canım işte dünkü menü
SABAH: KALKINCA 2 BARDAK ILIK SU
KAHVALTI (8:30) : -1 avuç kaşar peynir -2 yumurta,1domates-1 salatalık-4 adet tuzsuz zeytin-Açık karanfilli çay ,
Araöğün..4 -5 badem -Sütlü-kahve
Öğle yemeği ( 12.30) 1 kase limnolu mercimek çorbası
3 köfte fırında, biber,patlıcan, çok az patates ile
Bool limonlu az tuzlu çoban salata
Kırmızı biberliiii yoğurtt
2 kaşık kısırr(biliyorum bu oldumu şimdi diyceksiniz..
16:001 avuç ceviz-1bardak süt ve elma
Akşam 19:45 balıklı salata-1 kase domates çorbası
işte o 16 -18 arası bunları yedim ama canım simit,galeta falan istiyoo off şu ilk başlardaki direnme olayı bu galiba..
Günaydın çıtırlarrr
Günaydın idealistçim esasımm
İdealistçim ne mutlu sana tabisii şimdi daha da güzel olmuşsundur sen
BİM den 4 çeşit 50lik bitki çaylarımı aldım.. Hemen açailisinden bi dene yaptım kendime
kızlar taze yaprak almıştım onları sarcağım
bu diyete kadar hep pirinçli yapıyordum şimdi bulgurlu yapıyorum
geçen bir arkadaşım ince bulgurla yaptığını söyledi ben pilavlıkla yapıyordum
siz hangisiyle yapıyorsunuz:44:
canım öğün araları4-5 saat olmalı ve ara öğün yapmasan daha iyi olur belki ilk başlarda zorlanırsın ama alışırsın zamanla...
ozaman ben sabah ile öğlen arasını boş bırakıyım.8.30 da kahvaltım bitmiş oluyoo ,öğlen 13.00 gibi de bitirmiş oluorum,sonrasında 17.00 gibi açıkmaya başlayınca listedeki gibi ara öğün .19.30 gibide akşam öğünü olurmu ? :44:
ben pilavlık bulgurla yapıyorum canım
kızlar taze yaprak almıştım onları sarcağım
bu diyete kadar hep pirinçli yapıyordum şimdi bulgurlu yapıyorum
geçen bir arkadaşım ince bulgurla yaptığını söyledi ben pilavlıkla yapıyordum
siz hangisiyle yapıyorsunuz:44:
Merhabalar herkese
Bende bi suredir takip ediyorum bu konuyu ve sonunda baslamaya karar verdim.malesef 129 kg 168 cm boydayim. Yillar suren yoyo diyetler sonrasi bu hale geldim aslinda bu 10kg vermis halim eylulden beri azcik dikkat ediyorum.insallah bu karatay diyetiyle sonunda basaririm. Diyetisyenede cok gittim doktorada bu seneye kadar hic bir rahatsizligim yoktu ama 108 kg dan 135 lere birden cikinca polikistik over geldi saolsun kilo vermemi baya yavaslatiyor.hayatimda sadece 1 kere 70 kg inmistim lise 2 de cok azmedip dukkan benzeri bi diyetle 20 kg vermistim sora tekrar aldim 108 leri gordum universiteyi birakinca tekrar bol spor ve cok saglikli bi diyetle 85lere indim. Sonra malesef aldim aldim aldim ve bu yaz 138 i gordum(gecen yil 6ay bulimia icin ilacla tedavi gormustum 15kg ozaman aldim ve 138leri ozaman gordum)bulimiadan tamamen kurtuldum cok sukur...ah bide kilolarimdan biraz daha hizli kurtulsam cok mutlu olucam.umarim bende sizin gibi alta su kadar kilo verdi yazan grafiklerden eklerim ve ordaki rakamlar 30 kgverdi 40 kg verdi yazar insallah herkese ve banada basarilar hazir 3 aylara girdik Rabbim yardimcimiz olsun insallah
merhabalar herkese
