Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Pişşştt hatunlaarrr bu hafta p.tesi listeyi ben yapacağım..

Kaçamak yapıp artıda olanlara patak var ona göre

Ben de artıda olursam cezamı propycilcim versin emi

bu gün yine niyetliyim kızlar.ramazandan kalan oruçlarımı tutuyorum inşallah.karatayla çok rahat geçiyor oruçluykende zaman.bu gece sahurda yediklerim:tavuk haşlama,yeşill salata,1 küçük kase kiraz,su ve 1 bardak süt içtim.

tsk ederım ogretmenım:))oruc cok guzeldı canım aclık bas agrısı halsızlık hıcbırsey olmuyo karatay dıyetı sayesınde.zaten alıskınız uzun sure yemek yememeye

iyi cnm yaaa çokkk sevindimm rahatt rahattt tutarızz artıkkk ramazan daa.

Allah kabul etsinn felekcimmm

Dun giremedim,Allah kabul ederse niyetli idim acıkmadım ama omegam kaç gündür bittiği icin halsizlik vardı.
Dun akşamki menum iftarda
Bir kase tarhana çorbası
2 biber dolması,5tane yaprak sarma
Tavuk ızgara,Adana kebap
Kozde domates ve biber
Salata

Bence kaçamak yok
Su hemen hemen 1 lt

Çok lezzetli bi çorbaya benziyo. Kesin yapmak lazım. Acaba haftada kaç gün içmek lazım bunu? Akşam da içsek olur, di mi Papadiya?

Aaaaa, farkında olmadan büyük iltifat etmiş sanaaaaa bu adam, öyle di mi?

Bu günkü menum
Saat 9.30
Bir kase çorba
Biber dolması 2 tane,1 tane kabak dolması ve biber Kozde tavuk ızgara bu sabAh bu sekilde kahvaltı yaptım
Bir değerlik dun aksam cok yüklenmek istemedim.ama dolmalar inanılmayacak derece güzeldi .dayanamadim birazdan gelsin çaylar

Ne güzel, di mi? Hem diyet yapıp hem de gerçekten yoğun açlık hissetmemek mümkünmüş demek ki! Allah Razı olsun Karatay hoca'dan:)

arkadaşlarım kitabın içeriği nedir biraz yazsanıza

İlk önce ilk iki kitapta ablatılanların özeti var ama çok güzel gruplanmış, tekrar okumak iyi bile oldu doğrusu. Sonra da bol bol yemek tarifleri var. Gerçi bi kısmı zaten bilip yaptığımız şeyler ama gene de benim hoşuma gitti çünkü belli ki Hoca'nın amacı tüm Türkiye'te sağlıklı ve doğru beslenmenin ne tür gıdaları içermesi gerektiğini iyice anlatmak. Tavsiye ederim almanızı.

merhabalar
kahvaltımı yaptım

1lorlu yumurta
zeytin
ev peyniri
salatalık
biber
ceviz
omega 3lerim
2 tane kandil simidi:18:
şimdide çay içiyorum

canım sağol bi ara alayım. Bazen ne yemeği yapacağını şaşıyor insan

akadaşta verdi kandıl simidi dün gece yaptırmıslarda oruç olmasam kesin yerdim :111::111::86::86::86::86:

Sabahtan beri yaptıklarım:

Kahvaltı: domates ve biberli 2 yumurtalı omlet, 3 cherry, 1 salatalık, avuç içi kadar keçi peyniri, 8 parça ceviz (accaip doydum ve 8'de bitti)

Öğlen haşlama sebze, yoğurt falan ile atlatmak istiyorum çünkü akşam eşimim doğumgünü ve dışarda yiycez. Bolca salata, et falan takılıp pastanon sadece 1 çatal tadına bakmayı planlıyorum. Bana şans dileyiiiinnnn.

Haaa, di de 50 dk yürüyüş = 5 km (dün yürüyememek o kadar kafama takıldı ki sabah erkenden yürüdüm bu sefer; hem de akşamı düşünerek yürüyüşü aradan çıkarayım dedim)

Çok lezzetli bi çorbaya benziyo. Kesin yapmak lazım. Acaba haftada kaç gün içmek lazım bunu? Akşam da içsek olur, di mi Papadiya?
canım nette gezınırken buldum haftada kac gun ıcılıyo bılmıyorum ama cok hafıf ve saglıklı bır corba bencede
merhabalar
kahvaltımı yaptım

1lorlu yumurta
zeytin
ev peyniri
salatalık
biber
ceviz
omega 3lerim
2 tane kandil simidi:18:
şimdide çay içiyorum
bende yedım kandıl sımıdı maalesef leylakım

bende haziranda alayım diyorum bu ay baskül aldım henüz gelmesede netten sinbo aldım kızlar umarım memnun kalırım geçmiş sayfalarda bi arkadaş 6 kilo fazla gösterdi dedi umarım benimkide öyle göstermes :26: can skıcı bi durum olur

pepetim tamam canım kuru meyve yemicem

kahvaltımı 6:15 te yapmıştım şimdide bi bardak süt ve bir avuç fındık yedim akşam yemegimide 16 da yapayım diyorum bakalım dayanabilecek miyim ..
oruçluyken 18 saat aç kalıyorum ama tık yok hiç acıkmıyorum ama normalde 6 saat olmadan acıkıyorum ..Allah orucun sabrını nasılda veriyo

ben 12 gün ardan sonra regl oldum yine
değilim yani

dün oruçtum aksam 4 köfte yogurt salata yedim yarım simit ne yazıkkı sadece 1 lt su çay ve yesil çay içtim çok rahat geçti bugunde orucum insallah

ilk gün tuttuğumda acıkırım diye 1 dilim ekmek yemiştim o beni acıktırdı
2.gün yemedim ve acıkmadım daha rahat tuttum

ne güzel motivasyondur bu kilo vermenin keyfini sür canım

geçmiş olsun canım allah şifa versin

Canım benim yeter gari ama bak patak var p.tesi ona göre

iyiniyetlim ben iyice zıvanadan çıktım bu hafta beni şimdiden döv çünkü artılardayım
pazartesi olacaklar şimdiden belli
kandil simidinede hiç dayanamam ama şimdi çok mutsuz oldum
sana söz artık kaçamak yok arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…