Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

şekerim biz akşam izledik hocayı naaabeeeerrr

bence kuuru meyveden uzak durrrr
kesinnnnnlikle katılıyorum pepitom..tamam kilo aldırmıyo ama verdirmiyo da..tecrubeyle sabittir kıslar..

meleğim sen takma onları bpşver...o kaynanan cadalozu görür bi süre sonra..o hasta olur,sen de saglıklı ve fit bi şekilde karsısına dikilirsin...

kahvaltımı yaptım cayımı ıcıyorum

1 parca haslanmıs et
4 adet zeytın,omega3
salatalık,fındık,k.t yogurt
yesılçay,normal cay
papitom yumurtan yokmuydu yoksa yumurtadan mı sıkıldın..benim ogrenci yumurta getirmedi bu hafta..2 gun yumurtasızım..offf..
acaba et mi haşlasam diodum kiii senin menunu gordum..yumurtanın yerini tuttumu tatlım doyurucumu..

çok yaşa emi hadi başlayın kıııııııııssss
gaza getirmek lazım dimi ama taklımmm

Pişşştt hatunlaarrr bu hafta p.tesi listeyi ben yapacağım..

Kaçamak yapıp artıda olanlara patak var ona göre

Ben de artıda olursam cezamı propycilcim versin emi
böyük bir zewkle ve aşka veririm cezanı taklım...şaplağı yen bak artı cıkarsan

menun gayet guzel tatlım canını sıkma..eger dayanamıyosan 3 ogun yap..kilon biraz fazla ya tatlım oyuzden birden vermeye kalkma yani kendini kasma,yavas yavas ama kalıcı vermeye bak..gordugum kadarıyla biraz acele ediyosun..acele verilen kilolar kalıcı değildir şekerim unutma...

Canim aramıza hoş geldin.insallah sabır azim ve metanetler bütün kiloları
El ele verip ,yokedecegiz

hosgeldın ve hayırlı olsun:))uygulaması en kolay ve etkili bir diyet secmıssın.
sana tek söyleyecegım kilo vermek ıcın acele etme ve yuruyusü ihmal etme,karatay bir yasam biçimi zaten,bu sekilde beslenınce kesınlıkle sağlıgına kavusacaksın.başarılar
içinde pirinc ve bulgur varsa siskinlik yapabılır.ölcülü yemek lazım

Canikom dün akşam senin için de dua ettim kıııısss..Allahım leylak84 e hayırlı bi bebek ver hayırlı zamanda dedim..
e tabi Allah beynamazın duasını kabul edermi bilmem..
rekor kırdım ve 15 rekat namaz kıldım..belki onun hatrına kabul eder kıss inşallah..

canım hoşgeldin.burdan kesinlikle ayrılma.karatay+yürüyüşle istediğin kiloya düşeceksin emin ol

canım bende geçen hafta annemlerde yemiştim bol bol.hem de pirinçliydi.ama yine de kilo verdim.hem sen fazla da yememişsin,zaten akşam da 1 saat yürüdün mü sorun yok tatlım

dün akşam iftarda
1 kase tarhana corba
1 tbk yalancı alinazik:)
çoban salata
2 çatal irmik helvası

sabah :
2 kase tarhana çorba
ceviz
4-5 zeytın

şuan çok acıktım ama 4 saatın dolmasını bekliyorum,kahvaltıyı gec yapmıstım da:26:

iyiniyetlim listeyi sen yapıosun dimek..
şekerim şimdiden beni listeye koy,cunku artık ben de listedeyim ilk defa..
amaaaaaa

ilk sıraya koy lutfen,cunku gecen haftadan beri suana kadar ki yuzdem 3,14 filan
bakalım pazartesi noolcak
sabreden derviş gebermemiş ama gebermeye tam ramak kala muradına ermiş..

Yok benimki bulgurdu ama Enfes olmuştu

Son düzenleme:

kız allah iyiliğini versin,öldüm gülmektenallah razı olsun senden canım benim,allah hepimizin dualarını kabul etsin.bende iyiniyetli için,hastası olan arkadaşlarım için ve de arkadaşlarımın kalbinde ne varsa onlar olsun diye dua ettim bolca.ay ne tuhaf dimi canım,isimlerimizi bile bilmiyoruz ama dua ediyoruz birbirimiz için.çok seviyorum sizleri ben ya

dün burda çok gecınce benım de aklıma düştü bend e dua ettım leylak a,topikte birsürü kişi etmiştir birimizin ki kabul olur inşallah.yalnız tek endişem ismini bilmediğimizden söylemedik,adrese ulaşmışmıdır ki?:26:

Bide kizzzzlar (bende ödem cokta birturlu gitmedi özellikle ayaklarimda ne yapmalıyım tuzu zaten azalttimda biraz esim icin yemeğe atiyorum tatsız tuzsuz diye söylenmesin diye kay tuzu kullanıyorum acil bana bir çözüm

Son düzenleme:
gene kacamağın dik alasını yaptım yaw..
doyana kadar pide ve lahmacun yedim...amaaa
2 saat yuruyusm var akşaaaaaammm..
bide aksam yemeği olmayacak..ve boylece telafi edeceyim..

ay tarhana çorbası beni de hiç tok tutmaz loxicim.o yüzden hiç sevmem

Yok benimki bulguru ama Enes olmuştu

hanzadem mesajın şifre gibi,ne yazmak istediğini anladıysam arap olayım

allah senden de razı olsun canım benim.inşallah kabul olur yarabbim....ben ismimi söyleyeyim de belki duamın arkasından yetişirGÜLDEN...

Bide kizzzzlar (bende ödem cokta birgünluk gitmedi özellikle ayaklarimda ne yapmalıyım tuzu zaten azalttimda biraz saim yemeğe tatsız tuzsuz diye söylenmesin diye kay tuzu kullanıyorum acil bana bir çözüm

bitki çayı içebilirsin,özellikle de biberiye

hakkaten yaa kimsenin ismini bilmeden dua ediyoz..işte uhuvvet diye ben buna derim...iyiniyetliye bende dua ettim,bide emeluludaş,aydın didem ve bileasyaya tayin için..
ben de cok sewiyorum hepimizi...

ulaşır tatlım bence..onemli olan niyetimiz dimi ama

Hayır hayır karatayla hiç açıkmıyorum ama nedense bugun dolmakolik olup çıktım zaten büfeyi kapattım:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…