ulaşmıştır merak etme canım niyet önemli...
doyana kadar dediğine göre 5 lahmacun 3 pide yemişindir dicektim ki sen yazmışın zaten 4 lahmacun 1 pide diye .kız nerene yiyon nasıl yiyon ben ya 2 lahmacun yiyebiliirm yada 1 pide ama ikisi birarada olmazmaşşallah diyorum ve hayretle izliyorum seni
nee fotograf mı calındı..!!!kimin yaa...!!!Bende sen neden kilo veriyorsun diyecektim... Hatırlıyorum güzel kilo vermiştin hatta resimlerin filan çalınmıştı...
Evlenmişin allah bir yastıkta kocatsın inşallah...Aman Allahım..
belin ince gozukur işte tatlım,sıkıntı etme..bende basen yok ama bel kalas gibi...valla benimki gibi genetikse biraz zor ama tabiki sporla küçültmek mümkün benim basenler annemden yadigar benim kızımında basenleri var yani bizde genetik zayıfkende yanlarda çıkıntılarım vardı biraz ama kilolu olunca çirkin duruyor yoksa zayıflayınca fiç fena değilde azmedicez bu yolu girdik bir kere
tamam canım cok mersi.....propycıl canım yumurta vardıda dunden et vardı onu yıyım dedım acayıp tok tutuyo bılgıne
Kıss tabii dalga geçerim 4 lahmacun yersen
Sakın leylakımın ablasıyla yarışayım dime
Propycilcim sen zaten listede değil miydin:26: oooo çok da iddialıyızinş. canım sen ver o kadar kilo yeter ki
Benide çok güldürüyor propycilcimben de hepiinizii çok seviyorum canım leylakımmm
Birazdan kendi sakısımdan kopardığım biberiyemden çay yapacağımyağları eritiyor kabızlığa iyi geliyormuş
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsinn ad soyad tabiisi gerekmiyoryerine ulaşır dualarımız hiç şüpheniz olmasın
Benim için dua eden tüm arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ederimSizlerin de her muradını versin Rabbim..
propycilcim acımasız ol biraz şaplağı indir indir
Akşam hocamızı kaçırmışım yahuu tühh ben izleyemedim:26::26:
gec tatlım gec,istediğin kadar dalga gecebilirsin..ben okadar cok dalga geciom ki zaten kendimlen..Öğleyin yemeği kaldırdım bir de akşamı ondan önce yiyince korkmaya başladı eşim yeter artık bak hasta olacaksın diyor habire
iddialıyım tabi şekerim,ilk defa listeye giriom ve şansa bak ki sen yapıomussun listeyi..
ilk girecem ama saglam gircem inşallah..ay 2 gunde kilo alırmısım..öldürürüm kendimi be..okadar konustum,artislik yaptım
şu biberiyeyi bi ben sewemedim yaw,kokusundan cok tiskiniyom...ama toksin attırıyo die biliorum,sen de sewion zaten bol bol iç taklım..
sen kocişini takma,diwam diwam...benimki de ruzgar estiği zaman yuryuse gondermiyo,ucarsın dio..marasın ruzgarı meshur zaten..
tatlım tabiki duzeltilir not..resim örtmeni kendi şifres,yle değiştiremezse bile idareciler değiştirir..üfff ...amma çok yazmışınız kızlar yavv
arkadaşlar size bir sorum var..bir yol gösterirseniz sevinirim..özellikle örtmen arkadaşlarım..
benim kızım dün eve geldi..ben de e okula girdim notları yenilenmiş mi diye ve şok şok şok,,,
resim 60:44::44:
kızım resimde birçok dereceleri ve ödülleri olan bir öğrenci ki resim yapmaya bayılır ve çok yetenekli..
tabbiii jetonum düştü bizim kız öğretmen söylemesine rağmen resimlerini tamam lamamış..
ben de kaç kere uyarmıştım..
peki şimdi ne olacak.. bugün öğretmeninin dersi yokmuş..
pazartesi yanına git ve özür dileyip resimlerini ver dedim..sizce ben de gidip konuşmalı mıyım..ya notları düzeltmezse..ortalaması düşecek..orta1 malum..
bu tayin işi olunca iyice cıvıttı bizim kız..tabii dün zırladı durdu..bir fikir verin arkadaşlar..
bir de eokula girdikten sonra notlar değişebilir mi?...öf bu kız beni öldürecekkk:26::26::26:
ama anladıgım kadarıyla sorumluluk duygusu kazansın die dusük wermiş kızına..adam da haklı ayyy
senin kız da galiba okulda yapılan resimleri basit gormuş..gozü yükseklerde hanfendinin..
şaka bi tarafa sen git konus tatlım,özür dile...yukseltmek için ne yapabiliriz tavsiye werin filan de..ama adama sakın sen tawsiye werme,cunku hocalar genelde gıcık olurlar bu duruma.. oyuzden tawsiye iste taklım...
canım sporunu birden arttırma..1 ay 20 dakka yuru,sonra 5 yada 10 dakka arttırabilirsin ama zor gelmezse tabi.17. GÜN
Sabah :
1 bardak adaçayı
2 yumurtadan terayağlı omlet
4 çeri
1 bardak ceviz
2 çorba kaşığı çökelek
maydanoz , dereotu
8 zeytin
1 yeşil biber
öğlen:
et döner
salata