bacış tam olarak bir pide 4 lahmacun yidim..kimse duymasın cok dalga geciyolar sonra yaw.....kaç tane yedin çok merak ettim bacım:78::78::78:
hakkaten yaa kimsenin ismini bilmeden dua ediyoz..işte uhuvvet diye ben buna derim...iyiniyetliye bende dua ettim,bide emeluludaş,aydın didem ve bileasyaya tayin için..
ben de cok sewiyorum hepimizi...
ulaşır tatlım bence..onemli olan niyetimiz dimi ama
bacış tam olarak bir pide 4 lahmacun yidim..kimse duymasın cok dalga geciyolar sonra yaw.....
merhaba arkadaşlar bu sabah netimde sorun vardı yazamadım
2 yumurta
domates biber ceviz kahve peynir 9 tane zeytin 2 kayısı 1 incir
akşamada işkembe çorbası soğanlı kıyma kavurma salata yoğurt o kadan kızlar bu arada şehriye çorbası yeniyormu?
aynen öyle bebişim...
afiyet olsun şekerim.senin kilon fazla değil ki zaten.akşama da yürüyecekmişsin.sorun yok demektir.hem ben sana bisır vereyim mi.benim ablam bi oturuşta 8 lahmacun yer.
neyyyyyyy8 lahmacun muuuuu benden cok yiyomuş.....
kesin zayıftır ablan haa..demi..
waaay..bayaa wermiş maşşallah..sayemde karatayla 10 kg verdi,şuan 60 kg.ama hep zayıftı o kadar yemesine rağmen.ben onun yediğinin 3 te 1 ini bile yemezdim ama hep daha kiloluydum
waaay..bayaa wermiş maşşallah..
ben de oyle canım hep cok yerim diğer insanlara gore ama en fazla 60 ı gördüm..ki boyum 1.66.
kilo almanın cok yemekle alakasız oldugunu dusunuyorum nedense..onemli olan bol su ve hareket galiba...ki ben 4 lt içerim gunde herzaman..
ayyyy canım benim allah razı olsun.sen de hayatta istediğin herşeye kavuşursun inşallah iyiniyetlim...tam da yumurtlama haftamdayıminşallah olur bu ay
Hoşgeldin:) Hayırlı olsın:)
Buraya başlamakla çok doğru bi karar verdin. Kilo verirken seninle benzer şeyler yaşayan insanların desteği çok önemli. Burda herkes sağolsun o kadar yardımcı ve destekleyici ki. Kilo almanın her ne kadar fiziksel nedenleri olsa da benim gördüğüm aslında çoğunlukla insanın psikolojisi ile ilgili. İşte buraya üye olmak tam da bu yüzden çok önemli.
Pek çok olumsuz diyet ve diyetisyen maceran olmuş. Eminim buradaki pek çok kişinin de benzer tecrübeleri olmuştur. Ama maalesef geçmişi değiştirme gücümüz yok. Allahı bize verdiği aklı kullanarak ancak şimdiyi ve geleceği değiştirebiliriz. Karatay benim şimdiye kadar yaptığım diyetlear arasında en makul, en tok tutan ve Türk beslenme sistemine en uygun olanı. Hem de kilo verirken oluşan aşırı sinirlilik, aşırı enerji düşüklüğü gibi sorunları da yaşamadan.
bugun nıyetlı degılım k.bandında en az 40dk yurıycem sözzz
canım bişey sorucam benim regl im 5 gün gecikti ani kilo verince sizdede oldumu bide kilo vermem durdu sanki ne önerirsin yardımmmben niyetliyim 40 dk yürüyeceğim insallah okuldan çıkınca hemen eve gidicem arabayı koyup üzerimi değistirip tekrar yola ve markete ugrayıp eve dönücem .
sayemde karatayla 10 kg verdi,şuan 60 kg.ama hep zayıftı o kadar yemesine rağmen.ben onun yediğinin 3 te 1 ini bile yemezdim ama hep daha kiloluydum
canım öğün araları4-5 saat olmalı ve ara öğün yapmasan daha iyi olur belki ilk başlarda zorlanırsın ama alışırsın zamanla...
ozaman ben sabah ile öğlen arasını boş bırakıyım.8.30 da kahvaltım bitmiş oluyoo ,öğlen 13.00 gibi de bitirmiş oluorum,sonrasında 17.00 gibi açıkmaya başlayınca listedeki gibi ara öğün .19.30 gibide akşam öğünü olurmu ? :44:
tabi olur canım bu şekilde saat 17 de kuruyemiş yada kuru meyve yiyebilirsin yada ayran süt içebilirsin.
sağol canım gidip başlıyayım sarmaya
kolay gelsin canım ...
Merhabalar herkese
Bende bi suredir takip ediyorum bu konuyu ve sonunda baslamaya karar verdim.malesef 129 kg 168 cm boydayim. Yillar suren yoyo diyetler sonrasi bu hale geldim aslinda bu 10kg vermis halim eylulden beri azcik dikkat ediyorum.insallah bu karatay diyetiyle sonunda basaririm. Diyetisyenede cok gittim doktorada bu seneye kadar hic bir rahatsizligim yoktu ama 108 kg dan 135 lere birden cikinca polikistik over geldi saolsun kilo vermemi baya yavaslatiyor.hayatimda sadece 1 kere 70 kg inmistim lise 2 de cok azmedip dukkan benzeri bi diyetle 20 kg vermistim sora tekrar aldim 108 leri gordum universiteyi birakinca tekrar bol spor ve cok saglikli bi diyetle 85lere indim. Sonra malesef aldim aldim aldim ve bu yaz 138 i gordum(gecen yil 6ay bulimia icin ilacla tedavi gormustum 15kg ozaman aldim ve 138leri ozaman gordum)bulimiadan tamamen kurtuldum cok sukur...ah bide kilolarimdan biraz daha hizli kurtulsam cok mutlu olucam.umarim bende sizin gibi alta su kadar kilo verdi yazan grafiklerden eklerim ve ordaki rakamlar 30 kgverdi 40 kg verdi yazar insallah herkese ve banada basarilar hazir 3 aylara girdik Rabbim yardimcimiz olsun insallah
hoşgeldin aramıza merak etme sen gerçekten istedikçe gidecek bu kilolar .ilk sayfamızı oku örnek menüler var orda hergün buraya gel ve menülerini yaz ona göre neler doğru neler yanlış söyleyelim.suyu bol iç ve spor yap en azından yürü.kolay gelsin....
CANIM MERABA YA BİŞEY SORUCAM SAKINCASI YOKSA BENİM REGİLİM 5 GÜN GECİKTİ VE KİLO VERMEM DURDU SANKİ NA YAPMAMI ÖNERİRSİN TEŞEKKÜRLERtabi olur canım bu şekilde saat 17 de kuruyemiş yada kuru meyve yiyebilirsin yada ayran süt içebilirsin.
kolay gelsin canım ...
hoşgeldin aramıza merak etme sen gerçekten istedikçe gidecek bu kilolar .ilk sayfamızı oku örnek menüler var orda hergün buraya gel ve menülerini yaz ona göre neler doğru neler yanlış söyleyelim.suyu bol iç ve spor yap en azından yürü.kolay gelsin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?