3 ay ne ki,gelip geçer hemen...bayramda ideal kilona ulaşmış olacaksın desene:112::112::112:
merhabalar yavru kuşlarım kilolar gidiyor ama basenler çıktı ortaya nolacak şimdi
emeliduşum biraz zor gidecekler galiba benden
Nasılsınız kızlar
Bugün pikniğimiz vardı,11.30 gibi yedim,kahvaltı ve öğle karışımı oldu ,biraz cısslarda vardı,ama yürüyüşle telafi edeceğim
emeluludaş,aydindidem,felekfelek Allah hastalarınıza acil şifalar versin inşallah
Leylak 84 senin de hayırlısıyla bebeğin olur inşallah
İyiniyetlim senin de niyetlendiğin şey olur inşallah
inşallah bende 3 ay sonra hedefime ulaşacam...
ayy sorma onları hiç napcaz nasıl eritcez ki:44::44:
Leylakım yokmu uyguladığın birşey basenle ilgili
valla benimki gibi genetikse biraz zor ama tabiki sporla küçültmek mümkün benim basenler annemden yadigar benim kızımında basenleri var yani bizde genetik zayıfkende yanlarda çıkıntılarım vardı biraz ama kilolu olunca çirkin duruyor yoksa zayıflayınca fiç fena değilde azmedicez bu yolu girdik bir kere
Onları küçültmenin en güzel yolu tempolu yürüyüş ve koşu,çok güzel eritiyor
kızlar metabolızma hızlandıran corbayı denedım ve ıctım tadı harıkaydı ben daha ıcılmesı zor bısey beklıyodum ama oyle olmadı superdı valla
Bugunku menumu yazayim
Sabah 3 yumurta 10 kucuk zeytin domates cay bardagi ceviz
Oglen etli enginar yemegi 1 tabak ve yogurt
Aksam tavuklu biber dolmasi kepekli bulgurla yaptim 4 tane yedim yine yogurt
Arada 4ceviz 2 gunkurusu ve 1minnak nektarin var belki size cok gelebilir ama uzun zamndir bu kadar az yememistim bn ve inanilmaz tok hissediyorum bi 40 dk kadar yurudum su ara spor yapmam pek mumkun insallah zamnla dahada azalticam yediklerimi
şekerim biz akşam izledik hocayı naaabeeeerrr
kesinnnnnlikle katılıyorum pepitom..tamam kilo aldırmıyo ama verdirmiyo da..tecrubeyle sabittir kıslar..
meleğim sen takma onları bpşver...o kaynanan cadalozu görür bi süre sonra..o hasta olur,sen de saglıklı ve fit bi şekilde karsısına dikilirsin...
papitom yumurtan yokmuydu yoksa yumurtadan mı sıkıldın..benim ogrenci yumurta getirmedi bu hafta..2 gun yumurtasızım..offf..
acaba et mi haşlasam diodum kiii senin menunu gordum..yumurtanın yerini tuttumu tatlım doyurucumu..
gaza getirmek lazım dimi ama taklımmm
böyük bir zewkle ve aşka veririm cezanı taklım...şaplağı yen bak artı cıkarsan
aslında bende yapmak istiyorum ama evde taze nane yok kuru nanae koysam olurmu acaba pazarda yok bu günlerde alayım
Ficans çım sağol canımmNasılsınız kızlar
Bugün pikniğimiz vardı,11.30 gibi yedim,kahvaltı ve öğle karışımı oldu ,biraz cısslarda vardı,ama yürüyüşle telafi edeceğim
emeluludaş,aydindidem,felekfelek Allah hastalarınıza acil şifalar versin inşallah
Leylak 84 senin de hayırlısıyla bebeğin olur inşallah
İyiniyetlim senin de niyetlendiğin şey olur inşallah
Kıss tabii dalga geçerim 4 lahmacun yersenbacış tam olarak bir pide 4 lahmacun yidim..kimse duymasın cok dalga geciyolar sonra yaw.....
Sakın leylakımın ablasıyla yarışayım dimeneyyyyyyy8 lahmacun muuuuu benden cok yiyomuş.....
kesin zayıftır ablan haa..demi..
Propycilcim sen zaten listede değil miydin:26: oooo çok da iddialıyıziyiniyetlim listeyi sen yapıosun dimek..
şekerim şimdiden beni listeye koy,cunku artık ben de listedeyim ilk defa..
amaaaaaa
ilk sıraya koy lutfen,cunku gecen haftadan beri suana kadar ki yuzdem 3,14 filan
bakalım pazartesi noolcak
sabreden derviş gebermemiş ama gebermeye tam ramak kala muradına ermiş..
Benide çok güldürüyor propycilcimkız allah iyiliğini versin,öldüm gülmektenallah razı olsun senden canım benim,allah hepimizin dualarını kabul etsin.bende iyiniyetli için,hastası olan arkadaşlarım için ve de arkadaşlarımın kalbinde ne varsa onlar olsun diye dua ettim bolca.ay ne tuhaf dimi canım,isimlerimizi bile bilmiyoruz ama dua ediyoruz birbirimiz için.çok seviyorum sizleri ben ya
Birazdan kendi sakısımdan kopardığım biberiyemden çay yapacağımbitki çayı içebilirsin,özellikle de biberiye
hakkaten yaa kimsenin ismini bilmeden dua ediyoz..işte uhuvvet diye ben buna derim...iyiniyetliye bende dua ettim,bide emeluludaş,aydın didem ve bileasyaya tayin için..
ben de cok sewiyorum hepimizi...
ulaşır tatlım bence..onemli olan niyetimiz dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?