şekerim biz akşam izledik hocayı naaabeeeerrrSabah kahvaltı yaparken bi taraftan da haber izlerim ben.. Güsel güsel karatay kahvaltımı yapıyordum aaaa canan hoca çıktı yine...Kocamaaan bi servis tabağını doldurmuş karatayın inceliklerini anlatıyordu yine sağolsun hocamıziyi ki var
kesinnnnnlikle katılıyorum pepitom..tamam kilo aldırmıyo ama verdirmiyo da..tecrubeyle sabittir kıslar..bence kuuru meyveden uzak durrrr
meleğim sen takma onları bpşver...o kaynanan cadalozu görür bi süre sonra..o hasta olur,sen de saglıklı ve fit bi şekilde karsısına dikilirsin...3.gün 25 Mayıs Cuma
Kalkınca 2 bardak ılık su
Kahvaltı-iş yerimde - 8.45 şekersiz açık çay ,2 yumurtadan omlet-Bir avuç peynir, 2 zeytin,1domates 1salatalık -1 çay bardağı ceviz ( valla omletimin ,peynirimin ve zeytinlerimin yarısını bitiremedim)
Eki Görüntüle 427589
şimdide mis gibi yeşil çay
kızlar bu arada akşamıda kaçamaksız kapattım..akşam eşim saat 10 gibi tatlı bişeyler istedi,,bisküvi ,kek gibi... bende dedim ki bak yeme bu saatten sonra mide katı şeyleri eritemiyor..çok sağlıksız,insülin seviyesini yükseltme ,organlarına zararlı falan dedim ..anneside vardı.oda canan hocanın güyyaa hastası:44:,her dediği doğrudur diye hava atıyodu..kitabı okuduğumuda biliyoo.. ay benimle bunları söyledim diye bi dalga geçtiler..okadar bozuldumki,,hani ne varmış nolurmuşş,, kayınvalidem "bu saatte ben pasta da yerim bişey olmaz,genetikte varsa olur zaten" dedi,,eşimde" sen getir bak ben nasıl eritirim" diye geyikk yapıyoo..aman dedim1 iyi siz yiyyiiinnn,ben yememm! sizin sağlınıız bananeki1 dedim ama içimden de inşallah dediğime gelirsiniz diye dua ediyorum..çok bozuldum yaa yani benim bu kadar inandığım,emek verdiğim bişey için insan saygı gösterir birazinşallahh hocamın kitabı ,allahın yardımı,iradem ve sizlerin desteği ile onlara ne kadar yanlış yolda olduklarını ve zayıfladığımı göstericem...hepinizeee sevgilerr....
papitom yumurtan yokmuydu yoksa yumurtadan mı sıkıldın..benim ogrenci yumurta getirmedi bu hafta..2 gun yumurtasızım..offf..kahvaltımı yaptım cayımı ıcıyorum
1 parca haslanmıs et
4 adet zeytın,omega3
salatalık,fındık,k.t yogurt
yesılçay,normal cay
gaza getirmek lazım dimi ama taklımmmçok yaşa emihadi başlayın kıııııııııssss
böyük bir zewkle ve aşka veririm cezanı taklım...şaplağı yen bak artı cıkarsanPişşştt hatunlaarrr bu hafta p.tesi listeyi ben yapacağım..
Kaçamak yapıp artıda olanlara patak var ona göre
Ben de artıda olursam cezamı propycilcim versin emi
menun gayet guzel tatlım canını sıkma..eger dayanamıyosan 3 ogun yap..kilon biraz fazla ya tatlım oyuzden birden vermeye kalkma yani kendini kasma,yavas yavas ama kalıcı vermeye bak..gordugum kadarıyla biraz acele ediyosun..acele verilen kilolar kalıcı değildir şekerim unutma...2.ve son menum
:)) bütün gun dolmalarla gidiyorum kizlAr(ya öyle ozlemisimki kendimi frenlemem lazım )
Bir kase kt yogurt
3kuru biber dolması
Bir taze kaabak
5-6 adet taze yaprak sarması
Bir çeri domates
Bir bardak fıstık
KizlAr bugünkü dolmalar hakkında yorum istiyorum aksamda 1 saat
Yürüyeceğim .acaba zararı olurmu bana terazide yani dolmalar kendini belli edermi????????
