bir kez deneyin.
Malzemeler:
■2 adet orta boy kabak
■1 adet orta boy domates
■1 adet orta boy tatlı kırmızı biber
■1 adet küçük boy kuru soğan
■Yarım demet maydanoz
■Yarım demet taze nane
■1 yemek kaşığı sıvı yağ
Malzemelerin hepsini, sevdiğiniz kıvama göre su ile düdüklü tencerede pişirin. Soğumaya yakın, yarım demet taze nane ile blenderdan geçirerek hazırladığınız bu nefis kokulu çorbayı için.
Sabah kahvaltı yaparken bi taraftan da haber izlerim ben.. Güsel güsel karatay kahvaltımı yapıyordum aaaa canan hoca çıktı yine...Kocamaaan bi servis tabağını doldurmuş karatayın inceliklerini anlatıyordu yine sağolsun hocamıziyi ki var
bence kuuru meyveden uzak durrrrkızlar memlekette bi aktar arkadaşım var dün bi saat telde konuştuk bana bi kaç önerisi vardı sizinlede paylaşmak isterim
yag yakma ve kabızlık için acıçehreyi önerdi akşam yemeginden sonra 2 tane çigneyip 2 bardak su iç dedi ilk bi hafta ishal gibi oluyomuşun bagırsakları temizleyip sonra yag yakımına başlıyomuş ..ama biraz pahalıymış 60 tanesi 15 lira kilosu 60 liraya geliyomuş ..
sonra sıkılaşmak içinde bi yağ tarifi verdi
karanfil yagı
portakal yagı
kekik yagı
kantaron yagı
biberiye yagı
bu yagları birebir oranında karıştırıp gögüz hariç sorunlu bölgene sür ..sonra streç filmle sar 1 saat yürü evişini falan yap iyice terle dedi ..sonra banyoya girip ipek keseyle iyice keselen dedi
vücut kıpkırmızı oluyomuş kan dolaşımı hızlanıyomuş 2 beden incelen müşterilerim var dedi
bide yeşill çay biberiye beşibiryerde gibi çaylar kilosu az olupta formunu korumak isteyenler için daha uygun dedi ama benim gibi fazla kilolular için acıçehre afrikan mango gibi yag yakıcı ürünleri
önerdi ..
neyse bende menümü yazayım bugün 1,5ta yatınca sahura kalkamadım çok acıkırım diye niyetlenmedim bende
sabah 1 pişi
peynir zeytin fındık çay
kızlar hocanın atvhaberdeki bilgilerinde öglen acıkırsanız kuruyemiş ve kuru meyve yiyebilirsiniz diyorya bende deneyecegim hem 2. ögünü abartmamış olurum
hii hhi ikomik olmus sanada motivasyon olmustur hadi iyisin iyisinnn :86::86::86::86::86::86::86:
bende alıcam ama kalırsa tabiiii:76::76::76::76::76:
iyi niyetlicim inanırmısın ilk kez oruçluyken gözüm dönmedi ne yanlıs besleniyormusuz:78::78::78:
ya normalde yemekler fır fır :122::122::122:döner
inan kalkıp yapardım iftara kadar:125::125::125::125::125: ve böle yerdimm
simdi 2 saat çarsı pazar beebekarabasıyla dolandımm boş midemlee :90::90:
:124::124::124::124::124:. eve geldim 20 dk var öle biseyler hazırladım salata köfte yogurt:79::80::79::80:
Sabah kahvaltı yaparken bi taraftan da haber izlerim ben.. Güsel güsel karatay kahvaltımı yapıyordum aaaa canan hoca çıktı yine...Kocamaaan bi servis tabağını doldurmuş karatayın inceliklerini anlatıyordu yine sağolsun hocamıziyi ki var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?