tsk ederım ogretmenım:))oruc cok guzeldı canım aclık bas agrısı halsızlık hıcbırsey olmuyo karatay dıyetı sayesınde.zaten alıskınız uzun sure yemek yememeye
bu gün yine niyetliyim kızlar.ramazandan kalan oruçlarımı tutuyorum inşallah.karatayla çok rahat geçiyor oruçluykende zaman.bu gece sahurda yediklerim:tavuk haşlama,yeşill salata,1 küçük kase kiraz,su ve 1 bardak süt içtim.
Canım Allah senin de dualarını kabul etsin
Ender Saraç ile metabolizma hızlandıran çorba tarifi sizi daha iyi hissettirecek. Yaşadığınız metabolizma rahatsızlıklarını bu çorba ile giderebilirsiniz. Çok kolay bir tarifle metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz. Ender Saraç ile metabolizma hızlandıran çorba tarifini kesinlikle bir kez deneyin.
Malzemeler:
■2 adet orta boy kabak
■1 adet orta boy domates
■1 adet orta boy tatlı kırmızı biber
■1 adet küçük boy kuru soğan
■Yarım demet maydanoz
■Yarım demet taze nane
■1 yemek kaşığı sıvı yağ
Malzemelerin hepsini, sevdiğiniz kıvama göre su ile düdüklü tencerede pişirin. Soğumaya yakın, yarım demet taze nane ile blenderdan geçirerek hazırladığınız bu nefis kokulu çorbayı için.
günaydınnn fıstıklarrrrrrrrrrr
kızlarrrr dün bankaya gittim adres değişikliği için çoook eski adres varmış. adam nüfus cüzddanımı istedi. bi bana baktı bi fotoya. sonra ehliyetimi ve personel kimlik kartını aldı. onlarda da aynı resimmm. ama nasılll bakıyoooo gözleriniii dikmişş. aynı kişi mii bu sizle dediii. evet dedim. kusura bakmayın bi imzanızı görebilir miyim dedi. noluyooo yaa dedimm. adam benii kimlikteki resmimle alakalııı bulmadıı. bana dolandırıcıo muamelesi yaptı. sonraaa hocammm değiştirinnn resminizii başınıza iş açılırr, bayaaa değişmişsinizzz fotodaa yüzünüzzz çokk dolgunnmuşşş dedii. çok şişmanmışsınızzz diyemediii)))))
iyi niyetlicim inanırmısın ilk kez oruçluyken gözüm dönmedi ne yanlıs besleniyormusuz:78::78::78:
ya normalde yemekler fır fır :122::122::122:döner
inan kalkıp yapardım iftara kadar:125::125::125::125::125: ve böle yerdimm
simdi 2 saat çarsı pazar beebekarabasıyla dolandımm boş midemlee :90::90:
:124::124::124::124::124:. eve geldim 20 dk var öle biseyler hazırladım salata köfte yogurt:79::80::79::80:
arkadaşlarım kitabın içeriği nedir biraz yazsanıza
İlk önce ilk iki kitapta ablatılanların özeti var ama çok güzel gruplanmış, tekrar okumak iyi bile oldu doğrusu. Sonra da bol bol yemek tarifleri var. Gerçi bi kısmı zaten bilip yaptığımız şeyler ama gene de benim hoşuma gitti çünkü belli ki Hoca'nın amacı tüm Türkiye'te sağlıklı ve doğru beslenmenin ne tür gıdaları içermesi gerektiğini iyice anlatmak. Tavsiye ederim almanızı.
merhabalar
kahvaltımı yaptım
1lorlu yumurta
zeytin
ev peyniri
salatalık
biber
ceviz
omega 3lerim
2 tane kandil simidi:18:
şimdide çay içiyorum
canım nette gezınırken buldum haftada kac gun ıcılıyo bılmıyorum ama cok hafıf ve saglıklı bır corba bencedeÇok lezzetli bi çorbaya benziyo. Kesin yapmak lazım. Acaba haftada kaç gün içmek lazım bunu? Akşam da içsek olur, di mi Papadiya?
bende yedım kandıl sımıdı maalesef leylakımmerhabalar
kahvaltımı yaptım
1lorlu yumurta
zeytin
ev peyniri
salatalık
biber
ceviz
omega 3lerim
2 tane kandil simidi:18:
şimdide çay içiyorum
İlk önce ilk iki kitapta ablatılanların özeti var ama çok güzel gruplanmış, tekrar okumak iyi bile oldu doğrusu. Sonra da bol bol yemek tarifleri var. Gerçi bi kısmı zaten bilip yaptığımız şeyler ama gene de benim hoşuma gitti çünkü belli ki Hoca'nın amacı tüm Türkiye'te sağlıklı ve doğru beslenmenin ne tür gıdaları içermesi gerektiğini iyice anlatmak. Tavsiye ederim almanızı.
bende umranıye carsıda oturuyorum canım harıka bır yer gercekten,cok sevıyorum..kgh yanı gülcüğümüzün dedıgı kolay gelsın hepımıze nın kısaltmasıo hep oyle derya
bugun tutmıycam canım 3 gune tamamlayıp bıraktım bıde ortasında ve sonunda 3 er gun tutarım dıye dusunuyorum ama bakalım.se tutacakmısın?
dün oruçtum aksam 4 köfte yogurt salata yedim yarım simit ne yazıkkı sadece 1 lt su çay ve yesil çay içtim çok rahat geçti bugunde orucum insallah
günaydınnn fıstıklarrrrrrrrrrr
kızlarrrr dün bankaya gittim adres değişikliği için çoook eski adres varmış. adam nüfus cüzddanımı istedi. bi bana baktı bi fotoya. sonra ehliyetimi ve personel kimlik kartını aldı. onlarda da aynı resimmm. ama nasılll bakıyoooo gözleriniii dikmişş. aynı kişi mii bu sizle dediii. evet dedim. kusura bakmayın bi imzanızı görebilir miyim dedi. noluyooo yaa dedimm. adam benii kimlikteki resmimle alakalııı bulmadıı. bana dolandırıcıo muamelesi yaptı. sonraaa hocammm değiştirinnn resminizii başınıza iş açılırr, bayaaa değişmişsinizzz fotodaa yüzünüzzz çokk dolgunnmuşşş dedii. çok şişmanmışsınızzz diyemediii)))))
teşekkür ederim canım..aslında annem değil ananem hasta..annem ona bakıyor sağolsun..
teşekkür ederim güleryüzcüm..
teşekkür ederim canım..
teşekkürler esascım..
sağol iyiniyetlim..amin..
teşekkürler leylakcım..
sağol canım..
sağol canım..
çok teşekkür ederim propycilcim..
kızlar hepinize çok teşekkür ederim..eksik olmayın..gece hastanedeydi anneannem..biz yine bronşitten tıkanıyor sanıyorduk ama doktor zatürre demiş..biraz yatıcak hastanede..tedaviye başlamışlar..yaşlı olunca (pamuk anneannecim 90'nın üzerinde) hastalıklar daha çabuk buluyor..Allahım herkese acil şifalar versin..
Canım benim yeter gari amabak patak var p.tesi ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?