inşallah bende 3 ay sonra hedefime ulaşacam...
Leylakım yokmu uyguladığın birşey basenle ilgili
Nasılsınız kızlar
Bugün pikniğimiz vardı,11.30 gibi yedim,kahvaltı ve öğle karışımı oldu ,biraz cısslarda vardı,ama yürüyüşle telafi edeceğim
emeluludaş,aydindidem,felekfelek Allah hastalarınıza acil şifalar versin inşallah
Leylak 84 senin de hayırlısıyla bebeğin olur inşallah
İyiniyetlim senin de niyetlendiğin şey olur inşallah
merhaba kızlar,
Bugün dolu dolu bir gün dü.
Hollandanin büyük bir hayvanat bahçesine gittik. Görmediğimiz hayvan çeşitli kalmadı..
Sabah 2 saat çalıştım.
Sabah kahvaltimdan önce 20 dk. Yürüdüm.
Kahvaltim:1 portakal
Ogle: kızarmış patates , cola zero
Aksam: MC menü
Ama sakın telaslanmayin bugun 5 saat boyunca yürüdük
toplam 15 km.
Aksam yemekten sonrada 1 saat ekstra yürüdüm. Çok yoruldum çok ..
şimdiki metabolizma hizlandiran çayımı iciyorum
Sakın leylakımın ablasıyla yarışayım dime
Benide çok güldürüyor propycilcimben de hepiinizii çok seviyorum canım leylakımmm
Birazdan kendi sakısımdan kopardığım biberiyemden çay yapacağımyağları eritiyor kabızlığa iyi geliyormuş
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn ad soyad tabiisi gerekmiyoryerine ulaşır dualarımız hiç şüpheniz olmasın
Benim için dua eden tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederimSizlerin de her muradını versin Rabbim..
Kaneelcim tarif için teşekkürleryemeklerden sonra mı içiyorsun, günde kaç kere içiyorsun?
Öğleyin yemeği kaldırdım bir de akşamı ondan önce yiyince korkmaya başladı eşim yeter artık bak hasta olacaksın diyor habire
inşallah canım benim
valla basen-bacak eritmenin tek yolu yürüyüş.basenlerim 25 cm eridi yürüyüşle.bacağımın da en kalın yerinin çevresi 50 cm şu anda.yapmanız gereken tek şey yürümek yani
inşallah canımcım
17. GÜN
Sabah :
1 bardak adaçayı
2 yumurtadan terayağlı omlet
4 çeri
1 bardak ceviz
2 çorba kaşığı çökelek
maydanoz , dereotu
8 zeytin
1 yeşil biber
öğlen:
et döner
salata
1 avuç badem
akşam:
1 kase yeşil fasulye
yoğurt
1 avuç badem
su: 3 lt
spor : 20 dk
canım dikkat ediyorum da kahvaltın çok az ve sağlıksız bu aralar.canan hoca kahvaltımızı dört dörtlük yaparsak 5 km koşmuş kadar enerji harcadığmızı söylüyo.bence sıkı bir kahvaltı yapmalısın
Haklisin canım benim.
Zamansizliktan tek tip kahvaltı yapmaya başladım. Ama en kısa zamanda duzelteceğim.
İlgin icin teşekkürler canım Sağol
Merhabalar herkese
Bende bi suredir takip ediyorum bu konuyu ve sonunda baslamaya karar verdim.malesef 129 kg 168 cm boydayim. Yillar suren yoyo diyetler sonrasi bu hale geldim aslinda bu 10kg vermis halim eylulden beri azcik dikkat ediyorum.insallah bu karatay diyetiyle sonunda basaririm. Diyetisyenede cok gittim doktorada bu seneye kadar hic bir rahatsizligim yoktu ama 108 kg dan 135 lere birden cikinca polikistik over geldi saolsun kilo vermemi baya yavaslatiyor.hayatimda sadece 1 kere 70 kg inmistim lise 2 de cok azmedip dukkan benzeri bi diyetle 20 kg vermistim sora tekrar aldim 108 leri gordum universiteyi birakinca tekrar bol spor ve cok saglikli bi diyetle 85lere indim. Sonra malesef aldim aldim aldim ve bu yaz 138 i gordum(gecen yil 6ay bulimia icin ilacla tedavi gormustum 15kg ozaman aldim ve 138leri ozaman gordum)bulimiadan tamamen kurtuldum cok sukur...ah bide kilolarimdan biraz daha hizli kurtulsam cok mutlu olucam.umarim bende sizin gibi alta su kadar kilo verdi yazan grafiklerden eklerim ve ordaki rakamlar 30 kgverdi 40 kg verdi yazar insallah herkese ve banada basarilar hazir 3 aylara girdik Rabbim yardimcimiz olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?