Merhabalar herkese
Bende bi suredir takip ediyorum bu konuyu ve sonunda baslamaya karar verdim.malesef 129 kg 168 cm boydayim. Yillar suren yoyo diyetler sonrasi bu hale geldim aslinda bu 10kg vermis halim eylulden beri azcik dikkat ediyorum.insallah bu karatay diyetiyle sonunda basaririm. Diyetisyenede cok gittim doktorada bu seneye kadar hic bir rahatsizligim yoktu ama 108 kg dan 135 lere birden cikinca polikistik over geldi saolsun kilo vermemi baya yavaslatiyor.hayatimda sadece 1 kere 70 kg inmistim lise 2 de cok azmedip dukkan benzeri bi diyetle 20 kg vermistim sora tekrar aldim 108 leri gordum universiteyi birakinca tekrar bol spor ve cok saglikli bi diyetle 85lere indim. Sonra malesef aldim aldim aldim ve bu yaz 138 i gordum(gecen yil 6ay bulimia icin ilacla tedavi gormustum 15kg ozaman aldim ve 138leri ozaman gordum)bulimiadan tamamen kurtuldum cok sukur...ah bide kilolarimdan biraz daha hizli kurtulsam cok mutlu olucam.umarim bende sizin gibi alta su kadar kilo verdi yazan grafiklerden eklerim ve ordaki rakamlar 30 kgverdi 40 kg verdi yazar insallah herkese ve banada basarilar hazir 3 aylara girdik Rabbim yardimcimiz olsun insallah
Merhabalar herkese
Bende bi suredir takip ediyorum bu konuyu ve sonunda baslamaya karar verdim.malesef 129 kg 168 cm boydayim. Yillar suren yoyo diyetler sonrasi bu hale geldim aslinda bu 10kg vermis halim eylulden beri azcik dikkat ediyorum.insallah bu karatay diyetiyle sonunda basaririm. Diyetisyenede cok gittim doktorada bu seneye kadar hic bir rahatsizligim yoktu ama 108 kg dan 135 lere birden cikinca polikistik over geldi saolsun kilo vermemi baya yavaslatiyor.hayatimda sadece 1 kere 70 kg inmistim lise 2 de cok azmedip dukkan benzeri bi diyetle 20 kg vermistim sora tekrar aldim 108 leri gordum universiteyi birakinca tekrar bol spor ve cok saglikli bi diyetle 85lere indim. Sonra malesef aldim aldim aldim ve bu yaz 138 i gordum(gecen yil 6ay bulimia icin ilacla tedavi gormustum 15kg ozaman aldim ve 138leri ozaman gordum)bulimiadan tamamen kurtuldum cok sukur...ah bide kilolarimdan biraz daha hizli kurtulsam cok mutlu olucam.umarim bende sizin gibi alta su kadar kilo verdi yazan grafiklerden eklerim ve ordaki rakamlar 30 kgverdi 40 kg verdi yazar insallah herkese ve banada basarilar hazir 3 aylara girdik Rabbim yardimcimiz olsun insallah
hosgeldın ve hayırlı olsun:))uygulaması en kolay ve etkili bir diyet secmıssın.Merhabalar herkese
içinde pirinc ve bulgur varsa siskinlik yapabılır.ölcülü yemek lazım2.ve son menum
:)) bütün gun dolmalarla gidiyorum kizlAr(ya öyle ozlemisimki kendimi frenlemem lazım )
Bir kase kt yogurt
3kuru biber dolması
Bir taze kaabak
Bir çeri domates
Bir bardak fıstık
Yürüyeceğim .acaba zararı olurmu bana terazide yani dolmalar kendini belli edermi????????
