Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hemen başla canım menülerini 2 hafta bildiriyosun sonrada listeye giriyosun çizelgenide burdan yapabilirsin..http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir-2.html

3 ay ne ki,gelip geçer hemen...bayramda ideal kilona ulaşmış olacaksın desene:112::112::112:

valla kuzum bende bu ara yürüyüş yok maalesef biraz benim tembelliğim biraz şirket arabasının bende kalması .yemeklerimde sorun yok yemek olarak ben hiç kaçamak yapmıyorum yani ekmek kızartma börek çörek canım çekmiyor ama tatlıyla bu hafta başım dertteydi o da bugün geçti ama ne yalan sölim bu hafta kendimden umutlu değilim anladım ki akşam hiç yememek bozdu beni dengem bozuldu bünye saçmaladı şimdi akşamları çok hafifte olsa yiyiyorum bol su içiyorum hayatım ben pazar günü tartılıcam hafta içi az çıkıyorum hafta sonu bir garip oluyo bozmıcam kendimi saygılar sevgiler seni de kutlarım hayatım ama yarışa devam dediğim gibi bende yemeklerde kaçamak yok hiç
D:

Tesekkur ederım canım...
Evde yuruyus bandım ve twıst shape yanı adımsayar
Insallah yatmadan yarım saat da spor yaparım...

Bu arada cızelgenız masallah ne guzel azalmıs
Insan nasıl mutlu oluyor degıl mı
5-6 sene evvel bır etek almıstım hala saklıyorum 52 beden sonra 38 e dustum...
8 aylık evlıyım ve evlılık yaradı
Suan 40 bedenım ve kendımı sevmıyorum bı de hamılelık oncesı ıdeal kıloma donmek ıstıyorum ınsallah hakkımızda hayırlısı bakalım

ya canım benim regilim 5 gün geçti ve kilo vermem durakladı sanki ne önerirsin diyetle reglin ilgisi varmiki

canım diyet yüzünden reglinin gecikeceğini düşünmüyorum ben.aksine daha sağlıklı ve düzenli beslendiğimiz için regl de düzene giriyo.bazen mevsimsel geçiş dönemlerinde böyle gecikmeler herkeste oluyo...kilo vermen durakladıysa da tek yapman gereken yürüyüşü biraz arttırman.özellikle sabah akşam yürürsen yeniden kilo verdiğini göreceksin tatlım

leylakcım ya bende eksik ne neden bu hafta böyle şişman hissediyorum kendimi çok moralim bozuk bakma niye böyle oldum veriyorum ne güzel :(

canım ben sende bu hafta yanlış hatırlamıyosam bir kaç defa kaçamak gördüm.az da olsa bu kaçamaklar malesef bütün haftayı etkiliyo ve kilo vermeyi engelliyo.yürüyüş yapıyomusun bilmiyorum ama eğer yapmıyosan o yüzden de veremiyo olabilrsin...

canım ilgin için teşekkür ederim çok saol

Saol canım cevabın için :)) yürüyüş eksiğim var canım artık şartlıcam kendimi hergün ne olursa olsun 1 saat yürüyeceğim normalde gün içinde çok yürüdüm ama bu 2 hadta şirket arabası bendeydi yürüyemedim ama yok ya bırakmak yok ne olursa olsunn.bide bu akşam mecbur kızartma balık yiyeceğim hamsi az mı yiyeyim güçük balık ızgara olmuyo napsam ?

ulaşmıştır merak etme canım niyet önemli...

gene kacamağın dik alasını yaptım yaw..
doyana kadar pide ve lahmacun yedim...amaaa
2 saat yuruyusm var akşaaaaaammm..
bide aksam yemeği olmayacak..ve boylece telafi edeceyim..

doyana kadar dediğine göre 5 lahmacun 3 pide yemişindir dicektim ki sen yazmışın zaten 4 lahmacun 1 pide diye .kız nerene yiyon nasıl yiyon ben ya 2 lahmacun yiyebiliirm yada 1 pide ama ikisi birarada olmaz maşşallah diyorum ve hayretle izliyorum seni

aynen öyle bebişim...

afiyet olsun şekerim.senin kilon fazla değil ki zaten.akşama da yürüyecekmişsin.sorun yok demektir.hem ben sana bisır vereyim mi.benim ablam bi oturuşta 8 lahmacun yer.

neee 8 lahmacun mu amanınnn...

ne düşünüyon kara kara hafta sonu bol bol yürü ve bizi düşün

Bende sen neden kilo veriyorsun diyecektim... Hatırlıyorum güzel kilo vermiştin hatta resimlerin filan çalınmıştı...
Evlenmişin allah bir yastıkta kocatsın inşallah...

offf 52 bedenden 38 bedene düştün öylemisüpersin arkadaşım.bende 48 beden giyiyodum daha önceçok mutlu oluyo insan ya,hele ki eski kıyafetleri giyip içinde kaybolunca
aman dikkat et canım.evlilik kilo için çok tehlikeli
ben de birkaç ay içinde 10 kg almıştım.bu arada yatmadan önce spor yaparsan daha etkili olur.en iyisini yaparsın yani

canım ilgin için teşekkür ederim çok saol

valla ne yalan söyliyeyim canım,ben balığı fırında sevmem hiç.daha doğrusu balık sevmem de yağda olunca yerim bir tek.bütün kış da öyle yedim zaten.sen de fazla abartmadan bol salatayla ye bence...

hemen almalıyım süper bir kitap olmuş benceeee en büyük hoca canan hoca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…