canım inan bende dua ettim senin için ve tüm hasta olanlara şifa için allah herkesin kalbindekini verir inşallah
Peki sen bu kadar kiloyu nasıl verdin? Süper vermişsin çünkü. Ve de ne kadar sirdi ilk kilondan şu andaki haline gelmen? Paylaşırsan çok sevinirim çünkü çok motive oluyorum ben başarı hikayelerinden.
Merhabalar herkese
Bende bi suredir takip ediyorum bu konuyu ve sonunda baslamaya karar verdim.malesef 129 kg 168 cm boydayim. Yillar suren yoyo diyetler sonrasi bu hale geldim aslinda bu 10kg vermis halim eylulden beri azcik dikkat ediyorum.insallah bu karatay diyetiyle sonunda basaririm. Diyetisyenede cok gittim doktorada bu seneye kadar hic bir rahatsizligim yoktu ama 108 kg dan 135 lere birden cikinca polikistik over geldi saolsun kilo vermemi baya yavaslatiyor.hayatimda sadece 1 kere 70 kg inmistim lise 2 de cok azmedip dukkan benzeri bi diyetle 20 kg vermistim sora tekrar aldim 108 leri gordum universiteyi birakinca tekrar bol spor ve cok saglikli bi diyetle 85lere indim. Sonra malesef aldim aldim aldim ve bu yaz 138 i gordum(gecen yil 6ay bulimia icin ilacla tedavi gormustum 15kg ozaman aldim ve 138leri ozaman gordum)bulimiadan tamamen kurtuldum cok sukur...ah bide kilolarimdan biraz daha hizli kurtulsam cok mutlu olucam.umarim bende sizin gibi alta su kadar kilo verdi yazan grafiklerden eklerim ve ordaki rakamlar 30 kgverdi 40 kg verdi yazar insallah herkese ve banada basarilar hazir 3 aylara girdik Rabbim yardimcimiz olsun insallah
yok canım pazardan izmir yaprağıymış mercimekli çok değişik tam tarifini verirmisincanım biz aşlık, yarma, artık kim her ne derse (aşurelik buğdayın bulgur gibi kırılmışı)
ve içine yeşil mercimek koyarız harika olur
tokat yaprağımı aldın sen bakim
ben niyetliyim 40 dk yürüyeceğim insallah okuldan çıkınca hemen eve gidicem arabayı koyup üzerimi değistirip tekrar yola ve markete ugrayıp eve dönücem .
sağol canım benim,allah razı olsun.amin tatlım
canım ben sadece karatay ve yürüyüşle verdim 10 ayda....ilk hafta 20 dk yürüşle başladım,sonra 1 er hafta arayla yürüyüşleri de arttırdım.90 kg dan sonra şuan kuş gibi hafif hissediyorum kendimi
canım leylakım senin başarı hikayeni her okuduğumda etkileniyorum
bir daha bir daha bravo arkadaşım
sağol canım benim,allah razı olsun.amin tatlım
canım ben sadece karatay ve yürüyüşle verdim 10 ayda....ilk hafta 20 dk yürüşle başladım,sonra 1 er hafta arayla yürüyüşleri de arttırdım.90 kg dan sonra şuan kuş gibi hafif hissediyorum kendimi
öğlen yemeğim
2 ızgara köfte
1 kanat ızgara
Yarım kase kırmızı mercimek çorbası
1 tabak salata (salatanın üzerine yoğurtlu patlıcan vardı bir kaşık döktüm)
1 kase yoğurt
2 dal brokoli
1 dal karnabahar
2 küçük domates
elhamdülillah çok doydum valla
[sıze=3]bacış tam olarak bir pide 4 lahmacun yidim..kimse duymasın cok dalga geciyolar sonra yaw.....[/sıze]
Canan hoca kısır verıyor degıl mı ?
İlk gunden cuvallamayım
Kıtabım var ama sız masallah cıddı manada bılgı bırıkımıne sahıpsınız...
Bugunun menusunu toplarlayım sımdı
Sabah
2 yumurta
35 gr cevız
3 gun kurusu
kk peynır
8 zeytın
Öğle
1 tabak kısır
Tursu
2 bardak sekersız cay
Aksam
1 tabak etlı nohut yemeği
Yoğurt
Olmuş mu sızce?
Yalnız bırsey soyleyım mı ınsan daha once ne kadar kılo verırse versın yenıden o yola gırdıgınde sankı hıcbırsey bılmıyor gıbı hıssedıyor kendını...
Canan hocayı dınledıkten sonra eskısı gıbı 3 ana 3 ara ogun devrını ıstesem de yapamam ya, cok sacma gelıyor cunku artık ara ogun...
Kadın tam bır mantık abıdesı...
nasıl gidiyo bacımm :dd:
Harika bi sonuç gerçekten. Darısı başıma. Ben de 89'la başladım ve hedefim 65. Allah bana da senin gibi dayanma ve başarma gücü versin inşallah.
Ama sen hep 2 öğün yapıyosun galiba, doğru mu?
Herhalde kyafetlerini baştan aşağı yenilemen gerekmiştir. Ne güzelllll:)
Canan hoca kısır verıyor degıl mı ?
İlk gunden cuvallamayım
Kıtabım var ama sız masallah cıddı manada bılgı bırıkımıne sahıpsınız...
Bugunun menusunu toplarlayım sımdı
Sabah
2 yumurta
35 gr cevız
3 gun kurusu
kk peynır
8 zeytın
Öğle
1 tabak kısır
Tursu
2 bardak sekersız cay
Aksam
1 tabak etlı nohut yemeği
Yoğurt
Olmuş mu sızce?
Yalnız bırsey soyleyım mı ınsan daha once ne kadar kılo verırse versın yenıden o yola gırdıgınde sankı hıcbırsey bılmıyor gıbı hıssedıyor kendını...
Canan hocayı dınledıkten sonra eskısı gıbı 3 ana 3 ara ogun devrını ıstesem de yapamam ya, cok sacma gelıyor cunku artık ara ogun...
Kadın tam bır mantık abıdesı...
valla 4 gün 1,3 saatlik yürüyüşler ve 0 kaçamakla 1,100 gr gitti pazartesiye 3 gün var bugünü sayma 2 gün kaldı 75i görebilecekmiyim bilmem bu sabah itibariyle 76,200 olmuşum senin nasıl gidiyor ne zaman girsem gözüm seni arıyor arkadaşım nerdesin neler yaptın sende anlat meraktayım.
canım inşallah tüm dualarımız kabul olur biran önce baban şifa bulurbabam için dua eden arkadaşlar çok teşekkür ederim inşallah allah dualarımızı kabul eder bende herkes için dua ettim.
canım bence sen böyle gidersen pazartesi en azından 75.9 u göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?