Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aynen öyle bebişim...
bacış tam olarak bir pide 4 lahmacun yidim..kimse duymasın cok dalga geciyolar sonra yaw.....

afiyet olsun şekerim.senin kilon fazla değil ki zaten.akşama da yürüyecekmişsin.sorun yok demektir.hem ben sana bisır vereyim mi.benim ablam bi oturuşta 8 lahmacun yer.

merhaba arkadaşlar bu sabah netimde sorun vardı yazamadım
2 yumurta
domates biber ceviz kahve peynir 9 tane zeytin 2 kayısı 1 incir
akşamada işkembe çorbası soğanlı kıyma kavurma salata yoğurt o kadan kızlar bu arada şehriye çorbası yeniyormu?

malesef yenmiyo bacım

sayemde karatayla 10 kg verdi,şuan 60 kg.ama hep zayıftı o kadar yemesine rağmen.ben onun yediğinin 3 te 1 ini bile yemezdim ama hep daha kiloluydum
waaay..bayaa wermiş maşşallah..
ben de oyle canım hep cok yerim diğer insanlara gore ama en fazla 60 ı gördüm..ki boyum 1.66.
kilo almanın cok yemekle alakasız oldugunu dusunuyorum nedense..onemli olan bol su ve hareket galiba...ki ben 4 lt içerim gunde herzaman..

eskiden bende de öyleydi işte,hiç su ve sıfır hareket.dediğin gibi onlar olmayınca az yesen de faydası yok

gerçekten herkesin desteği okadar güzel ki ,inanın çok motive oluyorum ...başarıcağımıza yürekten inanıyorum,yeterki isteyelim.. hatta şimdi ben işyerindeyim ve araya haftasonu giriyo..evde de int. yok sizden uzak kalıcam,napıcammm onu düşünüyorum kara karaa

ben niyetliyim 40 dk yürüyeceğim insallah okuldan çıkınca hemen eve gidicem arabayı koyup üzerimi değistirip tekrar yola ve markete ugrayıp eve dönücem .
canım bişey sorucam benim regl im 5 gün gecikti ani kilo verince sizdede oldumu bide kilo vermem durdu sanki ne önerirsin yardımmm

Bim e gidiyorum ödem icin kiraz sapi cay alacağım bakalm
Nasil olecek .insallah iyi olecek diye düşünüyorum .

Son düzenleme:
Kızlar öğle yemeğim:

1 tabak patates oturtma
çok az bulgur pilavı
yoğurt

biliyorum patates yasak ama böyle yemeği ya da haşlama falan da mı olmaz..ben çok severim haşlanmış patatesi..

akşama yürüyüş var..

Kızlar öğle yemeğim:

1 tabak patates oturtma
çok az bulgur pilavı
yoğurt

biliyorum patates yasak ama böyle yemeği ya da haşlama falan da mı olmaz..ben çok severim haşlanmış patatesi..

akşama yürüyüş var..

sayemde karatayla 10 kg verdi,şuan 60 kg.ama hep zayıftı o kadar yemesine rağmen.ben onun yediğinin 3 te 1 ini bile yemezdim ama hep daha kiloluydum

Peki sen bu kadar kiloyu nasıl verdin? Süper vermişsin çünkü. Ve de ne kadar sirdi ilk kilondan şu andaki haline gelmen? Paylaşırsan çok sevinirim çünkü çok motive oluyorum ben başarı hikayelerinden.

kızlaarrr ayyy işim çoktu bugün geçmişi okumadan bildirim yapayım

Öğleyin
evde yemek yemedim..
Okula gelince 3 erik
1 ham kayısı

yidim..

Eve gidince 15:40 gibi yerim

1 kase tarhana çorbası
fırında patlıcan(karnıyarık) yarım da patates ve bir kırmızı biber (karnıyarıklık malzemeyle doldurulmuş)
salata da yerim..

Bugün omega 3 üm bittiği için yenisini aldım. Markası P.lse kullanan var mı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…