Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Öğleyin yemeği kaldırdım bir de akşamı ondan önce yiyince korkmaya başladı eşim yeter artık bak hasta olacaksın diyor habire

üfff ...amma çok yazmışınız kızlar yavv
arkadaşlar size bir sorum var..bir yol gösterirseniz sevinirim..özellikle örtmen arkadaşlarım..

benim kızım dün eve geldi..ben de e okula girdim notları yenilenmiş mi diye ve şok şok şok,,,
resim 60:44::44:
kızım resimde birçok dereceleri ve ödülleri olan bir öğrenci ki resim yapmaya bayılır ve çok yetenekli..
tabbiii jetonum düştü bizim kız öğretmen söylemesine rağmen resimlerini tamam lamamış..
ben de kaç kere uyarmıştım..
peki şimdi ne olacak.. bugün öğretmeninin dersi yokmuş..
pazartesi yanına git ve özür dileyip resimlerini ver dedim..sizce ben de gidip konuşmalı mıyım..ya notları düzeltmezse..ortalaması düşecek..orta1 malum..
bu tayin işi olunca iyice cıvıttı bizim kız..tabii dün zırladı durdu..bir fikir verin arkadaşlar..
bir de eokula girdikten sonra notlar değişebilir mi?...öf bu kız beni öldürecekkk:26::26::26:

inşallah bende 3 ay sonra hedefime ulaşacam...

inşallah canım benim

Leylakım yokmu uyguladığın birşey basenle ilgili

valla basen-bacak eritmenin tek yolu yürüyüş.basenlerim 25 cm eridi yürüyüşle.bacağımın da en kalın yerinin çevresi 50 cm şu anda.yapmanız gereken tek şey yürümek yani

inşallah canımcım

merhaba kızlar,

Bugün dolu dolu bir gün dü.
Hollandanin büyük bir hayvanat bahçesine gittik. Görmediğimiz hayvan çeşitli kalmadı..

Sabah 2 saat çalıştım.
Sabah kahvaltimdan önce 20 dk. Yürüdüm.

Kahvaltim:1 portakal

Ogle: kızarmış patates , cola zero

Aksam: MC menü

Ama sakın telaslanmayin bugun 5 saat boyunca yürüdük
toplam 15 km.

Aksam yemekten sonrada 1 saat ekstra yürüdüm. Çok yoruldum çok ..

şimdiki metabolizma hizlandiran çayımı iciyorum

canım dikkat ediyorum da kahvaltın çok az ve sağlıksız bu aralar.canan hoca kahvaltımızı dört dörtlük yaparsak 5 km koşmuş kadar enerji harcadığmızı söylüyo.bence sıkı bir kahvaltı yapmalısın

Son düzenleme:

canım bende ne zaman biberiye çayı içsem sabah-akşam, o hafta daha güzel kilo veriyorum. denendi onaylandı yani

bugün yediklerim

1 tane krep
peynir
domates
bitki çayı

2.öğün:
1 kepçe mercimek çorbası
bolca çiğköfte(eşim çok acılı yapmış,midemde yangın var şuan
)
bolca marul
bitki çayı
spor:45 dk yürüdüm
:124::124::124:

Kaneelcim tarif için teşekkürleryemeklerden sonra mı içiyorsun, günde kaç kere içiyorsun?

Canim ben yaptıgım cayi 1 gün de tüketiyorum.
Gennelikle de öğünlerden sonra iciyorum.
Sende öğünlerden önce veya sonra içebilirsiniz canım.

Öğleyin yemeği kaldırdım bir de akşamı ondan önce yiyince korkmaya başladı eşim yeter artık bak hasta olacaksın diyor habire

aynene canım benim eşimde söylenip duruyodu bende akşam onunla yemek zorunda hissediyodum kendimineyseki alıştı baktı hasta felan olmuyorum bıraktı yakamı

17. GÜN

Sabah :
1 bardak adaçayı
2 yumurtadan terayağlı omlet
4 çeri
1 bardak ceviz
2 çorba kaşığı çökelek
maydanoz , dereotu
8 zeytin
1 yeşil biber

öğlen:
et döner
salata
1 avuç badem

akşam:
1 kase yeşil fasulye
yoğurt
1 avuç badem

su: 3 lt
spor : 20 dk

Ay leylakım İnşallah bende öyle yapacağım şuan üst bölgem baya inceldi.basenlerde yürüyüşle gider, ben şimdi çıkıyorum pazartesi görüşürüz hepinize bol leptinler

menün süper canım

Haklisin canım benim.
Zamansizliktan tek tip kahvaltı yapmaya başladım. Ama en kısa zamanda duzelteceğim.
İlgin icin teşekkürler canım Sağol

Aramıza yeni katılan arkadaşlar , Hepiniz hoşgeldiniz..
Karatay diyeti ile sağlıklı yaşamaya , fazlaliklarimizdan kurtulmaya çalışacağız ..

Hepimizin şansı bol bol olsun

Son düzenleme:
akşam yemeğim
göveçte türlü
ayran
2-3 ısırık incecik hamurlu pizza(domi.osun en ince hamurlusundan)

iyi akşamlarrr çıtırlarrrr

menüm

1. öğün

1 elma -1 portakal-1 kase kiraz
1 avuç badem
süt

2. öğün

kabak-patlıcan-biber fırında
yoğurt

hoşgeldinn tatlımmm
tam yerine geldinnnn. aç kalmadan zorlanmadan sağlıklı bir şekilde kilo veriyoruzz kurdelacımm.
sık sık yaz yediklerini. inan 70 leri de görürsün 60 ları daa

iyi akşamlar kızlar, umarım gününüz güzel geçmiştir
Geçmişi okudum ama yazamadım. Bende dayağı hak ettim sanırım:18:
Menümü bildireyim:
Kalkınca:1 gün kurusu kakaolu

Sabah:08.30'da bitti. 2 haş yumurta, 1 avuç içi peynir, 1 y. kaşığı yoğurt, 5 zeytin, 1/2 ceviz, 1 fındık, 2 badem, 1/2 tarçınlı incir, 1 k. erik, 2 k. üzüm, 2 domates, 2 salatalık, 3 gr omega 3

Öğle: yapamadım çok yoğundum

Akşam:19.30'da bitti. 2 tabak etli bezelye, ketentohumlu salata

Aslında her şey güzel ama şimdi cıssları yazıyorum artık cezama razıyım akşam yemeği ısınırken, annemin bugün aldığı tarçınlı kurabiyenin yarısını yedim:18: Bir de geçen gün aldığı mutfakta günlerdir duran fındıklı çikolatalı kurabiyenin de yarısını yedim:18: Hiç canım istemiyordu, aç gözlülüğümden yedim resmen

Akşam yemeği sonrası kendimi rahatlatmak adını hemen metabolizma çayı yaptım, şimdi onu içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…