bende bi suredir takip ediyorum bu konuyu ve sonunda baslamaya karar verdim.malesef 129 kg 168 cm boydayim. Yillar suren yoyo diyetler sonrasi bu hale geldim aslinda bu 10kg vermis halim eylulden beri azcik dikkat ediyorum.insallah bu karatay diyetiyle sonunda basaririm. Diyetisyenede cok gittim doktorada bu seneye kadar hic bir rahatsizligim yoktu ama 108 kg dan 135 lere birden cikinca polikistik over geldi saolsun kilo vermemi baya yavaslatiyor.hayatimda sadece 1 kere 70 kg inmistim lise 2 de cok azmedip dukkan benzeri bi diyetle 20 kg vermistim sora tekrar aldim 108 leri gordum universiteyi birakinca tekrar bol spor ve cok saglikli bi diyetle 85lere indim. Sonra malesef aldim aldim aldim ve bu yaz 138 i gordum(gecen yil 6ay bulimia icin ilacla tedavi gormustum 15kg ozaman aldim ve 138leri ozaman gordum)bulimiadan tamamen kurtuldum cok sukur...ah bide kilolarimdan biraz daha hizli kurtulsam cok mutlu olucam.umarim bende sizin gibi alta su kadar kilo verdi yazan grafiklerden eklerim ve ordaki rakamlar 30 kgverdi 40 kg verdi yazar insallah herkese ve banada basarilar hazir 3 aylara girdik rabbim yardimcimiz olsun insallah
öyleyse aramıza hoşgeldin canım umarım istediğin kiloya bir an önce kavuşur ve kororsun
buradan ayrılma, doğru yerdesin. daha tecrübeli arkadaşlar size, yapmanız ve yapmamanız gerekenleri anlatacaklardır. karatay+spor+motivasyon+azim+sabır ile bu işi başaracaksınız.motivasyon için doğru yerdesiniz.ve istediğiniz şu kadar kiloyu veren çizelge ye sahip olursunuz.herşeyden önce bu bir diyet değil, sağlıklı beslenme şekli. Her zaman diyorum şimdi de söyleyeyim, "Karatay dan önce biz beslenmiyormuşuz, kendimizi zehirliyormuşuz.Sağolasın Canan hocamız.Bitanesin sen.İyiki varsın."
Merhabalar herkese
Bende bi suredir takip ediyorum bu konuyu ve sonunda baslamaya karar verdim.malesef 129 kg 168 cm boydayim. Yillar suren yoyo diyetler sonrasi bu hale geldim aslinda bu 10kg vermis halim eylulden beri azcik dikkat ediyorum.insallah bu karatay diyetiyle sonunda basaririm. Diyetisyenede cok gittim doktorada bu seneye kadar hic bir rahatsizligim yoktu ama 108 kg dan 135 lere birden cikinca polikistik over geldi saolsun kilo vermemi baya yavaslatiyor.hayatimda sadece 1 kere 70 kg inmistim lise 2 de cok azmedip dukkan benzeri bi diyetle 20 kg vermistim sora tekrar aldim 108 leri gordum universiteyi birakinca tekrar bol spor ve cok saglikli bi diyetle 85lere indim. Sonra malesef aldim aldim aldim ve bu yaz 138 i gordum(gecen yil 6ay bulimia icin ilacla tedavi gormustum 15kg ozaman aldim ve 138leri ozaman gordum)bulimiadan tamamen kurtuldum cok sukur...ah bide kilolarimdan biraz daha hizli kurtulsam cok mutlu olucam.umarim bende sizin gibi alta su kadar kilo verdi yazan grafiklerden eklerim ve ordaki rakamlar 30 kgverdi 40 kg verdi yazar insallah herkese ve banada basarilar hazir 3 aylara girdik Rabbim yardimcimiz olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?