Merhabalar herkese
2.ve son menum
Bir kase kt yogurt
3kuru biber dolması
Bir taze kaabak
Bir çeri domates
Bir bardak fıstık
Merhabalar herkese
canım hoşgeldin.burdan kesinlikle ayrılma.karatay+yürüyüşle istediğin kiloya düşeceksin emin ol
canım bende geçen hafta annemlerde yemiştim bol bol.hem de pirinçliydi.ama yine de kilo verdim.hem sen fazla da yememişsin,zaten akşam da 1 saat yürüdün mü sorun yok tatlım
Canikom dün akşam senin için de dua ettim kıııısss..Allahım leylak84 e hayırlı bi bebek ver hayırlı zamanda dedim..
e tabi Allah beynamazın duasını kabul edermi bilmem..
rekor kırdım ve 15 rekat namaz kıldım..belki onun hatrına kabul eder kıss inşallah..
Canikom dün akşam senin için de dua ettim kıııısss..Allahım leylak84 e hayırlı bi bebek ver hayırlı zamanda dedim..
e tabi Allah beynamazın duasını kabul edermi bilmem..
rekor kırdım ve 15 rekat namaz kıldım..belki onun hatrına kabul eder kıss inşallah..
dün akşam iftarda
1 kase tarhana corba
1 tbk yalancı alinazik:)
çoban salata
2 çatal irmik helvası
sabah :
2 kase tarhana çorba
ceviz
4-5 zeytın
şuan çok acıktım ama 4 saatın dolmasını bekliyorum,kahvaltıyı gec yapmıstım da:26:
iyiniyetlim listeyi sen yapıosun dimek..
şekerim şimdiden beni listeye koy,cunku artık ben de listedeyim ilk defa..
amaaaaaa
ilk sıraya koy lutfen,cunku gecen haftadan beri suana kadar ki yuzdem 3,14 filan
bakalım pazartesi noolcak
sabreden derviş gebermemiş ama gebermeye tam ramak kala muradına ermiş..
Yok benimki bulguru ama Enes olmuştu
dün burda çok gecınce benım de aklıma düştü bend e dua ettım leylak a,topikte birsürü kişi etmiştir birimizin ki kabul olur inşallah.yalnız tek endişem ismini bilmediğimizden söylemedik,adrese ulaşmışmıdır ki?:26:
Bide kizzzzlar(bende ödem cokta birgünluk gitmedi özellikle ayaklarimda ne yapmalıyım tuzu zaten azalttimda biraz saim yemeğe tatsız tuzsuz diye söylenmesin diye kay tuzu kullanıyorum acil bana bir çözüm
gene kacamağın dik alasını yaptım yaw..
doyana kadar pide ve lahmacun yedim...amaaa
2 saat yuruyusm var akşaaaaaammm..
bide aksam yemeği olmayacak..ve boylece telafi edeceyim..
hakkaten yaa kimsenin ismini bilmeden dua ediyoz..işte uhuvvet diye ben buna derim...iyiniyetliye bende dua ettim,bide emeluludaş,aydın didem ve bileasyaya tayin için..kız allah iyiliğini versin,öldüm gülmektenallah razı olsun senden canım benim,allah hepimizin dualarını kabul etsin.bende iyiniyetli için,hastası olan arkadaşlarım için ve de arkadaşlarımın kalbinde ne varsa onlar olsun diye dua ettim bolca.ay ne tuhaf dimi canım,isimlerimizi bile bilmiyoruz ama dua ediyoruz birbirimiz için.çok seviyorum sizleri ben ya
ulaşır tatlım bence..onemli olan niyetimiz dimi amadün burda çok gecınce benım de aklıma düştü bend e dua ettım leylak a,topikte birsürü kişi etmiştir birimizin ki kabul olur inşallah.yalnız tek endişem ismini bilmediğimizden söylemedik,adrese ulaşmışmıdır ki?:26:
menun gayet guzel tatlım canını sıkma..eger dayanamıyosan 3 ogun yap..kilon biraz fazla ya tatlım oyuzden birden vermeye kalkma yani kendini kasma,yavas yavas ama kalıcı vermeye bak..gordugum kadarıyla biraz acele ediyosun..acele verilen kilolar kalıcı değildir şekerim unutma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?