Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

canım inan bende dua ettim senin için ve tüm hasta olanlara şifa için allah herkesin kalbindekini verir inşallah

sağol canım benim,allah razı olsun.amin tatlım

Peki sen bu kadar kiloyu nasıl verdin? Süper vermişsin çünkü. Ve de ne kadar sirdi ilk kilondan şu andaki haline gelmen? Paylaşırsan çok sevinirim çünkü çok motive oluyorum ben başarı hikayelerinden.

canım ben sadece karatay ve yürüyüşle verdim 10 ayda....ilk hafta 20 dk yürüşle başladım,sonra 1 er hafta arayla yürüyüşleri de arttırdım.90 kg dan sonra şuan kuş gibi hafif hissediyorum kendimi

hoşgeldin canım doğru yerdesin burdan ayrıma menülerini paylaş motivasyonun tavan yapar
senin gibi 100 kg üstünde olan arkadaşlar var çok güzel kilolar veriyorlar sakın pes etme hepimiz birbirimize destek oluyoruz

canım biz aşlık, yarma, artık kim her ne derse (aşurelik buğdayın bulgur gibi kırılmışı)
ve içine yeşil mercimek koyarız harika olur
tokat yaprağımı aldın sen bakim
yok canım pazardan izmir yaprağıymış mercimekli çok değişik tam tarifini verirmisin
hangi yöreye ait bu yemek

ben niyetliyim 40 dk yürüyeceğim insallah okuldan çıkınca hemen eve gidicem arabayı koyup üzerimi değistirip tekrar yola ve markete ugrayıp eve dönücem .

allah kabul etsin canım

canım leylakım senin başarı hikayeni her okuduğumda etkileniyorum
bir daha bir daha bravo arkadaşım

kızlar akşama babam gelecek istanbuldan
menümü şimdiden yazayım

mercimek çorbası
kıymalı bulgurlu taze yaprak sarması
salata
yoğurt

Harika bi sonuç gerçekten. Darısı başıma. Ben de 89'la başladım ve hedefim 65. Allah bana da senin gibi dayanma ve başarma gücü versin inşallah.

Ama sen hep 2 öğün yapıyosun galiba, doğru mu?

Herhalde kyafetlerini baştan aşağı yenilemen gerekmiştir. Ne güzelllll:)

Canan hoca kısır verıyor degıl mı ?
İlk gunden cuvallamayım
Kıtabım var ama sız masallah cıddı manada bılgı bırıkımıne sahıpsınız...

Bugunun menusunu toplarlayım sımdı

Sabah

2 yumurta
35 gr cevız
3 gun kurusu
kk peynır
8 zeytın

Öğle

1 tabak kısır
Tursu
2 bardak sekersız cay

Aksam

1 tabak etlı nohut yemeği
Yoğurt

Olmuş mu sızce?
Yalnız bırsey soyleyım mı ınsan daha once ne kadar kılo verırse versın yenıden o yola gırdıgınde sankı hıcbırsey bılmıyor gıbı hıssedıyor kendını...
Canan hocayı dınledıkten sonra eskısı gıbı 3 ana 3 ara ogun devrını ıstesem de yapamam ya, cok sacma gelıyor cunku artık ara ogun...
Kadın tam bır mantık abıdesı...

Babam için dua eden arkadaşlar çok teşekkür ederim inşallah allah dualarımızı kabul eder bende herkes için dua ettim.

Nasıl gidiyo bacımm D:

merhaba kızlaar :)

aslında bi suredir sizi takip ediyorum ama ancak kayıt olabildim siteye.. karatay diyetinde de 2. gunum.. reglim yuzunden yaptıgım kucuk kacamaklar dısında iyi gidiyor. umarım ben de sizin gibi guzel kilolar verebilirim..
siteyi kullanmayı cok bilmiyorum .o kilo verdiginizi gosteren semayı falan nasıl yapıyoruz acaba? bir de ben de hemen baslıyor muyum menu bildirimine yoksa 1,2 hafta gecmesi mi gerekiyor?

Kesinlikle katılıyorum. Hocayı dinleyip de ikna olmamak imkansız! O kadar bilgi birikimi var ve o kadar Türk insanına uygun bir sistem geliştirmiş ki, helal olsun ona

selam kızlar
ikinci öğün 15:30 bitti
1 kase mercimek çorba
1kase kısır
5 tane bulgurlu lahana sarma
bunlarla doymadım 3 kaşıkta az önce pişen tavuklu patates yemeğine 3 lokmacık ekmek bandımçoookk güzel olmuştu akşama yermiyim bilmiyorum patates yemeğini hep çok sevmişimdir uzun zamndır yemiyorum....bide akşam yemeğine makarna yapıcam..offff..cevizim bitti alamadımda tokluk sürem azaldı..
bir incir
bitki çayı...

nasıl gidiyo bacımm :dd:

valla 4 gün 1,3 saatlik yürüyüşler ve 0 kaçamakla 1,100 gr gitti pazartesiye 3 gün var bugünü sayma 2 gün kaldı 75i görebilecekmiyim bilmem bu sabah itibariyle 76,200 olmuşum senin nasıl gidiyor ne zaman girsem gözüm seni arıyor arkadaşım nerdesin neler yaptın sende anlat meraktayım.

amin canım.böyle gidersen sen de en geç 6-7 ay içinde istediğin kiloda olursun bebişim.ben ilk başladığımda 1 ay 3 öğün yaptım acıkma korkusuyla.sonra baktım acıkmıyorum,zorla da yiyiyorum 2 öğün yapayım dedim.ama şu da var ben çalışmıyorum.o yüzden 2 öğün yapmak kolay oluyo.kıyafetlerimi tamamen yeniledim.iç çamaşırlarımı bilebol tişörtlerimi de evde giyiyorum artık...ama bunlar zevk veriyo insana

evet canım kısır yiyebiliyoruz.menün de süper

canım bence sen böyle gidersen pazartesi en azından 75.9 u göreceksin

canım bence sen böyle gidersen pazartesi en azından 75.9 u göreceksin

ay inşallah canım ya ben 74 kilo ile hamile kalmıştım nerdeyse hamile kalmadan önceki kiloma geldim çok mutluyum ya gerçekten inanamıyorum hala herkes kilo verdiğimi gördükçe şaşırıyor anlatıyorum böyle yapıyorum diye ama daha ideal kiloma gelmeye çok var amacım ideal kiloma inmek ortalama haftada 1 kilo versem böyle en azından 3 ay sonra inerim heralde idealime burda olmaktan dolayı çok mutluyum gün boyu burdayım işlerimi yapıp aradada okuyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…