Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugunku menumu yazayim
Sabah 3 yumurta 10 kucuk zeytin domates cay bardagi ceviz
Oglen etli enginar yemegi 1 tabak ve yogurt
Aksam tavuklu biber dolmasi kepekli bulgurla yaptim 4 tane yedim yine yogurt
Arada 4ceviz 2 gunkurusu ve 1minnak nektarin var belki size cok gelebilir ama uzun zamndir bu kadar az yememistim bn ve inanilmaz tok hissediyorum bi 40 dk kadar yurudum su ara spor yapmam pek mumkun insallah zamnla dahada azalticam yediklerimi

selam kızlar...
sabah menüm
tulum peynirli omlet
8 zeytin
4 çeri
4 ceviz
2 omega3
şekersiz çay

öğlen
tavuk döner
sebze çorbası
salata
yoğurt
1 ısırık kek,2 tatlı kaşığı helva(arkadaşlar iş yerine getirmiş..üfff yine dayanamadım..)

geçmişi okuyup geliiimmm

emeliduşum biraz zor gidecekler galiba benden

valla benimki gibi genetikse biraz zor ama tabiki sporla küçültmek mümkün benim basenler annemden yadigar benim kızımında basenleri var yani bizde genetik zayıfkende yanlarda çıkıntılarım vardı biraz ama kilolu olunca çirkin duruyor yoksa zayıflayınca fiç fena değilde azmedicez bu yolu girdik bir kere

Nasılsınız kızlar

Bugün pikniğimiz vardı,11.30 gibi yedim,kahvaltı ve öğle karışımı oldu ,biraz cısslarda vardı,ama yürüyüşle telafi edeceğim

emeluludaş,aydindidem,felekfelek Allah hastalarınıza acil şifalar versin inşallah

Leylak 84 senin de hayırlısıyla bebeğin olur inşallah

İyiniyetlim senin de niyetlendiğin şey olur inşallah

saol canım amin inşallah

kızlar metabolızma hızlandıran corbayı denedım ve ıctım tadı harıkaydı ben daha ıcılmesı zor bısey beklıyodum ama oyle olmadı superdı valla

haklısın canım bizdede genetik kızım da aynı bengibi baselerden muzdarip Oda karatay yapıyo

45 dk da 4,5km yurudum 45 dk da dısarda gezınmıstım.gecmısı okuyup gelıyorum 10 sayfa bırıkmıs bırkac saatte yaw

menün gayet güzel canım zamanla alışırsın ara öğünde yapmazsın.meyveleride sabah yersen daha iyi olur...

ben çıkıyorum arkadaşları pazartesi inşallah tartıda hepimizin yüzü güler babamın biyopsi sonuçlarıda temiz çıkar inşallah ben artık hafta sonu yokum pazartesi görüşürüz inşallah herkese iyi ve kaçamaksız bir hafta sonu dilerim

aslında bende yapmak istiyorum ama evde taze nane yok kuru nanae koysam olurmu acaba pazarda yok bu günlerde alayım

propycıl canım yumurta vardıda dunden et vardı onu yıyım dedım acayıp tok tutuyo bılgıne

emeluludas canım bendede nane yoktu koymadım

Ficans çım sağol canımm inş. kabul olur..
bacış tam olarak bir pide 4 lahmacun yidim..kimse duymasın cok dalga geciyolar sonra yaw.....
Kıss tabii dalga geçerim 4 lahmacun yersen
neyyyyyyy8 lahmacun muuuuu benden cok yiyomuş.....
kesin zayıftır ablan haa..demi..
Sakın leylakımın ablasıyla yarışayım dime
Propycilcim sen zaten listede değil miydin:26: oooo çok da iddialıyız inş. canım sen ver o kadar kilo yeter ki
Benide çok güldürüyor propycilcim ben de hepiinizii çok seviyorum canım leylakımmm
bitki çayı içebilirsin,özellikle de biberiye
Birazdan kendi sakısımdan kopardığım biberiyemden çay yapacağım yağları eritiyor kabızlığa iyi geliyormuş

Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn ad soyad tabiisi gerekmiyor yerine ulaşır dualarımız hiç şüpheniz olmasın
Benim için dua eden tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederim Sizlerin de her muradını versin Rabbim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…