Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

öğlen 4 lahmacun 1 pide yemiş olabilirim ama bunları saat 1 den once bitirmiştim..
sporumu acıklıyorum:::::
2 saat ten fazla tempolu yürüyüşşşş ve tam olarak
12 kilometreeeee........
nasıl ama

Canim ben yaptıgım cayi 1 gün de tüketiyorum.
Gennelikle de öğünlerden sonra iciyorum.
Sende öğünlerden önce veya sonra içebilirsiniz canım.

Bugün iki çay içinde malzemeleri aldım canım. İçmeye başladım bu akşam bende
Yemeklerden sonra içmeyi düşünmüştüm, biberiye boş midede rahatsızlık yapar dedi satıcı

İyi akşamlar güzel hanımlar,

Aramıza hoş geldin canım. İnşallah hep birlikte vereceğiz kiloları.

Allah senden de razı olsun Leylak'cığım. Biz de seni çok seviyoruz.

Sen de hoş geldin defne'ciğim.

2.öğün: 1 tabak fırın patlıcan musakka, yarım enginar, 1 kase yoğurt
3.öğün: 1 tabak etli fasulye yemeği, 1,5 kase yoğurt

Sevgiler

Sersumum canım tayin olma olayı onu çok etkilemiş.. Resimde dereceler almış bi öğrencinin bu durumu geçicidir.. Not ortalaması düşük gelsin derim velilerim hemen atılır ama olur mu diye söze başlarlar.. Onun için hemen yazmadım.. Çocuklar yaptıklarının karşılığını almalılar.. Çalışmadığında ya da ödevini yapmadığında zayıf ya daa düşük notlar da almalılar.. Bin ton nasihatten daha yararlı inan canım..
Sen bu konuda kızınla konuşmalısın kendisini nasıl hissediyor önce bu önemli bir sorun sıkıntı var mı?
Senin yapabileceğin bişey var mı onu sormalısın.. Düşük npt aldığında üzüldüğünü ama bu notun onun davranışından kaynaklandığını çalışmadığında düşük notlar alacağını söyle yeter.. Kızın düzeltecektir.. Kendisini iyi hissetmesini sağla sadece.. Biz bile tayin durumundan oldukça kötü etkileniyoruz. Onun tepki vermesi normal.. Sadece konuş rahatlamasını sağla..Her zaman yanında olduğunu bilsin.. duygularınızı paylaşın..
Endişelenme geçecektir.. Notlar değişmiyor diye biliyorum.. Değiştirmek de doğru değil canım zaten beni yanlış anlamazsan size en doğru yönlendirmeyi yapıyorum..

Son düzenleme:
menün süper canım

iyi akşamlarrr çıtırlarrrr

menüm

1. öğün

1 elma -1 portakal-1 kase kiraz
1 avuç badem
süt

2. öğün

kabak-patlıcan-biber fırında
yoğurt

Afiyet olsun canım kiraz istedi ama :44:
öğlen 4 lahmacun 1 pide yemiş olabilirim ama bunları saat 1 den once bitirmiştim..
sporumu acıklıyorum:::::
2 saat ten fazla tempolu yürüyüşşşş ve tam olarak
12 kilometreeeee........
nasıl ama

süper ama
bravo ben en fazla 20 dk yürüyorum

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum.2,5 yaşında bir oğlum var..doğumdan sonra emzirerek 57 kilolara kadar düşmüştüm fakat emzirmeyi bıraktıktan sonra ramazanlık girdi sonra bayram,kışında kpss ye hazırlanırken hiç evden çıkmadım sıfır hareket bol boğaz şimdi tombiş oldum ( eczanede tartıldlğıma göre 64,komşuda 67 çıkıyorum..en yakın zamanda bir baskül alacağım.banada yardımcı olursanız çok sevinirim.boyum 1.67..56_57 olmak ist:iyorumm..

bugün sabah.1 yumurta,domates salatalık,peynir,2 bardak çay,çok az pide yedim (

öğlen komşum çaya çağırdı, 2 bardak çay 1 tane poğaca ve 1 tane peksimet ( bi daha misafirliğe gitmeyeceğim..

akşam.1 kase tarhana çorbası ve 1 tabak çoban salata ( neler yapmam gerekiyor ve meyve yiyemezmiyiz akşamları falan hiç *

mrb kızlar ben kışın yapmıstım ve kilo vermistim yaz yaklastı ve son 1 aydır kendimi saldım göbeğim ve yandan simitlerim çıkmaya basladı en son 49 kiloydum suan bilmiyorum kim bilir kaç kiloyum bende yarından itibaren karatayaa baslıyorum yalnız evde cevizim yokk kahvaltıda ekmek niyetine fındık yesem olur muuu???

evet canım hoşgeldin..
daha önce karatay usülü beslenmemişsin anladığım farklı bi diyet uygulamışsın.. Fındık fıstık ceviz badem kavrulmamış olması şartıyla yiyebilirsin ekmek yerine
ilk sayfamızı da okur musun canım

Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün(ıkındı vaktı) lahmacun ,ayran,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze

Akşam yemeğim;

Mantar sote,sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası,peynir,ceviz(sabah kahvaltıda yemediğim için yedim),1 lokma muz

Yemekten 45 dakika sonra da 80 dakika yürüyüş yaptım,ama en az 1.5 saat geçseymiş daha iyi olurmuş,sabahları aç karna yürümek daha rahat

ohhh güzel yürüyosun canım

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım.İlk sayfayı okursan iyi olur,hamur işi yok,sabah kahvaltına artı 1 yumurta,kuru yemiş,zeytin ilave edersen daha uzun süre tok kalırsın.Meyveleri kuru ya da mevsim meyvelerinden sabah ve öğle öğünlerinle alabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…